SHARE
TWEET

Jangan buat main dengan slip disc

ak47suk1 Feb 26th, 2017 102 Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
  1. Penerangan Mr Mahyuddin sungguh baik, beradab dan lengkap.
  2.  
  3. Ini pula versi PW yang tak berapa nak beradap dan sopan santun.
  4.  
  5. Slipped disc ni jenis penyakit tulang yg majoritynya pesakit chronic. Sebab kalau betul2 nak baik, kena menjalani pembedahan. Orang Melayu kita ni pula jenis semua benda nak senang dan cepat. Kalau boleh sapu minyak je terus baik jual sebotol rm500 pun dia percaya. Sebab diri sendiri pun tak PAHAM penyakit sendiri dengan fakta yang SAHIH.
  6.  
  7. So bila cerita pasal penyakit yg chronic, sama kes kencing manis, ramai yang tentunya mengambil kesempatan dalam nak menyondol claim gitu gini boleh sembuh dan sebagainya.
  8.  
  9. Btw dia lukis level2 vertebrae tu membongak je ye. Landmarks apa semua ke laut. Bajet2 lukis dan tulis orang lain pun terlopong dan terpedaya.
  10.  
  11. Hal2 yang melibatkan tulang belakang jangan bwk main. Tiap2 minggu gerenti akan ada kes dimana pesakit akan ke hospital sebab apa yang dilakukan oleh acah2 perawat nak sembuhkan tulang belakang. Daripada kena radiculopathy sahaja(saraf affected berdasarkan posture) pergi berubat dgn ntah siapa2 terus JADI lumpuh.
  12.  
  13. Pergi hospital jugakkkkk akhirnya. Yang terpaksa clean up the friggin mess.
  14.  
  15. -ili binti zarof-
RAW Paste Data
We use cookies for various purposes including analytics. By continuing to use Pastebin, you agree to our use of cookies as described in the Cookies Policy. OK, I Understand
 
Top