daily pastebin goal
60%
SHARE
TWEET

Untitled

a guest Jul 17th, 2017 48 Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. Matias Heikkilä
 2. July 11 at 3:20pm
 3. Ajattelin testata tämän porukan huumorintajua. Älkää ottako liian vakavasti. En tarkoita pahaa. :)
 4. Olen useamman vuoden halunnut kirjoittaa tämän ja tässä se nyt on. Tämä ei siis kohdistu mihinkään yksittäiseen tapaukseen vaan kaikki ketkä ovat joskus polttareissa olleet ja niitä suunnitelleet ymmärtävät pointin.
 5. Anteeksi naiset jo etukäteen. :D
 6.  
 7. Miesten polttarit:
 8. Porukka kasaan ja sovitaan päivä. Budjetti 150-300€ per henkilö riippuen mitä keksitään. Eräs ilmoittaa että valitettavasti hänen budjetti ei anna periksi tuohon jolloin muut tarjoutuvat maksamaan enemmän että kaveri pääsee mukaan. Käydään ostamassa olutta (paljon) ja varataan kuljetus. Homma rullaa ja kaikilla on kivaa. Illan aikana joku intoutuu tarjoamaan kierroksen ravintolassa koko seurueelle. Hänestä tulee vieläkin parempi jätkä muiden silmissä. Jutellaan että voitaisiin lähteä joskus samalla porukalla uudestaan ja niin myös tapahtuu.
 9.  
 10. Naisten polttarit:
 11. Kaasot saavat listan johon tuleva morsian on ilmoittanut keitä polttareihin kutsutaan. Tästä seuraa armoton analyysi siitä ketkä noista on perseestä ja ketä eniten perseestä. Ainakin puolet porukasta olisi pitänyt jättää kutsumatta (yleinen mielipide)
 12.  
 13. Sopivan päivän löytämiseen onkin sitten hyvä varata reilusti aikaa. Noin 3kuukauden jahkaamisen jälkeen päädytään johonkin päivään joka sopii edes puolelle porukasta. Jo tässä vaiheessa osa porukasta on rikkonut välinsä muihin koska päivä on totaalisen väärä.
 14.  
 15. Budjetti onkin sitten mielenkiintoinen. Heti kättelyssä kerrotaan että 50€ on sitten ehdoton maksimi per henkilö jolloin jo muutama ilmoittaa heti että pystyvät panostamaan ainoastaan 20€. Koska muutkaan eivät sitten halua tietenkään maksaa enempää tulee budjetiksi 20€/henkilö. Yhteensä kokoon saadaan siis 160€. Tällä sitten hoidetaan matkat, ruokailut, juomat, majoitus ja joku kiva aktiviteetti.
 16. Seuraavaksi päätetään mihin mennään ja paikkahan on tietenkin lähin iso kaupunki polttariporukasta katsottuna.
 17.  
 18. No kuljetushan me tarvitaan. Yllätyksenä kaikille tulee että minibussin vuokraaminen maksaa jo saman verran mitä kokonaisbudjetti on. Onneksi muutaman polttareihin kutsutun vanhemmat lupaavat heittää ryhmän kohteeseen 10€ bensakuluja vastaan. Tämä on kaikille melkein ok mutta entäs Hanna joka sattuukin asumaan kyseisessä kaupungissa johon ryhmä on menossa? Onko hänenkin osallistuttava kuluihin vaikka ei tarvitse kuljetusta? Hän ehdottaa että jos maksaisi 2€ vähemmän kuin muut mikä olisi hänen mielestään enemmän kuin reilua, hänestä kun ei aiheudu kuluja.
 19.  
 20. Juomiksi on käyty ostamassa 6siideriä, 6lonkeroa ja koppa olutta. Kaksi vieraista on raskaana joten eivät voi nauttia näitä jolloin ajankohtaiseksi aiheeksi nousee jälleen hyvitys menetetystä rahasta. Muutama jaksaa myös valittaa koko matkan että ei juo olutta jota on suhteessa eniten, eli ei mene tasan taaskaan.
 21.  
 22. On aktiviteetin aika. Budjetin sallimissa rajoissa tuleva morsian puetaan prinsessaksi ja selkään lyödään A4-lappu jossa hauska teksti tyyliin "parasta ennen 7.7.2017". Hänen kanssaan sitten kierretään torilla jossa myydään haleja ja pusuja 2€kpl. Vaivaantuneet ihmiset maksavat kyseinen hinnan että pääsisivät nolosta porukasta nopeasti eroon.
 23.  
 24. Ruokailuun on budjetoitu eniten. 10€ per henkilö ja sillä saadaan vähän paremman luokan pitsat. Jenni kuitenkin kertoo että ei voi syödä pitsaa ja ehdottaa että kävisi Hesburgerissa. Ongelmana kuitenkin että kerrosateria maksaa vain 7,20€ joten hänen osuudestaan jää 2,80€ käyttämättä. Katri ehdottaa että jos Jenni ottaisi aterian isommilla ranskalaisilla ja juomalla niin budjetti olisi melkein sama. Jenni kertoo kuitenkin että ei kukaan jaksa syödä niin paljon joten hyvitys olisi taas ajankohtainen.
 25. Kello alkaa olemaan kohta jo 18.00 ja osa porukasta onkin joutunut jättämään ryhmän ja rientäneet hoitamaan lastaan jolle ei löytynyt 3 kuukauden varoitusajalla ketään hoitajaa.
 26.  
 27. Jos majoitus on löytynyt se on jonkun ryhmään kuuluvan mökillä. Tänne vaivautuu enää pieni osa porukasta. Kaikki kiittelevät lähteissään miten mukavaa oli ja pitää lähteä joskus uudestaan samalla porukalla. (Ei todellakaan lähdetä enää koskaan).
 28. Hääpäivänä muutama perii vielä muilta 4€ saataviaan jotta ei nyt tulisi ihan hirveästi takkiin polttareista.
RAW Paste Data
Top