Guest User

Anonssss

a guest
Apr 23rd, 2013
382
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. Greetings Netherlands, We are Anonymous,
 2.  
 3. Sinds een aantal weken zijn vrijwel alle Nederlandse banken doelwit geworden van een vrij eenvoudige DdoS aanval waarbij volledige systemen buiten werking zijn gesteld. Hoewel Anonymous niet achter deze aanvallen staat, is Anonymous wel tegen de banking kartels omdat zij uw geld investeren in wapens en voor oorlogsdoeleinden. Ze maken de rijken rijker en de armen armer.
 4.  
 5. Er zal in mei een zeer grote aanval plaats vinden op de Nederlandse banken waarbij uw geld niet meer veilig is. Wat momenteel heeft plaatsgevonden was nog maar een test. Anonymous raadt daarom aan om voldoende geld van uw bank af te halen zodat u voldoende contant geld in huis heeft om uzelf te kunnen voorzien van de nodige voorzieningen en het betalen van uw rekeningen.
 6.  
 7. Uw bank kan de veiligheid van uw gelden niet meer garanderen. Dit is dan ook een waarschuwing voor elk persoon met een Nederlandse bankrekening, ongeachte welke bank.
 8.  
 9. Anonymous zit zelf niet achter de aanvallen, maar we weten wel wie er achter zitten (Izz ad-Din al-Qassam Cyber Fighters) en daarbij is dus voorzichtigheid geboden betreft het vertrouwen in het online internetbankieren. Anonymous heeft bovenstaande informatie verkregen uit betrouwbare target lijsten. De Nederlandse banken proberen u te overtuigen dat haar systeem redelijk veilig is maar Anonymous kan u garanderen dat het verre van veilig is.
 10.  
 11. We are Anonymous,
 12. We are Legion,
 13. We do not forget,
 14. We do not forgive,
 15. Expect us!
 16.  
 17. Contact:
 18. anonymousnl@hush.com
 19.  
 20. IRC:
 21.  
 22. Irc.anonops.com
 23. #AnonymousNL
 24.  
 25. AntiSec resources
 26.  
 27. // Note voor de media
 28. Bovenstaande bericht is middels translatie en encryptie software herschreven om onze anonimiteit te kunnen waarborgen. Sommige zinnen en / of woorden kunnen daardoor grammaticale en/of spelfouten bevaten.
 29. Het staat u vrij om bovenstaande bericht te verspreiden en / of te herschrijven.
RAW Paste Data