emag2020

Cele mai bune cadouri pentru copii in 2020

Oct 13th, 2020 (edited)
222
0
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
text 3.08 KB | None | 0 0
 1. Nu lăsați faptul că Crăciunul este la mai puțin de 100 de zile distanță să vă panicheze. În schimb, folosiți-o ca o scuză pentru a începe cumpărăturile de sărbători - mai ales că avem idei de cadouri potrivite pentru toate vârstele și gusturile.
 2.  
 3. Sigur, cei mici vor aprecia orice cadou, de la cele mai tari jucării noi din acest an până la mult doritele mașinuțe din anii trecuți. Totuși, dacă sunteți în căutarea unui cadou inovativ, iată 5 opțiuni pentru orice vârstă.
 4. https://www.emag.ro/masinute/c
 5. Fie că faceți cumpărături pentru copii mici sau adolescenți, acum e simplu să alegeți articolele potrivite pentru a le aduce bucurie.
 6. 1. Pentru constructorii începători: blocuri uriașe
 7. Blocurile de construcție sunt o modalitate excelentă de a încuraja coordonarea motorie a celor mici, însă blocurile clasice din lemn pot fi grele pentru mâinile lor. Puteți alege un tip de mega blocuri ce sunt fabricate din plastic colorat și ușor, ce pot fi unite pentru a construi turnuri înalte și alte structuri. Seturile includ în jur de 80 de blocuri - unele cu forme curbate - precum și o geantă cu fermoar pentru curățare și depozitare ușoară.
 8. 2. Pentru copiii cărora le este dor de locul de joacă: propria lor groapă cu bile
 9. Dacă ați petrecut ceva timp la locurile de joacă interioare, știți că groapa cu bile este unul din punctele de interes pentru copii mici. Puteți crea acasă propria dvs. versiune - mai puțin contaminată - cu un cort de joacă și o groapă cu bile pop-up. Copiilor mici le va plăcea să exploreze tunelurile și să se joace cu bilele colorate. Seturile vin cu o husă de transport, astfel încât să le puteți plia și stoca atunci când nu sunt utilizate. Un lucru de remarcat: de cele mai multe ori bilele trebuie achiziționate separat.
 10. 3. Pentru copiii care iubesc natura: un binoclu
 11. Copiii care sunt curioși legat de păsări, albine și lumea naturală vor aprecia binoclurile concepute doar pentru ei. Aceste binocluri ușoare și colorate sunt ușor de utilizat de către copii și vin cu o curea pentru gât, astfel încât să nu cadă prea des. Asociați-le cu o carte cu autocolante cu păsări și vedeți câți prieteni cu pene pot identifica.
 12. 4. Pentru copiii cărora le place muzica: un difuzor portabil
 13. Adolescenții din lista dvs. vor aprecia darul unui difuzor sau a unei boxe portabile excelente, astfel încât să poată lua melodiile cu ei oriunde. Cele mai noi modele oferă o calitate remarcabilă a sunetului, vin într-o varietate de culori și sunt chiar parțial rezistent la apă, astfel încât să poată supraviețui oricăror aventuri în care se implică adolescentul tău.
 14. 5. Pentru copiii care sunt obsedați de celebrități: un mesaj personal de la vedeta lor preferată
 15. Oferiți-le un cadou cu adevărat de neuitat: un Cameo personalizat de la celebritatea lor preferată. Fie că este vorba de un actor, sportiv sau de un YouTuber, puteți comanda un videoclip realizat doar pentru ei pe website-ul Cameo. Există mii de personalități din care puteți alege, iar prețul pe videoclip variază.
 16.  
 17.  
Add Comment
Please, Sign In to add comment