SHARE
TWEET

Untitled

will_iam Sep 17th, 2019 99 Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
  1. intro=":MARKETING:"
  2. x=intro.center(500)
  3. print(x)
  4. print("\n")
  5.  
  6. #GENERAL INFORMATION
  7. name=input("Please input your Name: ")
  8. age=input("Please input your Age: ")
  9. section=input("Please input your Year and Section: ")
  10. pin=int(input("Please input your STUDENT NUMBER: "))
  11. print("\n")
  12. #201914578
  13. if pin == 201914578:
  14.    
  15.     print("STUDENT NUMBER: ", pin)
  16.     print("Balance: 100")
  17.     print("What would you like to do: ")
  18.     print("\n")
  19.     print("1 - SNACK")
  20.     print("2 - DRINKS")
  21.     print("3 - BOTH SNACK AND DRINKS")
  22.     print("4 - Exit")
  23.     print("\n")
  24.  
  25.     operation=int(input("Choose: "))
  26.     if operation == 1:
  27.         money=100
  28.         buis=6
  29.         sb=10
  30.         print("You have chosen SNACK")
  31.         print("What would you like to do: ")
  32.         print("\n")
  33.         print("1 - BUISCUIT")
  34.         print("2 - SOFT BREAD")
  35.  
  36.         operation=int(input("Choose: "))
  37.         if operation == 1:
  38.             print("You have chosen BISCUIT")
  39.             print("\n")
  40.             a=int(input("How many BISCUIT would you like: "))
  41.             answer = buis * a
  42.             answer2 = money - answer
  43.             print("\n")
  44.             print("You bought Snack succesfully")
  45.             print(name)
  46.             print(age)
  47.             print(pin)
  48.             print("total amount you bought: ",answer)
  49.             print("Your money: ",money)
  50.             print("Your exchange: ",answer2)
  51.             print("Thank you for buying, Please come again")
  52.            
  53.         elif operation == 2:
  54.             print("you have chosen SOFT BREAD")
  55.             print("\n")
  56.             a=int(input("How many SOFT BREAD would you like: "))
  57.             answer = sb * a
  58.             answer2 = money - answer
  59.             print("\n")
  60.             print("You bought Snack succesfully")
  61.             print(name)
  62.             print(age)
  63.             print(pin)
  64.             print("total amount you bought: ",answer)
  65.             print("Your money: ",money)
  66.             print("Your exchange: ",answer2)
  67.             print("Thank you for buying, Please come again")
  68.  
  69.    
  70.     elif operation == 2:
  71.         money=100
  72.         sd=15
  73.         water=10
  74.         print("You have chosen DRINKS")
  75.         print("What would you like to do: ")
  76.         print("\n")
  77.         print("1 - SOFTDRINKS")
  78.         print("2 - WATER")
  79.  
  80.         operation=int(input("Choose: "))
  81.         if operation == 1:
  82.             print("You have chosen SOFTDRINKS")
  83.             print("\n")
  84.             a=int(input("How many SOFTDRINKS would you like: "))
  85.             answer = sd * a
  86.             answer2 = money - answer
  87.             print("\n")
  88.             print("You bought Drinks succesfully")
  89.             print(name)
  90.             print(age)
  91.             print(pin)
  92.             print("total amount you bought: ",answer)
  93.             print("Your money: ",money)
  94.             print("Your exchange: ",answer2)
  95.             print("Thank you for buying, Please come again")
  96.            
  97.         elif operation == 2:
  98.             print("you have chosen WATER")
  99.             print("\n")
  100.             a=int(input("How many WATER would you like: "))
  101.             answer = water * a
  102.             answer2 = money - answer
  103.             print("\n")
  104.             print("You bought Drinks succesfully")
  105.             print(name)
  106.             print(age)
  107.             print(pin)
  108.             print("total amount you bought: ",answer)
  109.             print("Your money: ",money)
  110.             print("Your exchange: ",answer2)
  111.             print("Thank you for buying, Please come again")
  112.  
  113.     elif operation == 3:
  114.         money=100
  115.         sand=50
  116.         print("You have chosen SNACK AND DRINKS")
  117.         print("This cost 50")
  118.         print("What would you like to do: ")
  119.         print("\n")
  120.         print("1 - YES")
  121.         print("2 - NO")
  122.  
  123.         operation=int(input("Choose: "))
  124.         if operation == 1:
  125.             print("You have chosen YES")
  126.             print("\n")
  127.             a=int(input("How many would you like: "))
  128.             answer = sand * a
  129.             answer2 = money - answer
  130.             print("\n")
  131.             print("You bought Snack and Drinks succesfully")
  132.             print(name)
  133.             print(age)
  134.             print(pin)
  135.             print("total amount you bought: ",answer)
  136.             print("Your money: ",money)
  137.             print("Your exchange: ",answer2)
  138.             print("Thank you for buying, Please come again")
  139.            
  140.         elif operation == 2:
  141.             print("you have chosen NO")
  142.             print("Thank you for buying, Please come again")
  143. #201945675
  144. if pin == 201945675:
  145.    
  146.     print("STUDENT NUMBER: ", pin)
  147.     print("Balance: 100")
  148.     print("What would you like to do: ")
  149.     print("\n")
  150.     print("1 - SNACK")
  151.     print("2 - DRINKS")
  152.     print("3 - BOTH SNACK AND DRINKS")
  153.     print("4 - Exit")
  154.     print("\n")
  155.  
  156.     operation=int(input("Choose: "))
  157.     if operation == 1:
  158.         money=100
  159.         buis=6
  160.         sb=10
  161.         print("You have chosen SNACK")
  162.         print("What would you like to do: ")
  163.         print("\n")
  164.         print("1 - BUISCUIT")
  165.         print("2 - SOFT BREAD")
  166.  
  167.         operation=int(input("Choose: "))
  168.         if operation == 1:
  169.             print("You have chosen BISCUIT")
  170.             print("\n")
  171.             a=int(input("How many BISCUIT would you like: "))
  172.             answer = buis * a
  173.             answer2 = money - answer
  174.             print("\n")
  175.             print("You bought Snack succesfully")
  176.             print(name)
  177.             print(age)
  178.             print(pin)
  179.             print("total amount you bought: ",answer)
  180.             print("Your money: ",money)
  181.             print("Your exchange: ",answer2)
  182.             print("Thank you for buying, Please come again")
  183.            
  184.         elif operation == 2:
  185.             print("you have chosen SOFT BREAD")
  186.             print("\n")
  187.             a=int(input("How many SOFT BREAD would you like: "))
  188.             answer = sb * a
  189.             answer2 = money - answer
  190.             print("\n")
  191.             print("You bought Snack succesfully")
  192.             print(name)
  193.             print(age)
  194.             print(pin)
  195.             print("total amount you bought: ",answer)
  196.             print("Your money: ",money)
  197.             print("Your exchange: ",answer2)
  198.             print("Thank you for buying, Please come again")
  199.  
  200.    
  201.     elif operation == 2:
  202.         money=100
  203.         sd=15
  204.         water=10
  205.         print("You have chosen DRINKS")
  206.         print("What would you like to do: ")
  207.         print("\n")
  208.         print("1 - SOFTDRINKS")
  209.         print("2 - WATER")
  210.  
  211.         operation=int(input("Choose: "))
  212.         if operation == 1:
  213.             print("You have chosen SOFTDRINKS")
  214.             print("\n")
  215.             a=int(input("How many SOFTDRINKS would you like: "))
  216.             answer = sd * a
  217.             answer2 = money - answer
  218.             print("\n")
  219.             print("You bought Drinks succesfully")
  220.             print(name)
  221.             print(age)
  222.             print(pin)
  223.             print("total amount you bought: ",answer)
  224.             print("Your money: ",money)
  225.             print("Your exchange: ",answer2)
  226.             print("Thank you for buying, Please come again")
  227.            
  228.         elif operation == 2:
  229.             print("you have chosen WATER")
  230.             print("\n")
  231.             a=int(input("How many WATER would you like: "))
  232.             answer = water * a
  233.             answer2 = money - answer
  234.             print("\n")
  235.             print("You bought Drinks succesfully")
  236.             print(name)
  237.             print(age)
  238.             print(pin)
  239.             print("total amount you bought: ",answer)
  240.             print("Your money: ",money)
  241.             print("Your exchange: ",answer2)
  242.             print("Thank you for buying, Please come again")
  243.  
  244.     elif operation == 3:
  245.         money=100
  246.         sand=50
  247.         print("You have chosen SNACK AND DRINKS")
  248.         print("This cost 50")
  249.         print("What would you like to do: ")
  250.         print("\n")
  251.         print("1 - YES")
  252.         print("2 - NO")
  253.  
  254.         operation=int(input("Choose: "))
  255.         if operation == 1:
  256.             print("You have chosen YES")
  257.             print("\n")
  258.             a=int(input("How many would you like: "))
  259.             answer = sand * a
  260.             answer2 = money - answer
  261.             print("\n")
  262.             print("You bought Snack and Drinks succesfully")
  263.             print(name)
  264.             print(age)
  265.             print(pin)
  266.             print("total amount you bought: ",answer)
  267.             print("Your money: ",money)
  268.             print("Your exchange: ",answer2)
  269.             print("Thank you for buying, Please come again")
  270.            
  271.         elif operation == 2:
  272.             print("you have chosen NO")
  273.             print("Thank you for buying, Please come again")
  274. #201978653
  275. if pin == 201978653:
  276.    
  277.     print("STUDENT NUMBER: ", pin)
  278.     print("Balance: 100")
  279.     print("What would you like to do: ")
  280.     print("\n")
  281.     print("1 - SNACK")
  282.     print("2 - DRINKS")
  283.     print("3 - BOTH SNACK AND DRINKS")
  284.     print("4 - Exit")
  285.     print("\n")
  286.  
  287.     operation=int(input("Choose: "))
  288.     if operation == 1:
  289.         money=100
  290.         buis=6
  291.         sb=10
  292.         print("You have chosen SNACK")
  293.         print("What would you like to do: ")
  294.         print("\n")
  295.         print("1 - BUISCUIT")
  296.         print("2 - SOFT BREAD")
  297.  
  298.         operation=int(input("Choose: "))
  299.         if operation == 1:
  300.             print("You have chosen BISCUIT")
  301.             print("\n")
  302.             a=int(input("How many BISCUIT would you like: "))
  303.             answer = buis * a
  304.             answer2 = money - answer
  305.             print("\n")
  306.             print("You bought Snack succesfully")
  307.             print(name)
  308.             print(age)
  309.             print(pin)
  310.             print("total amount you bought: ",answer)
  311.             print("Your money: ",money)
  312.             print("Your exchange: ",answer2)
  313.             print("Thank you for buying, Please come again")
  314.            
  315.         elif operation == 2:
  316.             print("you have chosen SOFT BREAD")
  317.             print("\n")
  318.             a=int(input("How many SOFT BREAD would you like: "))
  319.             answer = sb * a
  320.             answer2 = money - answer
  321.             print("\n")
  322.             print("You bought Snack succesfully")
  323.             print(name)
  324.             print(age)
  325.             print(pin)
  326.             print("total amount you bought: ",answer)
  327.             print("Your money: ",money)
  328.             print("Your exchange: ",answer2)
  329.             print("Thank you for buying, Please come again")
  330.  
  331.    
  332.     elif operation == 2:
  333.         money=100
  334.         sd=15
  335.         water=10
  336.         print("You have chosen DRINKS")
  337.         print("What would you like to do: ")
  338.         print("\n")
  339.         print("1 - SOFTDRINKS")
  340.         print("2 - WATER")
  341.  
  342.         operation=int(input("Choose: "))
  343.         if operation == 1:
  344.             print("You have chosen SOFTDRINKS")
  345.             print("\n")
  346.             a=int(input("How many SOFTDRINKS would you like: "))
  347.             answer = sd * a
  348.             answer2 = money - answer
  349.             print("\n")
  350.             print("You bought Drinks succesfully")
  351.             print(name)
  352.             print(age)
  353.             print(pin)
  354.             print("total amount you bought: ",answer)
  355.             print("Your money: ",money)
  356.             print("Your exchange: ",answer2)
  357.             print("Thank you for buying, Please come again")
  358.            
  359.         elif operation == 2:
  360.             print("you have chosen WATER")
  361.             print("\n")
  362.             a=int(input("How many WATER would you like: "))
  363.             answer = water * a
  364.             answer2 = money - answer
  365.             print("\n")
  366.             print("You bought Drinks succesfully")
  367.             print(name)
  368.             print(age)
  369.             print(pin)
  370.             print("total amount you bought: ",answer)
  371.             print("Your money: ",money)
  372.             print("Your exchange: ",answer2)
  373.             print("Thank you for buying, Please come again")
  374.  
  375.     elif operation == 3:
  376.         money=100
  377.         sand=50
  378.         print("You have chosen SNACK AND DRINKS")
  379.         print("This cost 50")
  380.         print("What would you like to do: ")
  381.         print("\n")
  382.         print("1 - YES")
  383.         print("2 - NO")
  384.  
  385.         operation=int(input("Choose: "))
  386.         if operation == 1:
  387.             print("You have chosen YES")
  388.             print("\n")
  389.             a=int(input("How many would you like: "))
  390.             answer = sand * a
  391.             answer2 = money - answer
  392.             print("\n")
  393.             print("You bought Snack and Drinks succesfully")
  394.             print(name)
  395.             print(age)
  396.             print(pin)
  397.             print("total amount you bought: ",answer)
  398.             print("Your money: ",money)
  399.             print("Your exchange: ",answer2)
  400.             print("Thank you for buying, Please come again")
  401.            
  402.         elif operation == 2:
  403.             print("you have chosen NO")
  404.             print("Thank you for buying, Please come again")
RAW Paste Data
We use cookies for various purposes including analytics. By continuing to use Pastebin, you agree to our use of cookies as described in the Cookies Policy. OK, I Understand
 
Top