Advertisement
Guest User

#OpIsrael - magyar / Hungarian

a guest
Nov 21st, 2012
1,855
0
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
text 3.81 KB | None | 0 0
 1. Anonymous #OpIsrael #FreePalestine
 2. Magyar nyelvű közlemény: zsidóknak és nem-zsidóknak
 3.  
 4. Anonymous NEM a zsidók ellen lép fel, hanem a cionizmus ellen. Izrael szélsőséges, terrorista kormányát és militáns politikáját támadja. Anonymous NEM támogatja a rasszizmust. Mi nem vagyunk rasszisták. Elítéljük a rasszizmust. Számtalan esetben tevőlegesen léptünk már fel a magyarországi és nemzetközi neonácik, idegengyűlölők és fajgyűlölők és szervezeteik ellen. Ez a jövőben is így lesz.
 5. Az #OpIsrael során Izraelt azért támadjuk, mert megelégeltük, hogy szélsőséges kormánya kegyetlen agresszorként van jelen a Közel-Keleten, a palesztin nép szisztematikus kiírtására tör, elfoglalja földjeit, ártatlan lakosokat, köztük gyermekek és nők sokaságát mészárolja le.
 6. Izrael ma csaknem ugyanazt teszi a palesztinokkal, amit a nácik tettek a zsidókkal. Izrael semmibe veszi a nemzetközi jogot, eddig 65 alkalommal szegte meg az ENSZ vonatkozó rendeleteit. Izrael Apartheid-rendszert épített ki, telepesei jogtalanul foglalják el a palesztinok földjeit, rombolják le családok otthonait. Izrael gigantikus Apartheid-Falat épített fel, mellyel gettóba zárja a palesztin lakosságot, meggátolja a segélyek célba érkezését és az élethez nélkülözhetetlen források bejutását. Gáza mára a világ legnagyobb börtöne lett, ahol milliós nagyságrendben élnek kiszolgáltatottságban és szélsőséges nélkülözésben az emberek. Izrael vezetése bűnös, mert képes ezt a börtönbe zárt kétségbeesett és védtelen lakosságot szupertechnológiával bombázni és halomra gyilkolni.
 7. Izrael visszaél katonai túlerejével, polgári célpontokat, köztük kórházakat és iskolákat bombáz, nem egyszer foszfor-tartalmú (az ENSZ által betiltott) rakétákkal. Izrael végletekig fokozta a humanitárius krízist, amely a terrorizmus közvetlen kiváltó oka. Izrael soha nem törekedett a békére, folyamatosan fegyverkezik, a világon Izraelnek van a legkomolyabb nukleáris fegyverarzenálja, amelyet az USA hathatós támogatásával épített ki (napi 8 millió dolláros katonai segélyéből fedez).
 8. Izrael állam nem egyenlő a zsidósággal. A cionizmus nem egyenlő a judaizmussal. Az anticionizmus és az Izrael kormánya elleni fellépés pedig NEM antiszemitizmus. Viszont a cionizmus az antiszemitizmus, és a zsidókkal szembeni világméretű ellenszenv elsődleges oka. A cionizmus rasszista ideológia és agresszív politikai gyakorlat, amelyet meg kell állítanunk! A cionizmus bűnös! A közel-keleti problémák gyökere a cionizmusban rejlik, amelyet a világnak (zsidóknak és nem-zsidóknak - közösen) meg kell állítania!
 9. Mi nem gondoljuk, hogy a zsidó nép kollektíve felelős lenne az izraeli kormány embertelen tetteiért. Sőt azt gondoljuk, hogy a zsidók többsége ártatlan szenvedő alanya a cionizmus barbárságainak, hiszen rájuk hull vissza mindaz, amit nem is követtek el. Viszont hadd emlékeztessünk: „bűnösök közt cinkos, aki néma!” Ezért arra kérjük a zsidókat, a magyar zsidó értelmiséget, a fiatalokat, a médiát és az izraelita egyházat: tegyétek egyértelművé, hogy nem támogatjátok azt, amit nevetekben Izrael kormánya művel Gázában és az elfoglalt területeken. Álljatok mellénk a cionizmus és az agresszor izraeli kormány elleni küzdelmünkben, aminek végcélja egy önálló, független és szabad palesztin állam és Izrael állam, valamint a két nép békés egymás mellett élése. Ez a célunk. Véget kell vetnünk ennek a szörnyű rémálomnak, a gyűlölet és a mészárlások ördögi körének, amelyet Izrael állam fennállása óta folyamatosan tüzel, ahelyett, hogy megoldására törekedne.
 10.  
 11. Anonymous vagyunk. Légiót alkotunk. Nem felejtünk, nem bocsátunk. Számíts Ránk!
Advertisement
Add Comment
Please, Sign In to add comment
Advertisement