Advertisement
Guest User

Untitled

a guest
Jan 8th, 2013
398
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. Ajatuksia..
 2.  
 3. Tarkoitukseni olisi siis saada kasaan iso nippu ”vanhoja ja väsyjä” pelaajia, jotka kuitenkin haluavat silloin tällöin vähän naksutella traania… ja eihän meistä kukaan ole osannut erossakaan pysyä…
 4.  
 5. Tehtäisiin korpeen 3 tiliä jotka sittaavat ristiin toisiaan, näin 3 tiliä olisi oikeastaan 1 tili jolla on 20 pelaajaa (tai mitä nyt mukaan saadaan?!?).
 6. Te joita olen kysellyt olette kaikki ”pelimiehiä”, eli mielestäni mukana ei ole yhtään heikkoa pelaajaa, eikä tämän porukan ulkopuolelta rekrytä ketään, ei mitään. Ja tuo viimeinen on sitten tabu jota ei pureta, josta ei purnata. pelaajat joita on lähdössä mukaan, ovat aika-ajoin kannulla #persimöt, mutta ketään sellaista ei ole tulossa mukaan jonka kanssa ei voi toimeen tulla, minä tiedän koska tulen kaikkien kanssa oikein hyvin toimeen.
 7. Koska meitä on paljon, voisimme pelata vähän rennommin. Koska tileistä on tarkoitus tehdä pakkitilejä pääasiallisesti, voimme pelata entistä rennommin.
 8. Yhdelle tilille voisimme tehdä jonkin verran offia, tälle tilille voisivat sitten mennä ne jotka eivät missään tapauksessa puhtaalla pakiitilillä halua pelata, muistakaa kuitenkin, että raidaaminen tuolla ”offitilillä” onnistuu myös kahden muun kautta!
 9. Ensimmäinen maali meillä on etsiä 3x 150% capi ja tontuttaa ne, sitten onkin edessä raivoisa sellaisten kylien etsiminen, missä ensimmäinen keidas vähintään on 50% bonuksella! Tilit tulevat siis hajoamaan rajusti kartalle, mutta emme tarvitse pelkkiä 15c kyliä tällä kertaa. Muunkin laisissa saa tehtyä oikein hyvin pakkeja!
 10. Toinen maali on sitten artifaktit joista jo sijaintimme ansiosta napsimme talteen 1 x kyläpulla (tämä on liki välttämätön!!) ja sitten kylä/tili varea ja sotista. Nämä lanat joilla artet haemme, ehdimme tehdä 2 viikkoa (14 päivää) ennen artifaktien tulemista ja siihen asti saamme tuottoamme käytettyä uusiin biistereihin ja capien nostamiseen. Samaan tapaan kuin Whossa aikoinaan (moni teistä muistaa).
 11. Kolmas maali on tehdä jokaiselle tilille (myös sille offille) väh 1 milj pakkia ja ww vaiheen alusssa ”lahjoittaa” vaikka arvonnan perusteella pakkimme jollekin liitolle… Olen laskenut tämän kaiken ja tavoite ei ole edes vaikea.
 12. Tarkoituksena siis viettää vähän laiskempaa aikaa traanissa, pelata sen minkä jaksaa ja kuitenkin hyvillä tileillä jotka ovat jollekin liitolle suureksi avuksi ww vaiheessa.
Advertisement
RAW Paste Data Copied
Advertisement