SHARE
TWEET

Untitled

a guest May 19th, 2019 73 Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
  1. var questions = [{ question: "Which Premier League player had more touches of the ball than any other during the 2018/19 season?", answer: "Jorginho"},
  2. {question : "What percentage of English League 2 matches during the 2018/19 season saw 3 or more goals?", answer: "46%"},
  3. {question: "Which team played the fewest backwards passes during the 2018/19 season?", answer: "Cardiff City"},
  4. {question: "How many events a year does Football DataCo hold the rights for?", answer: "4,200"},
  5. {question: "Who won the most corners in England’s League 1 during the 2018/19 season?", answer: "Barnsley"},
  6. {question: "Who scored the most goals during the last 15 minutes of games during the 2018/19 English Championship season?", answer: "Norwich City"},
  7. {question: "Which team conceded the most first half goals during the 2018/19 Premier League season?", answer: "Fulham"},
  8. {question: "Who was the oldest player to play in the English Championship during the 2018/19 season?", answer: "Ashley Cole"},
  9. {question: "Who made the most assists in England’s League 1 during the 2018/19?", answer: "Marcus Maddison"},
  10. {question: "Which Premier League player committed the most fouls (80) during the 2018/19 season?", answer: "Glenn Murray"},
  11. {question: "How long has Genius Sports been an integrity partner to Football DataCo?", answer: "5 years" },
  12. {question: "Who won the 2018/19 Scottish League 2 title?", answer: "Peterhead"},
  13. {question: "Which striker has had the most shots on target in the Scottish Premiership so far this season?", answer: "Alfredo Morelos"},
  14. {question: "Which Premier League player hit the woodwork the most times during the 2018/19 season?", answer: "Sergio Aguero"},
  15. {question: "How many goals were scored during the first 15 minutes of matches during the 2018/19 Premier League season?", answer: "135"}];
  16.  
  17.  
  18. $(function(){
  19.     setInterval(function () {
  20.         let question = $('.show-for-sr').text();
  21.     for (let q of questions){
  22.         let question = $('.show-for-sr').text();
  23.    
  24.         if (q.question === question){
  25.             $(`span:contains('${q.answer}')`).click();
  26.         }
  27.  
  28.     }}, 0);
  29. })
RAW Paste Data
We use cookies for various purposes including analytics. By continuing to use Pastebin, you agree to our use of cookies as described in the Cookies Policy. OK, I Understand
 
Top