Advertisement
Guest User

Anonymous : Bercicht aan Jan Fabre #Dutch

a guest
Apr 13th, 2013
2,661
0
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
text 3.17 KB | None | 0 0
 1. Hallo, wereldburgers.
 2. Zoals u weet, of niet weet, maakte een Belgische artiest Jan Fabre een film genaamd "Doctor Fabre will cure you", gebaseerd op Jan's artistieke voorstelling. In deze filmscene gebruikte or misbruikte hij verschillende katten door ze in de lucht te gooien. Dit kunnen we niet toelaten.
 3. Hoe zou u zich voelen wanneer u in de lucht gegooid wordt en op trappen belandt die bedekt zijn met enkele rubberen matten die eigenlijk geen effect hadden?
 4. Jan Fabre werd door verschillende journalisten geïnterviewed en beweerde dat hij een grote dierenliefhebber was. Onze vraag is: als u van dieren houdt, waarom zou u ze dan pijn doen zoals Jan Fabre dat deed?
 5. Er is genoeg bewijs dat deze katten gekwetst werden, dat ze fysiek gekwetst werden. Cesar, één van de katten, scheurde zijn kruisbanden.
 6. Ondanks dat hij meer dan 20000 haatmails ontvangen heeft, door dierenactivisten belaagd werd tijdens zijn dagelijkse wandeling, en het feit dat hij zich moest verbergen voor de publieke woede, kwam hij toch weer met iets nieuw en besloot een slagveld te maken met spinnen in een doolhof van scheermesjes.
 7. Meerdere keren kreeg Fabre commentaar op het sadistische kunstwerk. Uiteindelijk kwam hij de bezorgde mensen tegemoet door nagellak op de scheermesjes te smeren, zodat deze minder scherp waren. Hij rekende echter niet op het protest van Michel Vandenbosch, de voorzitter van GAIA. Na lang aandringen slaagde de man erin de organisatie te overtuigen het werk weg te halen.
 8. Wij geloven niet dat de nagellak het project minder pijnlijk zou gemaakt hebben voor de spinnen! Jammer genoeg lijkt het er op dat tenminste één spin het niet heeft overleefd en versierd werd. Echter, de belangrijkste boodschap dat ons dit geeft, is dat hij een recidivist is die niet zal stoppen met zijn dierenmisbruik, omdat hij niet begrijpt wat hij deze levende wezens aan doet. Jan Fabre blijkt dit enkel gedaan te hebben om Gaia te provoceren en daarom en voor de andere redenen die we genoemd hebben, willen wij -Anonymous- en vele anderen dat zijn subsidie ingetrokken wordt.
 9. We vragen actie te ondernemen tegen Jan Fabre. En als onze regering geen actie onderneemt, dan zullen wij het zelf doen.
 10. Jan Fabre's website bereikte de voorbije week het totale verbruikslimiet en werd opgeschort door het hostbedrijf, omwille van grote hoeveelheden dataverkeer die naar de website gingen. Deze actie werd door ons -Anonymous- ondernomen, omdat de regering niet de nodige stappen genomen heeft tegen deze recidivist en in het algemeen tegen zijn ongepast gedrag naar dieren toe. Dit was slechts een waarschuwing van ons naar Jan Fabre.
 11. Wij zullen niet stoppen, alvorens het recht gesproken heeft tegen Jan Fabre, vanuit onze regering. Wij accepteren ook niet, in geen enkel geval, dat hij nog de toelating krijgt om dieren te gebruiken voor eender welke reden in zijn zogenaamde kunstwerken. Er zijn limieten, maar hij speelde het klaar om ver over deze limieten te gaan zonder gevolgen. Is er een manier waarop dierenmishandeling 'kunst' kan genoemd worden? Lieve mensen, jullie moeten niet twijfelen, het antwoord op deze vraag is NEE.
 12. We are Anonymous.
 13. We are legion,
 14. We do not forgive.
 15. We do not forget.
 16. Expect us Jan Fabre.
Advertisement
Add Comment
Please, Sign In to add comment
Advertisement