LittleRollyCat

Black-footed cats 😺

Sep 21st, 2026 (edited)
9
0
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
text 2.02 KB | None | 0 0
  1. We know less about the black-footed cat than about other cat species. This could be because black-footed cats are the smallest and rarest of the African cats. They are also very shy and only active at dusk and at night.
  2.  
  3. Über die Schwarzfußkatze wissen wir weniger als über andere Katzenarten. Das könnte daran liegen, dass Schwarzfußkatzen die kleinsten und seltensten afrikanischen Katzen sind. Sie sind zudem sehr scheu und nur in der Dämmerung und Nachts aktiv.
  4.  
  5. Where do black-footed cats live?
  6. Black-footed cats live in arid regions of southern Africa, mainly in Namibia, Botswana and South Africa.
  7.  
  8. Wo leben Schwarzfußkatzen?
  9. Schwarzfußkatzen leben in trockenen Gebieten im südlichen Afrika, hauptsächlich in Namibia, Botswana und Südafrika
  10.  
  11. What do black-footed cats look like?
  12. Even though they're called "Blackfoot," only the undersides of their paws are black. The upper sides are light brown. Their fur is light with many black spots. The tip of their tail is also black.
  13.  
  14. Wie sehen Schwarzfußkatzen aus?
  15. Auch wenn sie „Schwarzfuß“ heißen, sind nur die Unterseiten der Pfoten schwarz. Oben sind sie hellbraun. Das Fell ist hell und hat viele schwarze Flecken. Auch die Schwanzspitze ist schwarz.
  16.  
  17. What do black-footed cats eat and how do they catch their prey?
  18. The cats don't like to climb; they prefer to hunt on the ground, mainly mice and birds.
  19.  
  20. Was fressen Schwarzfußkatzen und wie fangen sie ihre Beute?
  21. Die Katzen klettern nicht gern sondern jagen lieber am Boden, hauptsächlich Mäuse und Vögel.
  22.  
  23. How do black-footed cats raise their young?
  24. Black-footed cats usually have two kittens, but they can also have three or four. When a black-footed cat has kittens, she changes her den every six to ten days to protect them from predators.
  25.  
  26. Wie ziehen Schwarzfußkatzen ihre Jungen auf?
  27. Schwarzfußkatzen haben meist zwei Junge, es können aber auch drei oder vier sein. Hat eine Schwarzfußkatze Junge, wechselt sie alle sechs bis zehn Tage ihren Bau, um die Jungen vor Feinden zu schützen.
  28.  
  29.  
  30.  
  31.  
  32.  
  33.  
Advertisement
Add Comment
Please, Sign In to add comment