SHARE
TWEET

websiterace

a guest Feb 19th, 2013 775 Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1.  
 2. Hyvä Arto,
 3.  
 4. me emme käytä ostettua osoiterekisteriä Suomen Parhaat Verkkosivut- kilpailun markkinoinnissa (muissa kampanjoissamme kylläkin), emmekä postita yksityisille ihmisille. Siinä ei olisi edes mitään järkeä, koska emme tarjoa mitään tuotteita tai palveluita kuluttajille, vain ja ainoastaan yrityksille. Olemme tutustuneet kutsuttaviin sivustoihin, tätä varten meillä on töissä kaksi henkilöä; Virpi Abdallah ja Satu Hietala. Emme siis syyllisty markkinoinnissanne minkäänlaiseen totuuden vääristelyyn, kuten annat olettaa.
 5.  
 6. Toivoisin että nyt tuon puskasta huutelun ja valheellisen syyttelysi sijaan esittäisit jotain faktoja ja todisteita näille väitteillesi. Emme löydä osoitettasi postituslistoiltamme, joten en ymmärrä, miten olemme voineet sinulle sähköpostia lähettää. Voitko lähettää viestin/tarjouksen kopion, jonka olemme sinulle yksityiseen osoitteeseesi lähettäneet. Epäilen että et voi, koska keksit näitä juttuja omasta päästäsi.
 7.  
 8. Toinen asia, väität myös että postituslistaltamme ei halutessaan pääse pois. Voitko tähänkin kohtaa laittaa esimerkin, millä postituslistalla olet ollut, ja mistä et ole päässyt pois, niin voimme tutkia asiaa. Epäilen, että et voi, koska tämäkin on tuulesta temmattu juttu.
 9.  
 10. Sitten tuo Corpedia Oy, tarkoittanet Coperdia Oy:tä. Kuusi vuotta sitten teimme jonkun aikaa yhteistyötä tuon kyseisen yrityksen kanssa, (en liity siihen itse mitenkään, ostimme yrityksestä palveluja, mm. sivutilaa ja markkintointipalveluja.) v. 2008 alusta olen pyörittänyt kilpailua oman yritykseni kautta. Väität, että olemme lähettäneet markkinointikirjeitä konkurssiin menneen yrityksen nimissä. Tämäkin väite, kuten kaikki muutkin ovat ihan yhtä kuraa. Jos olet eri mieltä, voit varmasti lähettää minulle nähtäväksi tällaisen tarjousviestin, johon viittaat.
 11.  
 12. Muihin kohtiin en viitsi ottaa edes kantaa, perustelusi kyllä puhuvat omasta puolestaan.
 13.  
 14. Tuollainen mustamaalaaminen, asioiden vääristely ja valehtelu on törkeää toimintaa. Kannattaisi ehkä vähän ajatella pidemmälle, ja miettiä esim. omaa tulevaa työelämäänsä ja uraansa, ennen kuin alkaa omalla nimellään mustamaalata yrityksiä ja yrittäjiä, varsinkin jos ei ole esittää ainoataan faktaa tai todistetta väitteilleen.
 15.  
 16. Motiivisi taitavat olla henkilökohtaisia, ja valituksesi ei ollut edes tarkoitus tulla minun silmiini asti. Kiitos Zonerin porukalle, kun sen minullekin siirsitte, ja sain mahdollisuuden puolustautua, ja oikaista näitä valheellisia väitteitä.
 17.  
 18. Lopetan keskustelun tähän, ja luotan että rehellisyys ja oikeudenmukaisuus toteutuu tässä asiassa.
 19.  
 20. Ystävällisin terveisin,
 21.  
 22. Soile Haanpää
 23. Toimitusjohtaja
 24. kilpailu@suomenparhaatverkkosivut.com
 25. +358451350207
 26. Nova Trotters Oy
 27. y-2132936-6
 28.  
 29. Suomen Parhaat Verkkosivut- kilpailu!
 30. Äänestä suosikkiasi osoitteessa:
 31. www.suomenparhaatverkkosivut.com
 32.  
 33.  
 34.  
 35.  
 36. Arto Murtonen kirjoitti 12.9.2012 kello 18.01:
 37.  
 38. > Vastaan nyt neljään mainittuun "pointtiin" vaikka jokainen lukutaitoinen ne varmasti edellisestä sähköpostistani jo löysivätkin.
 39. > Tiivistäen: Lopettakaa se paskanjauhanta ja hankkikaa sellainen osoitelähde jossa on ainoastaan yritysten vahvistettuja yhteystietoa.
 40. > Mieluummin tietysti spammaisitte vain tahoja jotka ovat sellaisesta teille halunsa ilmaisseet, mutta sehän lienee selvää ettei teidän "bisneksenne" sellaista kestäisi.
 41. > Lisäksi: Onnea matkaan, otan mielelläni vastaan haasteita joissa väitetään minun loukanneen yrityksen kunniaa. Koettakaa tällä kertaa saada edes "lakimiehenne" yhtiön nimi oikein.
 42. >
 43. > 1. Corpedia Oy (Win Markkinointi Oy, nimi ovelasti vaihdettu konkurssin hakemisen päivänä. Konkurssipesän Y-tunnus 1474276-9. Ihan kuin ette tietäisi. Miksi jauhatte paskaa?
 44. > 2. Petos
 45. > "Joka, hankkiakseen itselleen tai toiselle oikeudetonta taloudellista hyötyä taikka toista vahingoittaakseen, erehdyttämällä tai erehdystä hyväksi käyttämällä saa toisen tekemään tai jättämään tekemättä jotakin ja siten aiheuttaa taloudellista vahinkoa erehtyneelle tai sille, jonka eduista tällä on ollut mahdollisuus määrätä, on tuomittava petoksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. Petoksesta tuomitaan myös se, joka 1 momentissa mainitussa tarkoituksessa dataa syöttämällä, muuttamalla, tuhoamalla tai poistamalla taikka tietojärjestelmän toimintaan muuten puuttumalla saa aikaan tietojenkäsittelyn lopputuloksen vääristymisen ja siten aiheuttaa toiselle taloudellista vahinkoa. (13.6.2003/514) Yritys on rangaistava."
 46. >
 47. > Olette ilmoittaneet spämmeissänne mm. tutustuneenne spämmättävienne verkkosivustoihin. Kuitenkin lähetätte spämmejänne tahoille jotka eivät omista verkkosivuja.
 48. >
 49. > Ilmoitatte myös spämmeissänne: "Rekisterilähde: Julkiset Internetin sivustot ja Fonecta".
 50. > "Yllättäen", kuten varmasti tietosuojavaltuutettu teille kertoi jo luultavasti useampaan otteeseen "julkiset internetin sivustot" eivät ole sähköisen markkinoinnin tietosuojalaissa tarkoittamia laillisia lähteitä yrityksille tarkoitettuun suoramainontaan.
 51. >
 52. > Muuten, vinkkinä, yrityksellä ei ole kunniaa jota loukata.
 53. >
 54. > 3. Kuten jo yli vuosi sitten yrityksenne vastuuhenkilönä ollut henkilö Marko ilmaisi yrityksensä
 55. > Marko Virta
 56. > Lakiasiaintoimisto Marko Virta Oy
 57. >
 58. > Tällaista yritystä ei yksiselitteisesti ole olemassa. On melkoisen epäuskottavaa että yrittäjä vahingossa kirjoittaa yhtiömuotonsa väärin.
 59. >
 60. > 4. Epäilemättä sinne "internetin julkisiin listoihin" joka tarkoittanee "keneltä vain spämmeriltä ostetut suomi-osoitteet" mahtuu "vahinkoja". Jännästi vain postituslistaltanne poistaminen ei lopettanut sähköpostin tulemista. Ehkäpä poistattekin vain sellaiset osoitteet jotka jaksavat valittaa asiasta eteenpäin, vai myyttekö kyseiset osoitteet mahdollisesti eteenpäin spämmereille?
 61. >
 62. >
 63. >
 64. > On 12.9.2012 16:36, Soile Haanpää wrote:
 65. >> Hei,
 66. >>
 67. >> kylläpä taas mustamaalataan. Voisitko Arto kertoa, mitä henkilökohtaista kaunaa mahdat kantaa minua ja yritystäni kohtaan. Olen saanut tietosuojavaltuutetulta kirjallisen ohjeistuksen, miten sähköpostimarkkinointia saa Suomessa tehdä, ja olemme noudattaneet näitä ohjeita tarkasti.
 68. >>
 69. >> Meilissäsi oli väittämiä, jotka eivät pidä paikkaansa. Voitko oikaista nämä valheesi, koska tämä on ihan uskomatonta ja törkeää maineen mustamaalausta. Voisin hyvin haastaa sinut oikeuteen liiketoiminnan tahallisesta haittaamisesta ja kunnianloukkauksesta, epäilen vain että sinulta ei mitään korvauksia saisi, kun opiskelija näytät olevan.
 70. >>
 71. >> Voitko kertoa:
 72. >>
 73. >> 1) Minkä konkurssiin menneen yrityksen nimissä olemme lähettäneet markkinointikirjeitä? Ja laitatko tästä tarjouksesta myöskin kopion. Tiettääkseni kumpikaan yrityksistäni, Nova Trotters Oy tai Websiterace Oy eivät ole konkurssia tehnyt, ja mitään muita yrityksiä minulla ei ole.
 74. >>
 75. >> 2) Kerro, millä tavalla tarjoukset "täyttävät petoksen merkit" kuten annat ymmärtää. Tämä kiinnostaa minua kovasti. Joten perusteletko, kiitos.
 76. >>
 77. >> 3) Kerrot tekaistusta lakitoimistosta. Mistähän toimistosta on kyse, kerrotko nimen? Jos tarkoitat Lakiasiantoimisto Marko Virtaa, jota olen käyttänyt apunani, niin hän on kyllä ihan olemassa, tässä linkki hänen yrityksensä sivuille: http://www.virtalaki.com/ Ketään muuta lakimiestä en ole tietääkseni käyttänyt.
 78. >>
 79. >> 4) Kerrot, että postitamme yksityisiin osoitteisiin. Tästä asiasta haluan myös, että tarkennat. Kenelle yksityiselle olemme postittaneet, sinulleko? Laitatko tästäkin mahd. tarjouksesta kopion, emme löytäneet osoitettasi listoiltamme. Joskus meillä voi vahingossa mennä yksityishenkilölle tarjous, mutta ne ovat todellakin yksittäisiä tapauksia, joita on sattunut 1-2 vuodessa, kun esim. yrittäjä on käyttänyt gmail.com osoitetta yrityksessään, ja työntekijällä sattuu kirjoitusvirhe tms. Me emme myy mitään yksityishenkilöille, joten meillä ei ole edes mitään järkeä lähettää tarjouksia yksityisille ihmisille.
 80. >>
 81. >> Meillä on myös toimiva kieltolista-systeemi, jokainen, joka ei halua meiltä postia poistetaan postituslistalta välittömästi.
 82. >> Ymmärrän Arto, että sinulla on mielipiteitä, ja saa ollakin,  mutta ei kannata sekoittaa omia mielipiteitään ja otaksumiaan faktoihin. Myös tuollainen täydellinen valehtelu on mielestäni aika epäeettistä, en itse pystyisi ikänä moiseen. Odotan että vastaat jokaiseen näihin neljään kohtaan, ja perustelet nämä tuulesta temmatut väitteesi.
 83. >>
 84. >> Ystävällisin terveisin,
 85. >>
 86. >> Soile Haanpää
 87. >> Toimitusjohtaja
 88. >> kilpailu@suomenparhaatverkkosivut.com
 89. >> +358451350207
 90. >> Nova Trotters Oy
 91. >> y-2132936-6
 92. >>
 93. >> Suomen Parhaat Verkkosivut- kilpailu!
 94. >> Äänestä suosikkiasi osoitteessa:
 95. >> www.suomenparhaatverkkosivut.com
 96. >>
 97. >>
 98. >>
 99. >>
 100. >> Zoner Oy - Myynti kirjoitti 12.9.2012 kello 13.40:
 101. >>
 102. >>> Hei Arto!
 103. >>>
 104. >>> Kiitos tiedosta, olemme asiakkaaseen yhteydessä asian tiimoilta. Huomautan kuitenkin, että asiakkaamme on vastuussa hänen omasta asiakasrekisteristä. Kyseinen taho on kyllä henkilökohtaisesti tuttu, olen itsekkin vastaanottanut tätä "paskaa" heidän suunnaltaan.
 105. >>>
 106. >>> Ehdotus, että Zonerin / Ainan IP:t poistettaisiin whitelistiltä on kuitenkin jyrkkä toimenpide - eihän meillä ollut tätä ennen edes tietoa, että asiakkaamme näin toimii.
 107. >>>
 108. >>> Mutta kuten sanoin, olemme asiakkaaseen yhteydessä(kopio myös tästä) ja käymme casea läpi.
 109. >>>
 110. >>> Ystävällisin terveisin,
 111. >>>
 112. >>> Toni Claren
 113. >>> Zoner Oy - Myynti
 114. >>> www.zoner.fi
 115. >>>
 116. >>> Tämä viesti voi sisältää yksityistä ja salaista tai muuten luottamuksellista
 117. >>> tietoa. Siksi tämän viestin tai sen osan kopiointi, esittäminen, muu käyttö tai
 118. >>> toimittaminen kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty.
 119. >>>
 120. >>>
 121. >>> ----- Alkuperäinen viesti -----
 122. >>> Lähettäjä: "Arto Murtonen" <arto@murtonen.fi>
 123. >>> Vastaanottaja: abuse@aina.fi, tuki@zoner.fi, cert@ficora.fi
 124. >>> Kopio: "esa sillanpaa" <esa.sillanpaa@aina.fi>, "jani willberg" <jani.willberg@zoner.fi>
 125. >>> Lähetetty: 12. syyskuuta 2012 11:20:28
 126. >>> Aihe: Abuse / Websiterace Oy
 127. >>>
 128. >>> Hei
 129. >>> Asiakkaanne Websiterace Oy spammaa kaikkia aina ja jatkuvasti
 130. >>> verkostanne. Viimeksi aiheesta on kirjoitettu marraskuussa
 131. >>> (http://www.tommihonkala.fi/2011/11/websiterace-roskapostittaa-jalleen/)
 132. >>> ja sen jälkeen on tullut jälleen yksityisosoitteisiin jo ainakin
 133. >>> kahdesti samaa paskaa, luultavasti myös petoksen tunnusmerkit täyttävää
 134. >>> tarjousta. "Tarjouksia" on myös lähetelty konkurssiin ilmoitetun
 135. >>> yrityksen nimissä ja vastuuhenkilöt ovat uhkailleet aiheesta
 136. >>> kirjoittaneita oikeustoimilla keksittyjen lakitoimistojensa kautta
 137. >>> (http://www.jocka.fi/?p=2379)
 138. >>>
 139. >>> Koska tietosuojavaltuutetun toimisto ei näille voi mitään, ehdotankin
 140. >>> että Aina Oy:n / Zoner OY:n (newsletter.zoner.fi / 84.34.166.53)
 141. >>> poistetaan viestintäviraston smtp-whitelistilta.
 142. >>>
 143. >>> Ehdotan myös että mainitut internetpalveluntarjoajat miettisivät hieman
 144. >>> eettisiä seikkoja asiakkaita / palveluita tarjotessaan.
 145. >>>
 146. >
RAW Paste Data
We use cookies for various purposes including analytics. By continuing to use Pastebin, you agree to our use of cookies as described in the Cookies Policy. OK, I Understand
 
Top