hopingsteam

Untitled

Jun 30th, 2020
70
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
  1. Salutare prieteni si bine v-am regasit! Astazi dupa cum stiti s-au afisat rezultatele de la Bacalaureat si multi dintre voi ne-ati trimis mesaje de multumire pentru ajutorul acordat. Placerea a fost de partea noastra si speram ca ati intrat la facultatile dorite. Acum ca ati terminat cu algoritmica si structurile de date din liceu.. sau cu “formulele de la C++” - ca sa citez un elev cu care am facut meditatii acum ceva timp. , poate doriti sa capatati o viziune mai clara asupra domeniilor din IT.
  2. In liceu nu iti pui decat bazele programarii, nu apuci sa o aprofundezi si sa ii cunosti toate laturile. Asa ca astazi am oportunitatea perfecta pentru voi (si nu numai pentru voi, ci pentru toti cei care ne urmaresc).
  3.  
  4. Grupul IT-istilor organizeaza in semn de multumire pentru cei care doneaza mai multe cursuri despre diferite domenii din IT. De exemplu saptamana aceasta vor fi cursuri despre dezvoltarea aplicatiilor in iOS, Arduino, .NET Framework, Laravel, si altele, va las lista completa in descriere. 
Dar poate nu te intereseaza partea asta tehnica. Poate te pasioneaza logistica din spatele unui proiect - atunci iti recomand sa incerci cursul de maine despre freelancing sau cel de saptamana viitoare despre Business & Project Management.
  5.  
  6. Acum probabil va intrebati ce trebuie sa faceti pentru a participa la aceste “sedinte de consultanta” . Primul pas este sa intrati pe Grupul IT-istilor pe Facebook si sa raspundeti corect la intrebari. Mai apoi, trebuie sa donati o suma peste 50 RON grupului si veti fi inclusi automat pe serverul de Discord.
  7.  
  8. Sedintele se vor desfasura pe Discord, dar trebuie sa fii punctual, deoarece “locurile sunt limitate”, nu serios, chiar sunt, sunt disponibile doar 50 de sloturi pe fiecare camera de predare. Pentru a stii in ca camera sa intrii, poti intra pe itshare.ro/cursuri , dai click pe evenimentul la care vrei sa participi iar in dreapta o sa iti apara mai multe detalii despre acesta.
  9.  
  10. Daca am omis vre-un detaliu, gasiti toate link-urile in descriere. Cam asta a fost videoclipul de astazi, va uram vacanta placuta si va multumim tare mult pentru vizionare. Eu am fost Mihai si ne auzim data viitoare!
RAW Paste Data