View difference between Paste ID: C28xscBW and 5u0iiWkR
SHOW: | | - or go back to the newest paste.
1
questions:
2
    q1:
3
        question: What is another word for lexicon?
4
        hide-answer: false
5
        answers:
6
            - dictionary
7
            - dict
8
        rewards:
9
            - give EMERALD 1
10
    q2:
11
        question: What is the name of the seventh planet from the sun?
12
        hide-answer: false
13
        answers:
14
            - Uranus
15
        rewards:
16
            - give EMERALD 1
17
    q3:
18
        question: What is the world's longest river?
19
        hide-answer: false
20
        answers:
21
            - Amazon
22
        rewards:
23
            - give EMERALD 1
24
    q4:
25
        question: Who founded Mojang?
26
        hide-answer: false
27
        answers:
28
            - Notch
29
        rewards:
30
            - give EMERALD 1
31
    q5:
32
        question: Who was the first human in space?
33
        hide-answer: false
34
        answers:
35
            - yuri gagarin
36
            - gagarin
37
        rewards:
38
            - give EMERALD 1
39
    q6:
40
        question: What is the name of the German airline?
41
        hide-answer: false
42
        answers:
43
            - lufthansa
44
        rewards:
45
            - give EMERALD 1
46
    q7:
47
        question: How many stars are on the American flag?
48
        hide-answer: false
49
        answers:
50
            - fifty
51
            - 50
52
        rewards:
53
            - give EMERALD 1
54
    q8:
55
        question: Who invented Ferrari?
56
        hide-answer: false
57
        answers:
58
            - enzo ferrari
59
        rewards:
60
            - give EMERALD 1
61
    q9:
62
        question: In what year did princess diana die?
63
        hide-answer: false
64
        answers:
65
            - 1997
66
        rewards:
67
            - give EMERALD 1
68
    q10:
69
        question: Which dog used to be sacred in China?
70
        hide-answer: false
71
        answers:
72
            - pekingese
73
        rewards:
74
            - give EMERALD 1
75
    q11:
76
        question:   What kind of animal is the largest living creature on Earth?
77
        hide-answer: false
78
        answers:
79
            - whale
80
        rewards:
81
            - give EMERALD 1
82
    q12:
83
        question: What do dragonflies prefer to eat?
84
        hide-answer: false
85
        answers:
86
            - mosquitoes
87
        rewards:
88
            - give EMERALD 1
89
    q13:
90
        question: Which mammal cannot jump?
91
        hide-answer: false
92
        answers:
93
            - elephant
94
        rewards:
95
            - give EMERALD 1
96
    q14:
97
        question: How many oscars did the Titanic movie got?
98
        hide-answer: false
99
        answers:
100
            - eleven
101
            - 11
102
        rewards:
103
            - give EMERALD 1
104
    q15:
105
        question: What is the house number of the Simpsons?
106
        hide-answer: false
107
        answers:
108
            - 742
109
        rewards:
110
            - give EMERALD 1
111
    q16:
112
        question: What is the profession of Popeye?
113
        hide-answer: false
114
        answers:
115
            - seaman
116
        rewards:
117
            - give EMERALD 1
118
    q17:
119
        question: What is the name of the prison in the film The Rock?
120
        hide-answer: false
121
        answers:
122
            - alcatraz
123
        rewards:
124
            - give EMERALD 1
125
    q18:
126
        question: In which city is the famous Manneken Pis fountain?
127
        hide-answer: false
128
        answers:
129
            - brussels
130
        rewards:
131
            - give EMERALD 1
132
    q19:
133
        question: Who did the Mona Lisa paint?
134
        hide-answer: false
135
        answers:
136
            - leonardo da vinci
137
            - da vinci
138
        rewards:
139
            - give EMERALD 1
140
    q20:
141
        question: In which city did Romeo and Julia live?
142
        hide-answer: false
143
        answers:
144
            - verona
145
        rewards:
146
            - give EMERALD 1
147
    q21:
148
        question: Which country is the origin of the cocktail Mojito?
149
        hide-answer: false
150
        answers:
151
            - cuba
152
        rewards:
153
            - give EMERALD 1
154
    q22:
155
        question: How many calories does a glass of water contain?
156
        hide-answer: false
157
        answers:
158
            - zero
159
            - 0
160
        rewards:
161
            - give EMERALD 1
162
    q23:
163
        question: What is called a meal in open air?  
164
        hide-answer: false
165
        answers:
166
            - picnic
167
        rewards:
168
            - give EMERALD 1
169
    q24:
170
        question: Which country does the Peroni beer come from?
171
        hide-answer: false
172
        answers:
173
            - italy
174
        rewards:
175
            - give EMERALD 1
176
    q25:
177
        question: What is Japanese sake made from?
178
        hide-answer: false
179
        answers:
180
            - rice
181
        rewards:
182
            - give EMERALD 1
183
    q26:
184
        question: Which device is used to measure the air pressure?
185
        hide-answer: false
186
        answers:
187
            - barometer
188
        rewards:
189
            - give EMERALD 1
190
    q27:
191
        question:   Which planet was discovered by Frederik Herschel in 1781?
192
        hide-answer: false
193
        answers:
194
            - uranus
195
        rewards:
196
            - give EMERALD 1
197
    q28:
198
        question: Which natural substance is the hardest?
199
        hide-answer: false
200
        answers:
201
            - diamond
202
        rewards:
203
            - give EMERALD 1