Guest User

#OpIsrael - magyar / Hungarian

a guest
Nov 21st, 2012
1,687
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. Anonymous #OpIsrael #FreePalestine
 2. Magyar nyelvű közlemény: zsidóknak és nem-zsidóknak
 3.  
 4. Anonymous NEM a zsidók ellen lép fel, hanem a cionizmus ellen. Izrael szélsőséges, terrorista kormányát és militáns politikáját támadja. Anonymous NEM támogatja a rasszizmust. Mi nem vagyunk rasszisták. Elítéljük a rasszizmust. Számtalan esetben tevőlegesen léptünk már fel a magyarországi és nemzetközi neonácik, idegengyűlölők és fajgyűlölők és szervezeteik ellen. Ez a jövőben is így lesz.
 5. Az #OpIsrael során Izraelt azért támadjuk, mert megelégeltük, hogy szélsőséges kormánya kegyetlen agresszorként van jelen a Közel-Keleten, a palesztin nép szisztematikus kiírtására tör, elfoglalja földjeit, ártatlan lakosokat, köztük gyermekek és nők sokaságát mészárolja le.
 6. Izrael ma csaknem ugyanazt teszi a palesztinokkal, amit a nácik tettek a zsidókkal. Izrael semmibe veszi a nemzetközi jogot, eddig 65 alkalommal szegte meg az ENSZ vonatkozó rendeleteit. Izrael Apartheid-rendszert épített ki, telepesei jogtalanul foglalják el a palesztinok földjeit, rombolják le családok otthonait. Izrael gigantikus Apartheid-Falat épített fel, mellyel gettóba zárja a palesztin lakosságot, meggátolja a segélyek célba érkezését és az élethez nélkülözhetetlen források bejutását. Gáza mára a világ legnagyobb börtöne lett, ahol milliós nagyságrendben élnek kiszolgáltatottságban és szélsőséges nélkülözésben az emberek. Izrael vezetése bűnös, mert képes ezt a börtönbe zárt kétségbeesett és védtelen lakosságot szupertechnológiával bombázni és halomra gyilkolni.
 7. Izrael visszaél katonai túlerejével, polgári célpontokat, köztük kórházakat és iskolákat bombáz, nem egyszer foszfor-tartalmú (az ENSZ által betiltott) rakétákkal. Izrael végletekig fokozta a humanitárius krízist, amely a terrorizmus közvetlen kiváltó oka. Izrael soha nem törekedett a békére, folyamatosan fegyverkezik, a világon Izraelnek van a legkomolyabb nukleáris fegyverarzenálja, amelyet az USA hathatós támogatásával épített ki (napi 8 millió dolláros katonai segélyéből fedez).
 8. Izrael állam nem egyenlő a zsidósággal. A cionizmus nem egyenlő a judaizmussal. Az anticionizmus és az Izrael kormánya elleni fellépés pedig NEM antiszemitizmus. Viszont a cionizmus az antiszemitizmus, és a zsidókkal szembeni világméretű ellenszenv elsődleges oka. A cionizmus rasszista ideológia és agresszív politikai gyakorlat, amelyet meg kell állítanunk! A cionizmus bűnös! A közel-keleti problémák gyökere a cionizmusban rejlik, amelyet a világnak (zsidóknak és nem-zsidóknak - közösen) meg kell állítania!
 9. Mi nem gondoljuk, hogy a zsidó nép kollektíve felelős lenne az izraeli kormány embertelen tetteiért. Sőt azt gondoljuk, hogy a zsidók többsége ártatlan szenvedő alanya a cionizmus barbárságainak, hiszen rájuk hull vissza mindaz, amit nem is követtek el. Viszont hadd emlékeztessünk: „bűnösök közt cinkos, aki néma!” Ezért arra kérjük a zsidókat, a magyar zsidó értelmiséget, a fiatalokat, a médiát és az izraelita egyházat: tegyétek egyértelművé, hogy nem támogatjátok azt, amit nevetekben Izrael kormánya művel Gázában és az elfoglalt területeken. Álljatok mellénk a cionizmus és az agresszor izraeli kormány elleni küzdelmünkben, aminek végcélja egy önálló, független és szabad palesztin állam és Izrael állam, valamint a két nép békés egymás mellett élése. Ez a célunk. Véget kell vetnünk ennek a szörnyű rémálomnak, a gyűlölet és a mészárlások ördögi körének, amelyet Izrael állam fennállása óta folyamatosan tüzel, ahelyett, hogy megoldására törekedne.
 10.  
 11. Anonymous vagyunk. Légiót alkotunk. Nem felejtünk, nem bocsátunk. Számíts Ránk!
RAW Paste Data