SHARE
TWEET

jangan kiblatkan Google

ak47suk1 Apr 21st, 2017 22 Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
  1. Hahaha yang rajin dan banyak reply kat post hang tu yang PALING BUTTHURT sebab dia paling TERASA sekali bila hang cakap jangan berkiblatkan Google.
  2.  
  3. Nak Google takde masalah. Nak HANDLE patient DEPAN MATA pakai Google yang mereka TAK MAMPU BUAT.
  4.  
  5. Aku tau hantu2 MKT baca ni. Mesti korang tgh sakit hati kan bila masyarakat tahu yang korang hanya mampu jadi duktur jadian dalam FB je. Setakat sembang semua orang boleh. Google jela apa masalahnya. Banyak masa.
  6.  
  7. Campak a real life patient depan mata suruh handle daripada admission sampai discharged. Sumpah aku boleh jamin sekor2 dalam tu terkencing on the spot.
  8.  
  9. Mereka hanya mampu SEMBANG. And you simply POINTED THAT OUT to them directly. Makan dalam beb KAH KAH KAH.
  10.  
  11. Memang la mereka meroyan tak senang duduk KAH KAH KAH. Lagi2 bini si Ammar Rawi tu. Kelulusan Usuludin. Nak harapkan dia faham pathophysiology benda simple pun melingkup apetah lagi yang complex dan melibatkan nyawa. Pergi mintak pendapat dan ikut saranan dia serupa cari penyakit namanya. Jual Gozout plak tu. Terus double dia punya dangkal tu.
  12.  
  13. Dalam Al Quran dah tulis. Golongan fasiq. Memusnahkan ummah. They are the classic example.
RAW Paste Data
We use cookies for various purposes including analytics. By continuing to use Pastebin, you agree to our use of cookies as described in the Cookies Policy. OK, I Understand
Not a member of Pastebin yet?
Sign Up, it unlocks many cool features!
 
Top