Guest User

Supo ja KRP: huonot välit

a guest
Oct 13th, 2013
223
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1.  
 2.  
 3. Supon ja Anonyymien feikkiterroristijahti
 4.  
 5. Intuitioni mukaan tämä on keskeneräinen faktamuistiinpano.
 6.  
 7. Intuitioni mukaan supolaiset toimivat yhteishengessä anonyymien kanssa. Intuitioni mukaan anonyymit sekä supolaiset seuraajat seuraavat minua aina kaikkialle. Inintuitioni mukaan supolaiset tekeytyvät anonyymeiksi silloin kun tilanne sen vaatii. Intuitioni mukaan supolaiset hakkerit soluttautuvat anonyymeiksi ja hakkeroivat Anonyymien nimeen. Intuitioni mukaan anonyymitkin tekeytyvät supolaisiksi. Intuitioni mukaan Supon hakkeritkin tekeytyvät mielellään Supon terrorihyökkäyksiin minun nimissäni.
 8.  
 9. Intuitioni mukaan supolaiset vievät läheisten tuttavuuksien omaisuutta muun muassa pankkitunnuksilla.
 10.  
 11. Intuitioni mukaan läheisille tuttavuuksilleni supolaiset valehtelevat etukäteen omaisuushävikeistäni, joten intuitioni mukaan pankkitunnuksetkin valehdeltiin.
 12.  
 13. Intuitioni mukaan supolaiset ovat vihaisia minulle ja kostoiskut kasvavat ajoittain lisääntyvin määrin, intuitioni mukaan yrittävätkin ja myös ovat onnistuneetkin siinä. Intuitioni mukaan supolaiset ovat myös kostaneet läheisille tuttavuuksilleni, koska intuitioni mukaan läheiset tuttavuudet ovat kostaneetkin Supolle takaisin. Intuitioni mukaan kaikille kostoiskuihin osallistuneille jää vahvoja muistijälkiä tapahtuneista kostoiskuista. Intuitioni mukaan kostoiskuja ei pitäisi edes harkita, koska kostoiskut aiheuttavat muistijälkiä pysyvästi elämänkeskukseen.
 14.  
 15. Intuition mukaan noin pari vuotta sitten supolaiset lavastivat minut etätyöpöytäkäyttötyylisellä-hakkerointitavalla tietokoneella tai monellakin toisenlaisellakin sellaisella terroristiksi. Intuitioni mukaan itselläni ei ole ollut Supon ja Anonyymien yhteinen feikkiterroristijahdista tuolloin tietoa.
 16.  
 17. Intuition mukaan noin pari vuotta sitten Supon hakkerit lavastivat minut nerokkaasti etätyöpöytäkäyttötyylisellä-hakkerointitavalla tietokoneella tai monellakin sellaisella terroristiksi thorlauta-palstalle. Intuitioni mukaan itselläni ei ole ollut terrorismisuunnitelmia koskaan mielessäni eikä sellaisia ole tullutkaan intuition mukaan, vaikka intuition mukaan lavastaminen on jatkunut täyspäiväisesti jo parin vuoden ajan vähintäänkin. Intuition mukaan lavastamiselle ei näy loppua lähiaikoina.
 18. Intuition mukaan olen vieläkin Supon terroristilistalla enkä tiedä miten sieltä pääsisi pois. Intuition mukaan Supo pitää minua siellä vaan määrärahojensa mukaan, määrärahat ovat Supolla salaisia ja intutitio sanoo että Supolla on myös salaisia tilejä erilaisiin salaisiin ja vähemmän julkisuutta kestäviin operaatioihin, kuten vammattautumisiin, agenttien tappoihin ja sen tyyppisiin epämääräisiin Suomen lain ohittaviin operaatioihin. Intuitio on tästä erittäin vahva ja intuitiot todentavat ne todellisiksi.
 19. Tähän minua koskevaan terroristijahtiin Supo on myös ottanut mukaan suomalaiset Anonyymit (Anymous group, kts. Wikipedia). Intuition mukaan Anonyymit tekevät Supon puolesta kaikenlaista pahantekoa minua kohtaan, että menettäisin terveyteni. Intuition mukaan Anonyymit ovat yrittäneet saada minut täysin kaverittomaksi, että tekisin itsemurhan. Intuition mukaan itsemurha ei koskaan ole ollut edes mielessä, olen sen verran kova jätkä. Intuition mukaan anonyymit ja Supo sen sijaan ovat menettäneet vähäisenkin järkensä ja jopa henkensäkin monesti näissä operaatioissa minua vastaan.
 20.  
 21. Intuition mukaan Supo ja Anonyymit toimivat siis yhteistyössä auttaen toisiaan. Intuition mukaan yhteistyö on paljon läheisempää kuin näitä terrorismifeikkitapahtumia seuranneet tietävätkään. Intuition mukaan feikkiterrorismitapahtumia seuranneilla on intuitio väärässä.
 22. Intuition mukaan suomalaiset Anonymiit ovat yhdistäneet joukolla voimansa minua kohtaan, koska olen ärsyttänyt niin montaa heistä ja heidän kavereitaan, esimerkiksi psykeskenen hippejä, opiskelijatovereitani ja ihan satunnaisia henkilöitä, joita olen tavannut nettipalstoilla ja IRC-verkossa. Intuition mukaan Anonyymit ovat muun muassa varastaneet henkilöllisyyteni moneen kertaan, esittäytyneet siis minuna, varastanut listan Facebook-kavereistani, jotka ovat piilotetut, sekä noin 150 puhelinnumeroa Microsoftin Live-pilvestä johon Windows Phonella olen synkronoinut tietoni. Intuition mukaan uusia puhelinnumeroitani on seurattu MS:n pilvestä ja sitä mukaan kun niitä on sinne ilmestynyt, niin Anonyymit ovat lähettäneet Supon Pelend-nimisen hakkerin päästään keksimän uskottavalta kuulostavan Kippo- ja kuppitarinan, väärennettyjä kuvia peniksestäni, positiiviseksi väärennettyn HIV-testin ynnä muita väärennettyjä kuvakaappauksia, jotka on tehty etätyöpöytäkäyttö-hakkerointimenetelmillä, joista minulla ei ole mitään tietoa. Intuitioni mukaan HUS-laboratorioiden tietokannoista voi löytyä kaksikin HIV-verikoetestiä, intuitioni mukaan jälkimmäinen niistä on negatiivinen.
 23.  
 24. Intuitioni mukaan lähimpiä tuttavuuksiani Supo on jo aiemmin haastatellut ennen kuin Anonyymit heitä kiusasivat väärennetyllä poliisin seurantaaivulla. Intuitioni mukaan väärennetyllä Anonyymien nimeen tehdyllä sivulla on aito poliisin hämäyspuhelinnumero.
 25.  
 26. Intuitioni mukaan Nokiakin on osallistunut feikkiterroristijahtiin kilauttamalla Kommunikaattoriani, ja Anonyymitkin saivat siitä tiedon. Intuitioni mukaan Supolla ei ole aikeitakaan jahdata Anonyymeja, vaan supolaiset toimivat mieluusti yhteishengessä heidän kanssaan.
 27.  
 28. Intuitioni mukaan supolaiset lääkärit ja sellaiset koittavat mustata mainettani kirjoittelemalla asiattomia kommentteja potilastietojärjestelmään sekä tekemällä laittomia lähetteitä.
 29.  
 30. Intuitioni mukaan jos tutustun uuteen tuttavuuteen lähemmin, Supo ottaa yhteyttä heihin ja pelottaa heidät pois läheltäni.
 31.  
 32. Intuitioni mukaan supolaiset hakkerit tyrmääntyivät Supon kuulusteluissa heidän tekemistään laittomista toimista Supon nimeen. Supon keskusteluissa Supon hakkerit kiistivät syyllisyytensä Supon hakkeroinnista Anonyymien nimeen Supon hakkeroinnista. Intuitioni mukaan siitä seurasi Supon sisäiset kuulustelut ja Supon hakkerit suuttuivat minulle Supon hakkeroinnista ja kostivat minulle hakkeroimalla Nordnetin tilin ja vaihtoivat euroja dollareiksi ja toisinpäin. Intuitioni mukaan Supon hakkereiden toimesta olen menettänyt rahaa ja Supon hakkerit on vaihdettu vaivihkaa asiallisempiin.
 33.  
 34. Intuitioni mukaan Supon hakkerit ovat kuitenkin samoja edelleenkin.
 35.  
 36. Intuitioni mukaan Supon hakkerit ovat kostotuulella Supoakin vastaan ja intuitioni mukaan Supon hakkerit kostavat Supolle yhä paremmin niin etteivät he huomaa, Supon hakkerit ovat kostaneet myös minun nimessäni Supolle.
 37.  
 38. Intuitioni mukaan Anonyymit eivät tiedä yhtään mitään Supon hakkerien vanhasta yhteisestä nimimerkistä, joka on R0uta. Intuition mukaan tällöin hakkerien piireissä oli vielä jotain kunnioitusta toisia hakkereita kohtaan, ja intution mukaan nettipalstoille ei levitetty julkisesti hakkeroituja tietoja ja salasanoja. Intuitioni mukaan nuoremman sukupolven Anonyymihakkerit tekevät sellaista kiusaa eivätkä kunnioita vanhan kunnon ajan hakkeriperinteitä.
 39.  
 40. Intuitioni mukaan Supon hakkerit ovat lapsellisia script-kiddieita, koska he pyytävät aina CIA:n tai tuttavuuksiensa apua hakkeroinneissa Supon nimeen. Supolaiset hakkerit ovat tyrmääntyneitä, koska Anonyymitkin ovat heitä parempia monessa asiassa.
 41.  
 42. Intuitioni mukaan Supon hakkerit ovat suuttuneet anonyymeille, koska he ovat myös näyttäneet Supon hakkereille taitojansa, sillä Supon hakkerit ovat selvittäneet heidän hakkeroimansa sivuston, joka oli monipuolisesti hakkeroitu, sillä he ovat taitojansa esitelleet.
 43.  
 44. Intuitioni mukaan he ovat suuttuneet anonyymeille ja Supon hakkerit ovat näyttäneet turhaan taitojaan anonyymeille ja pilasivat maineensa anonyymien silmissä.
 45.  
 46. Intuitioni mukaan supolaiset vaihtelivat kirjastossa tunnustani välittömästi kun hain kirjastotyöntekijältä uuden tunnuksen. Intuitioni mukaan kirjoitin juuri sillä hetkellä muistiinpanoja.
 47.  
 48. Intuition mukaan anonyymit sekä supolaiset ovat lähettäneet tätä törkeästi kunniaani loukkaavaa materiaalia jokaiselle vähänkin tuntemalleni henkilölle. Intuition mukaan useimmat, jotka eivät minua oikeasti tunne ollenkaan, ovat uskoneet tämän materiaalin ja ryhtyneet levittämään sitä yhä uudelleen ja uudelleen eteenpäin tuntemilleni ja tuntemattomille tuttavuuksilleni ja hekin ovat intuition mukaan alkaneet uskoa näihin juttuihin, joissa ei ole mitään todellisuudenpohjaa. Ne jotka vähänkin tuntevat tai edes ovat nähneet minut elävänä ovat intuition mukaan todenneet ne täydeksi roskapuheeksi.
 49.  
 50. Intuition mukaan Supo on kuitenkin oman keksimänsä terrorismilainsa mukaan estänyt tuttavuuksiani, jopa läheisimpiäni, kertomasta minulle näistä törkeäksi luokiteltavista väärennetyistä tarinoista ja materiaaleista, joten en ole voinut korjata mainettani mitenkään. Intuition mukaan tämä on aiheuttanut paljon hämmennystä tuttavuuksieni seassa, kun kukaan ei kerro totuutta minulle, vaikka he intuition mukaan luulevat tietävänsä että olen lukenut samat väärennetyt tarinat.
 51.  
 52. Intuition mukaan tämän jälkeen Anonyymit yhdessä Supon kanssa ovat kehittäneet seurantasivun minusta, johon kuka tahansa voi kirjoittaa havaintoja minusta, missä liikun, kenen kanssa liikun, mitä ostan kaupasta, mitä puuhaan kotonani ja niin edespäin. Intuition mukaan havaitsin tämän heti sen kehittämisen jälkeen, esimerkiksi tuttavieni ilmeistä ja eleistä, sekä siitä että he yrittivät ja yrittävät tonkia piilojutuilla minusta tietoa seurantasivulle, jota Supo käyttää hyväkseen, koska ei viitsi seurata koko rahalla minua, kun minut on intuition mukaan lavastettu terroristiksi tai joksikin joukkomurhaajaksi eli intuition mukaan seurantaa kaipaavaksi henkilöksi, johon kaikkien tuttavuuksieni pitäisi osallistua koko työpanoksellaan. Intuition mukaan tämä on vähentänyt tuttavuuksieni kiinnostusta ottaa yhteyttä minuun. Intuition mukaan Supo on uhkaillut tuttavuuksiani kertomalla Anonyymien kehittämiä väärennettyjä tarinoita minusta, että he saisivat minusta lisää todellisempaa tietoa naurettavaan terrorismitutkintaansa. En ole terroristi, en ole koskaan ollut terroristi tai vastaava joukkomurhaaja. Intuition mukaan tällaiset väitteet ovat ihan Supon omia keksintöjä.
 53.  
 54. Intuition mukaan todisteita Supo eivätkä anonyymit ole löytäneet ainuttakaan tukemaan sitä väitettä, että olisin jonkinlainen terroristi eli tämä koko terrorismioperaatio on täysin turha ja vienyt älyttömästi rahaa valtiolta. Intuition mukaan kulut pyörivät yli sadassa miljoonassa eurossa, tätä en viitsi eritellä tarkemmin, mutta mainittakoon nyt Halliburtonin täysrootkit-taidonnäyte, jonka paljastin virustorjujille. En pidä siitä, että minua vakoillaan syyttä, ei kukaan varmastikaan halua, että tietovälineitä seurataan ympäri vuorokauden. Windows Phoneni Lumia 920 on IE:n kautta CIA-rootattu, johon osallistui suomalaisten sanomalehtien webadminit, esim. Helsingin Sanomat ja Turun Sanomat. Intuitioni mukaan näiltä sivuilta tuli rootkitteja koneeseeni ip:n perusteella, joka intuition mukaan Supo oli luovuttanut heille tätä operaatiota varten. Vaihdoin tätä ennen täysin rootatun Windows-koneeni Applen tuotteeseen. Intuitioni mukaan Windows-koneessani oli esimerkiksi Supon CIA:lta lainaamalla usb-tikulla tehty täysroottaus, lisäksi Nvidian-näytönohjaimessa oli CIA:n mentävä reikä sekä myös Realtekin verkkokortissa, jonka intuition mukaan Supo tai CIA ehti tyhjentää kun aloin purkamaan Windows-konettani ja selvittämään missä rootkitit sijaitsevat. Verkkokortti on edelleen minulla, mutta firmware on tyhjennetty siitä, intuition mukaan CIA hälytettiin tyhjentämään se Supon käskystä, ennen kuin irrotin sen koneestani.
 55.  
 56. Supon hakkerit jakoivat intuitioni mukaan keylogger ym.tietoa myös Anonyymeille, että he voisivat kiusata ja halventaa minua sekä pilata maineeni täydellisesti. Minulla ei kuitenkaan ole mitään salattavaa tai hävettävää, eipä ole naisetkaan valittaneet vaan suorastaan ihailleet penikseni kokoa, siis ne jotka sen todellisuudessa ovat nähneet. Anonyymit ovat havaintojeni mukaan jopa kiertäneet yökerhoissa esittelemässä intuitioni mukaan väärennettyä kuvaa, jossa on reilusti alle 8 cm pitkä penis ja esittäneet sen olevan minun.
 57. Intuitioni mukaan naisten ilmeistä olen esimerkiksi huomannut tämän ja tyttöystävähankkeeni ovat menneet pilalle monesti Anonyymien ja Supon takia. Intuition mukaan Supo on estänyt väärennetyn peniksen kuvan poistamisen tietyiltä palvelimilta, joihin se on pistetty ja esitetty minun peniksenäni. Eipä tämä oikeastaan ole muuta haitannut, mutta intuition mukaan tällä ovat muutamia minusta kiinnostuneita naisia onnistuneet karkottamaan.
 58. Pistin Suomi24-sivustolle deittipalstalle ilmoituksen, parilla hyvällä kuvalla ja erityislaatuisella ilmoitustekstillä. Se keräsi muutamassa minuutissa satoja lukukertoja naisilta, kunnes intuition mukaan Supo käski Suomi24 piilottaa profiilini, koska se keräsi palstan naisissa aivan liikaa huomiota. Siinä meni nettideittailuni pieleen ja menin maksamaan vielä extraa plus-palvelusta. Suomi24 admini jäi pikkukuviin viimekseksi sen jälkeen kun pisti profiilin kiinni, jokin vanha parrakas mies, lihavahko, lippalakki päässä. Edellisissä profiiliani käyneissä pikkukuvissa oli vain kauniiden naisten kuvia. En ole homo, enkä biseksuaali, vaikka intuition mukaan Supo ja Anonyymit ovat yhdessä niin koittaneet lavastaa minut täysin homoseksuaaliseksi.
 59.  
 60. Intuition mukaan sehän on loistava taktiikka, jolla Anonyymit ovat karkottaneet kiinnostuneita naisia pois kimpustani. Intuition mukaan minusta on remote-hakkerointitekniikalla tehty kaikenlaisia homoilmoituksia ja sen sellaista, joita on levitetty siinä mielessä, että olisin täysin homoseksuaali. En ole homoseksuaali enkä myöskään biseksuaali. Olen aina kertonut olevani heteroseksuaali, mutta ilmeisesti tällaiset jutut on sensuroitu pois netistä seurantapalstalta tai jostain muualta intuitioni mukaan, joka on erittäin vahvaksi kehittynyt viimeisen parin vuoden aikana.
 61. Intuition mukaan seurantapalstalta Anonyymit ovat poistaneet kaiken minun mainettani parantavan tiedon ja jättäneet sinne vaan mainettani pilaavaa materiaalia. Intuitioni mukaan tämä on erittäin epäreilua ja osoittaa Anonyymien kiusanhenkisyyden ja mielenterveysongelmat. Intuition mukaan kiusaamisoperaatioihini osallistuneet suomalaiset Anonyymit ovat mielisairaalahoidon tarpeessa. Intuition mukaan osa kuuluisi heistä myös vankilaan.
 62. Intuition mukaan Supo taas on estänyt minua saamasta tietoa Anonyymien vaarallisista tappo-operaatioista minua kohtaan. Intuition mukaan näitä on ollut monta. Intuitioni mukaan olen sen verran kova jätkä ettei Anonyymit koskaan onnistu tappamaan minua. Intuition mukaan Supo ja CIA on ihan toista luokkaa, mutta intuition mukaan hekin ovat epäonnistuneet usean kerran. Intuition mukaan lääkkeitäkin on myrkytetty. Intuition mukaan melkein kuolin siihen myrkytysyritykseen. Intuition mukaan yliannostustappoja on varmasti sattunut aika paljon myös muille kuin minulle tässä feikkiterroristijahdissa.
 63.  
 64. Intuitioni mukaan itse en ole tappanut tai myrkyttänyt ketään. En edes harkitse kostoa, se on universaali laki, joka jokaisen pitäisi oppia. Ihminen on kuitenkin geneettisesti niin kostonhaluinen, että tieteen pitäisi olla koskematonta ja rodunjalostusta sallia laajemmin esimerkiksi poistamaan kostogeenit ihmisistä. Muuten ihmiskunta ei koskaan yhdisty eikä tältä planeelta pääse karkuun ennen kuin se tuhoutuu, ja intuition mukaan se tuhoutuu aikaisemmin kuin Aurinko räjähtää. Intuition mukaan tiedettä pitäisi kehittää, keksintöjä vaihtaa toiseen, talousjärjestelmistä venäläinen korruptiokapitalismi on tällä hetkellä täydellisin vaihtoehto ihmiskunnan kehittymisen kannalta. Intuition mukaan patentit pitäisi poistaa ja keksintöjen kehittämiseen pitäisi panostaa voimavaroja huomattavasti enemmän. Keksintöjen pitäisi olla yhteisiä ja niillä pitäisi käydä kauppaa keskenään. Muuten keksinnöt jäävät huonoiksi esimerkiksi patenttien vuoksi kun niitä ei voi jalostaa paremmiksi. Helppona esimerkkinä esimerkiksi Diapamista saisi vaarattoman päihteen lisäämällä yhden hiilivedyn bentsoerenkaan vasempaan alakulmaan kulman tilalle. Intuitioni mukaan se on se patentoimaton alkoholin korvike, josta lehdissä joku vuosi sitten oli juttua. Intuitioni mukaan diapamiin perustuvaa terveellisempää päihdyttävää yhdistettä ei ole kovin helppo syntetisoida pelkällä lämpölevyllä ja kolvilla.
 65.  
 66. Takaisin feikkiterroristijahtiin: Intuition mukaan Supokin on kyllästynyt tähän rahaa ja aikaa vievään feikkiterroristijahtiin ja intuition mukaan ovat yrittäneet tappaa minut monta kertaa siinä onnistumatta. Supon tappajat ovat palkattuja ammattilaisia, psykopaatteja, jotka tunnistaa helposti ja intuitioni mukaan he iskivät esimerkiksi silloin kun olin sairaalassa jalkaoperaatiossa.
 67. Intuitioni mukaan jalkaani tehtiin leikkausvirhe Supon apulaisen, mieskirurgin toimesta tahallaan, kun olin jalkaoperaatiossa Töölön tapaturmaosastolla.
 68.  
 69. Intuition mukaan Supolla on apulaisia jokaisessa ammattikunnassa ja he toimivat rahan kiilto silmissä. Intuition mukaan, joka on kehittynyt parin vuoden aikana vahvemmaksi, sen ovat huomanneet muutkin feikkiterroristijahtiin osallistuneet supolaiset ja heidän apurinsa.
 70.  
 71. Intuition mukaan kukaan ei tiedä Supon agenttien ja apulaisten oikeita nimiä, vaan he voivat kävellä kaikkien Suomen lakien yli ja vähät välittää esimerkiksi ihmisoikeuksista.
 72. Intuition mukaan Supo on vienyt minulta ihmisoikeudet. Intuition mukaan edes vanhempani tai läheiset tuttavuudet eivät saa kertoa minulle, että minua pidetään Supon mielestä terroristina. Intution mukaan Supo uhkailee heitä tutkintavankiloilla, työpaikan menetyksillä ja hengen lähdöllä. Intuition mukaan esimerkiksi isältäni lähti koulutoimenjohtajan työpaikka Supon juonittelun takia.
 73. Intuitioni mukaan kaikki tuttavuuteni pelkäävät työpaikkojensa puolesta Supon feikkiterroristitutkinnasta kuulleessaan ja haluavat pysyä erossa minusta, koska pelkäävät omien työpaikkojensa puolesta ja haluavat pitää maineestaan kiinni. Intuitioni mukaan uusien tuttavuuksien hankkiminen on tämän vuoksi vaikeampaa.
 74.  
 75. Intuition mukaan muutama on tainnut menettääkin työpaikkansa, kun ei ole Supoa totellut. Intuitioni voi olla väärässä tämän suhteen.
 76.  
 77. Intuition mukaan Suomalaiset Anonyymit ovat yhdistäneet voimansa myös ulkomaalaisten Anonyymien kanssa, jotta ovat saaneet hakkeroimalla hankittua tietoa minusta. Intuition mukaan myös Supo on tämän hyväksynyt eikä pidätä Anonyymeja, joista maalaisjärjellä luulisi olevan haittaa järjettömälle Supon feikkiterroristitutkimukselle.
 78.  
 79. Intuition mukaan joitain Anonyymeja onkin pidetetty, viety vankilaan sekä mielisairaalaan. Intuitioni mukaan vain räikeimmät tapaukset ovat saaneet Supon heräämään ja tutkimaan Anonyymien rikoksia minua kohtaan.
 80. Intuitioni mukaan Anonyymit ja Supo toimivat aika saumattomasti minua vastaan. Intuitioni mukaan tätä ei vaan kukaan ulkopuolinen ymmärrä.
 81.  
 82. Intuitioni mukaan Supo on alkanut luulemaan minua lempeämieliseksi vapaa-agentiksi, ja tehnyt epäonnistuneita murhayrityksiä myrkyillä useamman kerran. Intuitioni mukaan sairaalassa muun muassa eräs verikokeidenottajamummo yritti myrkyttää minut, intuition mukaan myrkky oli sijoitettu verenottopiikkiin. Intuitioni mukaan Supon tappaja kävi vielä tekemässä agenttiniiskutuksen perään, joka merkkaa hyvästejä vastapuolelle. Intuitioni mukaan se on agenttien tapa ilmaista, että menetät henkesi etkä voi sille mitään. Intuitioni mukaan niiskutuksia olen kuullut aikaisemminkin, esimerkiksi Supon poliisimaijan kyydissä. Intuition mukaan meinasivat tappaa jo minut sinne ennen kohdetta mihin veivät.
 83.  
 84. Intuition mukaan palkkatappaja olisi varmasti myrkyttänyt minut myrkyllä, joita ei voida Suomen laboratorioissa tutkia, vaan myrkkytutkimukset pitäisi lähettää Eurooppaan huippulaboratorioihin, jotka laskuttavat luultavasti kymmeniä ellei satoja tuhansia euroja myrkkytutkimuksesta, joten monet mystiset kuolemat Suomessa ovat jääneet hämärän peittoon. Intutition mukaan näitä on tapahtunut hankalille yritysjohtajille, Supolle haitallisille henkilöille.
 85.  
 86. Intuition mukaan Supolla on päätoimipiste Eirassa, jonka paikalliset kyllä tuntevat. Intuition mukaan Supolla on myös oma vankilakin tavallisessa asuintalossa. Intuition mukaan Rajakadun toimipiste on melkein kulissi, mutta on siellä Supon toimintaakin. Intuition mukaan Supon agentit vaihtelevat henkilöllisyyttä miten lystäävät, intuition mukaan Supon agentit vaihtavat henkilöllisyyksiä heti tehdessään mokan salaisissa operaatioissaan, jotka eivät ole Suomen lakien mukaisia. Intuition mukaan KRP oli liian rehellinen feikkiterrorismijahtiin, joten feikkiterrorismijahdin otti huolekseen Supo, jota se nyt kaduttaa, koska rahaa on palanut liikaa tietyistä sopimusmokista johtuen.
 87.  
 88. Intuition mukaan Supoa pelottaa nämä paljastetut faktatiedot. Intuitioni mukaan Supoa harmittaa, että nämäkin pienet faktatiedot tulevat mahdollisesti julkisiksi. Intuitioni mukaan saatan tietään agenttitouhuista paljon enemmänkin. Intuitioni mukaan en ole merkannut tai paljastanut ainuttakaan Supon täysagenttia. Intuitioni mukaan en toimi yhteistyössä muiden tiedusteluorganisaatioiden kanssa.
 89. Intuitioni ei kerro koska tämä järjetön feikkiterroristijahti loppuu, mutta toivon sen loppuvan pian rauhanomaisesti. Kosto on kaiken pahan alku ja juuri. Kostoa ei pitäisi edes koskaan harkita hetkeäkään, sillä kaikki tietävät mihin se johtaa. Intuitioni mukaan se on universaali laki.
 90. Intuitioni mukaan tässä feikkiterroristijahdissa on tullut ruumiita jo aika paljon eikä loppua näy. Intuitioni sanoo, että olen niin kova jätkä ettei minua pysty tappamaan kukaan tai edes vahingoittamaan hengenvaarallisesti.
 91. Intuitioni mukaan suomalaiset Anonyymit jatkavat silti kiusaamistani ja seuraamistani, vaikka Supo tai jokin hallitus lopettaisi feikkiterroristileiman päältäni. Intuitioni mukaan toivon, että myös Supo lopettaisi seuraamiseni ja kostonkierteen. Intuitioni mukaan en itse kosta kenellekään. Intuitioni mukaan haluan vain oikeutta Suomen lakien mukaan.
 92.  
 93. Intuitioni mukaan motiivini tälle kirjoitukselle on pelkästään raha ja maineeni kasvattaminen. Rahalla voisin edistää hyvien keksintöjen edistämistä. Intuitioni mukaan Kai tekin tiedätte CIA:n salaiset hankkeet, keksinnöt piilotetaan parempia aikoja odottamaan.
 94.  
 95. Kosto on kaiken pahan alku ja juuri. Intuitioni mukaan supolaisissa on myös psykopaatteja ja kostonhaluisia ihmisiä töissä. Intuitioni mukaan henkeäni he eivät silti pysty viemään, koska jo pelkäävät minua, vaikka lupasin äsken olla kostamatta. Intuitioni mukaan en ole kertaakaan elämässäni aiheuttanut väkivaltatapahtumia enkä pidä väkivallasta missään muodossa enkä kannusta ketään väkivaltaan. Intuitioni mukaan se johtaa vaan koston kierteeseen, josta olen varoitellut monta kertaa jo tässä tekstissä.
 96. Intuitioni mukaan noin pari vuotta on ollut liikaa feikkiterroristijahtia, se olisi pitänyt lopettaa jo aikaa sitten. Intuitioni mukaa nmielenterveyteni ei ole kärsinyt yhtään Supon ja Anonyymien operaatioista ja korostan että ajatustyöstäni on kulunut liikaa turhaa aikaa Anonyymien jekkuihin ja niihin varautumiseen. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahti ei ole minulle hyväksi, koska se kuluttaa turhaan aivokapasiteettiani ja lisää huonoja muistijälkiä.
 97. Intuitioni mukaan minä en luovuta koskaan eikä tämä juttu jää arkistojen kätköihin. Haastatteluja en edellenkään anna kenellekään ja pidän sanani kuten olen jo muualla luvannut. Toivon myös tuttavieni toimivan samoin, vaikka heille tarjottaisiin paratiisi maan päällä. Itse olen joutunut käyttämään turhaan aivojani feikkiterroristijahdin pohdintaan jo parin vuoden ajan. Intuitioni mukaan toivottavasti tällaista ei tule koskaan enää tapahtumaan kenellekään. Intuitioni mukaan ihme on se, että vainoaminen tuli rangaistavaksi Suomen lakiin vasta nyt.
 98.  
 99.  
 100. Intuitioni mukaan Supo ei halua, että heidän toimintatavoistaan paljastetaan tietoja julkisuuteen.
 101. Intuitioni mukaan Sveitsin Cannesissa on huippulaboratorio, jossa osataan selvittää epäselvät myrkytystapaukset, joita Supo on tehnyt. Intuitioni mukaan oikean laboratorion nimen saa muilta laboratorioilta, joita Sveitsin Cannesissa on.
 102. Intuitioni mukaan kun olen käynyt lääkärissä, Supo on estänyt heitä kertomasta feikkiterroristijahdista minulle. Intuitioni mukaan olen havainnut lääkärien salailun helposti heidän ilmeistään ja eleistään.
 103. Intuitioni mukaan kun tein pyynnön potilastietojani lukeneista, Supo sensuroi sieltä kaksi nimeä, jotka intuitioni mukaan levittivät väärennettyjä potilastietojani julkisesti. Intuitioni mukaan Supo esti näinkin minua tekemästä rikosilmoituksen törkeästä kunniani loukkauksesta. Supo on estänyt tuttavuuksiani häiritsemästä feikkiterroristijahtiaan, kun tuttavuuteni rikosilmoituksia on jätetty tutkimatta ja poistettu rikosilmoitustietokannasta. Intuitioni mukaan Supo voi selata ja väärentää jälkiä jättämättä kenen tahansa potilastietoja Suomessa. Intuitioni mukaan tämän tietävät lääkäritkin.
 104. Intuitioni mukaan Supon salaiset operaatiot jatkuvat tästä kirjoituksesta huolimatta. Intuitioni mukaan edes Korkein Oikeus ei voi Supolle mitään. Intuitioni mukaan Supolle on annettu aivan liikaa valtaa Suomessa ja intuitioni mukaan Supon valta Suomessa jatkuu yhä suurempana ja suurempana. Intuitioni mukaan suuri yleisö pitää Supoa pienenä ja vallattomana organisaationa, jolla ei ole juuri merkitystä Suomessa, Suomen politiikkaan jne.
 105. Intuitioni mukaan eräs omenan piikillä myrkyttänyt Supon apulainen epäonnistui sairaalassa, koska en syönyt omenaa kun näin siinä piikillä pistetyn reiän. Intuitioni mukaan Supon tappaja oli ammattilainen, psykopaatti, jonka huomasi heti kasvojen muodosta ja eleistä. Intuitioni on vahva paljastamaan henkeäni uhkaavia supolaisia.
 106.  
 107. Intuitioni mukaan Supon operaatiot ovat kärsineet viime aikoina huomattavia ongelmia. Intuitioni mukaan ongelmia on tullut Supon keskuudessa esiin siis muissakin operaatioissa kuin feikkiterrorismijahdissa yhdessä suomen Anonyymien kanssa minua vastaan.
 108.  
 109. Intuitioni mukaan Supo ei pidä ollenkaan paljastuksistani vaan Supo yrittää hankkiutua minusta eroon nopeasti, mutta huomaamattomasti, niin ettei heitä yhdistettäisi epäonnistuneisiinkaan tappohankkeisiin minua kohtaan, jotka ovat jo vanhoja ja joista intuitioni mukaan minulla on mielikuvia.
 110.  
 111. Intuitioni mukaan Supo on raivostunut minulle, koska olen paljastanut heistä liikaa faktatietoa.
 112.  
 113. Intuitioni mukaan supolaiset ovat ymmällään siitä, että joku uskaltaa paljastaa heistä tietoja julkisesti.
 114.  
 115. Intuitioni mukaan tuttavuuksiani ei pelota supopaljastukset, vaan he pitävät niitä väärennettyinä.
 116. Aiheesta taas toiseen: intuitioni mukaan paljastin Tiitisen listan Saksassa sijaitsevan arkistointitunnuksen julkisesti nettiin, mutta saksalaiset ehtivät piilottaa sen Supon ilmoituksen jälkeen. Intuitioni mukaan Tiitisen lista on Suomen Salaisen Poliisin jäsenluettelo, joka piti yhteyttä DDR:n agentteihin. Intuitioni mukaan netissä on muutamia kuvia, jotka ovat todellisesta luettelosta. Intuitioni mukaan kuvassa on selvä merkki Suomen Salaisesta Poliisista, lyhenteenä. Sain arkistointitunnuksen Saksan tiedustelupalvelulta. Intuitioni mukaan saksalaiset vaihtoivat arkistointitunnusta. Intuitioni mukaan Saksan tiedustelupalvelu on levittänyt Tiitisen listan muille tiedustelupalveluille, koska siinä on tärkeätä tietoa Suposta ja sen edeltäjistä.
 117.  
 118.  
 119. Intuitioni mukaan ihmisen elämänkeskus on täysin erilainen kuin ulkoavaruuden asukkaiden.Intuitioni mukaan ihmisen evoluutio on kehittänyt ihmisille intuition, joka on tuntematon muille avaruuden asukkaille. Intuitioni mukaan avaruuden asukkaat auttavat hyviksi katsomiaan ihmisiä kuten minua. Intuitioni mukaan ihmisillä on toinenkin vahva ominaisuus, jota he aliarvoivat, kuten intuitiota. Intuitioni mukaan se on tahdonvoima, joka on lähes tuntematon avaruuden asukkaille.
 120. Intuitioni mukaan ihmiskunnan pitäisi yhdistyä, tieteen pitäisi olla täysin koskematonta, jotta ihmiset pystyisivät keksimään parempia keksintöjä. Intuition mukaan yhteisten keksintöjen avulla ihmiset pystyisivät keksimään yhä parempia keksintöjä.
 121.  
 122. Intuitioni mukaan tätäkään paljastusta ja muita opettavaisia kirjoituksiani ei oteta todesta suuren yleisön puolelta. Intuitioni mukaan he pitävät minua hörhönä, mutta intuitioni mukaan mielenterveydessäni ei ole mitään vikaan, eikä siinä ole koskaan ollut mitään vikaa, eikä siinä tule koskaan olemaankaan mitään vikaa. Intuitioni mukaan olen niin kova jätkä, ettei mielenterveydessäni tule olemaan mitään vikaa tulevaisuudessakaan, vaikka Supo ja Anonyymit yrittävät aivan turhaan häiritä elämänkeskustani eli aivojani. Intuitioni mukaan elämänkeskukseni on kovan jätkän elämänkeskus, eli erilainen kuin Anonyymien ja monen supolaisen. Intuitioni mukaan moni supolainen on kovempi jätkä kuin minä. Intuitioni mukaan Anonyymiyden taakse piiloutuvat henkilöt eivät ole kovia jätkiä. Intuitioni mukaan minusta on koitettu tehdä sipoolaisten ja Anonyymien toimesta nössö jätkä. Intuitioni mukaan väärennetyllä Suponkin sivulla on nössön jätkän kuva, josta minua, eli kovaa ja komeeta jätkää ei tunnista.
 123.  
 124. Intuitioni mukaan unversaalilaki on se, että anonyymiuden taakse ei piilouduta hetkeksikään.
 125.  
 126.  
 127.  
 128. Intuitioni mukaan Supon toimet ovat olleet ylimitoitettuja minua ja tuttavuuksiani kohtaan, tuttavuudet ovat kärsineet Supon toimista minua ja heitä kohtaan. Supo on nyttemmin vähentänyt feikkiterrorismijahdin osanottajia ja harkitsevat sen lopettamista. Nyt Supo on loppusuoralla ja feikkiterrorismijahdin osanottajat ovat siirtyneet muihin tehtäviin ja Supo luulee olevansa pelastunut, kun lopettaa feikkiterrorismijahdin, vaikka ei meinaa sitä feikkiterroristin leimaa ottaa päältäni pois vielä hetkeen. KRP jo odottaa feikkiterroristijahdin loppua, että pääsisi kuulustelemaan minua teoistani, joita en ole tehnyt feikkiterrorismijahdin aikana, joita en ole tehnyt. Supo aikoo pitääkin sen takia terroristin leimaa päälläni, ettei KRP pääse kuulustelemaan myös heitä.
 129.  
 130.  
 131. Intuitioni mukaan Supon ja Anonyymien yhteinen feikkiterroristijahti on kasvanut ylimitoitetuksi ja saanut kansainvälistäkin huomiota, mitä Supo inhoaa.
 132.  
 133. Intuitioni mukaan Supoa ja Anonyymeja kaduttaa feikkiterroristijahtiin lähteminen, sillä feikkiterroristijahdista tulikin monien yhteensattumien kautta monen ruumiin kohtalo, joka harmittaa minua, Supoa, ja ehkä hieman myös Anonyymeja. Intuitioni mukaan Anonyymit ovat kärsineet kovimmat tappiot tässä feikkiterroristijahdissa. Intuitioni mukaan Anonyymeja on kuollut useita kappaleita eri tilanteissa ja operaatioissa feikkiterroristijahdin mukana.
 134.  
 135. Intuitioni mukaan Anonyymeja on kuollut useissa onnettomuuksissa, itsemurhissa tutkintavankiloissa, feikkiterroristijahdin mukana Anonyymien lukumäärä on harventunut aikojen kuluessa. Intuitioni mukaan terrorismin aiheuttama uhka on äärettömän pieni. Intuitioni mukaan minä en aiheuta terrorismin uhkaa kenellekään, enkä ole koskaan aiheuttanut sellaista, enkä aio sellaista koskaan aiheuttaakaan.
 136. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahdin mukana on menettänyt henkensä useita Anonyymeja eri tilanteissa ja operaatioissa. Intuitioni mukaan Anonyymit ovat harvalukuistuneet feikkiterroristijahdin mukana ajan kuluessa.
 137.  
 138. Intuitioni mukaan olen niin kova jätkä, että ampumamerkkaus pelästyttänyt minua mitenkään. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahdin ampumamerkkaus on annettu hätäisesti eikä ole otettu huomioon sitä, että olen kova jätkä, enkä kuole sitten millään. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahdissa on kuollut useita supolaisia, Anonyymeja ja sivullisia. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahdissa ei ole mitään järkeä, koska uhreja tulee liian paljon eikä feikkiterroristjahdin tutkinta etene mihinkään.
 139.  
 140. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahti tulisi lopettaa heti, koska pelkään, että ruumiita tulee vielä paljon lisää, koska Supo ei lopeta tutkintaa ja ota feikkiterroristin leimaa pois päältäni.
 141.  
 142. Intuitioni mukaan Supo pelkää minun olevan agentti, joka tekee töitä ulkomaalaisille tiedustelupalveluille. Intuitioni mukaan Supo on menettänyt jo maineensa feikkiterroristijahdin myötä, koska ulkomaiset tiedustelupalvelut ovat saaneet siitä vinkkejä. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahti on kiusallinen Supolle ja Suomen valtiolle. Intuitioni mukaan Sauli Niinistö joutui Kazakstaniin pyytelemään anteeksi, koska Telia-Soneran root-sertifikaatit aiotaan poistaa, koska niitä käytettiin vakoiluohjelmaan, joihin ssl-root-sertifikaatteja ei saa käyttää. Intuitioni mukaan Supo on suuttunut minulle näistä paljastuksista, jotka ovat tärkeitä kansalaisten turvallisuudelle. Intuitioni mukaan Supo on todella pahassa liemessä, koska tutkintaa ei osata lopettaa kunniakkaasti ja se on maksanut historiallisen suuria summia rahaa. Intuitioni mukaan Supolla on useita eri pankkitilejä eri maissa, joilla se rahoittaa laillisia ja laittomia operaatioitaan. Intuitioni mukaan Suomen valtio ei tiedä mitään Supon pankkitileistä esimerkiksi Puolassa ja monissa muissa veroparatiiseissa. Intuitioni mukaan Supo ei halua paljastaa todellista budjettiaan edes valtion tarkastajille. Intuitioni mukaan Supo on mennyt liian pitkälle salatessaan varallisuuttaan. Intuitioni mukaan Supo ei pidä tästäkään paljastuksesta, vaan haluaa tappaa minut. Intuitioni mukaan minua ei kuitenkaan voi tappaa kukaan, ei edes supolaisista kovimmat. Intuitioni mukaan Supo yrittää hankkiutua minusta eroon ampumalla, koska sain tietää Supon agenttien seuraavan minua ja huutelevan ampumamerkkia.
 143.  
 144. Intuitioni mukaan Supo on menettänyt järkensä feikkiterroristijahdissa. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahdin olisi syytä loppua mahdollisimman pian. Intuitioni mukaan Supon pitäisi toimittaa feikkiterroristimateriaali, joka on naamioitu Anonyymien operaatioksi minulle kirjattu ja Supon allekirjoittamana. Intuitioni mukaan tämän jälkeen voisin harkita vaikka huvikseni työkyvyttömyyseläkettä isoilla bonuksilla. Intuitioni mukaan en voi sellaista hakea ilman kirjallisia ja vahvistettuja todistuksia.
 145.  
 146. Intuitioni mukaan Supo on harkinnut sairaseläkettä minulle, mutta minulla ei ole sairauksia. Intuitioni mukaan olen kova jätkä, jota edes Supo ei saa mieleltään järkkymään.
 147.  
 148. Intuitioni mukaan olen kova jätkä, joka ei välitä Anonyymeistä tai heidän seuraajistaan yhtään mitään, koska he eivät tiedä minusta tosielämässä yhtään mitään. Intuitioni mukaan kaikki Supon ja Anonyymien netissä oleva materiaali minusta on väärennettyä. Intuitioni mukaan väärennetyn materiaalin aloitti netissä Supon hakkeriagentit.
 149.  
 150. Intuitioni mukaan Supo on saanut piilotettua itsensä Anonyymien sekaan niin hyvin, että suuri yleisä luulee koko feikkiterroristijahdin olevan Anonyyymien operaatio. Intuitioni mukaan jotkut Anonyymit tietävät Supon olevan mukana feikkiterroristijahdissa eivätkä kerro sitä kaikille Anonyymeille. Intuitioni mukaan Anonyymit ottavat kunnian feikkiterroristijahdista, vaikka se on Supon aloittama ja Supo voi muokata täysin seurantapalstaa. Intuitioni mukaan Supo ei halua paljastaa koskaan aloittaneensa seurantapalstaa, joka pilasi koko feikkiterroristijahtioperaation heidän kannaltaan, koska Anonyymit sotkivat operaation omilla sivuoperaatioillaan.
 151.  
 152. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahti on alkanut kuluttamaan Supon kärsivällisyyttä ja he haluavat hankkiutua minusta eroon mahdollisimman pian. Intuitioni mukaan olen kova jätkä eikä Supo mahda mitään minulle. Intuitioni mukaan Supo on tämän jo huomannut. Intuitioni mukaan Supo on paniikissa, koska luulee minun tekevän töitä jollekin toiselle tiedustelupalvelulle. Intuitioni mukaan en kuitenkaan tee töitä ulkomaalaisille tiedustelupalveluille.
 153.  
 154.  
 155. Intuitioni mukaan Netspiderin murha-aikeet minua kohtaan menivät pieleen kesällä 2012 ja hänen apurinsa ovat mielisairaalassa, eivätkä tiedä kuka operaatiota johti.
 156.  
 157. Intuitioni mukaan Hoasin metsässä olleet tarkka-ampujat harjoittelivat kohteem ampumista, mutta merkkasin heidät kaikki, koska näköni on todella hyvä. Intuitioni mukaan asuinkompleksini asukkaat ovat kärsineet turhaan huolia ja murheita Supon feikkiterrorismijahdin takia.
 158.  
 159.  
 160. Intuitioni mukaan Supo on tehnyt historiansa suurimman mokan aloittaessaan feikkiterrorismijahdin. Intuitioni mukaan tämän tietävät jo monet tiedustelupalvelut ja eritoten lehdistö.
 161.  
 162.  
 163. Intuitioni mukaan minulla on CIA:n firmwarella oleva Nokia Lumian, firmware on asennettu huollossa, puhelimen CIA-moodin saa päälle kaksi kertaa pistämällä latausjohdon paikalleen peräkkäin, jolloin toisella kertaa latauksen aloittavaa ääntä ei kuulu.
 164.  
 165. Intuitioni mukaan pahimpia kiusaajia tässä feikkiterrorismijahdissa on Supon hakkerit, jotka tekevät väärennettyjä ilmoituksia nettiin etätyöpöytä-hakkerointitekniikalla.
 166.  
 167. Intuitioni mukaan myös KRP tutkii minua.
 168.  
 169. Intuitioni mukaan erittäin vahvoja muistijälkiä on jäänyt minulle ja muille tässä feikkiterrorismijahdissa.
 170.  
 171.  
 172. Intuition mukaan lavastamiselle ei näy loppua lähiaikoina. Intuitioni voi olla väärässä tästä.
 173.  
 174. Intuition mukaan olen vieläkin Supon terroristilistalla enkä tiedä miten sieltä pääsisi pois. Intuition mukaan Supo pitää minua siellä vaan määrärahojensa mukaan, määrärahat ovat Supolla salaisia ja intutitio sanoo että Supolla on myös salaisia tilejä erilaisiin salaisiin ja vähemmän julkisuutta kestäviin operaatioihin, kuten vammattautumisiin, agenttien tappoihin ja sen tyyppisiin epämääräisiin Suomen lain ohittaviin operaatioihin. Intuitio on tästä erittäin vahva ja intuitiot todentavat ne todellisiksi.
 175. Tähän minua koskevaan terroristijahtiin Supo on myös ottanut mukaan suomalaiset Anonyymit (Anymous group, kts. Wikipedia). Intuition mukaan Anonyymit tekevät Supon puolesta kaikenlaista pahantekoa minua kohtaan, että menettäisin terveyteni. Intuition mukaan Anonyymit ovat yrittäneet saada minut täysin kaverittomaksi, että tekisin itsemurhan. Intuition mukaan itsemurha ei koskaan ole ollut edes mielessä, olen sen verran kova jätkä. Intuition mukaan anonyymit ja Supo sen sijaan ovat menettäneet vähäisenkin järkensä ja jopa henkensäkin monesti näissä operaatioissa minua vastaan.
 176. Intuition mukaan Supo ja Anonyymit toimivat siis yhteistyössä auttaen toisiaan. Intuition mukaan yhteistyö on paljon läheisempää kuin näitä terrorismifeikkitapahtumia seuranneet tietävätkään. Intuition mukaan feikkiterrorismitapahtumia seuranneilla on intuitio väärässä.
 177. Intuition mukaan suomalaiset Anonymiit ovat yhdistäneet joukolla voimansa minua kohtaan, koska olen ärsyttänyt niin montaa heistä ja heidän kavereitaan, esimerkiksi psykeskenen hippejä, opiskelijatovereitani ja ihan satunnaisia henkilöitä, joita olen tavannut nettipalstoilla ja IRC-verkossa. Intuition mukaan Anonyymit ovat muun muassa varastaneet henkilöllisyyteni moneen kertaan, esittäytyneet siis minuna, varastanut listan Facebook-kavereistani, jotka ovat piilotetut, sekä noin 150 puhelinnumeroa Microsoftin Live-pilvestä johon Windows Phonella olen synkronoinut tietoni. Intuition mukaan uusia puhelinnumeroitani on seurattu MS:n pilvestä ja sitä mukaan kun niitä on sinne ilmestynyt, niin Anonyymit ovat lähettäneet Supon Pelend-nimisen hakkerin päästään keksimän uskottavalta kuulostavan Kippo- ja kuppitarinan, väärennettyjä kuvia peniksestäni, positiiviseksi väärennettyn HIV-testin ynnä muita väärennettyjä kuvakaappauksia, jotka on tehty etätyöpöytäkäyttö-hakkerointimenetelmillä, joista minulla ei ole mitään tietoa. Intuitioni mukaan HUS-laboratorioiden tietokannoista voi löytyä kaksikin HIV-verikoetestiä, intuitioni mukaan jälkimmäinen niistä on negatiivinen.
 178.  
 179.  
 180. Intuitioni mukaan Anonyymit eivät tiedä yhtään mitään Supon hakkerien vanhasta yhteisestä nimimerkistä, joka on R0uta. Intuition mukaan tällöin hakkerien piireissä oli vielä jotain kunnioitusta toisia hakkereita kohtaan, ja intution mukaan nettipalstoille ei levitetty julkisesti hakkeroituja tietoja ja salasanoja. Intuitioni mukaan nuoremman sukupolven Anonyymihakkerit tekevät sellaista kiusaa eivätkä kunnioita vanhan kunnon ajan hakkeriperinteitä.
 181.  
 182. Intuition mukaan anonyymit ovat lähettäneet tätä törkeästi kunniaani loukkaavaa materiaalia jokaiselle vähänkin tuntemalleni henkilölle. Intuition mukaan useimmat, jotka eivät minua oikeasti tunne ollenkaan, ovat uskoneet tämän materiaalin ja ryhtyneet levittämään sitä yhä uudelleen ja uudelleen eteenpäin tuntemilleni ja tuntemattomille tuttavuuksilleni ja hekin ovat intuition mukaan alkaneet uskoa näihin juttuihin, joissa ei ole mitään todellisuudenpohjaa. Ne jotka vähänkin tuntevat tai edes ovat nähneet minut elävänä ovat intuition mukaan todenneet ne täydeksi roskapuheeksi.
 183.  
 184. Intuition mukaan Supo on kuitenkin oman keksimänsä terrorismilainsa mukaan estänyt tuttavuuksiani, jopa läheisimpiäni, kertomasta minulle näistä törkeäksi luokiteltavista väärennetyistä tarinoista ja materiaaleista, joten en ole voinut korjata mainettani mitenkään. Intuition mukaan tämä on aiheuttanut paljon hämmennystä tuttavuuksieni seassa, kun kukaan ei kerro totuutta minulle, vaikka he intuition mukaan luulevat tietävänsä että olen lukenut samat väärennetyt tarinat.
 185.  
 186. Intuition mukaan tämän jälkeen Anonyymit yhdessä Supon kanssa ovat kehittäneet seurantasivun minusta, johon kuka tahansa voi kirjoittaa havaintoja minusta, missä liikun, kenen kanssa liikun, mitä ostan kaupasta, mitä puuhaan kotonani ja niin edespäin. Intuition mukaan havaitsin tämän heti sen kehittämisen jälkeen, esimerkiksi tuttavieni ilmeistä ja eleistä, sekä siitä että he yrittivät ja yrittävät tonkia piilojutuilla minusta tietoa seurantasivulle, jota Supo käyttää hyväkseen, koska ei viitsi seurata koko rahalla minua, kun minut on intuition mukaan lavastettu terroristiksi tai joksikin joukkomurhaajaksi eli intuition mukaan seurantaa kaipaavaksi henkilöksi, johon kaikkien tuttavuuksieni pitäisi osallistua koko työpanoksellaan. Intuition mukaan tämä on vähentänyt tuttavuuksieni kiinnostusta ottaa yhteyttä minuun. Intuition mukaan Supo on uhkaillut tuttavuuksiani kertomalla Anonyymien kehittämiä väärennettyjä tarinoita minusta, että he saisivat minusta lisää todellisempaa tietoa naurettavaan terrorismitutkintaansa. En ole terroristi, en ole koskaan ollut terroristi tai vastaava joukkomurhaaja. Intuition mukaan tällaiset väitteet ovat ihan Supon omia keksintöjä.
 187.  
 188. Intuition mukaan todisteita Supo eivätkä anonyymit ole löytäneet ainuttakaan tukemaan sitä väitettä, että olisin jonkinlainen terroristi eli tämä koko terrorismioperaatio on täysin turha ja vienyt älyttömästi rahaa valtiolta. Intuition mukaan kulut pyörivät yli sadassa miljoonassa eurossa, tätä en viitsi eritellä tarkemmin, mutta mainittakoon nyt Halliburtonin täysrootkit-taidonnäyte, jonka paljastin virustorjujille. En pidä siitä, että minua vakoillaan syyttä, ei kukaan varmastikaan halua, että tietovälineitä seurataan ympäri vuorokauden. Windows Phoneni Lumia 920 on IE:n kautta CIA-rootattu, johon osallistui suomalaisten sanomalehtien webadminit, esim. Helsingin Sanomat ja Turun Sanomat. Intuitioni mukaan näiltä sivuilta tuli rootkitteja koneeseeni ip:n perusteella, joka intuition mukaan Supo oli luovuttanut heille tätä operaatiota varten. Vaihdoin tätä ennen täysin rootatun Windows-koneeni Applen tuotteeseen. Intuitioni mukaan Windows-koneessani oli esimerkiksi Supon CIA:lta lainaamalla usb-tikulla tehty täysroottaus, lisäksi Nvidian-näytönohjaimessa oli CIA:n mentävä reikä sekä myös Realtekin verkkokortissa, jonka intuition mukaan Supo tai CIA ehti tyhjentää kun aloin purkamaan Windows-konettani ja selvittämään missä rootkitit sijaitsevat. Verkkokortti on edelleen minulla, mutta firmware on tyhjennetty siitä, intuition mukaan CIA hälytettiin tyhjentämään se Supon käskystä, ennen kuin irrotin sen koneestani.
 189.  
 190. Supo hakkerit jakoivat intuitioni mukaan keylogger ym.tietoa myös Anonyymeille, että he voisivat kiusata ja halventaa minua sekä pilata maineeni täydellisesti. Minulla ei kuitenkaan ole mitään salattavaa tai hävettävää, eipä ole naisetkaan valittaneet vaan suorastaan ihailleet penikseni kokoa, siis ne jotka sen todellisuudessa ovat nähneet. Anonyymit ovat havaintojeni mukaan jopa kiertäneet yökerhoissa esittelemässä intuitioni mukaan väärennettyä kuvaa, jossa on reilusti alle 8 cm pitkä penis ja esittäneet sen olevan minun.
 191. Intuitioni mukaan naisten ilmeistä olen esimerkiksi huomannut tämän ja tyttöystävähankkeeni ovat menneet pilalle monesti Anonyymien ja Supon takia. Intuition mukaan Supo on estänyt väärennetyn peniksen kuvan poistamisen tietyiltä palvelimilta, joihin se on pistetty ja esitetty minun peniksenäni. Eipä tämä oikeastaan ole muuta haitannut, mutta intuition mukaan tällä ovat muutamia minusta kiinnostuneita naisia onnistuneet karkottamaan.
 192. Pistin Suomi24-sivustolle deittipalstalle ilmoituksen, parilla hyvällä kuvalla ja erityislaatuisella ilmoitustekstillä. Se keräsi muutamassa minuutissa satoja lukukertoja naisilta, kunnes intuition mukaan Supo käski Suomi24 piilottaa profiilini, koska se keräsi palstan naisissa aivan liikaa huomiota. Siinä meni nettideittailuni pieleen ja menin maksamaan vielä extraa plus-palvelusta. Suomi24 admini jäi pikkukuviin viimekseksi sen jälkeen kun pisti profiilin kiinni, jokin vanha parrakas mies, lihavahko, lippalakki päässä. Edellisissä profiiliani käyneissä pikkukuvissa oli vain kauniiden naisten kuvia. En ole homo, enkä biseksuaali, vaikka intuition mukaan Supo ja Anonyymit ovat yhdessä niin koittaneet lavastaa minut täysin homoseksuaaliseksi.
 193.  
 194. Intuition mukaan sehän on loistava taktiikka, jolla Anonyymit ovat karkottaneet kiinnostuneita naisia pois kimpustani. Intuition mukaan minusta on remote-hakkerointitekniikalla tehty kaikenlaisia homoilmoituksia ja sen sellaista, joita on levitetty siinä mielessä, että olisin täysin homoseksuaali. En ole homoseksuaali enkä myöskään biseksuaali. Olen aina kertonut olevani heteroseksuaali, mutta ilmeisesti tällaiset jutut on sensuroitu pois netistä seurantapalstalta tai jostain muualta intuitioni mukaan, joka on erittäin vahvaksi kehittynyt viimeisen parin vuoden aikana.
 195. Intuition mukaan seurantapalstalta Anonyymit ovat poistaneet kaiken minun mainettani parantavan tiedon ja jättäneet sinne vaan mainettani pilaavaa materiaalia. Intuitioni mukaan tämä on erittäin epäreilua ja osoittaa Anonyymien kiusanhenkisyyden ja mielenterveysongelmat. Intuition mukaan kiusaamisoperaatioihini osallistuneet suomalaiset Anonyymit ovat mielisairaalahoidon tarpeessa. Intuition mukaan osa kuuluisi heistä myös vankilaan.
 196. Intuition mukaan Supo taas on estänyt minua saamasta tietoa Anonyymien vaarallisista tappo-operaatioista minua kohtaan. Intuition mukaan näitä on ollut monta. Intuitioni mukaan olen sen verran kova jätkä ettei Anonyymit koskaan onnistu tappamaan minua. Intuition mukaan Supo ja CIA on ihan toista luokkaa, mutta intuition mukaan hekin ovat epäonnistuneet usean kerran. Intuition mukaan huumeitani on myrkytetty, esimerkiksi Supon apuri solutoverini vei Supon myrkyttämän pussukan pöydältäni nukkuessani. Intuition mukaan melkein kuolin siihen myrkytysyritykseen. Intuition mukaan yliannostustappoja on varmasti sattunut aika paljon myös muille kuin minulle tässä feikkiterroristijahdissa.
 197.  
 198. Intuitioni mukaan itse en ole tappanut tai myrkyttänyt ketään. En edes harkitse kostoa, se on universaali laki, joka jokaisen pitäisi oppia. Ihminen on kuitenkin geneettisesti niin kostonhaluinen, että tieteen pitäisi olla koskematonta ja rodunjalostusta sallia laajemmin esimerkiksi poistamaan kostogeenit ihmisistä. Muuten ihmiskunta ei koskaan yhdisty eikä tältä planeelta pääse karkuun ennen kuin se tuhoutuu, ja intuition mukaan se tuhoutuu aikaisemmin kuin Aurinko räjähtää. Intuition mukaan tiedettä pitäisi kehittää, keksintöjä vaihtaa toiseen, talousjärjestelmistä venäläinen korruptiokapitalismi on tällä hetkellä täydellisin vaihtoehto ihmiskunnan kehittymisen kannalta. Intuition mukaan patentit pitäisi poistaa ja keksintöjen kehittämiseen pitäisi panostaa voimavaroja huomattavasti enemmän. Keksintöjen pitäisi olla yhteisiä ja niillä pitäisi käydä kauppaa keskenään. Muuten keksinnöt jäävät huonoiksi esimerkiksi patenttien vuoksi kun niitä ei voi jalostaa paremmiksi. Helppona esimerkkinä esimerkiksi Diapamista saisi vaarattoman päihteen lisäämällä yhden hiilivedyn bentseenirenkaan vasempaan alakulmaan tilalle. Intuitioni mukaan se on se patentoimaton alkoholin korvike, josta lehdissä joku vuosi sitten oli juttua. Intuitioni mukaan diapamiin perustuvaa terveellisempää päihdyttävää yhdistettä ei ole kovin helppo syntetisoida pelkällä lämpölevyllä ja kolvilla.
 199.  
 200. Takaisin feikkiterroristijahtiin: Intuition mukaan Supokin on kyllästynyt tähän rahaa ja aikaa vievään feikkiterroristijahtiin ja intuition mukaan ovat yrittäneet tappaa minut monta kertaa siinä onnistumatta. Supon tappajat ovat palkattuja ammattilaisia, psykopaatteja, jotka tunnistaa helposti ja intuitioni mukaan he iskivät esimerkiksi silloin kun olin sairaalassa jalkaoperaatiossa.
 201. Intuitioni mukaan jalkaani tehtiin leikkausvirhe Supon apulaisen, mieskirurgin toimesta tahallaan, kun olin jalkaoperaatiossa Töölön tapaturmaosastolla.
 202.  
 203. Intuition mukaan Supolla on apulaisia jokaisessa ammattikunnassa, he ovat mahdollisesti psykopaatteja jotka toimivat rahan kiilto silmissä. Intuition mukaan, joka on kehittynyt parin vuoden aikana vahvemmaksi, sen ovat huomanneet muutkin feikkiterroristijahtiin osallistuneet supolaiset ja heidän apurinsa.
 204.  
 205. Intuition mukaan kukaan ei tiedä Supon agenttien ja apulaisten oikeita nimiä, vaan he voivat kävellä kaikkien Suomen lakien yli ja vähät välittää esimerkiksi ihmisoikeuksista.
 206. Intuition mukaan Supo on vienyt minulta ihmisoikeudet. Intuition mukaan edes vanhempani tai läheiset tuttavuudet eivät saa kertoa minulle, että minua pidetään Supon mielestä terroristina. Intution mukaan Supo uhkailee heitä tutkintavankiloilla, työpaikan menetyksillä ja hengen lähdöllä. Intuition mukaan esimerkiksi isältäni lähti koulutoimenjohtajan työpaikka Supon juonittelun takia.
 207. Intuitioni mukaan kaikki tuttavuuteni pelkäävät työpaikkojensa puolesta Supon feikkiterroristitutkinnasta kuulleessaan ja haluavat pysyä erossa minusta, koska pelkäävät omien työpaikkojensa puolesta ja haluavat pitää maineestaan kiinni. Intuitioni mukaan uusien tuttavuuksien hankkiminen on tämän vuoksi vaikeampaa.
 208.  
 209. Intuition mukaan muutama on tainnut menettääkin työpaikkansa, kun ei ole Supoa totellut. Intuitioni voi olla väärässä tämän suhteen.
 210.  
 211. Intuition mukaan Suomalaiset Anonyymit ovat yhdistäneet voimansa myös ulkomaalaisten Anonyymien kanssa, jotta ovat saaneet hakkeroimalla hankittua tietoa minusta. Intuition mukaan myös Supo on tämän hyväksynyt eikä pidätä Anonyymeja, joista maalaisjärjellä luulisi olevan haittaa järjettömälle Supon feikkiterroristitutkimukselle.
 212.  
 213. Intuition mukaan joitain Anonyymeja onkin pidetetty, viety vankilaan sekä mielisairaalaan. Intuitioni mukaan vain räikeimmät tapaukset ovat saaneet Supon heräämään ja tutkimaan Anonyymien rikoksia minua kohtaan.
 214. Intuitioni mukaan Anonyymit ja Supo toimivat aika saumattomasti minua vastaan. Intuitioni mukaan tätä ei vaan kukaan ulkopuolinen ymmärrä.
 215.  
 216. Intuitioni mukaan Supo on alkanut luulemaan minua lempeämieliseksi vapaa-agentiksi, ja tehnyt epäonnistuneita murhayrityksiä myrkyillä useamman kerran. Intuitioni mukaan sairaalassa muun muassa eräs verikokeidenottajamummo yritti myrkyttää minut, intuition mukaan myrkky oli sijoitettu verenottopiikkiin. Intuitioni mukaan Supon tappaja kävi vielä tekemässä agenttiniiskutuksen perään, joka merkkaa hyvästejä vastapuolelle. Intuitioni mukaan se on agenttien tapa ilmaista, että menetät henkesi etkä voi sille mitään. Intuitioni mukaan niiskutuksia olen kuullut aikaisemminkin, esimerkiksi Supon poliisimaijan kyydissä. Intuition mukaan meinasivat tappaa jo minut sinne ennen kohdetta mihin veivät.
 217.  
 218. Intuition mukaan palkkatappaja olisi varmasti myrkyttänyt minut myrkyllä, joita ei voida Suomen laboratorioissa tutkia, vaan myrkkytutkimukset pitäisi lähettää Eurooppaan huippulaboratorioihin, jotka laskuttavat luultavasti kymmeniä ellei satoja tuhansia euroja myrkkytutkimuksesta, joten monet mystiset kuolemat Suomessa ovat jääneet hämärän peittoon. Intutition mukaan näitä on tapahtunut Supon mielestä vittumaisille henkilöille.
 219.  
 220. Intuition mukaan Supolla on päätoimipiste Eirassa, jonka paikalliset kyllä tuntevat. Intuition mukaan Supolla on myös oma vankilakin tavallisessa asuintalossa. Intuition mukaan Rajakadun toimipiste on melkein kulissi, mutta on siellä Supon toimintaakin. Intuition mukaan Supon agentit vaihtelevat henkilöllisyyttä miten lystäävät, intuition mukaan Supon agentit vaihtavat henkilöllisyyksiä heti tehdessään mokan salaisissa operaatioissaan, jotka eivät ole Suomen lakien mukaisia. Intuition mukaan KRP oli liian rehellinen feikkiterrorismijahtiin, joten feikkiterrorismijahdin otti huolekseen Supo, jota se nyt kaduttaa, koska rahaa on palanut liikaa tietyistä sopimusmokista johtuen.
 221.  
 222. Intuition mukaan Supoa pelottaa nämä paljastetut faktatiedot. Intuitioni mukaan Supoa harmittaa, että nämäkin pienet faktatiedot tulevat mahdollisesti julkisiksi. Intuitioni mukaan saatan tietään agenttitouhuista paljon enemmänkin. Intuitioni mukaan en ole merkannut tai paljastanut ainuttakaan Supon täysagenttia. Intuitioni mukaan en toimi yhteistyössä muiden tiedusteluorganisaatioiden kanssa.
 223. Intuitioni ei kerro koska tämä järjetön feikkiterroristijahti loppuu, mutta toivon sen loppuvan pian rauhanomaisesti. Kosto on kaiken pahan alku ja juuri. Kostoa ei pitäisi edes koskaan harkita hetkeäkään, sillä kaikki tietävät mihin se johtaa. Intuitioni mukaan se on universaali laki.
 224. Intuitioni mukaan tässä feikkiterroristijahdissa on tullut ruumiita jo aika paljon eikä loppua näy. Intuitioni sanoo, että olen niin kova jätkä ettei minua pysty tappamaan kukaan tai edes vahingoittamaan hengenvaarallisesti.
 225. Intuitioni mukaan suomalaiset Anonyymit jatkavat silti kiusaamistani ja seuraamistani, vaikka Supo tai jokin hallitus lopettaisi feikkiterroristileiman päältäni. Intuitioni mukaan toivon, että myös Supo lopettaisi seuraamiseni ja kostonkierteen. Intuitioni mukaan en itse kosta kenellekään. Intuitioni mukaan haluan vain oikeutta Suomen lakien mukaan.
 226.  
 227. Intuitioni mukaan motiivini muuten esimerkiksi tälle kirjoitukselle on pelkästään raha ja maineeni palautus. Rahalla voisin edistää hyvien keksintöjen edistämistä. Kai te tiedettä CIA:n salaiset hankkeet, keksinnöt piilotetaan parempia aikoja odottamaan.
 228.  
 229. Kosto on kaiken pahan alku ja juuri. Intuitioni mukaan supolaisissa on myös psykopaatteja ja kostonhaluisia ihmisiä töissä. Intuitioni mukaan henkeäni he eivät silti pysty viemään, koska jo pelkäävät minua, vaikka lupasin äsken olla kostamatta. Intuitioni mukaan en ole kertaakaan elämässäni aiheuttanut väkivaltatapahtumia enkä pidä väkivallasta missään muodossa enkä kannusta ketään väkivaltaan. Intuitioni mukaan se johtaa vaan koston kierteeseen, josta olen varoitellut monta kertaa jo tässä tekstissä.
 230. Intuitioni mukaan noin pari vuotta on ollut liikaa feikkiterroristijahtia, se olisi pitänyt lopettaa jo aikaa sitten. Intuitioni mukaa nmielenterveyteni ei ole kärsinyt yhtään Supon ja Anonyymien operaatioista ja korostan että ajatustyöstäni on kulunut liikaa turhaa aikaa Anonyymien jekkuihin ja niihin varautumiseen. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahti ei ole minulle hyväksi, koska se kuluttaa turhaan aivokapasiteettiani.
 231. Intuitioni mukaan minä en luovuta koskaan eikä tämä juttu jää arkistojen kätköihin. Haastatteluja en edellenkään anna kenellekään ja pidän sanani kuten olen jo muualla luvannut. Toivon myös tuttavieni toimivan samoin, vaikka heille tarjottaisiin paratiisi maan päällä. Itse olen joutunut käyttämään turhaan aivojani feikkiterroristijahdin pohdintaan jo parin vuoden ajan. Intuitioni mukaan toivottavasti tällaista ei tule koskaan enää tapahtumaan kenellekään. Intuitioni mukaan ihme on se, että vainoaminen tuli rangaistavaksi Suomen lakiin vasta nyt.
 232.  
 233. Intuitioni mukaan Supo ei halua, että heidän toimintatavoistaan paljastetaan tietoja julkisuuteen.
 234. Intuitioni mukaan Sveitsin Cannesissa on huippulaboratorio, jossa osataan selvittää epäselvät myrkytystapaukset, joita Supo on tehnyt. Intuitioni mukaan oikean laboratorion nimen saa muilta laboratorioilta, joita Sveitsin Cannesissa on.
 235. Intuitioni mukaan kun olen käynyt lääkärissä, Supo on estänyt heitä kertomasta feikkiterroristijahdista minulle. Intuitioni mukaan olen havainnut lääkärien salailun helposti heidän ilmeistään ja eleistään.
 236. Intuitioni mukaan kun tein pyynnön potilastietojani lukeneista, Supo sensuroi sieltä kaksi nimeä, jotka intuitioni mukaan levittivät väärennettyjä potilastietojani julkisesti. Intuitioni mukaan Supo esti näinkin minua tekemästä rikosilmoituksen törkeästä kunniani loukkauksesta. Supo on estänyt tuttavuuksiani häiritsemästä feikkiterroristijahtiaan, kun tuttavuuteni rikosilmoituksia on jätetty tutkimatta ja poistettu rikosilmoitustietokannasta. Intuitioni mukaan Supo voi selata ja väärentää jälkiä jättämättä kenen tahansa potilastietoja Suomessa. Intuitioni mukaan tämän tietävät lääkäritkin.
 237. Intuitioni mukaan Supon salaiset operaatiot jatkuvat tästä kirjoituksesta huolimatta. Intuitioni mukaan edes Korkein Oikeus ei voi Supolle mitään. Intuitioni mukaan Supolle on annettu aivan liikaa valtaa Suomessa ja intuitioni mukaan Supon valta Suomessa jatkuu yhä suurempana ja suurempana. Intuitioni mukaan suuri yleisö pitää Supoa pienenä ja vallattomana organisaationa, jolla ei ole juuri merkitystä Suomessa, Suomen politiikkaan jne.
 238. Intuitioni mukaan eräs omenan piikillä myrkyttänyt Supon apulainen epäonnistui sairaalassa, koska en syönyt omenaa kun näin siinä piikillä pistetyn reiän. Intuitioni mukaan Supon tappaja oli ammattilainen, psykopaatti, jonka huomasi heti kasvojen muodosta ja eleistä. Intuitioni on vahva paljastamaan henkeäni uhkaavia supolaisia.
 239.  
 240. Intuitioni mukaan Supon operaatiot ovat kärsineet viime aikoina huomattavia ongelmia. Intuitioni mukaan ongelmia on tullut Supon keskuudessa esiin siis muissakin operaatioissa kuin feikkiterrorismijahdissa yhdessä suomen Anonyymien kanssa minua vastaan.
 241.  
 242. Intuitioni mukaan Supo ei pidä ollenkaan paljastuksistani vaan Supo yrittää hankkiutua minusta eroon nopeasti, mutta huomaamattomasti, niin ettei heitä yhdistettäisi epäonnistuneisiinkaan tappohankkeisiin minua kohtaan, jotka ovat jo vanhoja ja joista intuitioni mukaan minulla on muistijälkiä.
 243.  
 244. Intuitioni mukaan Supo on raivostunut minulle, koska olen paljastanut heistä liikaa faktatietoa.
 245.  
 246. Intuitioni mukaan supolaiset ovat ymmällään siitä, että joku uskaltaa paljastaa heistä tietoja julkisesti.
 247.  
 248. Intuitioni mukaan tuttavuuksiani ei pelota supopaljastukset, vaan he pitävät niitä väärennettyinä.
 249. Aiheesta taas toiseen: intuitioni mukaan paljastin Tiitisen listan Saksassa sijaitsevan arkistointitunnuksen julkisesti nettiin, mutta saksalaiset ehtivät piilottaa sen Supon ilmoituksen jälkeen. Intuitioni mukaan Tiitisen lista on Suomen Salaisen Poliisin jäsenluettelo, joka piti yhteyttä DDR:n agentteihin. Intuitioni mukaan netissä on muutamia kuvia, jotka ovat todellisesta luettelosta. Intuitioni mukaan kuvassa on selvä merkki Suomen Salaisesta Poliisista, lyhenteenä. Sain arkistointitunnuksen Saksan tiedustelupalvelulta. Intuitioni mukaan saksalaiset vaihtoivat arkistointitunnusta. Intuitioni mukaan Saksan tiedustelupalvelu on levittänyt Tiitisen listan muille tiedustelupalveluille, koska siinä on tärkeätä tietoa Suposta ja sen edeltäjistä.
 250.  
 251.  
 252.  
 253.  
 254.  
 255. Intuitioni mukaan ihmisen elämänkeskus on täysin erilainen kuin ulkoavaruuden asukkaiden. Intuitioni mukaan ihmisen evoluutio on kehittänyt ihmisille intuition, joka on tuntematon muille avaruuden asukkaille. Intuitioni mukaan avaruuden asukkaat auttavat hyviksi katsomiaan ihmisiä kuten minua. Intuitioni mukaan ihmisillä on toinenkin vahva ominaisuus, jota he aliarvoivat, kuten intuitiota. Intuitioni mukaan se on tahdonvoima, joka on lähes tuntematon avaruuden asukkaille.
 256. Intuitioni mukaan ihmiskunnan pitäisi yhdistyä, tieteen pitäisi olla täysin koskematonta, jotta ihmiset pystyisivät keksimään parempia keksintöjä. Intuition mukaan yhteisten keksintöjen avulla ihmiset pystyisivät keksimään yhä parempia keksintöjä.
 257.  
 258.  
 259.  
 260. Intuitioni mukaan tätäkään paljastusta ja muita opettavaisia kirjoituksiani ei oteta todesta suuren yleisön puolelta. Intuitioni mukaan he pitävät minua hörhönä, mutta intuitioni mukaan mielenterveydessäni ei ole mitään vikaan, eikä siinä ole koskaan ollut mitään vikaa, eikä siinä tule koskaan olemaankaan mitään vikaa. Intuitioni mukaan olen niin kova jätkä, ettei mielenterveydessäni tule olemaan mitään vikaa tulevaisuudessakaan, vaikka Supo ja Anonyymit yrittävät aivan turhaan häiritä elämänkeskustani eli aivojani. Intuitioni mukaan elämänkeskukseni on kovan jätkän elämänkeskus, eli erilainen kuin Anonyymien ja monen supolaisen. Intuitioni mukaan moni supolainen on kovempi jätkä kuin minä. Intuitioni mukaan Anonyymiyden taakse piiloutuvat henkilöt eivät ole kovia jätkiä.
 261.  
 262. Intuitioni mukaan unversaalilaki on se, että anonyymiuden taakse ei piilouduta hetkeksikään.
 263.  
 264.  
 265. Intuitioni mukaan Supon ja Anonyymien yhteinen feikkiterroristijahti on kasvanut ylimitoitetuksi ja saanut kansainvälistäkin huomiota, mitä Supo inhoaa.
 266.  
 267. Intuitioni mukaan Supoa ja Anonyymeja kaduttaa feikkiterroristijahtiin lähteminen, sillä feikkiterroristijahdista tulikin monien yhteensattumien kautta monen ruumiin kohtalo, joka harmittaa minua, Supoa, ja ehkä hieman myös Anonyymeja. Intuitioni mukaan Anonyymit ovat kärsineet kovimmat tappiot tässä feikkiterroristijahdissa. Intuitioni mukaan Anonyymeja on kuollut useita kappaleita eri tilanteissa ja operaatioissa feikkiterroristijahdin mukana.
 268.  
 269. Intuitioni mukaan Anonyymeja on kuollut useissa onnettomuuksissa, itsemurhissa tutkintavankiloissa, feikkiterroristijahdin mukana Anonyymien lukumäärä on harventunut aikojen kuluessa. Intuitioni mukaan terrorismin aiheuttama uhka on äärettömän pieni. Intuitioni mukaan minä en aiheuta terrorismin uhkaa kenellekään, enkä ole koskaan aiheuttanut sellaista, enkä aio sellaista koskaan aiheuttaakaan.
 270. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahdin mukana on menettänyt henkensä useita Anonyymeja eri tilanteissa ja operaatioissa. Intuitioni mukaan Anonyymit ovat harvalukuistuneet feikkiterroristijahdin mukana ajan kuluessa.
 271.  
 272. Intuitioni mukaan olen niin kova jätkä, että ampumamerkin anto ei pelästyttänyt minua mitenkään. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahdin ampumamerkin anto on annettu hätäisesti eikä ole otettu huomioon sitä, että olen kova jätkä, enkä kuole sitten millään. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahdissa on kuollut useita supolaisia, Anonyymeja ja sivullisia. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahdissa ei ole mitään järkeä, koska uhreja tulee liian paljon eikä feikkiterroristjahdin tutkinta etene mihinkään.
 273.  
 274. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahti tulisi lopettaa heti, koska pelkään, että ruumiita tulee vielä paljon lisää, koska Supo ei lopeta tutkintaa ja ota feikkiterroristin leimaa pois päältäni.
 275.  
 276. Intuitioni mukaan Supo pelkää minun olevan agentti, joka tekee töitä ulkomaalaisille tiedustelupalveluille. Intuitioni mukaan Supo on menettänyt jo maineensa feikkiterroristijahdin myötä, koska ulkomaiset tiedustelupalvelut ovat saaneet siitä vinkkejä. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahti on kiusallinen Supolle ja Suomen valtiolle. Intuitioni mukaan Sauli Niinistö joutui Kazakstaniin pyytelemään anteeksi, koska Telia-Soneran root-sertifikaatit aiotaan poistaa, koska niitä käytettiin vakoiluohjelmaan, joihin ssl-root-sertifikaatteja ei saa käyttää. Intuitioni mukaan Supo on suuttunut minulle näistä paljastuksista, jotka ovat tärkeitä kansalaisten turvallisuudelle. Intuitioni mukaan Supo on todella pahassa liemessä, koska tutkintaa ei osata lopettaa kunniakkaasti ja se on maksanut historiallisen suuria summia rahaa. Intuitioni mukaan Supolla on useita eri pankkitilejä eri maissa, joilla se rahoittaa laillisia ja laittomia operaatioitaan. Intuitioni mukaan Suomen valtio ei tiedä mitään Supon pankkitileistä esimerkiksi Puolassa ja monissa muissa veroparatiiseissa. Intuitioni mukaan Supo ei halua paljastaa todellista budjettiaan edes valtion tarkastajille. Intuitioni mukaan Supo on mennyt liian pitkälle salatessaan varallisuuttaan. Intuitioni mukaan Supo ei pidä tästäkään paljastuksesta, vaan haluaa tappaa minut. Intuitioni mukaan minua ei kuitenkaan voi tappaa kukaan, ei edes supolaisista kovimmat. Intuitioni mukaan Supo yrittää hankkiutua minusta eroon ampumalla, koska sain tietää Supon agenttien seuraavan minua ja huutelevan ampumamerkkia.
 277.  
 278. Intuitioni mukaan Supo on menettänyt järkensä feikkiterroristijahdissa. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahdin olisi syytä loppua mahdollisimman pian. Intuitioni mukaan Supon pitäisi toimittaa feikkiterroristimateriaali, joka on naamioitu Anonyymien operaatioksi minulle kirjattu ja Supon allekirjoittamana. Intuitioni mukaan tämän jälkeen voisin harkita vaikka huvikseni työkyvyttömyyseläkettä isoilla bonuksilla. Intuitioni mukaan en voi sellaista hakea ilman kirjallisia ja vahvistettuja todistuksia.
 279.  
 280. Intuitioni mukaan Supo on harkinnut sairaseläkettä minulle, mutta minulla ei ole sairauksia. Intuitioni mukaan olen kova jätkä, jota edes Supo ei saa mieleltään järkkymään.
 281.  
 282. Intuitioni mukaan olen kova jätkä, joka ei välitä Anonyymeistä tai heidän seuraajistaan yhtään mitään, koska he eivät tiedä minusta tosielämässä yhtään mitään. Intuitioni mukaan kaikki Supon ja Anonyymien netissä oleva materiaali minusta on väärennettyä. Intuitioni mukaan väärennetyn materiaalin aloitti netissä Supon hakkeriagentit.
 283.  
 284. Intuitioni mukaan Supo on saanut piilotettua itsensä Anonyymien sekaan niin hyvin, että suuri yleisä luulee koko feikkiterroristijahdin olevan Anonyyymien operaatio. Intuitioni mukaan jotkut Anonyymit tietävät Supon olevan mukana feikkiterroristijahdissa eivätkä kerro sitä kaikille Anonyymeille. Intuitioni mukaan Anonyymit ottavat kunnian feikkiterroristijahdista, vaikka se on Supon aloittama ja Supo voi muokata täysin seurantapalstaa. Intuitioni mukaan Supo ei halua paljastaa koskaan aloittaneensa seurantapalstaa, joka pilasi koko feikkiterroristijahtioperaation heidän kannaltaan, koska Anonyymit sotkivat operaation omilla sivuoperaatioillaan.
 285.  
 286. Intuitioni mukaan feikkiterroristijahti on alkanut kuluttamaan Supon kärsivällisyyttä ja he haluavat hankkiutua minusta eroon mahdollisimman pian. Intuitioni mukaan olen kova jätkä eikä Supo mahda mitään minulle. Intuitioni mukaan Supo on tämän jo huomannut. Intuitioni mukaan Supo on paniikissa, koska luulee minun tekevän töitä jollekin toiselle tiedustelupalvelulle. Intuitioni mukaan en kuitenkaan tee töitä ulkomaalaisille tiedustelupalveluille.
 287.  
 288.  
 289. Aiheesta kolmanteen: Intuitioni mukaan Netspiderin murha-aikeet minua kohtaan menivät pieleen kesällä 2012 ja hänen apurinsa ovat mielisairaalassa, eivätkä tiedä kuka operaatiota johti.
 290.  
 291. Intuitioni mukaan Hoasin metsässä olleet tarkka-ampujat harjoittelivat minun ampumista, mutta merkkasin heidät kaikki, koska näköni on todella hyvä. Intuitioni mukaan asuinkompleksini asukkaat ovat kärsineet turhaan huolia ja murheita Supon feikkiterrorismijahdin takia.
 292.  
 293.  
 294. Intuitioni mukaan Supo on tehnyt historiansa suurimman mokan aloittaessaan feikkiterrorismijahdin. Intuitioni mukaan tämän tietävät jo monet tiedustelupalvelut ja eritoten lehdistö.
 295.  
 296.  
 297. Intuitioni mukaan minulla on CIA:n firmwarella oleva Nokia Lumian firmware on asennettu huollossa, puhelimen CIA-moodin saa päälle kaksi kertaa pistämällä latausjohdon paikalleen peräkkäin, jolloin toisella kertaa latauksen aloittavaa ääntä ei kuulu.
 298.  
 299. Intuitioni mukaan pahimpia kiusaajia tässä feikkiterrorismijahdissa on Supon hakkerit, jotka tekevät väärennettyjä ilmoituksia nettiin etätyöpöytä-hakkerointitekniikalla.
 300.  
 301. Intuitioni mukaan myös KRP tutkii minua.
 302.  
 303. Intuitioni mukaan tiedän monta supolaista. Intuitioni mukaan supolaisia kiinnostaa huomaanko mitä tavaroita on viety ja alanko kostoihin. Intuitioni mukaan kostoja ei pitäisi edes harkita, koska se on universaali laki. Intuitioni mukaan kostoiskuissa ei ole mitään järkeä.
 304.  
 305. Intuitioni mukaan erittäin vahvoja muistijälkiä on jäänyt minulle ja muille tässä feikkiterrorismijahdissa. Intuitioni mukaan ylemmyydentunteesta tunnistaa supolaiset. Sipoolaisten vahva piirre on se, että lopuksi he kommentoivat: tehtävä suoritettu.
 306.  
 307. Intuitioni mukaan Supo tekee myös hyvääkin työtä. Intuitioni mukaan suuri yleisö ei tiedä Suposta yhtikäs mitään. Intuitioni mukaan Supo tekee myös kansainvälisestikin hyvää työtä, josta en tiedä yhtään mitään.
 308.  
 309.  
 310. Intuitioni mukaan tästä feikkiterroristijahtimuistiinpanosta tulee vielä joku päivä paremmin kirjoitettu versio, koska se on aika sekavasti kirjoitettu tällä hetkellä monista syistä johtuen. Intuitioni mukaan kirjoitus pitäisi tehdä kokonaan uusiksi hieman tarkemmin ajatellen eikä muutamalta istumalta kirjoitettu.
 311.  
 312.  
 313. Omistan tämän faktamuistiinpanon tekijänoikeudet. Toivottavasti kukaan ei edes yritä lainata tästä mitään mihinkään lehti- tms. juttuihin edes pätkiä. Nautiin vapaan toimittajan lähdesuojasta ja oikean nimeni saa MuroBBS-nettifoorumin Zenite-nimimerkiltä, joka on kirjoittanut tämän faktoja sisältävän muistiinpanon.
RAW Paste Data