sofiasari

ice age

Jan 24th, 2019
172
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
  1. 1
  2. 00:03:08,255 --> 00:03:12,378
  3. ayo cepet, ayo cepet
  4.  
  5. 2
  6. 00:03:13,956 --> 00:03:18,120
  7. sing ngati-ati yo cah
  8.  
  9. 3
  10. 00:03:23,764 --> 00:03:26,253
  11. cihuy..... aku arep duwe anak
  12.  
  13. 4
  14. 00:03:26,415 --> 00:03:35,249
  15. - Code Blue! Code Blue! utawa Pink yen bayimu wadon
  16. - aku teka, ayankQ! -We"ve got it!
  17.  
  18. 5
  19. 00:03:48,717 --> 00:03:54,782
  20. Ellie, Ellie nandi sliramu?
  21. ellie, nandi aq yo ?
  22.  
  23. 6
  24. 00:03:55,192 --> 00:03:59,315
  25. Mas, wis tak kandani to yen bayine gur nendang2.
  26.  
  27. 7
  28. 00:03:59,624 --> 00:04:03,000
  29. Okei,, oh, Woow.
  30.  
  31. 8
  32. 00:04:03,349 --> 00:04:08,160
  33. kowe ki jan medeni bapak.
  34. bapak goblok
  35.  
  36. 9
  37. 00:04:08,241 --> 00:04:14,469
  38. bapak tibo nang jurang, banjur bom bom bom bom bapak goblok .. yeah ...
  39.  
  40. 10
  41. 00:04:16,995 --> 00:04:23,008
  42. hah, Sory konco2
  43. bayiku gur nendang
  44.  
  45. 11
  46. 00:04:23,089 --> 00:04:25,761
  47. - kowe ngerti ra sopo sing pengen tak tendang?
  48. - iki kesalahan kaping telu ing minggu iki
  49.  
  50. 12
  51. 00:04:30,127 --> 00:04:36,100
  52. - ooh.. koyone ono sing duwe bakpao sajroning oven??
  53. - aku ora meteng le!!
  54.  
  55. 13
  56. 00:04:36,278 --> 00:04:40,321
  57. oalah, sakjane kowe ki bakal dadi ibu sing becik lho
  58.  
  59. 14
  60. 00:04:40,442 --> 00:04:45,200
  61. Mas, aku ngerti yen awakmu ki ngarep-arep banget
  62. semono uga aku, ning rasah nganti ngono kuwi..
  63.  
  64. 15
  65. 00:04:45,396 --> 00:04:50,000
  66. Oke. oke,
  67. wow, aku dadi koyo Diego
  68.  
  69. 16
  70. 00:04:50,178 --> 00:04:54,820
  71. Sik kosik kosik... nandi si Diego?
  72.  
  73. 17
  74. 00:05:46,359 --> 00:05:49,800
  75. sikilku koyo kobong dab!! kobong!!
  76.  
  77. 18
  78. 00:05:49,962 --> 00:05:55,785
  79. haha! deloken iki!!, tip toe, tip toe, panganen gesik iki!
  80.  
  81. 19
  82. 00:05:57,001 --> 00:06:01,600
  83. - saiki? aku oleh mbukak mataku saiki?
  84. - sabar, bayine ojo digawe wedi..
  85.  
  86. 20
  87. 00:06:01,800 --> 00:06:05,820
  88. bayine ra masalah kok
  89. bapakne wae sing keweden..
  90.  
  91. 21
  92. 00:06:05,920 --> 00:06:09,080
  93. a a a
  94. ojo nginjen..
  95.  
  96. 22
  97. 00:06:10,440 --> 00:06:14,646
  98. - taman bermain gawe bayine dhewe.
  99. - Wow
  100.  
  101. 23
  102. 00:06:21,526 --> 00:06:25,771
  103. iki jan... ah!!!!
  104.  
  105. 24
  106. 00:06:34,614 --> 00:06:40,840
  107. - Oh, Mas...
  108. - aku nggawe kanggo awake dhewe... keluargane dhewe...
  109.  
  110. 25
  111. 00:06:44,856 --> 00:06:47,939
  112. - hei, aku kok ora nang kene?
  113. - nang kene wae mas...
  114.  
  115. 26
  116. 00:06:48,555 --> 00:06:52,199
  117. - kowe mesti cocok banget kuwi...
  118. - matur suwun...
  119.  
  120. 27
  121. 00:06:52,399 --> 00:06:57,600
  122. iki ki isih dalam tahap pengerjaan.
  123. ono sing isih perlu didandani..ning kene...ning kene...
  124.  
  125. 28
  126. 00:06:57,759 --> 00:07:00,541
  127. - Aku ora percaya
  128. - awakmu kepengen bayine dhewe cinta alam?
  129.  
  130. 29
  131. 00:07:00,650 --> 00:07:06,916
  132. opo? ah ora... konyol kuwi.
  133.  
  134. 30
  135. 00:07:08,037 --> 00:07:12,100
  136. Mas, yo nang kene anake dhewe sesuk bakal urip.
  137. awakmu ra iso ngrubah...
  138.  
  139. 31
  140. 00:07:12,207 --> 00:07:16,500
  141. mesti wae iso!! aku kewan paling gedhe sakdonya!!
  142. yoh wis kewan sing gedhe..
  143.  
  144. 32
  145. 00:07:16,626 --> 00:07:22,300
  146. aku ra sabar ndelok awakmu ngurusi ing masa remajane.
  147.  
  148. 33
  149. 00:07:22,422 --> 00:07:27,271
  150. Heh, Sid. rasah ndemek opo2 kowe!!.
  151. iki mung kanggo cah cilik!.
  152.  
  153. 34
  154. 00:07:27,380 --> 00:07:33,333
  155. Kowe cah cilik po?
  156. rasah disauri wis...
  157.  
  158. 35
  159. 00:07:42,237 --> 00:07:45,006
  160. Diego, nang kono to kowe..
  161. Kowe ra ndelok kejutane kowe!!.
  162.  
  163. 36
  164. 00:07:45,017 --> 00:07:51,068
  165. - Oh gampang.. aku iso ndelok sesuk
  166. - okey, ketemu meneh sesuk..
  167.  
  168. 37
  169. 00:07:51,230 --> 00:07:55,200
  170. - ngerti ra Mas? koyone ono sing ngganggu pikirane Diego.
  171. - ah, ra ono opo2 kok, tenang ae.
  172.  
  173. 38
  174. 00:07:55,301 --> 00:07:59,301
  175. - Kowe kudu ngomong karo dhekne..
  176. - kewan lanang ora ngomongke masalahe kewan lanang, kewan lanang ki mung...
  177.  
  178. 39
  179. 00:07:59,310 --> 00:08:03,600
  180. - ..nepukke pundhak.
  181. - Goblok banget yo..
  182.  
  183. 40
  184. 00:08:03,781 --> 00:08:09,287
  185. yo nek kanggo kewan wedok,
  186. nek kanggo kewan lanang kuwi koyo terapi 6 sasi.
  187.  
  188. 41
  189. 00:08:09,308 --> 00:08:14,269
  190. Oke, oke tak omong karo dhekne..
  191.  
  192. 42
  193. 00:08:15,247 --> 00:08:18,203
  194. Hei.
  195.  
  196. 43
  197. 00:08:19,867 --> 00:08:24,700
  198. - arep ngopo kowe?
  199. - ha mbuhh iki..
  200.  
  201. 44
  202. 00:08:24,992 --> 00:08:30,925
  203. hei tak kandani, Ellie koyone ngroso piye ngono..
  204. sing ngganggu kowe, sudah kubilang...
  205.  
  206. 45
  207. 00:08:30,948 --> 00:08:36,700
  208. Koyone, sedilit maneh aku kok pengen lunga.
  209.  
  210. 46
  211. 00:08:36,904 --> 00:08:41,400
  212. Oke, bojoku tak kandanane
  213. yen kowe apik2 wae, ra ngopo2.
  214.  
  215. 47
  216. 00:08:41,564 --> 00:08:48,100
  217. aku ra guyon, Manny. aku kelangan kemampuanku.
  218. aku ora dilairke nggo sante2..
  219.  
  220. 48
  221. 00:08:48,271 --> 00:08:52,200
  222. ngomong opo kowe?, duwe keluarga ki berarti banget..
  223. aku melu seneng kanggo kowe...
  224.  
  225. 49
  226. 00:08:52,365 --> 00:08:56,699
  227. - ...kuwi petualanganmu, dudu petualanganku.
  228. - Dadi, kowe bakal ra ono gawe anak2ku?
  229.  
  230. 50
  231. 00:08:56,820 --> 00:08:59,200
  232. yo ora ngono, salah ngartekke kowe..
  233.  
  234. 51
  235. 00:08:59,322 --> 00:09:02,700
  236. yo wis kono yen arep lunga! goleki dewe petualanganmu!.
  237.  
  238. 52
  239. 00:09:03,386 --> 00:09:07,801
  240. ojo nganti uripku sing mboseni iki nahan kowe..
  241.  
  242. 53
  243. 00:09:07,922 --> 00:09:11,700
  244. lho, kudune Elly sing gampang nesu?
  245.  
  246. 54
  247. 00:09:11,875 --> 00:09:15,300
  248. hei, Manny! tunggu,. ra perlu ono sing lunga
  249.  
  250. 55
  251. 00:09:15,404 --> 00:09:20,100
  252. - Dadi? / yo ngene iki sebabe kewan lanang ora podo ngomong
  253. - ngopo je? ono opo?.
  254.  
  255. 56
  256. 00:09:20,201 --> 00:09:23,777
  257. Diego arep lunga.
  258.  
  259. 57
  260. 00:09:23,998 --> 00:09:29,250
  261. wow2. iki ki kudune wektu sing paling nyenengke
  262. nang uripe dhewe.. awake dewe bakal duwe bayi!
  263.  
  264. 58
  265. 00:09:29,309 --> 00:09:35,749
  266. - Ora, Sid. Manny sing bakal duwe bayi
  267. - Hei, ning dewe ki sak kelompok, dewe ki keluarga.
  268.  
  269. 59
  270. 00:09:36,281 --> 00:09:40,500
  271. rungokna aku, kabeh wis berubah.
  272. Manny wis duwe prioritas liya saiki
  273.  
  274. 60
  275. 00:09:40,622 --> 00:09:46,481
  276. kowe kudu ngerti, Sid. dewe wis tau seneng2.
  277. saiki aku kudu lunga.
  278.  
  279. 61
  280. 00:09:46,824 --> 00:09:52,413
  281. - Dadine, dewe mung gari wong 2 saiki?
  282. - ora, Sid. dudu wong 2
  283.  
  284. 62
  285. 00:09:52,496 --> 00:09:55,700
  286. Crash lan Eddie melu dewe?
  287.  
  288. 63
  289. 00:09:55,849 --> 00:10:00,665
  290. Crash tok?
  291. Eddie tok?
  292.  
  293. 64
  294. 00:10:02,100 --> 00:10:06,094
  295. aku kudu lunga, Sid.
  296.  
  297. 65
  298. 00:10:15,240 --> 00:10:20,000
  299. Okey, Tenang, tenang.
  300. aku pinter golek konco.
  301.  
  302. 66
  303. 00:10:20,226 --> 00:10:24,007
  304. Aku bakal nggawe kelompok dhewe.
  305. aku kudu iso!!!
  306.  
  307. 67
  308. 00:10:24,240 --> 00:10:29,386
  309. Hei!
  310. konco2!! piye kabare?
  311.  
  312. 68
  313. 00:10:34,637 --> 00:10:39,175
  314. yo uwis, paling ora aku ngganteng.
  315.  
  316. 69
  317. 00:10:48,017 --> 00:10:51,420
  318. Ou.. apik nek ngene iki?
  319.  
  320. 70
  321. 00:10:56,997 --> 00:11:00,847
  322. ono wong ra nang kene? sopo wae lah!
  323.  
  324. 71
  325. 00:11:19,134 --> 00:11:21,808
  326. Hallooou?
  327.  
  328. 72
  329. 00:11:27,365 --> 00:11:33,280
  330. Ealah, mesakke kowe le..
  331. aku ngerti piye rasane ditinggal lunga.
  332.  
  333. 73
  334. 00:11:37,253 --> 00:11:43,331
  335. rasah kuatir,
  336. Kowe ora dhewekan maneh.
  337.  
  338. 74
  339. 00:12:11,513 --> 00:12:14,308
  340. memeng sik yo
  341.  
  342. 75
  343. 00:12:26,504 --> 00:12:30,800
  344. rasah polah2! kowe.. jaga sedulurmu saiki,
  345. aku bakal mbalik.
  346.  
  347. 76
  348. 00:12:30,935 --> 00:12:35,486
  349. kowe bakalan tak pethuk sayang..!
  350.  
  351. 77
  352. 00:12:39,527 --> 00:12:42,039
  353. entuk!!.
  354.  
  355. 78
  356. 00:12:43,862 --> 00:12:47,428
  357. Oh!! lak yo wis tak kandani to mau!?
  358.  
  359. 79
  360. 00:13:50,593 --> 00:13:52,983
  361. Owh! matursuwun, matursuwun, matursuwun...
  362.  
  363. 80
  364. 00:13:53,107 --> 00:13:57,241
  365. endhog nakal!! endhog bosok!! kowe meh nggawe aku jantungen.
  366.  
  367. 81
  368. 00:13:57,362 --> 00:14:03,800
  369. Oh, dingapura yo.. aku tresna karo kowe
  370. aku pengen kowe ketemu pak lik Manny lan bu lik Ellie.
  371.  
  372. 82
  373. 00:14:03,910 --> 00:14:06,219
  374. - Heiii!
  375. - Hello
  376.  
  377. 83
  378. 00:14:06,342 --> 00:14:10,544
  379. tak kenalke, Mbodo, Gembus, karo Tono.
  380.  
  381. 84
  382. 00:14:10,579 --> 00:14:14,500
  383. Sid opo sing kok lakoni
  384. kuwi mesti ide elek!
  385.  
  386. 85
  387. 00:14:14,600 --> 00:14:19,223
  388. - Ssst, anakku ngrungokke.
  389. - Ini dudu anakmu Sid, balekna!!
  390.  
  391. 86
  392. 00:14:19,346 --> 00:14:21,049
  393. - kowe ra ditakdirke dadi wonmg tuwane.
  394. - lha ngopo je?
  395.  
  396. 87
  397. 00:14:21,171 --> 00:14:27,941
  398. kaping pisan, kowe nyolong endhoge kewan liya
  399. kaping pindo, salah sijine meh dadi endhog dadar!!
  400.  
  401. 88
  402. 00:14:28,589 --> 00:14:33,400
  403. - Sid, mesti ono sing nggoleki endhog2 kuwi saiki!.
  404. - Ra mungkin!. endhog kuwi ono ing ngisor es!
  405.  
  406. 89
  407. 00:14:33,583 --> 00:14:39,015
  408. yen raono aku endhog kuwi mau mesti dadi
  409. endhog ra kanggo
  410.  
  411. 90
  412. 00:14:39,096 --> 00:14:43,420
  413. Sid, Aku ngerti sing kok rasakke
  414. sesuk kowe yo bakal duwe keluarga
  415.  
  416. 91
  417. 00:14:43,502 --> 00:14:50,100
  418. - Kowe bakal ketemu cewek apikan sing elek rupane, ra duwe pilihan, ah ngono kuwi pokoke.
  419.  
  420. 92
  421. 00:14:50,235 --> 00:14:54,700
  422. - asline Manny ki arep ngomong...
  423. - Yo wes! aku ngerti! tak balekne wes!.
  424.  
  425. 93
  426. 00:14:54,800 --> 00:15:00,111
  427. urusana keluargamu
  428. aku mending dhewekan.
  429.  
  430. 94
  431. 00:15:00,557 --> 00:15:03,500
  432. sajroning benteng kesunyian.
  433.  
  434. 95
  435. 00:15:03,684 --> 00:15:08,100
  436. sajroning es! salawase!
  437.  
  438. 96
  439. 00:15:08,246 --> 00:15:11,349
  440. penyendiri sing menyendiri lan sendirian.
  441.  
  442. 97
  443. 00:15:11,371 --> 00:15:16,155
  444. - Kesendirian sing sempurna.
  445. - bener iku!
  446.  
  447. 98
  448. 00:15:16,276 --> 00:15:22,155
  449. - Sid Tunggu!,
  450. - sante wae, dheweke bakal bali, kuwi kaluwihane.
  451.  
  452. 99
  453. 00:15:31,045 --> 00:15:35,139
  454. ngopo ndadak tak balekke?
  455. Aku seneng karo cah cilik.
  456.  
  457. 100
  458. 00:15:35,420 --> 00:15:41,502
  459. aku tanggung jawab, penuh kasih sayang,
  460. dan iso ngrawat. ngaramu piye?
  461.  
  462. 101
  463. 00:15:42,917 --> 00:15:46,970
  464. mesti kowe saetuju.
  465.  
  466. 102
  467. 00:15:47,892 --> 00:15:53,974
  468. o o o, rasah nangis! rasah nangis!
  469. aku bakal nggolek papan sing terang.
  470.  
  471. 103
  472. 00:15:58,237 --> 00:16:02,048
  473. tak garingke kowe.
  474.  
  475. 104
  476. 00:16:04,884 --> 00:16:09,102
  477. aku ra ngerti, dadi wong tuwa ki
  478. abot banget.
  479.  
  480. 105
  481. 00:16:09,224 --> 00:16:12,305
  482. koyone aku durung siap.
  483.  
  484. 106
  485. 00:17:44,652 --> 00:17:49,275
  486. - Mama!
  487. - Mama!
  488.  
  489. 107
  490. 00:17:51,793 --> 00:17:55,100
  491. aku dadi ibu.
  492.  
  493. 108
  494. 00:17:55,266 --> 00:17:58,105
  495. hayo mama nandi?
  496.  
  497. 109
  498. 00:17:59,200 --> 00:18:02,384
  499. aku nang kene!
  500.  
  501. 110
  502. 00:18:03,400 --> 00:18:06,762
  503. lucu banget to kowe.
  504.  
  505. 111
  506. 00:18:21,754 --> 00:18:24,795
  507. eaaaaaaaa!
  508.  
  509. 112
  510. 00:18:28,039 --> 00:18:32,133
  511. ojo, keri banget aku.
  512.  
  513. 113
  514. 00:18:33,690 --> 00:18:37,017
  515. hei... ra pareng nyokot!
  516.  
  517. 114
  518. 00:18:38,526 --> 00:18:43,759
  519. Hei, mama njaluk ngapura, cup cup cup.
  520. ojo nangis. ngopo kok isih nangis?
  521.  
  522. 115
  523. 00:18:43,922 --> 00:18:50,000
  524. ngelih po kowe?
  525. aku duwe ide.
  526.  
  527. 116
  528. 00:18:51,130 --> 00:18:54,800
  529. halo kewan sing apikan
  530.  
  531. 117
  532. 00:18:54,945 --> 00:19:00,422
  533. aku bayimu, iki susu nggo aku
  534.  
  535. 118
  536. 00:19:02,474 --> 00:19:06,531
  537. tak kiro kowe wadon!!!
  538.  
  539. 119
  540. 00:20:27,050 --> 00:20:32,600
  541. kowe ra oleh mlebu le. Manny omong yen kuwi
  542. mung kanggo cah cilik.
  543.  
  544. 120
  545. 00:20:32,730 --> 00:20:37,000
  546. sik kosik kosik...
  547. Kowe kan cah cilik!
  548.  
  549. 121
  550. 00:20:37,899 --> 00:20:40,941
  551. Aww.. ojo dirusak yo!
  552.  
  553. 122
  554. 00:20:41,063 --> 00:20:47,676
  555. - Hei konco2, Playgroundx wis dibukak!
  556. - Hei, ojo! tidak dibuka untuk umum!
  557.  
  558. 123
  559. 00:20:52,346 --> 00:20:55,551
  560. ojo didemek!
  561.  
  562. 124
  563. 00:20:59,943 --> 00:21:04,122
  564. - Kewan opo to kuwi?
  565. - ra perduli? nyenangke oq!
  566.  
  567. 125
  568. 00:21:04,200 --> 00:21:07,233
  569. - ma, iki loh ra gelem bagi2.
  570. - Opo kowe mung arep meneng wae?
  571.  
  572. 126
  573. 00:21:07,354 --> 00:21:14,800
  574. - ngopo? anakku entuk disik!
  575. - ora, ho'o, ora, tukang ngapusi!
  576.  
  577. 127
  578. 00:21:14,936 --> 00:21:20,818
  579. - Kowe ki ngopo je?
  580. - aku ki single parent anak telu, mbok yo podo apikan karo aku.
  581.  
  582. 128
  583. 00:21:23,118 --> 00:21:27,498
  584. - he, ojo!
  585. - ojo! ojo! wis wis!
  586.  
  587. 129
  588. 00:21:27,829 --> 00:21:33,428
  589. - Ronald!
  590. - edan tenan.
  591.  
  592. 130
  593. 00:21:35,200 --> 00:21:38,555
  594. Stoop!
  595.  
  596. 131
  597. 00:21:41,202 --> 00:21:46,963
  598. - Ojo, Johnny!
  599. - Lha yo iki!
  600.  
  601. 132
  602. 00:21:47,961 --> 00:21:52,180
  603. ngerti ra, anakmu ki nek arep mangan opo2 yo sakarepe
  604.  
  605. 133
  606. 00:21:52,648 --> 00:21:58,752
  607. - ngaramu sikilku lemu po?
  608. - sikil? sikil opo?
  609.  
  610. 134
  611. 00:22:00,500 --> 00:22:04,333
  612. Ronald, nandi kowe?
  613.  
  614. 135
  615. 00:22:07,706 --> 00:22:13,844
  616. ayo muntahke! yen kowe ora muntahke johnny
  617. dewe metu saka kene saiki!
  618.  
  619. 136
  620. 00:22:58,206 --> 00:23:03,344
  621. sing penting raono sing kelaran, kecuali sing kae.
  622.  
  623. 137
  624. 00:22:13,925 --> 00:22:16,000
  625. Siji...
  626.  
  627. 138
  628. 00:22:16,101 --> 00:22:20,809
  629. ...Loro... Ojo nganti aku omong telu!.
  630.  
  631. 139
  632. 00:22:21,043 --> 00:22:25,423
  633. - lha kuwi opo! ora ngopo2 kok
  634. - ning kuwi dudu Johnny!.
  635.  
  636. 140
  637. 00:22:25,504 --> 00:22:29,933
  638. - Tinimbang ora blas!.
  639. - Madison!
  640.  
  641. 141
  642. 00:22:30,238 --> 00:22:33,200
  643. - ayo cepet ditokke!
  644. - Sid
  645.  
  646. 142
  647. 00:22:33,484 --> 00:22:38,935
  648. - Hei, Manny.
  649. - Johnny!
  650.  
  651. 143
  652. 00:22:40,443 --> 00:22:44,649
  653. Aduh... Ora!!!
  654.  
  655. 144
  656. 00:22:44,770 --> 00:22:47,844
  657. Aku njaluk ngapura tenan.
  658.  
  659. 145
  660. 00:22:52,401 --> 00:22:57,500
  661. - hancur total! lan dudu dewe sing ngrusak.
  662. - Dewe kelangan kemampuan.
  663.  
  664. 146
  665. 00:23:03,828 --> 00:23:08,075
  666. cah telu kae... terus wong kae...
  667.  
  668. 147
  669. 00:23:09,355 --> 00:23:14,005
  670. wis tak kandani to yen kuwi kudu dibalekna,
  671. ning malah koksimpen, deloken saiki.
  672.  
  673. 148
  674. 00:23:14,085 --> 00:23:18,897
  675. - Oke, iki mung masalah disiplin.
  676. - mangan cah cilik dudu masalah disiplin.
  677.  
  678. 149
  679. 00:23:19,049 --> 00:23:24,600
  680. - ning lak wis dimuntahke to!
  681. - oke!.. dheweke ora cocok nag kene
  682.  
  683. 150
  684. 00:23:24,745 --> 00:23:30,892
  685. Makhluk opo wae kuwi, nandi wae koktemu kuwi, balekna..
  686.  
  687. 151
  688. 00:23:31,013 --> 00:23:34,700
  689. Manny, aku ora bakal nyerahke anak-anakku!
  690.  
  691. 152
  692. 00:00:12,666 --> 00:00:17,665
  693. Ad Maiorem Dei Gloriam
  694.  
  695. 153
  696. 00:00:17,666 --> 00:00:32,666
  697. Ad Maiorem Dei Gloriam
  698. akumenang.com
  699.  
  700. 154
  701. 00:00:33,666 --> 00:00:38,665
  702. THOMAS IRWAN KRISTANTO
  703.  
  704. 155
  705. 00:00:38,666 --> 00:00:53,666
  706. THOMAS IRWAN KRISTANTO
  707. akumenang.com
  708.  
  709. 156
  710. 00:00:54,666 --> 00:00:59,666
  711. - ICE AGE 3 -
  712.  
  713. 157
  714. 00:01:00,666 --> 00:01:05,666
  715. +_+ Selamat Menikmati +_+
  716.  
  717. 158
  718. 00:01:13,666 --> 00:01:28,666
  719. COLOURFOOL
  720. Because Life is not only BLACK and WHITE
  721.  
  722. 159
  723. 00:23:34,900 --> 00:23:37,700
  724. Gempa bumi!
  725.  
  726. 160
  727. 00:23:38,073 --> 00:23:42,400
  728. ora popo, mama nang kene!
  729.  
  730. 161
  731. 00:23:43,071 --> 00:23:47,236
  732. opo gempa bumi ono suarane?
  733.  
  734. 162
  735. 00:24:12,524 --> 00:24:18,750
  736. - tak pikir kewan kuwi wis punah!.
  737. - Lha yo, kuwi fosil gedhe sing iso nesu. - Sid!
  738.  
  739. 163
  740. 00:24:19,358 --> 00:24:22,997
  741. ayo ayo... mlebu rene!
  742.  
  743. 164
  744. 00:24:37,000 --> 00:24:40,777
  745. Ojo Ono Sing Obah!
  746.  
  747. 165
  748. 00:25:09,931 --> 00:25:13,894
  749. Ojo nyuwara!
  750.  
  751. 166
  752. 00:25:15,152 --> 00:25:19,196
  753. awake dhewe ki DOMBA KECIL YANG TERSESAT (???).
  754.  
  755. 167
  756. 00:25:19,278 --> 00:25:22,593
  757. Bääh, bäääh!
  758.  
  759. 168
  760. 00:25:31,516 --> 00:25:37,000
  761. - Sid kekna kewan2 kuwi. kae ki mbokne!
  762. - kok ngerti kowe?
  763.  
  764. 169
  765. 00:25:37,138 --> 00:25:40,000
  766. - njur arep njaluk bukti opo kowe? akte kelahiran?
  767. - Kae ki Dinosaurus!
  768.  
  769. 170
  770. 00:25:44,178 --> 00:25:50,100
  771. - sedina thok, balekna, wong edan!
  772. - he tak kandani! iki anakku!
  773.  
  774. 171
  775. 00:25:50,288 --> 00:25:55,383
  776. patenana aku sik nek arep ngaku2!
  777.  
  778. 172
  779. 00:25:58,900 --> 00:26:03,552
  780. - Sid!
  781. - Ahh.. Tulung!
  782.  
  783. 173
  784. 00:26:08,856 --> 00:26:14,397
  785. - mlayu!
  786. - ra duwe gaweyan liya po kowe?
  787.  
  788. 174
  789. 00:26:15,147 --> 00:26:19,897
  790. - Tulung!
  791. - Sid?
  792.  
  793. 175
  794. 00:26:33,746 --> 00:26:38,568
  795. - Sid mesti nang njero.
  796. - oke! mesti wis mati dhekne.
  797.  
  798. 176
  799. 00:26:38,690 --> 00:26:43,512
  800. - aku ora bakal nglalekke
  801. - Ora, ojo ngono kuwi.
  802.  
  803. 177
  804. 00:26:43,656 --> 00:26:48,200
  805. oke, Ellie.. ngene wae..
  806. Kau, Crash karo Eddie balia
  807.  
  808. 178
  809. 00:26:48,339 --> 00:26:53,600
  810. - oke.
  811. - Ellie! Kowe ra ngerti to? iki ki medeni banget.
  812.  
  813. 179
  814. 00:26:53,712 --> 00:26:59,771
  815. - omongo karo belalaimu.
  816. - bar nylametke Sid, bakal tak pateni dhekne.
  817.  
  818. 180
  819. 00:26:59,879 --> 00:27:06,119
  820. - Ladies first. - Kabeh wong kuwi ayu
  821. - loro sik bar kui ajeb2. - loro opo?
  822.  
  823. 181
  824. 00:27:14,800 --> 00:27:18,531
  825. - Sid?
  826. - Sid?
  827.  
  828. 182
  829. 00:27:28,054 --> 00:27:33,726
  830. oh..
  831. koyone kadadean elek iki
  832.  
  833. 183
  834. 00:27:33,914 --> 00:27:37,358
  835. Ellie, Ellie, tunggu!
  836.  
  837. 184
  838. 00:27:39,165 --> 00:27:42,137
  839. oke rungokna, yen kowe ngrasakke sesuatu
  840. bahkan yen ra ngrasakke opo2.
  841.  
  842. 185
  843. 00:27:46,419 --> 00:27:50,403
  844. Oke, dewe kudu nggawe kode.
  845. kode sing nandakke yen : bayine lair
  846.  
  847. 186
  848. 00:27:50,814 --> 00:27:54,865
  849. piye yen: "Argh, Bayi ku Lair"?
  850. Piye?
  851.  
  852. 187
  853. 00:27:55,738 --> 00:28:01,400
  854. Hm.. aneh tenan
  855. aku pengen sing singkat tur jelas, kayata: "Peaches (buah persik)".
  856.  
  857. 188
  858. 00:28:01,435 --> 00:28:06,587
  859. - Peaches?
  860. - Aku seneng Peach, legi, bunder, lan ono wulune..
  861.  
  862. 189
  863. 00:28:06,709 --> 00:28:10,400
  864. - ...koyo sliramu.
  865. - Ngaramu aku bunder?
  866.  
  867. 190
  868. 00:28:10,502 --> 00:28:15,688
  869. bunder ki apik!
  870. bunder ki menarik!
  871.  
  872. 191
  873. 00:28:24,791 --> 00:28:28,235
  874. ojo adoh2.
  875.  
  876. 192
  877. 00:28:46,400 --> 00:28:51,400
  878. - Opo kowe percoyo karo iki?
  879. - Awake dewe ki urip nagn nduwur kabeh iki...
  880.  
  881. 193
  882. 00:28:51,591 --> 00:28:55,967
  883. ..lan blas ra ngerti tekan saiki..
  884.  
  885. 194
  886. 00:29:15,600 --> 00:29:19,222
  887. Mlayu!
  888.  
  889. 195
  890. 00:29:25,007 --> 00:29:29,437
  891. - Diego, ngopo kowe nang kene?
  892. - Mung dolan2.. aku nggoleki Sid koyo kowe iki!
  893.  
  894. 196
  895. 00:29:29,837 --> 00:29:31,513
  896. - wow! apikan tenan kowe..
  897.  
  898. 197
  899. 00:29:45,805 --> 00:29:48,763
  900. ra masalah!
  901.  
  902. 198
  903. 00:29:56,841 --> 00:30:01,600
  904. nang kene dab!!
  905. Meneka!
  906.  
  907. 199
  908. 00:30:01,889 --> 00:30:07,886
  909. - Edan po? ra bakal menek aku!
  910. - milih dinosaurus sing iki po kae!
  911.  
  912. 200
  913. 00:30:09,715 --> 00:30:15,873
  914. ayo ladies! wong meteng butuh tumpangan!.
  915. Yabba-dabba Do!
  916.  
  917. 201
  918. 00:30:24,289 --> 00:30:28,289
  919. ojo nganti Yabba-dabba Do maneh!
  920.  
  921. 202
  922. 00:30:32,419 --> 00:30:38,619
  923. - aku ngrasa cilik banget.
  924. - padakke aku ora po?
  925.  
  926. 203
  927. 00:30:48,810 --> 00:30:51,838
  928. Aoou!
  929.  
  930. 204
  931. 00:30:59,491 --> 00:31:03,665
  932. ndhelik!
  933.  
  934. 205
  935. 00:31:47,600 --> 00:31:53,729
  936. sangar kowe, kang! kowe koyo sedulur
  937. sing durung tau tak duweni. - Aku yo ho'o!
  938.  
  939. 206
  940. 00:32:04,414 --> 00:32:08,021
  941. iso disimpen?
  942.  
  943. 207
  944. 00:32:08,591 --> 00:32:13,736
  945. Buck. jenengku Buck.
  946. singkatan seka Buckmeister.
  947.  
  948. 208
  949. 00:32:13,983 --> 00:32:17,305
  950. dawane Bahhhh.
  951.  
  952. 209
  953. 00:32:18,301 --> 00:32:21,400
  954. rada bujel.
  955.  
  956. 210
  957. 00:32:21,301 --> 00:32:24,400
  958. - Kowe ki do ngopo nang kene?
  959. - koncone dewe digawa dinosaurus.
  960.  
  961. 211
  962. 00:32:25,183 --> 00:32:30,600
  963. Oke, dhekne mesti mati! sugeng rawuh dumateng jagat kawula!
  964. Saiki, balia!
  965.  
  966. 212
  967. 00:32:30,818 --> 00:32:36,206
  968. - Ora yen ra karo Sid.
  969. - Ellie, tunggu! Kayane wong cebol edan iki bener.
  970.  
  971. 213
  972. 00:32:36,329 --> 00:32:42,100
  973. - Manny, Dewe wes tekan kene. dewe kudu nemokke!
  974. - Aku nemokke jejak.
  975.  
  976. 214
  977. 00:32:42,411 --> 00:32:45,653
  978. Ayo
  979.  
  980. 215
  981. 00:32:46,144 --> 00:32:51,411
  982. Nek kowe mrono, kowe bakal nemokke koncomu...
  983. nang akherat!!.
  984.  
  985. 216
  986. 00:34:35,343 --> 00:34:41,480
  987. - oke, dewe ngerti! petaka lan putus asa Bla Bla..
  988.  
  989. 217
  990. 00:33:03,675 --> 00:33:09,100
  991. Mami Dinosaurus
  992. nggawa bayine 3 lan ono sing ijo tur wagu?
  993.  
  994. 218
  995. 00:33:09,290 --> 00:33:13,504
  996. - Sing ijo lan aneh iku koncone dewe.
  997. - Kowe ngerti kuwi mung seka jejake?
  998.  
  999. 219
  1000. 00:33:13,604 --> 00:33:18,043
  1001. yo ora, mau bar liwat kene kok
  1002. saiki do nang air terjun lava!.
  1003.  
  1004. 220
  1005. 00:33:18,869 --> 00:33:21,300
  1006. Nang koko biasane dinosaurus ngrawat bayi.
  1007.  
  1008. 221
  1009. 00:33:21,407 --> 00:33:25,314
  1010. Yen pengen mrono, kowe kudu ngliwati hutan kesengsaraan.
  1011.  
  1012. 222
  1013. 00:33:25,516 --> 00:33:29,730
  1014. nembus jurang kematian.
  1015.  
  1016. 223
  1017. 00:33:29,933 --> 00:33:33,823
  1018. lan lempeng bencana.
  1019.  
  1020. 224
  1021. 00:33:35,602 --> 00:33:41,802
  1022. Oke mugo2 entuk kabegjan.
  1023. iso mangkat saiki?
  1024.  
  1025. 225
  1026. 00:33:43,957 --> 00:33:50,100
  1027. Wow , ndarani iki mung sepele po?
  1028. kowe raiso nglindungi kancamu!
  1029.  
  1030. 226
  1031. 00:33:50,205 --> 00:33:56,324
  1032. Opo sing iso kowe lakoni?
  1033. Pas ono kewan sing buas?.
  1034.  
  1035. 227
  1036. 00:33:56,637 --> 00:34:00,080
  1037. Aku ngundang dhekne: "Rudy".
  1038.  
  1039. 228
  1040. 00:34:00,202 --> 00:34:06,900
  1041. Oh, tak kiro sing medeni kayata: "Sheldon" utawa "Tim"
  1042.  
  1043. 229
  1044. 00:34:07,012 --> 00:34:11,266
  1045. kosik! maksudmu Rudy ki luwih gedhe seka Mami Dinosaurus?
  1046.  
  1047. 230
  1048. 00:34:11,306 --> 00:34:13,545
  1049. - Ho'o!
  1050. - Ho'o?
  1051.  
  1052. 231
  1053. 00:34:13,719 --> 00:34:18,500
  1054. - Dhekne sing menehi aku iki.
  1055. - Wow! kowe dike'i tutup moto?
  1056.  
  1057. 232
  1058. 00:34:18,687 --> 00:34:24,319
  1059. - Gratis? sangar tenan!.
  1060. - Paling dewe yo diwenehi sesuk!
  1061.  
  1062. 233
  1063. 00:34:27,053 --> 00:34:31,592
  1064. sugeng rawu dumateng jagat kulo..
  1065.  
  1066. 234
  1067. 00:34:32,343 --> 00:34:35,080
  1068. - lalekna kabeh harapan kanggo kabeh sing mlebu rono!
  1069.  
  1070. 235
  1071. 00:35:50,862 --> 00:35:55,496
  1072. Koyo hutan kesengsaraan kanggo aku.
  1073.  
  1074. 236
  1075. 00:36:06,718 --> 00:36:11,100
  1076. - tunggu sedilit.
  1077. - Ngopo? ono opo? Persik?
  1078.  
  1079. 237
  1080. 00:36:11,322 --> 00:36:16,510
  1081. - opo? ora! aku mung ngrasa ono sing aneh.
  1082. - kowe mesthi ngelih. gula darahmu sithik!
  1083.  
  1084. 238
  1085. 00:36:16,834 --> 00:36:21,700
  1086. - kae ono buah. / Ojo, Mas!
  1087. - ra bakal tak lakono yen aku dadi kowe.
  1088.  
  1089. 239
  1090. 00:36:21,899 --> 00:36:27,862
  1091. - iki dudu playgroundmu!.
  1092. - Opo? padakke aku wedi po karo kembang koyo ngene?.
  1093.  
  1094. 240
  1095. 00:36:30,075 --> 00:36:34,075
  1096. - omong opo aku?
  1097. - Manny?
  1098.  
  1099. 241
  1100. 00:36:34,190 --> 00:36:38,345
  1101. - kanggo catetan, aku nyalahke kowe merga iki
  1102. - Ahhh...
  1103.  
  1104. 242
  1105. 00:36:38,410 --> 00:36:42,625
  1106. - Rasah mangan koncoku, tanduran!!
  1107.  
  1108. 243
  1109. 00:36:46,062 --> 00:36:52,100
  1110. - wis cukup! bakal tak remukke tekan oyote!.
  1111. - yen koklakoni, dheweke bakal kekurung salawase.
  1112.  
  1113. 244
  1114. 00:36:52,226 --> 00:36:55,230
  1115. oke wong meteng,
  1116. ojo nganti telalemu kusut.
  1117.  
  1118. 245
  1119. 00:36:58,456 --> 00:37:01,134
  1120. kewan kae bakal dadi balung ing 3 menit. paling 5 menit nek sing lemu.
  1121.  
  1122. 246
  1123. 00:37:04,635 --> 00:37:07,308
  1124. - aku ngrasa ono sing piye.
  1125. - rasah ngomong ngono kowe.
  1126.  
  1127. 247
  1128. 00:37:10,389 --> 00:37:13,600
  1129. oh! aku yo ngrasakke.
  1130.  
  1131. 248
  1132. 00:37:13,714 --> 00:37:17,101
  1133. - Tulung! sopo wae tulung aku!
  1134. - cepet!
  1135.  
  1136. 249
  1137. 00:37:17,201 --> 00:37:21,537
  1138. wektune dadi...Buck wild!
  1139.  
  1140. 250
  1141. 00:37:54,001 --> 00:37:56,432
  1142. ora!
  1143.  
  1144. 251
  1145. 00:38:34,095 --> 00:38:39,364
  1146. - dasar turis.
  1147. - dimuntahke tanduran. Sip!
  1148.  
  1149. 252
  1150. 00:38:39,688 --> 00:38:44,876
  1151. - omongo opo ngono..
  1152. - Ah! matursuwun wes nylametke aku.
  1153.  
  1154. 253
  1155. 00:38:45,118 --> 00:38:47,374
  1156. Buck, kowe gelem ngrewangi aku
  1157. nemokke koncoku?
  1158.  
  1159. 254
  1160. 00:38:52,502 --> 00:38:57,366
  1161. Hmmm.. Oke, aku bakal ngrewangi. Ning aku duwe aturan
  1162. Kaping pisan:
  1163.  
  1164. 255
  1165. 00:38:57,499 --> 00:39:01,500
  1166. rungokna opo sing kabeh tak omongke!
  1167. Kaping pindo:
  1168.  
  1169. 256
  1170. 00:39:01,666 --> 00:39:06,971
  1171. Tetep mlaku nang tengah!
  1172. lan sing kaping telu:
  1173.  
  1174. 257
  1175. 00:39:09,974 --> 00:39:14,553
  1176. yen pengen ngentut yo mlaku nang mburi!!.
  1177.  
  1178. 258
  1179. 00:39:15,910 --> 00:39:20,528
  1180. - ayo kemon! chop chop!
  1181. - uteke kudu diperikso.
  1182.  
  1183. 259
  1184. 00:39:20,771 --> 00:39:27,130
  1185. kuwi aturan sing kaping papat.
  1186. Saiki ayo goleki koncone dewe.
  1187.  
  1188. 260
  1189. 00:39:44,123 --> 00:39:48,123
  1190. Tenang wae rapopo,
  1191. Kabeh bakal apik2 wae,
  1192.  
  1193. 261
  1194. 00:39:48,173 --> 00:39:52,831
  1195. dewe ki mung yun2an..
  1196.  
  1197. 262
  1198. 00:39:55,823 --> 00:40:01,129
  1199. ho'o to? dewe didunke ahhhh...
  1200.  
  1201. 263
  1202. 00:40:01,240 --> 00:40:05,333
  1203. Ojo! aku isih kenomen nek dipangan.
  1204.  
  1205. 264
  1206. 00:40:08,420 --> 00:40:12,793
  1207. Wow! umbelmu akeh men,
  1208. tak kandakke wong2 mengko.
  1209.  
  1210. 265
  1211. 00:40:24,301 --> 00:40:27,630
  1212. Rungokna sik! iki rumit masalahe!
  1213. koyone dewe iso ngatur rencana sik
  1214.  
  1215. 266
  1216. 00:40:27,730 --> 00:40:33,537
  1217. aku iso njogo seka selasa tekan jumat?
  1218. opo rebo tekan jumat? akhir pekan wae?
  1219.  
  1220. 267
  1221. 00:40:39,742 --> 00:40:43,023
  1222. rapopo! mama apik2 wae!
  1223.  
  1224. 268
  1225. 00:40:44,686 --> 00:40:50,316
  1226. nek kowe mangnan aku,
  1227. kowe bakal nemoni bencana
  1228.  
  1229. 269
  1230. 00:40:52,995 --> 00:40:57,045
  1231. Hah! Skor 1-0 nggo aku!
  1232.  
  1233. 270
  1234. 00:41:00,108 --> 00:41:04,402
  1235. saiki seimbang skore.
  1236.  
  1237. 271
  1238. 00:41:07,018 --> 00:41:11,600
  1239. - ngaramu kewan buas kae bakal nemokke Sid?
  1240. - opo.. sing luwih penting.. dewe?
  1241.  
  1242. 272
  1243. 00:41:11,799 --> 00:41:19,460
  1244. Rudy? opo kowe guyon? dhekne ra kenal welas, dhekne ngerti sakabehe,
  1245. ndelok sakabehe, lan mangan sakabehe!
  1246.  
  1247. 273
  1248. 00:41:19,745 --> 00:41:22,649
  1249. mesti wangsulane: Ho'o.
  1250.  
  1251. 274
  1252. 00:41:25,461 --> 00:41:29,755
  1253. hei ojo nyegati dalanku! lunga, huss!
  1254.  
  1255. 275
  1256. 00:41:33,630 --> 00:41:39,419
  1257. aku kenal dhekne pas isih dadi uler, ngerti ra? sadurunge dhekne metu.
  1258.  
  1259. 276
  1260. 00:41:39,504 --> 00:41:44,200
  1261. dadi kowe urip nang kene mergo karepmu dewe? kowe dewe, tanpo tanggung jawab?.
  1262.  
  1263. 277
  1264. 00:41:44,346 --> 00:41:50,600
  1265. jelas to! iki nyenengke tenan, tanpo terikat, tanpo wates, urip wong single sing paling apik!
  1266.  
  1267. 278
  1268. 00:41:50,701 --> 00:41:53,400
  1269. ngerti kowe? papan iki cocok nggo aku!
  1270.  
  1271. 279
  1272. 00:41:53,563 --> 00:41:59,739
  1273. Halo? ora2, aku ra iso ngomong saiki.
  1274. lha yo isih tak dandani saiki.
  1275.  
  1276. 280
  1277. 00:42:01,800 --> 00:42:06,144
  1278. ning do ngetutke aku je.
  1279. aku ngerti! aku diarani wong edan.
  1280.  
  1281. 281
  1282. 00:42:06,303 --> 00:42:11,200
  1283. ok2 aku gek arep nang jurang kematian.
  1284. aku tak lunga sik.
  1285.  
  1286. 282
  1287. 00:42:11,374 --> 00:42:15,600
  1288. Aku uga tresna kowe. oke, tak lungo sik, bye..
  1289. oke, melu aku!
  1290.  
  1291. 283
  1292. 00:42:15,900 --> 00:42:20,000
  1293. kowe bakal dadi koyo dhekne yen wes 3 minggu.
  1294.  
  1295. 284
  1296. 00:42:35,310 --> 00:42:40,710
  1297. - dadi, ngopo kok dijenengi jurang kematian?
  1298. - aku tau njenengi "Bolongan sing Mambu"
  1299.  
  1300. 285
  1301. 00:42:40,811 --> 00:42:45,410
  1302. - ning njur malah gawe guyu.
  1303. - opo maneh saiki?
  1304.  
  1305. 286
  1306. 00:42:47,910 --> 00:42:51,810
  1307. - Bu.
  1308. - wow, dheweke ra bakal gelem.
  1309.  
  1310. 287
  1311. 00:42:51,810 --> 00:42:56,810
  1312. - Peraturan kaping siji??
  1313. - Uh Uh Uh...
  1314.  
  1315. 288
  1316. 00:42:57,810 --> 00:43:01,210
  1317. ayo, gajah gedhe.
  1318. kowe kudune kelingan!.
  1319.  
  1320. 289
  1321. 00:43:01,311 --> 00:43:04,110
  1322. rungokna opo sing diomongke Buck.
  1323.  
  1324. 290
  1325. 00:43:08,210 --> 00:43:12,210
  1326. matamu ndeleng ngarep, gegermu jejeg. terus, nyoh!...
  1327.  
  1328. 291
  1329. 00:43:12,311 --> 00:43:17,200
  1330. - ojo ambegan neng gas beracun nek ra pengen mati gasik!.
  1331. - Gas beracun?. /dinane apik tenan!.
  1332.  
  1333. 292
  1334. 00:43:17,311 --> 00:43:19,654
  1335. kosik!
  1336.  
  1337. 293
  1338. 00:43:19,755 --> 00:43:21,909
  1339. majuo!
  1340.  
  1341. 294
  1342. 00:43:31,360 --> 00:43:38,260
  1343. - Ellie, kowe rapopo?. /jajalen dewe, penak wes.
  1344. - oke, antre kabeh! iki gampang banget.
  1345.  
  1346. 295
  1347. 00:43:42,660 --> 00:43:49,860
  1348. rasah kemrungsung! mung kesalahan teknis!
  1349. ojo ambegan sik.
  1350.  
  1351. 296
  1352. 00:43:52,560 --> 00:43:59,510
  1353. - nyong wes ra kuat.
  1354. - kowe ambegan! modar! aku yo ho'o!.
  1355.  
  1356. 297
  1357. 00:44:00,910 --> 00:44:04,600
  1358. - heh! awake dewe ra mati!.
  1359. - suaramu nggatheli ndes.
  1360.  
  1361. 298
  1362. 00:44:04,711 --> 00:44:08,410
  1363. aku? jajal rungokno suaramu dewe.
  1364.  
  1365. 299
  1366. 00:44:10,360 --> 00:44:13,060
  1367. Oke2. ji ro...
  1368.  
  1369. 300
  1370. 00:44:13,160 --> 00:44:18,160
  1371. - natal natal wes teko...
  1372. - cah loro kui wes kenthir po piye??
  1373.  
  1374. 301
  1375. 00:44:19,910 --> 00:44:22,226
  1376. iki ora beracun! heh? wkwkwkwkwk...
  1377.  
  1378. 302
  1379. 00:44:27,810 --> 00:44:29,926
  1380. Suaramu nggatheli tenan.
  1381.  
  1382. 303
  1383. 00:44:31,660 --> 00:44:37,560
  1384. - wes, ojo ngguyu kabeh!
  1385. - "wes, ojo ngguyu kabeh!"
  1386.  
  1387. 304
  1388. 00:44:39,210 --> 00:44:42,710
  1389. aturan kaping pisan opo?
  1390.  
  1391. 305
  1392. 00:44:44,410 --> 00:44:49,710
  1393. - dheweke kabeh mung ngakak, opone sing kleru?
  1394. - dheweke kabeh kui mati nggegrek!.
  1395.  
  1396. 306
  1397. 00:44:51,960 --> 00:44:55,860
  1398. - le ngguyu mbok uwis!
  1399. - kowe ngerti opo sing marai ngguyu?
  1400.  
  1401. 307
  1402. 00:44:55,961 --> 00:45:01,700
  1403. awake dhewe arep nylametke Sid,
  1404. terus awake dhewe arep mati.
  1405.  
  1406. 308
  1407. 00:45:01,880 --> 00:45:07,210
  1408. - aku malah sengit karo Sid.
  1409. - sopo sing ra sengit karo Sid? dheweke kui pekok.
  1410.  
  1411. 309
  1412. 00:45:07,960 --> 00:45:11,700
  1413. matur suwun wes marakke aku neng sajroning masalah iki. iki hal sing paling nyenengke sajroning taun2 sing kepungkur
  1414.  
  1415. 310
  1416. 00:45:11,861 --> 00:45:17,960
  1417. aku yo matur suwun kowe wes arep minggat
  1418. kui jan sip tenan!
  1419.  
  1420. 311
  1421. 00:45:22,610 --> 00:45:28,510
  1422. rasah padu! kowe isih durung mudeng?
  1423. awake dewe ki meh mati!.
  1424.  
  1425. 312
  1426. 00:45:32,610 --> 00:45:34,910
  1427. dhewe sing kudu nglakoni kabeh, hahh...
  1428.  
  1429. 313
  1430. 00:45:41,280 --> 00:45:48,410
  1431. - aku kerep ngompol neng kasurku
  1432. - rapopo, aku yo kerep ngompol neng kasurmu
  1433.  
  1434. 314
  1435. 00:45:58,110 --> 00:46:04,000
  1436. - ohh.. aku pengen ngerti kowe wes tekan enndi le ngrungokke?
  1437. - wes kabeh.
  1438.  
  1439. 315
  1440. 00:46:04,111 --> 00:46:09,010
  1441. - kowe ngobrok neng kasurku?
  1442. - kuwi mung waton mangap.
  1443.  
  1444. 316
  1445. 00:46:09,260 --> 00:46:13,710
  1446. - Oke monggo piyambak nerasaken lampah.
  1447. - ketoke enek sing keri.
  1448.  
  1449. 317
  1450. 00:46:15,910 --> 00:46:18,243
  1451. Oh aku kesepian.
  1452.  
  1453. 318
  1454. 00:46:34,710 --> 00:46:40,009
  1455. Okei. iki panganan panganen yo cah...
  1456. ayo dipangan.
  1457.  
  1458. 319
  1459. 00:46:45,010 --> 00:46:52,510
  1460. opo? ra gelem mangan ijo2? piye meh dadi dinosaurus sing gedhe tur medeni!?
  1461.  
  1462. 320
  1463. 00:46:54,810 --> 00:47:03,410
  1464. kosik mbak... aku pengen cah2 dadi vegetarian.
  1465. Ini gaya hidup sehat, jajal delengen aku.
  1466.  
  1467. 321
  1468. 00:47:03,710 --> 00:47:08,610
  1469. kulanuwun.
  1470. nek ono wong ngomong ki digatekke.
  1471.  
  1472. 322
  1473. 00:47:13,610 --> 00:47:19,360
  1474. ojo cah! iki dudu pangananmu, durung dibedholi, kelemon tur...
  1475.  
  1476. 323
  1477. 00:47:19,461 --> 00:47:22,310
  1478. ...ISIH URIP!
  1479.  
  1480. 324
  1481. 00:47:28,060 --> 00:47:33,560
  1482. ra iso, dhewe ra oleh mangan kewan urip.
  1483.  
  1484. 325
  1485. 00:47:33,661 --> 00:47:37,960
  1486. wes, ndang lungo. mabur sing duwur!
  1487.  
  1488. 326
  1489. 00:47:38,860 --> 00:47:43,060
  1490. maburo manuk cilik... sing ra iso mabur...
  1491.  
  1492. 327
  1493. 00:47:43,360 --> 00:47:47,360
  1494. ups.. nyuwun ngapunten!.
  1495. - meh neng endi kowe?
  1496.  
  1497. 328
  1498. 00:47:47,561 --> 00:47:53,360
  1499. ngene ikicaramu ngampungke perkoro?
  1500. sak pas yen kowe ra duwe bojo.
  1501.  
  1502. 329
  1503. 00:47:55,860 --> 00:48:00,500
  1504. wes to, opo kowe ra iso dijak omong apik2?
  1505. Aku ngomong cah2 vegetarian, kowe malah muni Grrrr.
  1506.  
  1507. 330
  1508. 00:48:00,661 --> 00:48:06,260
  1509. aku ngajak rembugan apik2, kowe muni Grrrr.
  1510. dudu ngono kui carane komunikasi.
  1511.  
  1512. 331
  1513. 00:48:06,361 --> 00:48:09,160
  1514. tenan to?, yo ngono kui caramu njawab opo wae.
  1515.  
  1516. 332
  1517. 00:48:20,460 --> 00:48:25,560
  1518. opo sing gawe kowe keweden?
  1519. kowe ki makhluk paling gedhe neng jagat iki.
  1520.  
  1521. 333
  1522. 00:48:27,560 --> 00:48:29,904
  1523. ndak ho'o?
  1524.  
  1525. 334
  1526. 00:48:41,630 --> 00:48:46,260
  1527. - dheweke ra bakal slamet! yen awan nyamari ndes.
  1528. - nek bengi sangsoyo nyamari nyuk.
  1529.  
  1530. 335
  1531. 00:48:46,361 --> 00:48:50,800
  1532. - opo meneh sing ngeterke wong edan!
  1533. - heh?. Maksudmu Buck? cen edan kae.
  1534.  
  1535. 336
  1536. 00:48:50,961 --> 00:48:53,860
  1537. - aku ra edan mbel.
  1538. - edan tenan kok!. /cuthange mambu neh!
  1539.  
  1540. 337
  1541. 00:48:58,560 --> 00:49:01,500
  1542. edan, mosok ciak2an mbek sikile dewe.
  1543. dewe ki kudu neruske perjalanan to?
  1544.  
  1545. 338
  1546. 00:49:02,061 --> 00:49:05,100
  1547. heh, njuk arep makani Rudy po?
  1548. mbok ngapunten nggih.
  1549.  
  1550. 339
  1551. 00:49:05,261 --> 00:49:09,100
  1552. jrangkong iki bener! Saiki ki wes surup. dewe nginep kene wae.
  1553.  
  1554. 340
  1555. 00:49:09,261 --> 00:49:15,260
  1556. - Sopo sing ngelih?
  1557. - aku!. /kowe ra butuh kalori!
  1558.  
  1559. 341
  1560. 00:49:18,360 --> 00:49:24,200
  1561. neng kene iki sliraku... lendhetan neng tembok!.
  1562. ra ono dalan nggo metu.
  1563.  
  1564. 342
  1565. 00:49:24,361 --> 00:49:33,060
  1566. ngadeg nggejejer.
  1567. namatke matane kewan gedhe tur nggilani.
  1568.  
  1569. 343
  1570. 00:50:31,100 --> 00:50:36,660
  1571. - mati ra kowe?
  1572. - kudune ho'o, nanging aku iso urip.
  1573.  
  1574. 344
  1575. 00:50:38,160 --> 00:50:43,260
  1576. Ssst aku durung tau ngrasakke sing koyo ngono,
  1577. nalika cedhak banget karo sing jenenge pati
  1578.  
  1579. 345
  1580. 00:50:43,361 --> 00:50:50,600
  1581. persis pas Rudy meh nguntal aku, aku nyekeli jambon2 sing jemek tur njijiki sing gemandhul sajroning cangkeme.
  1582.  
  1583. 346
  1584. 00:50:50,711 --> 00:50:57,700
  1585. barang mbuh opo kui mau tak nggo yun2an.
  1586.  
  1587. 347
  1588. 00:50:57,861 --> 00:51:06,260
  1589. gondhal, gandhul, gondhal, gandhul. nganti aku iso mencelat metu seko cangkeme.
  1590.  
  1591. 348
  1592. 00:51:06,760 --> 00:51:11,100
  1593. aku kelangan mripat wektu iku, tapi aku entuk iki!.
  1594.  
  1595. 349
  1596. 00:51:11,261 --> 00:51:13,700
  1597. untune Rudy ...
  1598.  
  1599. 350
  1600. 00:51:13,861 --> 00:51:20,200
  1601. koyo jarene wong tuwo mbiyen: mripat diganti untu, irung diganti janggut, bokong diganti...
  1602.  
  1603. 351
  1604. 00:51:20,361 --> 00:51:26,300
  1605. - yo ngono kui, senajan kui dudu sing paling apik.
  1606. - koe kui Super Wiesel. /Ultra Wiesel
  1607.  
  1608. 352
  1609. 00:51:26,400 --> 00:51:29,115
  1610. Diesel Weasel.
  1611.  
  1612. 353
  1613. 00:51:32,460 --> 00:51:34,460
  1614. heh? bener tenan.
  1615.  
  1616. 354
  1617. 00:51:34,561 --> 00:51:38,460
  1618. saiki tak critani carane aku nganggo kulit kerang sing diasah lan ngubah T-Rex
  1619.  
  1620. 355
  1621. 00:51:38,561 --> 00:51:41,860
  1622. - dadi T-Rachel.
  1623. - inggih, ndoro!
  1624.  
  1625. 356
  1626. 00:51:41,961 --> 00:51:49,100
  1627. Wow wow, ketoke ngobrole wes cukup sakmene wae.
  1628. - ayo Ellie kudu ngaso.
  1629.  
  1630. 357
  1631. 00:51:49,261 --> 00:51:51,600
  1632. - kono podho turu. aku tak sing rondha.
  1633.  
  1634. 358
  1635. 00:51:56,700 --> 00:51:59,715
  1636. yeah! ayo lek2an tekan esuk!.
  1637.  
  1638. 359
  1639. 00:52:12,110 --> 00:52:15,010
  1640. sugeng ndalu mas Rudy.
  1641.  
  1642. 360
  1643. 00:52:25,860 --> 00:52:28,665
  1644. hei kosik, aku kepriye iki?
  1645.  
  1646. 361
  1647. 00:52:42,130 --> 00:52:49,580
  1648. turuo sing angler cah. sesuk dinane dowo. dolanan gelut2an..
  1649.  
  1650. 362
  1651. 00:52:49,681 --> 00:52:54,480
  1652. aku kangen kanca2ku...
  1653. sing ketoke ra kangen karo aku.
  1654.  
  1655. 363
  1656. 00:51:51,680 --> 00:51:56,557
  1657. - beres Buck! wes ben aku karo adiku wae.
  1658. Mbengi kui duweke possum.
  1659.  
  1660. 364
  1661. 00:53:07,980 --> 00:53:12,580
  1662. jebule kowe ngerti mesakke.
  1663. ngerti ra kowe?
  1664.  
  1665. 365
  1666. 00:53:32,980 --> 00:53:35,157
  1667. Manny?
  1668.  
  1669. 366
  1670. 00:53:38,680 --> 00:53:42,380
  1671. Crash? Eddie?
  1672.  
  1673. 367
  1674. 00:53:45,230 --> 00:53:47,485
  1675. Manny?
  1676.  
  1677. 368
  1678. 00:54:04,430 --> 00:54:07,730
  1679. ngopo2? kowe rapopo?
  1680.  
  1681. 369
  1682. 00:54:08,430 --> 00:54:12,030
  1683. dingapura yo dik.
  1684. aku mung pengen sliramu aman, nanging...
  1685.  
  1686. 370
  1687. 00:54:12,031 --> 00:54:15,100
  1688. ..saiki sliramu ono ing sajroning papan sing paling nyamari sadonya.
  1689.  
  1690. 371
  1691. 00:54:15,231 --> 00:54:20,100
  1692. mas.. menika sanes klentunipun panjenengan. menika sanes pangangen angening sedaya.
  1693. kaita kedah paring pitulung marang Sid.
  1694.  
  1695. 372
  1696. 00:54:20,231 --> 00:54:25,580
  1697. iyo.. nanging saumpama aku iso dadi konco sing luwih apik marang Sid.. awake dhewe ra bakal neng kene iki
  1698.  
  1699. 373
  1700. 00:54:25,681 --> 00:54:27,600
  1701. kanca sing luwih apik? ngajak guyon po kowe?
  1702.  
  1703. 374
  1704. 00:54:33,731 --> 00:54:38,430
  1705. dudu bojo lan bapak sing apik, nanging konco sing sempurno.
  1706.  
  1707. 375
  1708. 00:55:51,030 --> 00:55:53,318
  1709. mandek kabeh!
  1710.  
  1711. 376
  1712. 00:55:54,030 --> 00:55:58,474
  1713. aku kok n gambu opo ngono...
  1714.  
  1715. 377
  1716. 00:56:01,380 --> 00:56:07,580
  1717. ambune koyo batang tikus, lan dientuti bajing akeh.
  1718.  
  1719. 378
  1720. 00:56:08,181 --> 00:56:12,880
  1721. - kuwi Sid!.
  1722. - Awak dewe wis nemokke TKP!.
  1723.  
  1724. 379
  1725. 00:56:12,981 --> 00:56:15,200
  1726. iki ono wulune!
  1727.  
  1728. 380
  1729. 00:56:15,331 --> 00:56:18,930
  1730. batang sing dipangan separo! sitik... Ohhh!
  1731.  
  1732. 381
  1733. 01:19:45,666 --> 01:19:55,666
  1734. Ad Maiorem Dei Gloriam
  1735. akumenang.com
  1736.  
  1737. 382
  1738. 01:19:56,666 --> 01:20:06,666
  1739. COLOURFOOL
  1740. Because Life is not only BLACK and WHITE
  1741.  
  1742. 383
  1743. 01:20:07,666 --> 01:20:45,666
  1744. THOMAS IRWAN KRISTANTO
  1745. akumenang.com
  1746.  
  1747. 384
  1748. 00:56:19,031 --> 00:56:22,031
  1749. Brokoli!
  1750.  
  1751. 385
  1752. 00:56:22,231 --> 00:56:27,300
  1753. Ngaraku ngene: Dinosaurus nyerang Sid,
  1754. Sid nglawan nggo brokoli iki.
  1755.  
  1756. 386
  1757. 00:56:27,431 --> 00:56:34,500
  1758. - banjur ninggal brokoli iki nggo dinosauruse.
  1759. - edan po kowe? Sid ra mungkin kuat semono iku.. utawa terkoordinasi.
  1760.  
  1761. 387
  1762. 00:56:34,601 --> 00:56:40,100
  1763. - ho'o yo, njur nandi dinosauruse?
  1764. - Okey okey... ngene, Teori ke-2:
  1765.  
  1766. 388
  1767. 00:56:40,231 --> 00:56:44,830
  1768. Sid lagi mangan brokoli. Dinosaurus
  1769. mangan Sid. dinosaurus ngidak brokoline.
  1770.  
  1771. 389
  1772. 00:56:44,931 --> 00:56:50,400
  1773. - trus brokoline digawe janganan.
  1774. - Buck, asline kowe mulai kapan to le edan?
  1775.  
  1776. 390
  1777. 00:56:50,531 --> 00:56:54,230
  1778. hmm.. 3 sasi kapungkur. aku tangi turu njur rabi karo nanas!
  1779.  
  1780. 391
  1781. 00:56:54,331 --> 00:56:57,000
  1782. nenas sing elek banget.
  1783.  
  1784. 392
  1785. 00:56:57,330 --> 00:57:03,030
  1786. - Ning tak tresnani.
  1787. - Buck! koyone petunjuk sing iki keliwatan.
  1788.  
  1789. 393
  1790. 00:57:04,230 --> 00:57:11,730
  1791. ho'o iki, koncomu koyone isih urip.
  1792. Ning ra suwe maneh.. Rudy nang sekitar kene saiki.
  1793.  
  1794. 394
  1795. 00:57:12,330 --> 00:57:18,330
  1796. Lha iki! Lempeng Bencana!.
  1797. yo ngene iki kahanane.
  1798.  
  1799. 395
  1800. 00:58:24,220 --> 00:58:29,179
  1801. ojo do misah2, mlaku terus.
  1802.  
  1803. 396
  1804. 00:58:40,330 --> 00:58:44,980
  1805. - suara apa kuwi?
  1806. - kuwi suara angin.angine ngomong karo dewe.
  1807.  
  1808. 397
  1809. 00:58:45,081 --> 00:58:49,880
  1810. - Muni piye?
  1811. - Ha mbuh, aku ra mudeng boso angin.
  1812.  
  1813. 398
  1814. 00:58:57,210 --> 00:59:02,680
  1815. - Ellie?
  1816. - aku rapopo, rasah kuatir, aku mung...
  1817.  
  1818. 399
  1819. 00:59:05,030 --> 00:59:07,157
  1820. Ellie! Whoaaa...
  1821.  
  1822. 400
  1823. 00:59:08,680 --> 00:59:13,380
  1824. - Mas..!
  1825. - mbalik nang pinggir pinggir!
  1826.  
  1827. 401
  1828. 00:59:26,830 --> 00:59:31,400
  1829. - Ellie!
  1830. - Ellie, nandi sliramu?
  1831.  
  1832. 402
  1833. 00:59:31,531 --> 00:59:38,830
  1834. - Rapopo, aku nang duwur kene!.
  1835. - Nang kono sik, Ellie! aku tak mrono!.
  1836.  
  1837. 403
  1838. 00:59:58,080 --> 01:00:01,513
  1839. Kosik! Alon2 to!
  1840.  
  1841. 404
  1842. 01:00:03,795 --> 01:00:10,880
  1843. Kosik.. leren sik, aku kesel tenan
  1844. ealah, cepet banget to kowe.
  1845.  
  1846. 405
  1847. 01:00:13,580 --> 01:00:18,580
  1848. koyone apik2 wae nang kene.
  1849. Cuacane cerah, tanggane grapyak.
  1850.  
  1851. 406
  1852. 01:00:24,280 --> 01:00:27,079
  1853. Heii, piya kabare mas...?
  1854.  
  1855. 407
  1856. 01:00:29,030 --> 01:00:32,200
  1857. - Rudy...
  1858. - Rudy?!
  1859.  
  1860. 408
  1861. 01:00:32,380 --> 01:00:37,730
  1862. aku rung tau krungu suara dinosaurus koyo iki mau.
  1863. Kae Sid. Ayo dewe kudu cepet!
  1864.  
  1865. 409
  1866. 01:00:37,731 --> 01:00:41,400
  1867. - Mas! Nanas.
  1868. - Nanas?. /Ellie lagi ngidam.
  1869.  
  1870. 410
  1871. 01:00:41,531 --> 01:00:46,330
  1872. - delima, anggur, Nectarine.
  1873. - Bojomu pesen es buah po kae?.
  1874.  
  1875. 411
  1876. 01:00:48,730 --> 01:00:54,030
  1877. - Buah persik!
  1878. - Buah Persik...? Peaches!
  1879.  
  1880. 412
  1881. 01:00:54,131 --> 01:00:57,700
  1882. Bayine!! opo? saiki!?
  1883. - wah payah.
  1884.  
  1885. 413
  1886. 01:01:00,831 --> 01:01:06,730
  1887. - Sik tenang sik!
  1888. - tulung cah kui ditapukke!
  1889.  
  1890. 414
  1891. 01:01:06,831 --> 01:01:10,000
  1892. -Tetep nang kono! aku bakal mrono!
  1893. - Mung ono siji sing iso dilakoni!.
  1894.  
  1895. 415
  1896. 01:01:10,131 --> 01:01:14,130
  1897. Possum, Kowe melu aku!.
  1898. Manny, kowe ngurus Ellie nganti aku mbalik!.
  1899.  
  1900. 416
  1901. 01:01:14,231 --> 01:01:17,700
  1902. Opo? kowe ra oleh lungo saiki., piye unine aturan nomer 2?
  1903.  
  1904. 417
  1905. 01:01:17,831 --> 01:01:23,500
  1906. aturan nomer 5 unine kowe oleh oleh ngluwehke aturan ke 2 yen ono wong wadon! utawa kirik cilik.
  1907.  
  1908. 418
  1909. 01:01:23,631 --> 01:01:27,700
  1910. - aku le nggawe aturan sak senengku.
  1911. - ning... Kowe kudu...
  1912.  
  1913. 419
  1914. 01:01:47,131 --> 01:01:49,285
  1915. dewe kudu menyat.
  1916.  
  1917. 420
  1918. 01:01:52,580 --> 01:01:58,680
  1919. uh, ok, rapopo! santai wae.
  1920. bapakmu bakal mrene
  1921.  
  1922. 421
  1923. 01:01:58,781 --> 01:02:02,681
  1924. wah jan bayiku, kowe ki nggawe ibu kesel tenan.
  1925.  
  1926. 422
  1927. 01:02:21,430 --> 01:02:26,380
  1928. lunga! lunga!! Hus!!
  1929. aku wedi! aku wedi!
  1930.  
  1931. 423
  1932. 01:02:38,030 --> 01:02:41,180
  1933. rasah wedi, iki gur lava.
  1934.  
  1935. 424
  1936. 01:02:41,379 --> 01:02:44,580
  1937. Lava mematikan!
  1938.  
  1939. 425
  1940. 01:02:59,030 --> 01:03:01,430
  1941. - bocah2,siap nggo petualangan?
  1942. - Siap Lik!
  1943.  
  1944. 426
  1945. 01:03:04,531 --> 01:03:09,130
  1946. - siap matek?
  1947. - opo? iso dibaleni pitakonmu?
  1948.  
  1949. 427
  1950. 01:03:18,980 --> 01:03:21,330
  1951. sip tenan, ayo!.
  1952.  
  1953. 428
  1954. 01:03:23,580 --> 01:03:28,680
  1955. - kowe tau numpak iki durung woi?
  1956. - Durung, iki gek sepisan.
  1957.  
  1958. 429
  1959. 01:03:35,280 --> 01:03:39,380
  1960. - Kae nang kono.
  1961. - Ellie!. /Manny!
  1962.  
  1963. 430
  1964. 01:03:42,780 --> 01:03:47,980
  1965. - aku kudu mrono!.
  1966. - rungokna! aku nglindungi Ellie, kowe ngurusi kae!
  1967.  
  1968. 431
  1969. 01:03:48,081 --> 01:03:53,480
  1970. Manny! nek nganti kae tekan nduwur, ra ono gunane! percoyo ro aku!
  1971.  
  1972. 432
  1973. 01:03:55,560 --> 01:03:58,280
  1974. Oke, ayo lakoni.
  1975.  
  1976. 433
  1977. 01:04:32,420 --> 01:04:36,880
  1978. - Wooo!! sikilku kroso kobong, baby! kobong!.
  1979. - deloken iki, tip toe, tip toe.
  1980.  
  1981. 434
  1982. 01:04:36,981 --> 01:04:39,400
  1983. - nuwun sewu mas.
  1984. - ono sing meh babaran nang kene!
  1985.  
  1986. 435
  1987. 01:04:43,581 --> 01:04:50,181
  1988. - aku rapopo to? kowe tau pengalaman dadi bidan durung?
  1989. - yo durung, ning bar iki Manny teko kok
  1990.  
  1991. 436
  1992. 01:04:56,280 --> 01:05:02,000
  1993. - Diego, aku wedi, aku oleh nyekel tanganmu?
  1994. - ya, oleh wae..
  1995.  
  1996. 437
  1997. 01:05:02,181 --> 01:05:07,380
  1998. - lepaskan rasa sakitnya.. ini hanya kontraksi.
  1999. - Dudu kuwi, ahhhh...
  2000.  
  2001. 438
  2002. 01:05:19,080 --> 01:05:22,780
  2003. - kae delengen! Roger (ganti).
  2004. - dudu, kae Sid.
  2005.  
  2006. 439
  2007. 01:05:24,881 --> 01:05:31,080
  2008. - piye nek nulungi Sid disik njur gek nulungi roger?
  2009. - assh, mbuh lah.
  2010.  
  2011. 440
  2012. 01:05:40,730 --> 01:05:42,929
  2013. Buck.
  2014.  
  2015. 441
  2016. 01:05:57,030 --> 01:06:03,430
  2017. - kosik bleh! Sid arahe mrono!
  2018. - lha iyo, kae podho dikandhani!.
  2019.  
  2020. 442
  2021. 01:06:04,180 --> 01:06:06,696
  2022. nyoh rasakno, ndas pitik kabeh kowe ki!
  2023.  
  2024. 443
  2025. 01:06:23,730 --> 01:06:27,900
  2026. rapopo, kowe mesti iso.
  2027.  
  2028. 444
  2029. 01:06:28,031 --> 01:06:32,830
  2030. ayo santai wae!.
  2031. Sik sik, nuwun sewu
  2032.  
  2033. 445
  2034. 01:06:34,480 --> 01:06:37,730
  2035. - ayo, ambegan!.
  2036. - Diego!
  2037.  
  2038. 446
  2039. 01:06:37,831 --> 01:06:41,230
  2040. Ambegan terus, ndak bayine ra mbrojol,
  2041.  
  2042. 447
  2043. 01:06:48,180 --> 01:06:50,635
  2044. kae anggure jupuken!.
  2045.  
  2046. 448
  2047. 01:06:53,410 --> 01:06:56,610
  2048. Mungsuh sisih kono, tembak!
  2049.  
  2050. 449
  2051. 01:07:04,610 --> 01:07:08,076
  2052. Sangar tenan!
  2053.  
  2054. 450
  2055. 01:07:09,810 --> 01:07:12,209
  2056. Tembak!
  2057.  
  2058. 451
  2059. 01:07:12,810 --> 01:07:15,200
  2060. Modar kowe nuk!.
  2061.  
  2062. 452
  2063. 01:07:26,580 --> 01:07:29,098
  2064. Siapke pelurune...
  2065. Modar iki dewe ketembak!! ketembak!!
  2066.  
  2067. 453
  2068. 01:07:29,510 --> 01:07:35,810
  2069. Mayday! Mayday! matek tenan iki!
  2070. ojo ngasi ucul taline!.
  2071.  
  2072. 454
  2073. 01:07:37,460 --> 01:07:42,900
  2074. - Bosok tenan ambune.
  2075. - Oke, jan bosok tenan.
  2076.  
  2077. 455
  2078. 01:07:43,060 --> 01:07:49,660
  2079. - Aku tresna kowe, aku ngerti!
  2080. - Ayo sadar!!
  2081.  
  2082. 456
  2083. 01:07:59,060 --> 01:08:03,360
  2084. Yo iki, uripku bakal tamat nang kene.
  2085.  
  2086. 457
  2087. 01:08:09,810 --> 01:08:14,000
  2088. - Tuluung!
  2089. - Santae wae, bos. iki aku, aku, karo aku.
  2090.  
  2091. 458
  2092. 01:08:14,161 --> 01:08:18,360
  2093. Oke, aku ra arep nggawe panik
  2094. ning sing ngeburke manuke sopo leh?!!
  2095.  
  2096. 459
  2097. 01:08:30,160 --> 01:08:32,871
  2098. Woii, kae anak2ku!
  2099.  
  2100. 460
  2101. 01:08:35,460 --> 01:08:38,960
  2102. suwe ra petuk je wisan.
  2103.  
  2104. 461
  2105. 01:08:41,160 --> 01:08:47,200
  2106. - kowe mesti iso! ayo! ayo!
  2107. - aku wis ra betah maneh.
  2108.  
  2109. 462
  2110. 01:08:47,361 --> 01:08:54,960
  2111. kakehan omong kok kowe!
  2112. Oke, nek kowe raiso. ayo tak rewangi!
  2113.  
  2114. 463
  2115. 01:09:03,460 --> 01:09:06,215
  2116. nyoh pangan iki le!!.
  2117.  
  2118. 464
  2119. 01:09:10,830 --> 01:09:13,059
  2120. wuahh.. mumet aku.
  2121.  
  2122. 465
  2123. 01:09:13,810 --> 01:09:19,160
  2124. Manny. Ayo mrene.
  2125. wis meh mbrojol bayine iki.
  2126.  
  2127. 466
  2128. 01:09:51,560 --> 01:09:58,460
  2129. wah ayu tenan, ayo tak jenengi: Ellie.
  2130.  
  2131. 467
  2132. 01:09:58,561 --> 01:10:04,100
  2133. - Ellie cilik...
  2134. - Piye nek dijenengi.. Peaches
  2135.  
  2136. 468
  2137. 01:10:04,261 --> 01:10:11,360
  2138. yo rapopo, manis tenan rupane,
  2139. bunder, akeh wulune. Peaches
  2140.  
  2141. 469
  2142. 01:10:11,600 --> 01:10:14,037
  2143. Apik kuwi.
  2144.  
  2145. 470
  2146. 01:10:16,360 --> 01:10:21,760
  2147. - aku ndelok lho, nangis to kowe he!.
  2148. - Ora oq.. mataku keculek ndas pitik mau...
  2149.  
  2150. 471
  2151. 01:10:21,861 --> 01:10:26,600
  2152. - Oke, aku pncn gembeng koq asline...
  2153.  
  2154. 472
  2155. 01:10:26,761 --> 01:10:28,859
  2156. Kae Sid!
  2157.  
  2158. 473
  2159. 01:10:32,510 --> 01:10:36,800
  2160. - Bayinya lanang!, kae buntute!
  2161. - Bayinya wedok.
  2162.  
  2163. 474
  2164. 01:10:36,961 --> 01:10:44,760
  2165. Hei, manis. iki paklik mu Sid. wah jan
  2166. Ayu tenan kowe nduk.
  2167.  
  2168. 475
  2169. 01:10:44,861 --> 01:10:48,300
  2170. persis koyo mbokne! yo sukur lah..
  2171.  
  2172. 476
  2173. 01:10:48,461 --> 01:10:53,860
  2174. - Oh, ojo nesu, Manny! Kowe apikan koq..
  2175. - Sakjane meh arep tak peteni lho kowe,
  2176.  
  2177. 477
  2178. 01:10:53,960 --> 01:10:59,260
  2179. aku ra nyangka bakal ngomong iki, ning... aku kangen karo kowe je!
  2180.  
  2181. 478
  2182. 01:11:01,430 --> 01:11:07,360
  2183. Wah, nek anak2ku ono nang kene.
  2184. kowe iso dadi koncone.
  2185.  
  2186. 479
  2187. 01:11:07,561 --> 01:11:09,804
  2188. Ellie!
  2189.  
  2190. 480
  2191. 01:11:12,030 --> 01:11:17,730
  2192. - aku tau ngomong nek ra bakal nangis.
  2193. - aku ora..
  2194.  
  2195. 481
  2196. 01:11:21,030 --> 01:11:27,430
  2197. aku wis lali rasane duwe anak bojo.
  2198. kowe piye ndes? pengen duwe anak?
  2199.  
  2200. 482
  2201. 01:11:29,750 --> 01:11:34,318
  2202. oke kewan2!
  2203. ayo, wektune mulih
  2204.  
  2205. 483
  2206. 01:12:55,810 --> 01:13:00,810
  2207. kene iki leh!! seko kene to asalmu.
  2208. nyenengke tenan
  2209.  
  2210. 484
  2211. 01:13:01,431 --> 01:13:05,330
  2212. dewe mesti iso nglakoni kabeh wis.
  2213. aku ra yakin ki?
  2214.  
  2215. 485
  2216. 01:13:05,431 --> 01:13:09,600
  2217. lha yo bener! sawise kabeh iki..
  2218.  
  2219. 486
  2220. 01:13:09,831 --> 01:13:15,330
  2221. - Oke, Buck mung iso ngeterke tekan kene.
  2222. - Aku ra bakal iso ngliwati iki tanpo kowe.
  2223.  
  2224. 487
  2225. 01:13:15,431 --> 01:13:23,555
  2226. woo ha mesti! Mugo2 kowe kabeh iso seneng..
  2227. Eh koyone dewe ora dhewekan yo??
  2228.  
  2229. 488
  2230. 01:13:26,480 --> 01:13:28,974
  2231. Helo, Rudy.
  2232.  
  2233. 489
  2234. 01:13:36,530 --> 01:13:39,018
  2235. Mlayu!
  2236.  
  2237. 490
  2238. 01:13:44,280 --> 01:13:49,480
  2239. kemarilah Fosil besar!!
  2240. mencari Sesuatu?
  2241.  
  2242. 491
  2243. 01:13:50,750 --> 01:13:56,180
  2244. Kenapa kau tak kesini dan mengambilnya??
  2245. - Ke Gua! cepat pergi!
  2246.  
  2247. 492
  2248. 01:13:57,520 --> 01:14:01,880
  2249. - jaga anak kita!.
  2250. - kami akan baik2 saja, pergilah.
  2251.  
  2252. 493
  2253. 01:14:07,680 --> 01:14:09,857
  2254. Pengecut.
  2255.  
  2256. 494
  2257. 01:14:20,780 --> 01:14:22,935
  2258. Pop! Musangnya lolos lagi!
  2259.  
  2260. 495
  2261. 01:14:33,380 --> 01:14:37,180
  2262. Ciu ciu, Ayo terbang!
  2263.  
  2264. 496
  2265. 01:14:38,400 --> 01:14:41,535
  2266. Diego...Tangkap!
  2267.  
  2268. 497
  2269. 01:14:51,180 --> 01:14:54,280
  2270. masuk ke lubang, keluar lagi
  2271. satu lagi
  2272.  
  2273. 498
  2274. 01:15:10,280 --> 01:15:14,580
  2275. semoga beruntung lain kali, Snowflake.
  2276. ini takkan bertahan lama! ayo pergi!
  2277.  
  2278. 499
  2279. 01:15:14,681 --> 01:15:17,157
  2280. Tunggu!
  2281.  
  2282. 500
  2283. 01:15:37,624 --> 01:15:40,179
  2284. bagus, ayo, mama-zilla!
  2285.  
  2286. 501
  2287. 01:16:10,230 --> 01:16:14,980
  2288. Kemarilah anak2 aku akan mengatakan sesuatu
  2289. disinilah tempat kalian.
  2290.  
  2291. 502
  2292. 01:16:14,981 --> 01:16:19,600
  2293. Aku yakin Kalian akan tumbuh menjadi dinosaurus besar yang menakutkan
  2294.  
  2295. 503
  2296. 01:16:19,881 --> 01:16:22,379
  2297. Persis seperti mama mu.
  2298.  
  2299. 504
  2300. 01:16:23,780 --> 01:16:26,179
  2301. Mama...
  2302.  
  2303. 505
  2304. 01:16:26,280 --> 01:16:29,980
  2305. ...jaga anak2 dengan baik.
  2306.  
  2307. 506
  2308. 01:16:55,580 --> 01:16:59,300
  2309. - kau orang tua yang hebat, Sid.
  2310. - Makasih.
  2311.  
  2312. 507
  2313. 01:16:59,481 --> 01:17:03,080
  2314. - Bolehkah aku merawat bayimu?
  2315. - tidak akan. /Ayolah, aku mau digaji rendah.
  2316.  
  2317. 508
  2318. 01:17:03,181 --> 01:17:06,600
  2319. - Baiklah, akan kupikirkan.
  2320. - Yess!
  2321.  
  2322. 509
  2323. 01:17:06,781 --> 01:17:09,257
  2324. takkan pernah terjadi.
  2325.  
  2326. 510
  2327. 01:17:11,940 --> 01:17:16,680
  2328. - Rudi sudah mati?
  2329. - apa yang harus kulakukan sekarang?.
  2330.  
  2331. 511
  2332. 01:17:16,781 --> 01:17:22,680
  2333. - Gampang sekali! ikutlah dengan kami.
  2334. - Maksudmu.. diatas sana?
  2335.  
  2336. 512
  2337. 01:17:22,950 --> 01:17:28,380
  2338. aku tak pernah berpikir akan kembali. aku sudah lama berada dibawah sini, disini sudah seperti diatas.
  2339.  
  2340. 513
  2341. 01:17:28,481 --> 01:17:36,300
  2342. - aku tidak yakin bisa beradaptasi diatas.
  2343. - jadi? Lihat kami. apa kami seperti kumpulan normal?
  2344.  
  2345. 514
  2346. 01:17:36,401 --> 01:17:38,780
  2347. Aw!
  2348.  
  2349. 515
  2350. 01:18:02,580 --> 01:18:05,146
  2351. Selamat tinggal, Rudy.
  2352.  
  2353. 516
  2354. 01:18:15,580 --> 01:18:18,880
  2355. Itu orang yang mengantri, ayo Peaches.
  2356.  
  2357. 517
  2358. 01:18:19,230 --> 01:18:21,435
  2359. Dia masih hidup.
  2360.  
  2361. 518
  2362. 01:18:22,180 --> 01:18:24,257
  2363. Buck...?
  2364.  
  2365. 519
  2366. 01:18:24,580 --> 01:18:28,580
  2367. - Aku... Aku harus...
  2368. - yeah..
  2369.  
  2370. 520
  2371. 01:18:28,881 --> 01:18:33,800
  2372. lagipula... Dunia ini harus tetap dibawah.
  2373.  
  2374. 521
  2375. 01:18:34,079 --> 01:18:39,080
  2376. - jagalah mereka, harimau.
  2377. - "selalu dengarkan apa kata Buck".
  2378.  
  2379. 522
  2380. 01:18:39,181 --> 01:18:41,635
  2381. kita hampir keluar.
  2382.  
  2383. 523
  2384. 01:18:47,380 --> 01:18:50,380
  2385. Rudyyy...
  2386.  
  2387. 524
  2388. 01:19:15,380 --> 01:19:19,780
  2389. jangan khawatir.
  2390. dia berada ditempat yang diinginkannya.
  2391.  
  2392. 525
  2393. 01:19:19,801 --> 01:19:21,100
  2394. Apa dia akan baik2 saja?
  2395.  
  2396. 526
  2397. 01:19:21,201 --> 01:19:25,600
  2398. kau bercanda? tidak ada yang bisa membunuh musang itu. justru rudy lah yang aku khawatirkan.
  2399.  
  2400. 527
  2401. 01:19:36,900 --> 01:19:43,100
  2402. - aku tahu perawatan bayi bukan keahlianmu, tapi.. apapun keputusanmu..
  2403.  
  2404. 528
  2405. 00:25:40,501 --> 00:25:43,500
  2406. Aku menghabiskan darah, keringat dan air mata untuk membesarkan mereka!
  2407.  
  2408. 529
  2409. 00:27:42,465 --> 00:27:45,137
  2410. kau harus memberitahuku dan kita akan segera keluar dari sini. - Oke
  2411.  
  2412. 530
  2413. 00:36:55,230 --> 00:36:57,200
  2414. - aku akan mengeluarkan mereka sebelum mereka membusuk.
  2415. - Membusuk? ohhh!!
  2416.  
  2417. 531
  2418. 00:37:07,308 --> 00:37:10,008
  2419. Bukan yang seperti itu!
  2420.  
  2421. 532
  2422. 00:38:47,574 --> 00:38:50,874
  2423. - Itu tidak perlu!
  2424. - Tentu perlu!
  2425.  
  2426. 533
  2427. 00:48:54,060 --> 00:48:55,860
  2428. - Diamlah!
  2429. - Kau saja yang diam!
  2430.  
  2431. 534
  2432. 00:48:56,000 --> 00:48:57,860
  2433. Oh kau brengsek kecil, ha ha..
  2434.  
  2435. 535
  2436. 00:54:27,600 --> 00:54:32,600
  2437. kau mempertaruhkan hidupmu, istrimu, dan bayimu untuk menyelamatkan temanmu!
  2438.  
  2439. 536
  2440. 01:00:46,330 --> 01:00:48,330
  2441. Ayolah!! Pikir!!
  2442.  
  2443. 537
  2444. 01:00:57,700 --> 01:01:00,700
  2445. Bayinya akan lahir!! teman2 carikan sesuatu yang kupikirkan di otakku..
  2446.  
  2447. 538
  2448. 01:03:01,430 --> 01:03:04,430
  2449. - untuk bahaya?
  2450. - Siap Tuan!
  2451.  
  2452. 539
  2453. 01:04:39,500 --> 01:04:42,400
  2454. Oh benar! maaf! kau baik2 saja?
  2455.  
  2456. 540
  2457. 01:05:23,080 --> 01:05:24,780
  2458. aku tahu! Roger (ganti)
  2459.  
  2460. 541
  2461. 01:14:54,480 --> 01:14:57,280
  2462. Ayo anak2!
  2463.  
  2464. 542
  2465. 01:19:44,900 --> 01:19:50,400
  2466. - Hidup ini petualangan? semuanya ada disini.
  2467. - Tapi aku sudah membuat Ucapan selamat tinggal.
  2468.  
  2469. 543
  2470. 01:19:50,400 --> 01:19:54,400
  2471. aku sudah susah payah menyusunnya.. bagaimana aku bisa menunjukkannya padamu kalau aku ini kuat dan sensitif
  2472.  
  2473. 544
  2474. 01:19:54,400 --> 01:19:56,400
  2475. baik hati dan perhatian.
  2476.  
  2477. 545
  2478. 01:20:13,400 --> 01:20:17,400
  2479. ahh... mereka tumbuh dengan cepat
  2480. yeah, coba lihat anakku
  2481.  
  2482. 546
  2483. 01:20:17,400 --> 01:20:20,400
  2484. Sepertinya mereka dilahirkan satu hari lalu hilang besoknya.
  2485.  
  2486. 547
  2487. 01:20:20,900 --> 01:20:25,400
  2488. - Memang seperti itu Sid
  2489. - Yeah, itu kerja keras
  2490.  
  2491. 548
  2492. 01:20:34,900 --> 01:20:39,400
  2493. Benar sayang, selamat datang di zaman es!
  2494.  
  2495. 549
  2496. 00:04:25,761 --> 00:04:29,761
  2497. - oke pertunjukan berakhir, sudahlah.
  2498.  
  2499. 550
  2500. 00:29:31,513 --> 00:29:36,313
  2501. - ini bukan saatnya guys. Kita butuh semua pertolongan yg bisa kita dapat!
  2502.  
  2503. 551
  2504. 00:37:01,313 --> 00:37:04,313
  2505. - Aku tidak gendut!
  2506.  
  2507. 552
  2508. 01:19:09,400 --> 01:19:14,400
  2509. - Semuanya baik2 saja?
  2510. - Dimana Buck?
  2511.  
  2512. 553
  2513. 01:19:43,200 --> 01:19:44,600
  2514. - aku tidak jadi pergi kawan..
RAW Paste Data