Guest User

Termenii si conditile fabricadediscounturi.ro - 15.10.2014

a guest
Oct 14th, 2014
474
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1.  
 2. Termeni si conditii
 3.  
 4. 1. Definitii
 5.  
 6. FABRICA DE DISCOUNTURI – Denumire conventionala ce face referire la SC E-FLASH SALES SRL, cu sediul social in Str. Dr. Petre Herescu, nr. 12, sector 5, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului nr.J40/7645/2014, CUI 33322282, avand contul bancar RO46RZBR0000060016868738 la Raiffeisen Bank, reprezentata de Yuval Ben Yehuda in calitate de Administrator
 7.  
 8. SITE – Domeniul fabricadediscounturi.ro si subdomeniile acestuia.
 9.  
 10. CONTINUT – are urmatoarea definitie: • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 11.  
 12. • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre FABRICA DE DISCOUNTURI prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 13.  
 14. • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al FABRICA DE DISCOUNTURI UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 15.  
 16. • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de FABRICA DE DISCOUNTURI intr-o anumita perioada;
 17.  
 18. • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care FABRICA DE DISCOUNTURI are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 19.  
 20. • date referitoare la FABRICA DE DISCOUNTURI, sau alte date privilegiate ale acesteia.
 21.  
 22. CAMPANIE – actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului a unui numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre FABRICA DE DISCOUNTURI.
 23.  
 24. SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice.
 25.  
 26. MEMBRU – Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre FABRICA DE DISCOUNTURI (electronic, telefonic etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre FABRICA DE DISCOUNTURI si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
 27.  
 28. CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
 29.  
 30. CLIENT – Persoana fizica care are calitatea de MEMBRU FABRICA DE DISCOUNTURI si care a plasat cel putin o comanda pe site.
 31.  
 32. DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii
 33.  
 34. CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.U.G. NR. 34/2014 art. 2 lit. a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe
 35.  
 36. tehnici de comunicatie la distanta;
 37.  
 38. NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre FABRICA DE DISCOUNTURI intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea FABRICA DE DISCOUNTURI cu referire la informatiile continute de acesta.
 39.  
 40. TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea sau promisiunea de vanzare a unui produs / serviciu de catre FABRICA DE DISCOUNTURI catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre FABRICA DE DISCOUNTURI, indiferent de modalitatea de livrare;
 41.  
 42. 2. General
 43.  
 44.  
 45.  
 46. 2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Site-ului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre FABRICA DE DISCOUNTURI si acesta.
 47.  
 48. 2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
 49.  
 50. 2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil www.fabricadediscounturi.ro.
 51.  
 52. 2.4. Prin folosirea Site-ului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Site-ului, Continutului, Serviciului, FABRICA DE DISCOUNTURI
 53.  
 54. sau oricarui tert cu care FABRICA DE DISCOUNTURI are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
 55.  
 56. 2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document: • 2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de FABRICA DE DISCOUNTURI prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea FABRICA DE DISCOUNTURI de orice natura (posta electronica, apel telefonic, SMS etc), fara nicio garantie ulterioara din partea FABRICA DE DISCOUNTURI.
 57.  
 58. • 2.5.2. FABRICA DE DISCOUNTURI va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
 59.  
 60. • 2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
 61.  
 62. 2.6. Clientul / Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
 63.  
 64. 2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze FABRICA DE DISCOUNTURI, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la FABRICA DE DISCOUNTURI destinate acestui scop.
 65.  
 66. 2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de FABRICA DE DISCOUNTURI.
 67.  
 68. 2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de FABRICA DE DISCOUNTURI si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Clientul va indica motivele revocarii acordului. Daca in urma revocarii acordului, clientul solicita in mod expres si neechivoc anularea comenzilor aflate in derulare, FABRICA DE DISCOUNTURI nu este obligata sa le anuleze si/sau sa ramburseze clientului sumele achitate. 2.10. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau
 69.  
 70. inlaturati de catre FABRICA DE DISCOUNTURI, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind Membru, FABRICA DE DISCOUNTURI va considera ca persoana intruneste conditiile susmentionate.
 71.  
 72. 3. Continut
 73.  
 74. 3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a FABRICA DE DISCOUNTURI, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
 75.  
 76. 3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de FABRICA DE DISCOUNTURI, includerea oricarui continut in afara site-ului FABRICA DE DISCOUNTURI, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al FABRICA DE DISCOUNTURI asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al FABRICA DE DISCOUNTURI.
 77.  
 78. 3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre FABRICA DE DISCOUNTURI si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea FABRICA DE DISCOUNTURI cu referire acel continut.
 79.  
 80. 3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.
 81.  
 82. 3.5. In cazul in care FABRICA DE DISCOUNTURI confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada
 83.  
 84. existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea FABRICA DE DISCOUNTURI pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
 85.  
 86. 3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea FABRICA DE DISCOUNTURI si/sau al angajatului FABRICA DE DISCOUNTURI care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
 87.  
 88. 3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
 89.  
 90. 4. Contact
 91.  
 92. 4.1. FABRICA DE DISCOUNTURI publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea Clientilor sau Membrilor.
 93.  
 94. 4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite FABRICA DE DISCOUNTURI sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).
 95.  
 96. 4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea FABRICA DE DISCOUNTURI de a contacta Membrul sau Clientul.
 97.  
 98. 4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate FABRICA DE DISCOUNTURI se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului. Astfel, FABRICA DE DISCOUNTURI, va considera ca Membrul sau Clientul, consimte la primirea notificarilor din partea
 99.  
 100. FABRICA DE DISCOUNTURI in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, SMS sau prin anunturi pe site.
 101.  
 102. 4.5. FABRICA DE DISCOUNTURI isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS etc).
 103.  
 104. 5. Newslettere si alerte
 105.  
 106. 5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Documentul (Termeni si Conditii), exprimandu-si acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea FABRICA DE DISCOUNTURI, transmise prin posta electronica (e-mail, SMS) si/sau apel telefonic. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Membru, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3.
 107.  
 108. 5.2. Datele preluate de la un Membru sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre FABRICA DE DISCOUNTURI in limitele Politicii de confidentialitate.
 109.  
 110. 5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment prin folosirea optiunilor disponibile in Contul de client, pentru modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte;
 111.  
 112. 5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
 113.  
 114. 5.5. FABRICA DE DISCOUNTURI isi rezerva dreptul de a selectiona Membrii sau Clientii care si-au exprimat anterior de a primi newsletter si/sau alerte catre care va trimite astfel de notificari, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client, fara nici un angajament ulterior din partea FABRICA DE DISCOUNTURI, In acest caz, Membrul sau Clientul se poate adresa Departamentului Relatii cu Clientii al FABRICA DE DISCOUNTURI pentru a primi justificarile necesare in legatura cu orice decizie si/sau actiune intreprinsa de FABRICA DE DISCOUNTURI, in sensul prezentului articol.
 115.  
 116. 5.6. FABRICA DE DISCOUNTURI nu va include in newslettere si/sau alertele transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al FABRICA DE DISCOUNTURI, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.
 117.  
 118. 6. Politica de confidentialitate
 119.  
 120. 6.1. FABRICA DE DISCOUNTURI colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:
 121.  
 122. • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 123.  
 124. • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 125.  
 126. • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 127.  
 128. • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
 129.  
 130. • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 131.  
 132. • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
 133.  
 134. Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca FABRICA DE DISCOUNTURI sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la FABRICA DE DISCOUNTURI, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
 135.  
 136. a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
 137.  
 138. b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 139.  
 140. c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 141.  
 142. d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. În virtutea înregistrării voluntare pe websitul FABRICA DE DISCOUNTURI sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor FABRICA DE DISCOUNTURI, Membrul sau Clientul este de acord cu (își dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către FABRICA DE DISCOUNTURI în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate la punctul 6.1, în conformitate cu art. 5 alin. 1 din Legea nr. 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale. Dacă Membrul sau Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre FABRICA DE DISCOUNTURI, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul şi de a nu oferi companiei FABRICA DE DISCOUNTURI date cu caracter personal. Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre FABRICA DE DISCOUNTURI a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.
 143.  
 144. Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre FABRICA DE DISCOUNTURI a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. 6.2. FABRICA DE DISCOUNTURI poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre FABRICA DE DISCOUNTURI pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea FABRICA DE DISCOUNTURI si/sau al eventualilor terti cu care FABRICA DE DISCOUNTURI are contracte de parteneriat in
 145.  
 146. acel moment. De asemenea, FABRICA DE DISCOUNTURI utilizează sondaje care sunt trimise prin e-mail sau puse la dispoziție pe site, pentru colectarea de date demografice despre Client, profil și alte date legate de preferințele și comportamentul consumatorilor; FABRICA DE DISCOUNTURI folosește, de asemenea, studii de satisfactie a clientilor privind serviciile conexe ale FABRICA DE DISCOUNTURI. Astfel de date sunt folosite pentru a studia preferințele consumatorilor și pentru efectuarea analizelor statistice, ambele folosite in scopul adaptarii ofertei la asteptarile clienților FABRICA DE DISCOUNTURI. Clientul poate oferi întotdeauna astfel de date în mod voluntar și poate renunta în orice moment la participarea in cadrul sondajului fara furnizarea datelor si fara niciun impact negativ asupra sa in cazul manifestarii dreptului de renuntare.
 147.  
 148. 6.3. Clientul are dreptul de a se opune in limitele prevazute de art. 2.8, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.
 149.  
 150. 6.4. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.3, Clientul sau Membrul se va adresa FABRICA DE DISCOUNTURI, prin accesarea uneia din modalitatile stipulate in cadrul art. 5.3.
 151.  
 152. 6.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
 153.  
 154. 6.6. In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul LIBRABANK prin solutia integrata librapay.ro. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.
 155.  
 156. 6.7. FABRICA DE DISCOUNTURI nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.
 157.  
 158. 6.8. Politica de confidentialitate FABRICA DE DISCOUNTURI se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. FABRICA DE
 159.  
 160. DISCOUNTURI nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.
 161.  
 162. 6.9. FABRICA DE DISCOUNTURI se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
 163.  
 164. 6.10. Exceptie de la prevederile art. 6.9 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
 165.  
 166. 6.11. Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre FABRICA DE DISCOUNTURI are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.
 167.  
 168. 6.12. FABRICA DE DISCOUNTURI garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
 169.  
 170. 6.13. FABRICA DE DISCOUNTURI nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.
 171.  
 172. 7. Politica de vanzare online
 173.  
 174. 7.1. Accesul la serviciu
 175.  
 176. • 7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont.
 177.  
 178. • 7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.
 179.  
 180. • 7.1.3. FABRICA DE DISCOUNTURI isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul Clientului la Serviciu, si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe site, accesul si existenta Contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel FABRICA DE DISCOUNTURI. Cu respectarea prevederilor art. 5.5. cu privire la notificarea Clientului despre actiunile si sau deciziile FABRICA DE DISCOUNTURI, acesta se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al companiei, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
 181.  
 182. • 7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.
 183.  
 184. • 7.1.5. In situatia in care FABRICA DE DISCOUNTURI descopera neregularitati si/sau incalcari de orice fel a prevederilor din prezentul capitol, care conduc la prejudicierea sau perturbarea in orice fel a activitatii companiei, FABRICA DE DISCOUNTURI isi rezerva dreptul la libera sa alegere, de a anula, limita, restrictiona, suspenda sau exclude accesul Clientului la Continut sau Serviciu. In acest caz, Membrul sau Clientul se poate adresa Departamentului Relatii cu Clientii al FABRICA DE DISCOUNTURI pentru a primi justificarile necesare in legatura cu masurile adoptate in sensul prezentului articol, si data de la care acestea au fost sau vor fi aplicate.
 185.  
 186. 7.2. Produse si servicii
 187.  
 188. • 7.2.1. FABRICA DE DISCOUNTURI poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care FABRICA DE DISCOUNTURI are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
 189.  
 190. • 7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
 191.  
 192. • 7.2.3. FABRICA DE DISCOUNTURI poate limita unuia sau mai multor Clienti , capacitatea de achizitionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat., in conditiile art. 7.1.
 193.  
 194. • 7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
 195.  
 196. • 7.2.5. Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul mediu de vanzare in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comerciale unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.
 197.  
 198. • 7.2.6. In conditiile prevazute de lege, pretul produselor electronice de joasa tensiune afisat pe site, include taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la costul produsului, acesta va contacta echipa FABRICA DE DISCOUNTURI.
 199.  
 200. • 7.2.7. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, FABRICA DE DISCOUNTURI va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii. FABRICA DE DISCOUNTURI nu va factura persoane juridice, chiar si la solicitarea Clientilor in acest sens, avand in vedere ca site-ul este adresat exclusiv persoanelor fizice.
 201.  
 202. • 7.2.8. In cazul platilor online FABRICA DE DISCOUNTURI nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.
 203.  
 204. • 7.2.9. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea FABRICA DE DISCOUNTURI, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 205.  
 206. • 7.2.10. In descrierea produselor si/sau serviciilor FABRICA DE DISCOUNTURI isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.
 207.  
 208. 7.3. Comanda online
 209.  
 210. • 7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. O data adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care Campania este activa si exista stoc pozitiv pentru acesta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a acestuia.
 211.  
 212. • 7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
 213.  
 214. • 7.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca FABRICA DE DISCOUNTURI poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de FABRICA DE DISCOUNTURI si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.
 215.  
 216. • 7.3.4. FABRICA DE DISCOUNTURI poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
 217.  
 218. * 7.3.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 219.  
 220. * 7.3.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de FABRICA DE DISCOUNTURI, in cazul platii online;
 221.  
 222. * 7.3.4.3. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
 223.  
 224. * 7.3.4.4. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel FABRICA DE DISCOUNTURI si/sau partenerii acestuia;
 225.  
 226. * 7.3.4.5 realizarea a mai mult de doua incercari de livrare consecutive, esuate;
 227.  
 228. • 7.3.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat in conformitate cu art. 7.3.3.;
 229.  
 230. • 7.3.6. In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul FABRICA DE DISCOUNTURI, suma
 231.  
 232. aceasta va fi returnata de catre FABRICA DE DISCOUNTURI in maximum 30 zile calendaristice de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client.
 233.  
 234. • 7.3.7. In cazul in care un produs comandat de catre Client, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre FABRICA DE DISCOUNTURI, din culpa sa sau din culpa unui tert, FABRICA DE DISCOUNTURI va informa clientul asupra acestui fapt si va depune toate diligentele legale pentru recuperarea sumei si returnarea in contul Clientului, in termen de 14 zile lucratoare de la recuperarea acestei sume, daca recuperarea se impune.
 235.  
 236. • 7.3.8. Clientul nu are dreptul de a anula sau modifica continutul unei comenzi achitate cu cardul.
 237.  
 238. • 7.3.9. In cazul in care Clientul si-a modificat Comanda conform art 7.3.8, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor/serviciilor comandate initial, FABRICA DE DISCOUNTURI va returna in contul Clientului suma reprezentand diferenta dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 48 de ore de la data la care FABRICA DE DISCOUNTURI a luat la cunostinta acest fapt.
 239.  
 240. • 7.3.10. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea FABRICA DE DISCOUNTURI, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
 241.  
 242. • 7.3.11. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.
 243.  
 244. 7.4. Comanda telefonica
 245.  
 246. • 7.4.1. Clientul / Membrul FABRICA DE DISCOUNTURI nu poate efectua comenzi telefonice.
 247.  
 248. 7.5. Contract si finalizare
 249.  
 250. • 7.5.1. FABRICA DE DISCOUNTURI va include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.
 251.  
 252. 7.5.2. FABRICA DE DISCOUNTURI va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.
 253.  
 254. 7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea FABRICA DE DISCOUNTURI, devine Contract onorat.
 255.  
 256. 7.6. Transport
 257.  
 258. • 7.6.1. Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului FABRICA DE DISCOUNTURI, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii FABRICA DE DISCOUNTURI. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor FABRICA DE DISCOUNTURI, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii FABRICA DE DISCOUNTURI. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii FABRICA DE DISCOUNTURI prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.
 259.  
 260. • 7.6.2. Livrarile se vor efectua, in medie, in 3-4 saptamani de la incheierea campaniei. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, FABRICA DE DISCOUNTURI va informa Clientul prin E-mail, in termen de 30 de zile de la incheierea campaniei cu aplicarea prevederilor art. 7.7.3, caz in care, Clientul nu poate renunta la comanda.
 261.  
 262. 7.7. Calitate si garantii
 263.  
 264. 7.7.1. Fiecare produs comercializat de FABRICA DE DISCOUNTURI beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Detalii clare despre trăsăturile caracteristice ale fiecărui produs sunt furnizate în pagina de prezentare a acestuia. Niciun Membru/Client nu poate solicita o garanție extinsă, în alți termeni și alte condiții și/sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol. Garanția oferita de FABRICA DE DISCOUNTURI este emisa în conformitate cu legislația în vigoare și se bazează pe obținerea de catre FABRICA DE DISCOUNTURI a documentelor justificative pentru calitatea/durata de utilizare a produselor comercializate, respectiv, certificate de autenticitate și/sau de conformitate, direct de la producător și/sau distribuitorii autorizați ai producătorului. Fiecare produs comercializat de FABRICA DE DISCOUNTURI beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, si conform prevederilor art. 7.7.1., inclusiv pentru cazurile in care informatiile privind calitatea produselor oferite de fabricantul produsului lipsesc. 7.7.2. In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil, sau returnarea contravalorii acestuia. 7.7.3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 7.6.2, FABRICA DE DISCOUNTURI va informa Clientul prin E-mail, comunicandu-i acestuia noul termen de livrare estimate. Lipsa primirii de catre FABRICA DE DISCOUNTURI a unui raspuns din partea Clientului in termen de 3 zile lucratoare, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, FABRICA DE DISCOUNTURI nu va inapoia sumele platite conform art. 7.6.2..
 265.  
 266. 7.8. Returnarea produselor
 267.  
 268. • 7.8.1. Clientul FABRICA DE DISCOUNTURI poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:
 269.  
 270. - 7.8.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe;
 271.  
 272. - 7.8.1.2. Produsele au fost livrate / facturat gresit;
 273.  
 274. - 7.8.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;
 275.  
 276. - 7.8.1.4 Produsele nu corespund descrierii;
 277.  
 278. • 7.8.2. Clientul se obliga sa notifice FABRICA DE DISCOUNTURI, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.
 279.  
 280. • 7.8.3. Clientului care a notificat FABRICA DE DISCOUNTURI conform art 7.8.2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, in caz contrar, FABRICA DE DISCOUNTURI considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.
 281.  
 282. • 7.8.4. Clientul FABRICA DE DISCOUNTURI nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:
 283.  
 284. - 7.8.4.1. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 7.8.1.4.
 285.  
 286. - 7.8.4.2. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 7.8.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile calendaristice prevazute conform art 7.8.2, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
 287.  
 288. - 7.8.4.3. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 7.8.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
 289.  
 290. • 7.8.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.
 291.  
 292. • 7.8.6. In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, conform 7.8.1.3, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
 293.  
 294. • 7.8.7. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 7.8.1.3, iar FABRICA DE DISCOUNTURI nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului in conformitate cu 7.8.5.
 295.  
 296. • 7.8.8. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
 297.  
 298. • 7.8.9. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la punctele 7.8.1.1; 7.8.1.2; 7.8.1.3 precum si in cazul lipsei conformitatii conform 7.8.1., situatie in care FABRICA DE DISCOUNTURI va suporta contravaloarea transportului. De asemenea, in cazul, livrarii unui/unor produs(e) necomandat(e), conform cap. 7.3., cheltuielile de returnare sunt in sarcina FABRICA DE DISCOUNTURI.
 299.  
 300. 8. Frauda
 301.  
 302. 8.1. FABRICA DE DISCOUNTURI nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS, etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
 303.  
 304. 8.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.
 305.  
 306. 8.3. FABRICA DE DISCOUNTURI declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru/Client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele FABRICA DE DISCOUNTURI.
 307.  
 308. 8.4. Clientul sau Membrul va informa FABRICA DE DISCOUNTURI asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
 309.  
 310. 8.5. FABRICA DE DISCOUNTURI nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail, cu indeplinirea conditiilor mentionate la art. 5.3. din prezentul Document.
 311.  
 312. 8.6. Comunicarile realizate de catre FABRICA DE DISCOUNTURI prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului. 8.7. Urmatoarele scopuri, odata atinse, vor fi considerate tentativa de fraudare a Site-ului/Continutului si/sau al FABRICA DE DISCOUNTURI, aceasta din urma rezervandu-si dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
 313.  
 314. • 8.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
 315.  
 316. • 8.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Site-ului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre FABRICA DE DISCOUNTURI catre Membru / Client
 317.  
 318. • 8.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
 319.  
 320. • 8.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre FABRICA DE DISCOUNTURI catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
 321.  
 322. 9. Limitare de responsabilitate
 323.  
 324. 9.1. FABRICA DE DISCOUNTURI nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
 325.  
 326. 9.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre FABRICA DE DISCOUNTURI violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii FABRICA DE DISCOUNTURI, conform detaliilor de contact, astfel incat FABRICA DE DISCOUNTURI sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza. 9.3. FABRICA DE DISCOUNTURI nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a
 327.  
 328. copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al FABRICA DE DISCOUNTURI. 9.4. FABRICA DE DISCOUNTURI nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora. 9.5. FABRICA DE DISCOUNTURI este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al FABRICA DE DISCOUNTURI, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut. 9.6. FABRICA DE DISCOUNTURI nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
 329.  
 330. • 9.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului;
 331.  
 332. • 9.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
 333.  
 334. • 9.6.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.
 335.  
 336. 9.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului.
 337.  
 338. 9.8. Materialele de promovare (incluzand dar nelimitandu-se la banner-ele de campanie), utilizate pentru prezentarea fiecarei campanii pe site si/sau pe pagina de Facebook a companiei, au caracter exclusiv de promovare a brandurilor, fara ca utilizarea bannere-lor a fi interpretata ca fiind o obligatie asumata de FABRICA DE DISCOUNTURI de a detine efectiv in stoc pentru scopuri de comert, produsele ce apar sau pot sa apara in cadrul acestora. Astfel, numai produsele prezentate pe site, avand indicate pretul de vanzare si caracteristicile acestora servesc scopurilor comerciale ale companiei (sunt disponibile pentru vanzare).
 339.  
 340. 10. Forta majora si cazul fortuit
 341.  
 342. 10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora. 10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment. 10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit. 10.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte daune-interese. 10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.
 343.  
 344. 11. Litigii
 345.  
 346. 11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre FABRICA DE DISCOUNTURI Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”. 11.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si FABRICA DE DISCOUNTURI se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens. 11.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si FABRICA DE DISCOUNTURI sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul FABRICA
 347.  
 348. DE DISCOUNTURI, in conformitate cu legile romane in vigoare. 11.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. 11.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.
 349.  
 350. 12. Dispozitii finale
 351.  
 352. 12.1. FABRICA DE DISCOUNTURI isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului. In cazul in care Membrul nu contesta in scris modificarile, in termen de 3 zile de la data efectuarii lor, se considera ca acesta si-a dat acordul tacit.
 353.  
 354. 12.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, FABRICA DE DISCOUNTURI nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
 355.  
 356. 12.3. FABRICA DE DISCOUNTURI isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.
 357.  
 358. 13. Feedback
 359.  
 360. 13.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu FABRICA DE DISCOUNTURI, va rugam sa ne contactati prin email la contact@fabricadediscounturi.ro
 361.  
 362. 13.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul fabricadediscounturi.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor deveni si ramane proprietatea SC E-Flash Sales SRL, de la data transmiterii acestora catre FABRICA DE DISCOUNTURI, pe orice cale de comunicare.
 363.  
 364. © –Ultima modificare: 10 octombrie 2014 – S.C. E-FLASH SALES S.R.L.
RAW Paste Data