tnli

Untitled

Jun 23rd, 2015
541
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. http://www.lapinkansa.fi/lappi/miehelle-yli-2-vuotta-ehdotonta-vankeutta-lasten-hyvaksikaytosta/
 2.  
 3. "Sodankyläläinen pelintekijä ja teknologiayrityksen toimitusjohtaja Timo Heikki Multamäki on tuomittu 2 vuoden ja 8 kuukauden ehdottomaan vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
 4.  
 5. Multamäki hyväksikäytti 15- ja 16-vuotiaita lapsia olemalla heidän kanssaan useasti sukupuoliyhteydessä ja tekemällä seksuaalisia tekoja, jotka oikeuden mukaan olivat omiaan vahingoittamaan lasten kehitystä.
 6.  
 7. Multamäki käytti teoissaan hyväkseen 16-vuotiaan alisteista suhdetta häneen. Teot tapahtuivat Espoossa, Kuhmoisessa ja Nummi-Pusulassa vuosina 2008–2011.
 8.  
 9. Vankeuden lisäksi Multamäki tuomittiin maksamaan uhreilleen kärsimyksestä yhteensä 15 250 euroa ja tilapäisestä haitasta 500 euroa. Multamäki velvoitettiin myös suorittamaan oikeudenkäyntikuluina uhreille 3 865,65 euroa ja valtiolle 3 214,57 euroa.
 10.  
 11. Multamäki tunnetaan pelintekijänä ja huipputeknologiayrityksen toimitusjohtajana. Hänen yrityksensä sai viime vuonna 140 371 euroa avustusta Teknologian ja innovaatioiden kehittämiskeskus Tekesiltä."
RAW Paste Data

Adblocker detected! Please consider disabling it...

We've detected AdBlock Plus or some other adblocking software preventing Pastebin.com from fully loading.

We don't have any obnoxious sound, or popup ads, we actively block these annoying types of ads!

Please add Pastebin.com to your ad blocker whitelist or disable your adblocking software.

×