Advertisement
willbedie

Nex-AC ALB Lang

Oct 3rd, 2018
362
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. //For Nex-AC v1.0 (0.3.7-R1)
 2. // Translated in Albanian by willbedie
 3.  
 4. #if defined _nex_ac_lang_included
 5. #endinput
 6. #endif
 7. #define _nex_ac_lang_included
 8.  
 9. new
 10. SUSPICION_1[] = "[Nex-AC] Dyshohet ID %d. Kodi i arsyes: %03d%s",
 11. SUSPICION_2[] = "[Nex-AC] Dyshohet IP adresa %s. Kodi i arsyes: %03d%s",
 12. VERSION_WARNING[] = "[Nex-AC] Ky version i anticheat nuk eshte i pershtatshem per versionin e serverit.",
 13. CFG_OPENING_ERROR[] = "[Nex-AC] Gabim per te krijuar/hapur %s!",
 14.  
 15. #if defined DEBUG
 16. DEBUG_CODE_1[] = "[Nex-AC debug] ID %d ka tejkaluar %d perpjeke flood. ID publike: %d",
 17. DEBUG_CODE_2[] = "[Nex-AC debug] Verzion invalid nga ID %d. Verzioni: %s",
 18. DEBUG_CODE_3[] = "[Nex-AC debug] ID %d ka tejkaluar %d konektime nga 1 IP adrese",
 19. DEBUG_CODE_4[] = "[Nex-AC debug] Kyqje e gabuar e RCON nga IP %s duke perdorur fjalekalimin %s",
 20. DEBUG_CODE_5[] = "[Nex-AC debug] ID %d ka perdorur NOP %s",
 21. #endif
 22.  
 23. KICK_MSG[] = "Ju u perjashtuat nga dyshimi per perdorimin e programeve per hacks (#%03d)",
 24. MAX_CONNECTS_MSG[] = "Ju keni kaluar kufirin e konektimeve prej 1 IP adrese",
 25. UNKNOWN_CLIENT_MSG[] = "Ky version i klientit nuk pershtatet per te luajtur ne server",
 26.  
 27. LOADED_MSG_1[] = " Anticheat Nex-AC u ngarkua!",
 28. LOADED_MSG_2[] = " Anticheat verzion: %s",
 29. LOADED_MSG_3[] = " Autori: Nexius",
 30.  
 31. STATS_STRING_1[] = " Statistikat anticheat Nex-AC",
 32. STATS_STRING_2[] = " Zbuluar dhe ndaluar:",
 33. STATS_STRING_3[] = " %d perpjekje per cheats",
 34. STATS_STRING_4[] = " %d perpjekje per hacking",
 35. STATS_STRING_5[] = " %d perpjekje per crashing",
 36. STATS_STRING_6[] = " %d perpjekje per permbytje",
 37. STATS_STRING_7[] = " %d sulme",
 38. STATS_STRING_8[] = " Totali i zbuluar dhe ndeshkuar %d cheaters";
Advertisement
RAW Paste Data Copied
Advertisement