Advertisement
Guest User

Untitled

a guest
Jan 5th, 2012
57
0
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
text 1.30 KB | None | 0 0
 1. Etsitään siivoojaa.
 2.  
 3. IT-alan ilmoituksista poiketen emme tarjoa tuulista paikkaa dynaamisessa työympäristössä uskomattomilla uramahdollisuuksilla.
 4.  
 5. Tarjolla on vain perusduunia staattisessa työpaikassa. Homman nimi on siivoojan pesti Boulderkeskuksessa (Konalassa ja Pasilassa).
 6.  
 7. Työnkuva:
 8.  
 9. Päivittäinen ylläpitosiivous Konalassa ja Pasilassa. Joko 50% Pasilassa ja 50% konalassa tai vuoropäivin Pasilassa tai Konalassa. Pukkarit, yleiset tilat, suihkut, vessat, tasojen pölynpyyhintä. Muotojen päältä pölyjen äyskäröinti imurin sisuskaluihin.
 10.  
 11. Huonoina puolina:
 12.  
 13. Joudut tekemään töitä. Harjanvarteen nojailijat voivat suoraan siirtyä siistimmän sisätyön etsintään.
 14.  
 15. Hyvinä puolina:
 16.  
 17. Kohtuullisen joustavat työajat. Ei kuitenkaan niin joustavat, että tulet joka päivä paikalle milloin huvittaa, mutta siten joustavat, että työpäivän voit aloittaa 06-10 välisenä aikana. Siitä sitten hommia on tarjolla 6-7.5h päivittäin, 5 päivää viikossa tai miten nyt sovitaan. 4 päivän työviikkokin onnistuu, jos 3 päivän viikonloput kiinnostaa.
 18.  
 19.  
 20. Palkan lisäksi tarjoamme puhelin- ja kiikkuedun. Ei, kiikkuetu ei tarkoita rasvattua köyttä kattoparrussa vaan ilmaisia kiipeilyjä nykyisissä ja tulevissa Boulderkeskuksissa (koko pesueelle).
 21.  
 22. Lisätietoja tarjoaa,
Advertisement
Add Comment
Please, Sign In to add comment
Advertisement