NelIfandieva

DBAdvenced_CourseApp_Idea

Feb 26th, 2019
108
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
  1. Приятелят ми се мести в нова квартира и покрай това, разбира се, пада голямо разчистване на вещи. Някои неща са направо за изхвърляне, други не са му нужни, но стават за продан, трети - не са му нужни, не са тават за продан, но не са и за изхвърляне, затова ги подарява.
  2.  
  3. Приложението, което предлагам, е разделено на две категории: вещи за продан и вещи за подаряване. Независимо дали човек ще предлага вещи или ще търси в някоя от категориите, той трябва да бъде регистриран. Ако човек продава, вещта трябва да има поне 3 снимки, описателен текст, локация на вещта (град) и цена. Ако вещта е предназначена за подарък, е нужно да има само поне 3 снимки, описание и локация.
  4. Потребител, който ползва приложението, за да си намери вещ, която муе нужна, разполага с по един бутон за всяка от двете категории - "Купувам" и "Взимам". При кликване върху някой от бутоните, подалият вещта получава контакта на човекът, който иска да я получи, и обратното. Тук е нужно да се обмисли как се действа, в случай, в който някой ползва съответния бутон, но после размисля и се отказва да купи или вземе вещта.
  5.  
  6. Потребителите могат да имат рейтинг, според коректността си на продавач или купувач.
RAW Paste Data