SHARE
TWEET

bayi tanggung akibat difteria dek ibubapa antivaksin

ak47suk1 Apr 10th, 2017 69 Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
  1. Post ni asalnya pasal mak yang anaknya demam batuk selsema tak baik2 pergi homeopathy je. Sampai kat dr je kena bahan pasal tu.
  2.  
  3. Now kalau anda semua mak bapak nak hamput homeopathy sampai muntah darah pun silakan. Tapi si kecil tu TAKDE PILIHAN. So buat keputusan dengan ILMU.
  4.  
  5. Jangan jadi mcm budak kat Rawang tu yang tak vaksin, 5 hari makbapak sumbat homeoptahy baru pergi hospital. Skrg jantung dia macam lelaki umur 80 tahun isap rokok Sampoerna ijau 2 kotak sehari. Ejection fraction belas2 je. Baru umur 3 tahun. Hasil komplikasi jangkitan diphtheria(diphtheritic myocarditis). Sebelum zaman ada ventilator dulu tu sebab utama arwah.
  6.  
  7. Jangan jadi mcm aritu budak kena penyakit kulit impetigo biasa je. Tapi sebab sumbat homeopathy je recurrent infection(asyik kena balik). Padahal sapu krim antibiotic setel dah. Lepas tu budak tu kena post strep glomerulonephritis dah kencing berdarah baru nak gelabah. Umur 5 dah kena dialysis. Elok2 dalam tadika kena ulang alik 3 kali seminggu.
  8.  
  9. Itu akibat kalau terlebih cerdik pandai terikut ikut dengan orang. Yang BAYAR costnya adalah darah daging sendiri.
  10.  
  11. -pethidine-
RAW Paste Data
We use cookies for various purposes including analytics. By continuing to use Pastebin, you agree to our use of cookies as described in the Cookies Policy. OK, I Understand
 
Top