ak47suk1

Eczema dan pantang larang tok nenek jiran sebelah

Apr 13th, 2016
108
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
  1. Eczema nak counsel saja takes a consultant paeds dermatologist an hour nak bagi betul2 paham supaya mak/pak tak deprive anak2 drpd makan ayam masak kicap atau tomyam seafood atau semua yang sedap2 because you know...tokwan nnt kata daging takleh makan, tok belah mak kata ayam takleh makan, pak menakan belah abang tiri kata udang takleh makan, adik ipaq sepupu belah abang kata sotong takleh makan, jiran belah kanan rumah duk juai ionizer riban2 konon bagi udara bersih kotoq, jiran selang lima rumah duk promote supplement konon nak bagi kulit anak segar, lama2 mak pak tu berabih riban-riban sebab ramainyaaaaaaa doktor wannabee dalam masayarakat kita.
  2.  
  3. Yang masih duk menggaru gatai takleh tidoq malam2 sapa? Yang tak boleh sekolah sampai 2-3 minggu siapa? Yang terbantut pasai hari2 makan ikan dgn sayoq ja sapa? Budak tu. Setiap kali chek tengok kes2 mcm ni mmg aku rasa nak mencarut.
  4.  
  5. Ada sakit bawak pi doktor bukan dengaq cakap manusia2 sekeliling yan physiology pun dia ingat sejenis mesin kangen.
  6.  
  7. Sekian.
RAW Paste Data