Pastebin launched a little side project called VERYVIRAL.com, check it out ;-) Want more features on Pastebin? Sign Up, it's FREE!
Guest

SysInfo2

By: GilleyTheSilly on May 8th, 2012  |  syntax: None  |  size: 473.13 KB  |  views: 81  |  expires: Never
download  |  raw  |  embed  |  report abuse  |  print
Text below is selected. Please press Ctrl+C to copy to your clipboard. (⌘+C on Mac)
  1. [Software Environment]
  2.  
  3.  
  4.  
  5. [System Drivers]
  6.  
  7. Name    Description     File    Type    Started Start Mode      State   Status  Error Control   Accept Pause    Accept Stop    
  8. 1394ohci        1394 OHCI Compliant Host Controller     c:\windows\system32\drivers\1394ohci.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  9. accelerometer   HP Mobile Data Protection Sensor        c:\windows\system32\drivers\accelerometer.sys   Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  10. acpi    Microsoft ACPI Driver   c:\windows\system32\drivers\acpi.sys    Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  11. acpipmi ACPI Power Meter Driver c:\windows\system32\drivers\acpipmi.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  12. adp94xx adp94xx c:\windows\system32\drivers\adp94xx.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  13. adpahci adpahci c:\windows\system32\drivers\adpahci.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  14. adpu320 adpu320 c:\windows\system32\drivers\adpu320.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  15. afd     Ancillary Function Driver for Winsock   c:\windows\system32\drivers\afd.sys     Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  16. agp440  Intel AGP Bus Filter    c:\windows\system32\drivers\agp440.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  17. aliide  aliide  c:\windows\system32\drivers\aliide.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Critical        No      No     
  18. amdide  amdide  c:\windows\system32\drivers\amdide.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Critical        No      No     
  19. amdk8   AMD K8 Processor Driver c:\windows\system32\drivers\amdk8.sys   Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  20. amdkmdag        amdkmdag        c:\windows\system32\drivers\atikmdag.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Ignore  No      Yes    
  21. amdkmdap        amdkmdap        c:\windows\system32\drivers\atikmpag.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Ignore  No      Yes    
  22. amdppm  AMD Processor Driver    c:\windows\system32\drivers\amdppm.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  23. amdsata amdsata c:\windows\system32\drivers\amdsata.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  24. amdsbs  amdsbs  c:\windows\system32\drivers\amdsbs.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  25. amdxata amdxata c:\windows\system32\drivers\amdxata.sys Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Normal  No      Yes    
  26. appid   AppID Driver    c:\windows\system32\drivers\appid.sys   Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  27. arc     arc     c:\windows\system32\drivers\arc.sys     Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  28. arcsas  arcsas  c:\windows\system32\drivers\arcsas.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  29. asyncmac        RAS Asynchronous Media Driver   c:\windows\system32\drivers\asyncmac.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  30. atapi   IDE Channel     c:\windows\system32\drivers\atapi.sys   Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  31. b06bdrv Broadcom NetXtreme II VBD       c:\windows\system32\drivers\bxvbda.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  32. b57nd60a        Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet - NDIS 6.0  c:\windows\system32\drivers\b57nd60a.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  33. beep    Beep    c:\windows\system32\drivers\beep.sys    Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  34. blbdrive        blbdrive        c:\windows\system32\drivers\blbdrive.sys        Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  35. bowser  Browser Support Driver  c:\windows\system32\drivers\bowser.sys  File System Driver      Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  36. brfiltlo        Brother USB Mass-Storage Lower Filter Driver    c:\windows\system32\drivers\brfiltlo.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  37. brfiltup        Brother USB Mass-Storage Upper Filter Driver    c:\windows\system32\drivers\brfiltup.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  38. brserid Brother MFC Serial Port Interface Driver (WDM)  c:\windows\system32\drivers\brserid.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  39. brserwdm        Brother WDM Serial driver       c:\windows\system32\drivers\brserwdm.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  40. brusbmdm        Brother MFC USB Fax Only Modem  c:\windows\system32\drivers\brusbmdm.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  41. brusbser        Brother MFC USB Serial WDM Driver       c:\windows\system32\drivers\brusbser.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  42. bthmodem        Bluetooth Serial Communications Driver  c:\windows\system32\drivers\bthmodem.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  43. cdfs    CD/DVD File System Reader       c:\windows\system32\drivers\cdfs.sys    File System Driver      Yes     Disabled        Running OK      Normal  No      Yes    
  44. cdrom   CD-ROM Driver   c:\windows\system32\drivers\cdrom.sys   Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  45. circlass        Consumer IR Devices     c:\windows\system32\drivers\circlass.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  46. clfs    Common Log (CLFS)       c:\windows\system32\clfs.sys    Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  47. cmbatt  Microsoft ACPI Control Method Battery Driver    c:\windows\system32\drivers\cmbatt.sys  Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  48. cmdide  cmdide  c:\windows\system32\drivers\cmdide.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Critical        No      No     
  49. cng     CNG     c:\windows\system32\drivers\cng.sys     Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  50. compbatt        Microsoft Composite Battery Driver      c:\windows\system32\drivers\compbatt.sys        Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  51. compositebus    Composite Bus Enumerator Driver c:\windows\system32\drivers\compositebus.sys    Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  52. crcdisk Crcdisk Filter Driver   c:\windows\system32\drivers\crcdisk.sys Kernel Driver   No      Disabled        Stopped OK      Normal  No      No     
  53. dfsc    DFS Namespace Client Driver     c:\windows\system32\drivers\dfsc.sys    File System Driver      Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  54. discache        System Attribute Cache  c:\windows\system32\drivers\discache.sys        Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  55. disk    Disk Driver     c:\windows\system32\drivers\disk.sys    Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Normal  No      Yes    
  56. drmkaud Microsoft Trusted Audio Drivers c:\windows\system32\drivers\drmkaud.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  57. dxgkrnl LDDM Graphics Subsystem c:\windows\system32\drivers\dxgkrnl.sys Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Ignore  No      Yes    
  58. eamonm  eamonm  c:\windows\system32\drivers\eamonm.sys  File System Driver      Yes     Auto    Running OK      Normal  No      Yes    
  59. ebdrv   Broadcom NetXtreme II 10 GigE VBD       c:\windows\system32\drivers\evbda.sys   Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  60. ehdrv   ehdrv   c:\windows\system32\drivers\ehdrv.sys   Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  61. elxstor elxstor c:\windows\system32\drivers\elxstor.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  62. epfwwfpr        epfwwfpr        c:\windows\system32\drivers\epfwwfpr.sys        Kernel Driver   Yes     Auto    Running OK      Normal  No      Yes    
  63. errdev  Microsoft Hardware Error Device Driver  c:\windows\system32\drivers\errdev.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  64. exfat   exFAT File System Driver        c:\windows\system32\drivers\exfat.sys   File System Driver      No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  65. fastfat FAT12/16/32 File System Driver  c:\windows\system32\drivers\fastfat.sys File System Driver      No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  66. fdc     Floppy Disk Controller Driver   c:\windows\system32\drivers\fdc.sys     Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  67. fileinfo        File Information FS MiniFilter  c:\windows\system32\drivers\fileinfo.sys        File System Driver      Yes     Boot    Running OK      Normal  No      Yes    
  68. filetrace       Filetrace       c:\windows\system32\drivers\filetrace.sys       File System Driver      No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  69. flpydisk        Floppy Disk Driver      c:\windows\system32\drivers\flpydisk.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  70. fltmgr  FltMgr  c:\windows\system32\drivers\fltmgr.sys  File System Driver      Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  71. fsdepends       File System Dependency Minifilter       c:\windows\system32\drivers\fsdepends.sys       File System Driver      No      Manual  Stopped OK      Critical        No      No     
  72. fvevol  Bitlocker Drive Encryption Filter Driver        c:\windows\system32\drivers\fvevol.sys  Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  73. gagp30kx        Microsoft Generic AGPv3.0 Filter for K8 Processor Platforms     c:\windows\system32\drivers\gagp30kx.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  74. hcw85cir        Hauppauge Consumer Infrared Receiver    c:\windows\system32\drivers\hcw85cir.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  75. hdaudaddservice Microsoft 1.1 UAA Function Driver for High Definition Audio Service     c:\windows\system32\drivers\hdaudio.sys Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  76. hdaudbus        Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio      c:\windows\system32\drivers\hdaudbus.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  77. hidbatt HID UPS Battery Driver  c:\windows\system32\drivers\hidbatt.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  78. hidbth  Microsoft Bluetooth HID Miniport        c:\windows\system32\drivers\hidbth.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Ignore  No      No     
  79. hidir   Microsoft Infrared HID Driver   c:\windows\system32\drivers\hidir.sys   Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Ignore  No      No     
  80. hidusb  Microsoft HID Class Driver      c:\windows\system32\drivers\hidusb.sys  Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  81. hpdskflt        HP Filter       c:\windows\system32\drivers\hpdskflt.sys        Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Normal  No      Yes    
  82. hpsamd  HpSAMD  c:\windows\system32\drivers\hpsamd.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  83. http    HTTP    c:\windows\system32\drivers\http.sys    Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  84. hwpolicy        Hardware Policy Driver  c:\windows\system32\drivers\hwpolicy.sys        Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Normal  No      Yes    
  85. i8042prt        i8042 Keyboard and PS/2 Mouse Port Driver       c:\windows\system32\drivers\i8042prt.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  86. iastor  Intel AHCI Controller   c:\windows\system32\drivers\iastor.sys  Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Normal  No      Yes    
  87. iastorv Intel RAID Controller Windows 7 c:\windows\system32\drivers\iastorv.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  88. igfx    igfx    c:\windows\system32\drivers\igdkmd64.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Ignore  No      No     
  89. iirsp   iirsp   c:\windows\system32\drivers\iirsp.sys   Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  90. intcdaud        Intel(R) Display Audio  c:\windows\system32\drivers\intcdaud.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  91. intelide        intelide        c:\windows\system32\drivers\intelide.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Critical        No      No     
  92. intelkmd        intelkmd        c:\windows\system32\drivers\igdpmd64.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Ignore  No      Yes    
  93. intelppm        Intel Processor Driver  c:\windows\system32\drivers\intelppm.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  94. ipfilterdriver  IP Traffic Filter Driver        c:\windows\system32\drivers\ipfltdrv.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  95. ipmidrv IPMIDRV c:\windows\system32\drivers\ipmidrv.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  96. ipnat   IP Network Address Translator   c:\windows\system32\drivers\ipnat.sys   Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  97. irenum  IR Bus Enumerator       c:\windows\system32\drivers\irenum.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Ignore  No      No     
  98. isapnp  isapnp  c:\windows\system32\drivers\isapnp.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Critical        No      No     
  99. iscsiprt        iScsiPort Driver        c:\windows\system32\drivers\msiscsi.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  100. kbdclass        Keyboard Class Driver   c:\windows\system32\drivers\kbdclass.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  101. kbdhid  Keyboard HID Driver     c:\windows\system32\drivers\kbdhid.sys  Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Ignore  No      Yes    
  102. ksecdd  KSecDD  c:\windows\system32\drivers\ksecdd.sys  Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  103. ksecpkg KSecPkg c:\windows\system32\drivers\ksecpkg.sys Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  104. ksthunk Kernel Streaming Thunks c:\windows\system32\drivers\ksthunk.sys Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  105. lltdio  Link-Layer Topology Discovery Mapper I/O Driver c:\windows\system32\drivers\lltdio.sys  Kernel Driver   Yes     Auto    Running OK      Normal  No      Yes    
  106. lsi_fc  LSI_FC  c:\windows\system32\drivers\lsi_fc.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  107. lsi_sas LSI_SAS c:\windows\system32\drivers\lsi_sas.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  108. lsi_sas2        LSI_SAS2        c:\windows\system32\drivers\lsi_sas2.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  109. lsi_scsi        LSI_SCSI        c:\windows\system32\drivers\lsi_scsi.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  110. luafv   UAC File Virtualization c:\windows\system32\drivers\luafv.sys   File System Driver      Yes     Auto    Running OK      Normal  No      Yes    
  111. megasas megasas c:\windows\system32\drivers\megasas.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  112. megasr  MegaSR  c:\windows\system32\drivers\megasr.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  113. modem   Modem   c:\windows\system32\drivers\modem.sys   Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Ignore  No      No     
  114. monitor Microsoft Monitor Class Function Driver Service c:\windows\system32\drivers\monitor.sys Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  115. mouclass        Mouse Class Driver      c:\windows\system32\drivers\mouclass.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  116. mouhid  Mouse HID Driver        c:\windows\system32\drivers\mouhid.sys  Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Ignore  No      Yes    
  117. mountmgr        Mount Point Manager     c:\windows\system32\drivers\mountmgr.sys        Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  118. mpio    mpio    c:\windows\system32\drivers\mpio.sys    Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  119. mpsdrv  Windows Firewall Authorization Driver   c:\windows\system32\drivers\mpsdrv.sys  Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  120. mrxdav  WebDav Client Redirector Driver c:\windows\system32\drivers\mrxdav.sys  File System Driver      No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  121. mrxsmb  SMB MiniRedirector Wrapper and Engine   c:\windows\system32\drivers\mrxsmb.sys  File System Driver      Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  122. mrxsmb10        SMB 1.x MiniRedirector  c:\windows\system32\drivers\mrxsmb10.sys        File System Driver      Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  123. mrxsmb20        SMB 2.0 MiniRedirector  c:\windows\system32\drivers\mrxsmb20.sys        File System Driver      Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  124. msahci  msahci  c:\windows\system32\drivers\msahci.sys  Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  125. msdsm   msdsm   c:\windows\system32\drivers\msdsm.sys   Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  126. msfs    Msfs    c:\windows\system32\drivers\msfs.sys    File System Driver      Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  127. mshidkmdf       Pass-through HID to KMDF Filter Driver  c:\windows\system32\drivers\mshidkmdf.sys       Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Ignore  No      No     
  128. msisadrv        msisadrv        c:\windows\system32\drivers\msisadrv.sys        Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  129. mskssrv Microsoft Streaming Service Proxy       c:\windows\system32\drivers\mskssrv.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  130. mspclock        Microsoft Streaming Clock Proxy c:\windows\system32\drivers\mspclock.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  131. mspqm   Microsoft Streaming Quality Manager Proxy       c:\windows\system32\drivers\mspqm.sys   Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  132. msrpc   MsRPC   c:\windows\system32\drivers\msrpc.sys   Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  133. mssmbios        Microsoft System Management BIOS Driver c:\windows\system32\drivers\mssmbios.sys        Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  134. mstee   Microsoft Streaming Tee/Sink-to-Sink Converter  c:\windows\system32\drivers\mstee.sys   Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  135. mtconfig        Microsoft Input Configuration Driver    c:\windows\system32\drivers\mtconfig.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  136. mup     Mup     c:\windows\system32\drivers\mup.sys     File System Driver      Yes     Boot    Running OK      Normal  No      Yes    
  137. nativewifip     NativeWiFi Filter       c:\windows\system32\drivers\nwifi.sys   Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  138. ndis    NDIS System Driver      c:\windows\system32\drivers\ndis.sys    Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  139. ndiscap NDIS Capture LightWeight Filter c:\windows\system32\drivers\ndiscap.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  140. ndistapi        Remote Access NDIS TAPI Driver  c:\windows\system32\drivers\ndistapi.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  141. ndisuio NDIS Usermode I/O Protocol      c:\windows\system32\drivers\ndisuio.sys Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  142. ndiswan Remote Access NDIS WAN Driver   c:\windows\system32\drivers\ndiswan.sys Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  143. ndproxy NDIS Proxy      c:\windows\system32\drivers\ndproxy.sys Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  144. netbios NetBIOS Interface       c:\windows\system32\drivers\netbios.sys File System Driver      Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  145. netbt   NetBT   c:\windows\system32\drivers\netbt.sys   Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  146. netwns64        ___ Intel(R) Wireless WiFi Link 5000 Series Adapter Driver for Windows 7 - 64 Bit       c:\windows\system32\drivers\netwns64.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  147. nfrd960 nfrd960 c:\windows\system32\drivers\nfrd960.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  148. npfs    Npfs    c:\windows\system32\drivers\npfs.sys    File System Driver      Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  149. nsiproxy        NSI proxy service driver.       c:\windows\system32\drivers\nsiproxy.sys        Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  150. ntfs    Ntfs    c:\windows\system32\drivers\ntfs.sys    File System Driver      Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  151. null    Null    c:\windows\system32\drivers\null.sys    Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  152. nusb3hub        Renesas Electronics USB 3.0 Hub Driver  c:\windows\system32\drivers\nusb3hub.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  153. nusb3xhc        Renesas Electronics USB 3.0 Host Controller Driver      c:\windows\system32\drivers\nusb3xhc.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  154. nvraid  nvraid  c:\windows\system32\drivers\nvraid.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  155. nvstor  nvstor  c:\windows\system32\drivers\nvstor.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Critical        No      No     
  156. nv_agp  NVIDIA nForce AGP Bus Filter    c:\windows\system32\drivers\nv_agp.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  157. ohci1394        1394 OHCI Compliant Host Controller (Legacy)    c:\windows\system32\drivers\ohci1394.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  158. parport Parallel port driver    c:\windows\system32\drivers\parport.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Ignore  No      No     
  159. partmgr Partition Manager       c:\windows\system32\drivers\partmgr.sys Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  160. pci     PCI Bus Driver  c:\windows\system32\drivers\pci.sys     Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  161. pciide  pciide  c:\windows\system32\drivers\pciide.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Critical        No      No     
  162. pcmcia  pcmcia  c:\windows\system32\drivers\pcmcia.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  163. pcw     Performance Counters for Windows Driver c:\windows\system32\drivers\pcw.sys     Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Normal  No      Yes    
  164. peauth  PEAUTH  c:\windows\system32\drivers\peauth.sys  Kernel Driver   Yes     Auto    Running OK      Normal  No      Yes    
  165. pptpminiport    WAN Miniport (PPTP)     c:\windows\system32\drivers\raspptp.sys Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  166. processor       Processor Driver        c:\windows\system32\drivers\processr.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  167. psched  QoS Packet Scheduler    c:\windows\system32\drivers\pacer.sys   Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  168. ql2300  ql2300  c:\windows\system32\drivers\ql2300.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  169. ql40xx  ql40xx  c:\windows\system32\drivers\ql40xx.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  170. qwavedrv        QWAVE driver    c:\windows\system32\drivers\qwavedrv.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  171. rasacd  Remote Access Auto Connection Driver    c:\windows\system32\drivers\rasacd.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  172. rasagilevpn     WAN Miniport (IKEv2)    c:\windows\system32\drivers\agilevpn.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  173. rasl2tp WAN Miniport (L2TP)     c:\windows\system32\drivers\rasl2tp.sys Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  174. raspppoe        Remote Access PPPOE Driver      c:\windows\system32\drivers\raspppoe.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  175. rassstp WAN Miniport (SSTP)     c:\windows\system32\drivers\rassstp.sys Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  176. rdbss   Redirected Buffering Sub Sysytem        c:\windows\system32\drivers\rdbss.sys   File System Driver      Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  177. rdpbus  Remote Desktop Device Redirector Bus Driver     c:\windows\system32\drivers\rdpbus.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  178. rdpcdd  RDPCDD  c:\windows\system32\drivers\rdpcdd.sys  Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Ignore  No      Yes    
  179. rdpencdd        RDP Encoder Mirror Driver       c:\windows\system32\drivers\rdpencdd.sys        Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Ignore  No      Yes    
  180. rdprefmp        Reflector Display Driver used to gain access to graphics data   c:\windows\system32\drivers\rdprefmp.sys        Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Ignore  No      Yes    
  181. rdpwd   RDP Winstation Driver   c:\windows\system32\drivers\rdpwd.sys   Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Ignore  No      No     
  182. rdyboost        ReadyBoost      c:\windows\system32\drivers\rdyboost.sys        Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  183. rspciestor      Realtek PCIE CardReader Driver  c:\windows\system32\drivers\rtspstor.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Ignore  No      Yes    
  184. rspndr  Link-Layer Topology Discovery Responder c:\windows\system32\drivers\rspndr.sys  Kernel Driver   Yes     Auto    Running OK      Normal  No      Yes    
  185. rtl8167 Realtek 8167 NT Driver  c:\windows\system32\drivers\rt64win7.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  186. sbp2port        sbp2port        c:\windows\system32\drivers\sbp2port.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  187. scfilter        Smart card PnP Class Filter Driver      c:\windows\system32\drivers\scfilter.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  188. secdrv  Security Driver c:\windows\system32\drivers\secdrv.sys  Kernel Driver   Yes     Auto    Running OK      Normal  No      Yes    
  189. serenum Serenum Filter Driver   c:\windows\system32\drivers\serenum.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  190. serial  Serial  c:\windows\system32\drivers\serial.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Ignore  No      No     
  191. sermouse        Serial Mouse Driver     c:\windows\system32\drivers\sermouse.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  192. sffdisk SFF Storage Class Driver        c:\windows\system32\drivers\sffdisk.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  193. sffp_mmc        SFF Storage Protocol Driver for MMC     c:\windows\system32\drivers\sffp_mmc.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  194. sffp_sd SFF Storage Protocol Driver for SDBus   c:\windows\system32\drivers\sffp_sd.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  195. sfloppy High-Capacity Floppy Disk Drive c:\windows\system32\drivers\sfloppy.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  196. sisraid2        SiSRaid2        c:\windows\system32\drivers\sisraid2.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  197. sisraid4        SiSRaid4        c:\windows\system32\drivers\sisraid4.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  198. smb     Message-oriented TCP/IP and TCP/IPv6 Protocol (SMB session)     c:\windows\system32\drivers\smb.sys     Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  199. spldr   Security Processor Loader Driver        c:\windows\system32\drivers\spldr.sys   Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  200. srv     Server SMB 1.xxx Driver c:\windows\system32\drivers\srv.sys     File System Driver      Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  201. srv2    Server SMB 2.xxx Driver c:\windows\system32\drivers\srv2.sys    File System Driver      Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  202. srvnet  srvnet  c:\windows\system32\drivers\srvnet.sys  File System Driver      Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  203. stexstor        stexstor        c:\windows\system32\drivers\stexstor.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  204. sthda   IDT High Definition Audio CODEC c:\windows\system32\drivers\stwrt64.sys Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  205. swenum  Software Bus Driver     c:\windows\system32\drivers\swenum.sys  Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  206. syntp   Synaptics TouchPad Driver       c:\windows\system32\drivers\syntp.sys   Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  207. tcpip   TCP/IP Protocol Driver  c:\windows\system32\drivers\tcpip.sys   Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Normal  No      Yes    
  208. tcpip6  Microsoft IPv6 Protocol Driver  c:\windows\system32\drivers\tcpip.sys   Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  209. tcpipreg        TCP/IP Registry Compatibility   c:\windows\system32\drivers\tcpipreg.sys        Kernel Driver   Yes     Auto    Running OK      Normal  No      Yes    
  210. tdpipe  TDPIPE  c:\windows\system32\drivers\tdpipe.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  211. tdtcp   TDTCP   c:\windows\system32\drivers\tdtcp.sys   Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  212. tdx     NetIO Legacy TDI Support Driver c:\windows\system32\drivers\tdx.sys     Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  213. termdd  Terminal Device Driver  c:\windows\system32\drivers\termdd.sys  Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  214. tssecsrv        Remote Desktop Services Security Filter Driver  c:\windows\system32\drivers\tssecsrv.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Ignore  No      No     
  215. tsusbflt        TsUsbFlt        c:\windows\system32\drivers\tsusbflt.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  216. tsusbgd Remote Desktop Generic USB Device       c:\windows\system32\drivers\tsusbgd.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  217. tunnel  Microsoft Tunnel Miniport Adapter Driver        c:\windows\system32\drivers\tunnel.sys  Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  218. uagp35  Microsoft AGPv3.5 Filter        c:\windows\system32\drivers\uagp35.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  219. udfs    udfs    c:\windows\system32\drivers\udfs.sys    File System Driver      No      Disabled        Stopped OK      Normal  No      No     
  220. uliagpkx        Uli AGP Bus Filter      c:\windows\system32\drivers\uliagpkx.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  221. umbus   UMBus Enumerator Driver c:\windows\system32\drivers\umbus.sys   Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  222. umpass  Microsoft UMPass Driver c:\windows\system32\drivers\umpass.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  223. usbccgp Microsoft USB Generic Parent Driver     c:\windows\system32\drivers\usbccgp.sys Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  224. usbcir  eHome Infrared Receiver (USBCIR)        c:\windows\system32\drivers\usbcir.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  225. usbehci Microsoft USB 2.0 Enhanced Host Controller Miniport Driver      c:\windows\system32\drivers\usbehci.sys Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  226. usbhub  Microsoft USB Standard Hub Driver       c:\windows\system32\drivers\usbhub.sys  Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  227. usbohci Microsoft USB Open Host Controller Miniport Driver      c:\windows\system32\drivers\usbohci.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  228. usbprint        Microsoft USB PRINTER Class     c:\windows\system32\drivers\usbprint.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  229. usbstor USB Mass Storage Driver c:\windows\system32\drivers\usbstor.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  230. usbuhci Microsoft USB Universal Host Controller Miniport Driver c:\windows\system32\drivers\usbuhci.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  231. usbvideo        USB Video Device (WDM)  c:\windows\system32\drivers\usbvideo.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  232. vdrvroot        Microsoft Virtual Drive Enumerator Driver       c:\windows\system32\drivers\vdrvroot.sys        Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  233. vga     vga     c:\windows\system32\drivers\vgapnp.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Ignore  No      No     
  234. vgasave VgaSave c:\windows\system32\drivers\vga.sys     Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Ignore  No      Yes    
  235. vhdmp   vhdmp   c:\windows\system32\drivers\vhdmp.sys   Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  236. viaide  viaide  c:\windows\system32\drivers\viaide.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Critical        No      No     
  237. volmgr  Volume Manager Driver   c:\windows\system32\drivers\volmgr.sys  Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  238. volmgrx Dynamic Volume Manager  c:\windows\system32\drivers\volmgrx.sys Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  239. volsnap Storage volumes c:\windows\system32\drivers\volsnap.sys Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Critical        No      Yes    
  240. vsmraid vsmraid c:\windows\system32\drivers\vsmraid.sys Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  241. vwifibus        Virtual WiFi Bus Driver c:\windows\system32\drivers\vwifibus.sys        Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  242. vwififlt        Virtual WiFi Filter Driver      c:\windows\system32\drivers\vwififlt.sys        Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  243. wacompen        Wacom Serial Pen HID Driver     c:\windows\system32\drivers\wacompen.sys        Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  244. wanarp  Remote Access IP ARP Driver     c:\windows\system32\drivers\wanarp.sys  Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  245. wanarpv6        Remote Access IPv6 ARP Driver   c:\windows\system32\drivers\wanarp.sys  Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  246. wd      Wd      c:\windows\system32\drivers\wd.sys      Kernel Driver   No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  247. wdf01000        Kernel Mode Driver Frameworks service   c:\windows\system32\drivers\wdf01000.sys        Kernel Driver   Yes     Boot    Running OK      Normal  No      Yes    
  248. wfplwf  WFP Lightweight Filter  c:\windows\system32\drivers\wfplwf.sys  Kernel Driver   Yes     System  Running OK      Normal  No      Yes    
  249. wimmount        WIMMount        c:\windows\system32\drivers\wimmount.sys        File System Driver      No      Manual  Stopped OK      Normal  No      No     
  250. winusb  WinUSB Driver   c:\windows\system32\drivers\winusb.sys  Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  251. wmiacpi Microsoft Windows Management Interface for ACPI c:\windows\system32\drivers\wmiacpi.sys Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  252. ws2ifsl Winsock IFS Driver      c:\windows\system32\drivers\ws2ifsl.sys Kernel Driver   No      Disabled        Stopped OK      Normal  No      No     
  253. wudfpf  User Mode Driver Frameworks Platform Driver     c:\windows\system32\drivers\wudfpf.sys  Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  254. wudfrd  WUDFRd  c:\windows\system32\drivers\wudfrd.sys  Kernel Driver   Yes     Manual  Running OK      Normal  No      Yes    
  255.  
  256. [Environment Variables]
  257.  
  258. Variable        Value   User Name      
  259. ComSpec %SystemRoot%\system32\cmd.exe   <SYSTEM>       
  260. FP_NO_HOST_CHECK        NO      <SYSTEM>       
  261. OS      Windows_NT      <SYSTEM>       
  262. Path    C:\Program Files (x86)\AMD APP\bin\x86_64;C:\Program Files (x86)\AMD APP\bin\x86;C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\PhysX\Common;%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static <SYSTEM>       
  263. PATHEXT .COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WSF;.WSH;.MSC   <SYSTEM>       
  264. PROCESSOR_ARCHITECTURE  AMD64   <SYSTEM>       
  265. TEMP    %SystemRoot%\TEMP       <SYSTEM>       
  266. TMP     %SystemRoot%\TEMP       <SYSTEM>       
  267. USERNAME        SYSTEM  <SYSTEM>       
  268. windir  %SystemRoot%    <SYSTEM>       
  269. PSModulePath    %SystemRoot%\system32\WindowsPowerShell\v1.0\Modules\   <SYSTEM>       
  270. NUMBER_OF_PROCESSORS    8       <SYSTEM>       
  271. PROCESSOR_LEVEL 6       <SYSTEM>       
  272. PROCESSOR_IDENTIFIER    Intel64 Family 6 Model 42 Stepping 7, GenuineIntel      <SYSTEM>       
  273. PROCESSOR_REVISION      2a07    <SYSTEM>       
  274. windows_tracing_logfile C:\BVTBin\Tests\installpackage\csilogfile.log   <SYSTEM>       
  275. windows_tracing_flags   3       <SYSTEM>       
  276. AMDAPPSDKROOT   C:\Program Files (x86)\AMD APP\ <SYSTEM>       
  277. TEMP    %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp        NT AUTHORITY\SYSTEM    
  278. TMP     %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp        NT AUTHORITY\SYSTEM    
  279. TEMP    %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp        NT AUTHORITY\LOCAL SERVICE     
  280. TMP     %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp        NT AUTHORITY\LOCAL SERVICE     
  281. TEMP    %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp        NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE   
  282. TMP     %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp        NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE   
  283. TEMP    %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp        Kyle-PC\Kyle   
  284. TMP     %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp        Kyle-PC\Kyle   
  285.  
  286. [Print Jobs]
  287.  
  288. Document        Size    Owner   Notify  Status  Time Submitted  Start Time      Until Time      Elapsed Time    Pages Printed   Job ID  Priority        Parameters      Driver  Print Processor Host Print Queue        Data Type       Name   
  289.  
  290. [Network Connections]
  291.  
  292. Local Name      Remote Name     Type    Status  User Name      
  293.  
  294. [Running Tasks]
  295.  
  296. Name    Path    Process ID      Priority        Min Working Set Max Working Set Start Time      Version Size    File Date      
  297. system idle process     Not Available   0       0       Not Available   Not Available   Not Available   Not Available   Not Available   Not Available  
  298. system  Not Available   4       8       Not Available   Not Available   5/7/2012 1:23 PM        Not Available   Not Available   Not Available  
  299. smss.exe        Not Available   360     11      200     1380    5/7/2012 1:23 PM        Not Available   Not Available   Not Available  
  300. csrss.exe       c:\windows\system32\csrss.exe   516     13      200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7600.16385  7.50 KB (7,680 bytes)   7/13/2009 7:19 PM      
  301. wininit.exe     c:\windows\system32\wininit.exe 640     13      200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7600.16385  126.00 KB (129,024 bytes)       7/13/2009 7:52 PM      
  302. csrss.exe       c:\windows\system32\csrss.exe   664     13      200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7600.16385  7.50 KB (7,680 bytes)   7/13/2009 7:19 PM      
  303. services.exe    c:\windows\system32\services.exe        704     9       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7600.16385  321.00 KB (328,704 bytes)       7/13/2009 7:19 PM      
  304. lsass.exe       c:\windows\system32\lsass.exe   720     9       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7601.17725  30.50 KB (31,232 bytes) 4/30/2012 6:43 PM      
  305. lsm.exe c:\windows\system32\lsm.exe     728     8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7601.17514  335.00 KB (343,040 bytes)       11/20/2010 10:23 PM    
  306. winlogon.exe    c:\windows\system32\winlogon.exe        848     13      200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7601.17514  381.50 KB (390,656 bytes)       11/20/2010 10:24 PM    
  307. svchost.exe     c:\windows\system32\svchost.exe 876     8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7600.16385  26.50 KB (27,136 bytes) 7/13/2009 7:31 PM      
  308. svchost.exe     c:\windows\system32\svchost.exe 956     8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7600.16385  26.50 KB (27,136 bytes) 7/13/2009 7:31 PM      
  309. atiesrxx.exe    c:\windows\system32\atiesrxx.exe        1012    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.14.11.1117    230.00 KB (235,520 bytes)       2/14/2012 10:13 PM     
  310. svchost.exe     c:\windows\system32\svchost.exe 376     8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7600.16385  26.50 KB (27,136 bytes) 7/13/2009 7:31 PM      
  311. svchost.exe     c:\windows\system32\svchost.exe 532     8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7600.16385  26.50 KB (27,136 bytes) 7/13/2009 7:31 PM      
  312. svchost.exe     c:\windows\system32\svchost.exe 488     8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7600.16385  26.50 KB (27,136 bytes) 7/13/2009 7:31 PM      
  313. stacsv64.exe    c:\program files\idt\wdm\stacsv64.exe   652     8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        1.0.6345.0      294.50 KB (301,568 bytes)       5/4/2012 2:34 AM       
  314. svchost.exe     c:\windows\system32\svchost.exe 1252    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7600.16385  26.50 KB (27,136 bytes) 7/13/2009 7:31 PM      
  315. atieclxx.exe    c:\windows\system32\atieclxx.exe        1296    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.14.11.1117    484.50 KB (496,128 bytes)       2/14/2012 10:13 PM     
  316. hpservice.exe   c:\windows\system32\hpservice.exe       1316    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        4.2.2.1 29.80 KB (30,520 bytes) 5/13/2011 9:58 PM      
  317. wudfhost.exe    c:\windows\system32\wudfhost.exe        1364    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7601.17514  221.50 KB (226,816 bytes)       11/20/2010 10:23 PM    
  318. dwm.exe c:\windows\system32\dwm.exe     1612    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7600.16385  117.50 KB (120,320 bytes)       7/13/2009 7:37 PM      
  319. explorer.exe    c:\windows\explorer.exe 1636    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7601.17567  2.74 MB (2,871,808 bytes)       4/30/2012 6:42 PM      
  320. svchost.exe     c:\windows\system32\svchost.exe 1724    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7600.16385  26.50 KB (27,136 bytes) 7/13/2009 7:31 PM      
  321. egui.exe        c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\egui.exe     1856    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        5.0.93.0        3.84 MB (4,030,008 bytes)       8/10/2011 12:39 AM     
  322. sttray64.exe    c:\program files\idt\wdm\sttray64.exe   1868    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        1.0.6345.0      1.08 MB (1,128,448 bytes)       5/4/2012 2:34 AM       
  323. igfxpers.exe    c:\windows\system32\igfxpers.exe        1880    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        8.15.10.2342    409.02 KB (418,840 bytes)       3/26/2011 1:29 AM      
  324. hkcmd.exe       c:\windows\system32\hkcmd.exe   1916    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        8.15.10.2342    382.52 KB (391,704 bytes)       3/26/2011 1:29 AM      
  325. spoolsv.exe     c:\windows\system32\spoolsv.exe 1292    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7601.17514  546.00 KB (559,104 bytes)       11/20/2010 10:24 PM    
  326. taskhost.exe    c:\windows\system32\taskhost.exe        1472    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7601.17514  67.50 KB (69,120 bytes) 11/20/2010 10:24 PM    
  327. svchost.exe     c:\windows\system32\svchost.exe 1688    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7600.16385  26.50 KB (27,136 bytes) 7/13/2009 7:31 PM      
  328. nusb3mon.exe    c:\program files (x86)\renesas electronics\usb 3.0 host controller driver\application\nusb3mon.exe      1820    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        2.1.12.0        110.63 KB (113,288 bytes)       4/14/2011 9:17 PM      
  329. iastoricon.exe  c:\program files (x86)\intel\intel(r) rapid storage technology\iastoricon.exe   1952    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        10.6.0.1002     277.77 KB (284,440 bytes)       5/1/2012 11:08 AM      
  330. aestsr64.exe    c:\program files\idt\wdm\aestsr64.exe   2064    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        1.0.64.7        87.50 KB (89,600 bytes) 5/4/2012 2:34 AM       
  331. ekrn.exe        c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\x86\ekrn.exe 2136    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        5.0.93.0        952.09 KB (974,944 bytes)       8/10/2011 12:39 AM     
  332. riconman.exe    c:\program files (x86)\realtek\realtek pcie card reader\riconman.exe    2192    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        1.3.4.1 2.30 MB (2,413,056 bytes)       5/1/2012 11:10 AM      
  333. pnkbstra.exe    c:\windows\syswow64\pnkbstra.exe        2284    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        Not Available   75.09 KB (76,888 bytes) 5/1/2012 10:10 PM      
  334. searchindexer.exe       c:\windows\system32\searchindexer.exe   3004    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        7.0.7601.17610  578.00 KB (591,872 bytes)       4/30/2012 6:44 PM      
  335. wmpnetwk.exe    c:\program files\windows media player\wmpnetwk.exe      140     8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        12.0.7601.17514 1.45 MB (1,525,248 bytes)       11/20/2010 10:25 PM    
  336. svchost.exe     c:\windows\system32\svchost.exe 2056    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7600.16385  26.50 KB (27,136 bytes) 7/13/2009 7:31 PM      
  337. svchost.exe     c:\windows\system32\svchost.exe 3184    8       200     1380    5/7/2012 1:23 PM        6.1.7600.16385  26.50 KB (27,136 bytes) 7/13/2009 7:31 PM      
  338. chrome.exe      c:\users\kyle\appdata\local\google\chrome\application\chrome.exe        3680    8       200     1380    5/7/2012 1:24 PM        18.0.1025.168   1.17 MB (1,224,176 bytes)       4/30/2012 5:57 PM      
  339. chrome.exe      c:\users\kyle\appdata\local\google\chrome\application\chrome.exe        3916    6       200     1380    5/7/2012 1:24 PM        18.0.1025.168   1.17 MB (1,224,176 bytes)       4/30/2012 5:57 PM      
  340. chrome.exe      c:\users\kyle\appdata\local\google\chrome\application\chrome.exe        3972    6       200     1380    5/7/2012 1:24 PM        18.0.1025.168   1.17 MB (1,224,176 bytes)       4/30/2012 5:57 PM      
  341. rundll32.exe    c:\windows\syswow64\rundll32.exe        3832    8       200     1380    5/7/2012 1:24 PM        6.1.7600.16385  43.50 KB (44,544 bytes) 7/13/2009 7:41 PM      
  342. chrome.exe      c:\users\kyle\appdata\local\google\chrome\application\chrome.exe        3588    8       200     1380    5/7/2012 1:24 PM        18.0.1025.168   1.17 MB (1,224,176 bytes)       4/30/2012 5:57 PM      
  343. iastordatamgrsvc.exe    c:\program files (x86)\intel\intel(r) rapid storage technology\iastordatamgrsvc.exe     2480    8       200     1380    5/7/2012 1:25 PM        10.6.0.1002     13.27 KB (13,592 bytes) 5/1/2012 11:08 AM      
  344. sppsvc.exe      c:\windows\system32\sppsvc.exe  2364    8       200     1380    5/7/2012 1:25 PM        6.1.7601.17514  3.36 MB (3,524,608 bytes)       11/20/2010 10:23 PM    
  345. svchost.exe     c:\windows\system32\svchost.exe 2788    8       200     1380    5/7/2012 1:26 PM        6.1.7600.16385  26.50 KB (27,136 bytes) 7/13/2009 7:31 PM      
  346. mom.exe c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\mom.exe     2396    8       200     1380    5/7/2012 1:28 PM        2.0.0.0 292.00 KB (299,008 bytes)       8/23/2010 6:11 PM      
  347. ccc.exe c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\ccc.exe     4868    8       200     1380    5/7/2012 1:28 PM        3.5.0.0 292.00 KB (299,008 bytes)       9/28/2010 5:33 PM      
  348. presentationfontcache.exe       c:\windows\microsoft.net\framework64\v3.0\wpf\presentationfontcache.exe 1028    8       200     1380    5/7/2012 1:29 PM        3.0.6920.5011   41.85 KB (42,856 bytes) 11/20/2010 10:24 PM    
  349. chrome.exe      c:\users\kyle\appdata\local\google\chrome\application\chrome.exe        940     8       200     1380    5/7/2012 2:33 PM        18.0.1025.168   1.17 MB (1,224,176 bytes)       4/30/2012 5:57 PM      
  350. chrome.exe      c:\users\kyle\appdata\local\google\chrome\application\chrome.exe        1572    6       200     1380    5/7/2012 2:40 PM        18.0.1025.168   1.17 MB (1,224,176 bytes)       4/30/2012 5:57 PM      
  351. chrome.exe      c:\users\kyle\appdata\local\google\chrome\application\chrome.exe        5896    6       200     1380    5/7/2012 8:44 PM        18.0.1025.168   1.17 MB (1,224,176 bytes)       4/30/2012 5:57 PM      
  352. chrome.exe      c:\users\kyle\appdata\local\google\chrome\application\chrome.exe        1060    6       200     1380    5/7/2012 8:48 PM        18.0.1025.168   1.17 MB (1,224,176 bytes)       4/30/2012 5:57 PM      
  353. chrome.exe      c:\users\kyle\appdata\local\google\chrome\application\chrome.exe        3664    8       200     1380    5/8/2012 3:37 AM        18.0.1025.168   1.17 MB (1,224,176 bytes)       4/30/2012 5:57 PM      
  354. chrome.exe      c:\users\kyle\appdata\local\google\chrome\application\chrome.exe        5836    6       200     1380    5/8/2012 7:53 AM        18.0.1025.168   1.17 MB (1,224,176 bytes)       4/30/2012 5:57 PM      
  355. chrome.exe      c:\users\kyle\appdata\local\google\chrome\application\chrome.exe        6116    6       200     1380    5/8/2012 8:03 AM        18.0.1025.168   1.17 MB (1,224,176 bytes)       4/30/2012 5:57 PM      
  356. chrome.exe      c:\users\kyle\appdata\local\google\chrome\application\chrome.exe        1928    8       200     1380    5/8/2012 9:08 AM        18.0.1025.168   1.17 MB (1,224,176 bytes)       4/30/2012 5:57 PM      
  357. chrome.exe      c:\users\kyle\appdata\local\google\chrome\application\chrome.exe        5996    8       200     1380    5/8/2012 9:08 AM        18.0.1025.168   1.17 MB (1,224,176 bytes)       4/30/2012 5:57 PM      
  358. notepad.exe     c:\windows\system32\notepad.exe 920     8       200     1380    5/8/2012 9:41 AM        6.1.7600.16385  189.00 KB (193,536 bytes)       7/13/2009 7:56 PM      
  359. audiodg.exe     Not Available   3564    8       Not Available   Not Available   5/8/2012 9:45 AM        Not Available   Not Available   Not Available  
  360. rundll32.exe    c:\windows\system32\rundll32.exe        5908    8       200     1380    5/8/2012 9:45 AM        6.1.7600.16385  44.50 KB (45,568 bytes) 7/13/2009 7:57 PM      
  361. msinfo32.exe    c:\windows\system32\msinfo32.exe        2164    8       200     1380    5/8/2012 9:49 AM        6.1.7601.17514  370.00 KB (378,880 bytes)       11/20/2010 10:23 PM    
  362. wmiprvse.exe    c:\windows\system32\wbem\wmiprvse.exe   1708    8       200     1380    5/8/2012 9:49 AM        6.1.7601.17514  364.00 KB (372,736 bytes)       11/20/2010 10:24 PM    
  363. wmiprvse.exe    c:\windows\system32\wbem\wmiprvse.exe   4664    8       200     1380    5/8/2012 9:49 AM        6.1.7601.17514  364.00 KB (372,736 bytes)       11/20/2010 10:24 PM    
  364. searchprotocolhost.exe  c:\windows\system32\searchprotocolhost.exe      136     4       200     32768   5/8/2012 9:50 AM        7.0.7601.17610  244.00 KB (249,856 bytes)       4/30/2012 6:44 PM      
  365. searchfilterhost.exe    c:\windows\system32\searchfilterhost.exe        2760    4       200     32768   5/8/2012 9:50 AM        7.0.7601.17610  111.00 KB (113,664 bytes)       4/30/2012 6:44 PM      
  366.  
  367. [Loaded Modules]
  368.  
  369. Name    Version Size    File Date       Manufacturer    Path   
  370. csrss   6.1.7600.16385  7.50 KB (7,680 bytes)   7/13/2009 7:19 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\csrss.exe  
  371. ntdll   6.1.7601.17725  1.65 MB (1,731,920 bytes)       4/30/2012 6:35 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ntdll.dll  
  372. csrsrv  6.1.7601.17713  42.50 KB (43,520 bytes) 4/30/2012 6:41 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\csrsrv.dll 
  373. basesrv 6.1.7600.16385  51.50 KB (52,736 bytes) 7/13/2009 7:18 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\basesrv.dll
  374. winsrv  6.1.7601.17641  209.50 KB (214,528 bytes)       4/30/2012 6:39 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\winsrv.dll 
  375. user32  6.1.7601.17514  984.50 KB (1,008,128 bytes)     11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\user32.dll 
  376. gdi32   6.1.7601.17514  394.50 KB (403,968 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\gdi32.dll  
  377. kernel32        6.1.7601.17651  1.11 MB (1,162,752 bytes)       4/30/2012 6:39 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\kernel32.dll       
  378. kernelbase      6.1.7601.17651  412.00 KB (421,888 bytes)       4/30/2012 6:39 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\kernelbase.dll     
  379. lpk     6.1.7600.16385  41.00 KB (41,984 bytes) 7/13/2009 7:38 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\lpk.dll    
  380. usp10   1.626.7601.17514        781.50 KB (800,256 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\usp10.dll  
  381. msvcrt  7.0.7601.17744  620.00 KB (634,880 bytes)       4/30/2012 6:33 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msvcrt.dll 
  382. sxssrv  6.1.7600.16385  31.00 KB (31,744 bytes) 7/13/2009 7:26 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sxssrv.dll 
  383. sxs     6.1.7601.17514  569.00 KB (582,656 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sxs.dll    
  384. rpcrt4  6.1.7601.17514  1.16 MB (1,219,584 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\rpcrt4.dll 
  385. cryptbase       6.1.7600.16385  43.00 KB (44,032 bytes) 7/13/2009 7:20 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\cryptbase.dll      
  386. advapi32        6.1.7600.16385  856.50 KB (877,056 bytes)       7/13/2009 8:41 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\advapi32.dll       
  387. sechost 6.1.7600.16385  111.00 KB (113,664 bytes)       7/13/2009 7:20 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sechost.dll
  388. wininit 6.1.7600.16385  126.00 KB (129,024 bytes)       7/13/2009 7:52 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wininit.exe
  389. profapi 6.1.7600.16385  43.00 KB (44,032 bytes) 7/13/2009 7:20 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\profapi.dll
  390. imm32   6.1.7600.16385  163.50 KB (167,424 bytes)       7/13/2009 7:38 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\imm32.dll  
  391. msctf   6.1.7600.16385  1.02 MB (1,067,008 bytes)       7/13/2009 7:40 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msctf.dll  
  392. rpcrtremote     6.1.7601.17514  64.00 KB (65,536 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\rpcrtremote.dll    
  393. apphelp 6.1.7601.17514  334.00 KB (342,016 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\apphelp.dll
  394. ws2_32  6.1.7601.17514  291.00 KB (297,984 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ws2_32.dll 
  395. nsi     6.1.7600.16385  13.50 KB (13,824 bytes) 7/13/2009 7:21 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\nsi.dll    
  396. mswsock 6.1.7601.17514  318.50 KB (326,144 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\mswsock.dll
  397. wshtcpip        6.1.7600.16385  13.00 KB (13,312 bytes) 7/13/2009 7:21 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wshtcpip.dll       
  398. wship6  6.1.7600.16385  13.50 KB (13,824 bytes) 7/13/2009 7:21 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wship6.dll 
  399. secur32 6.1.7601.17725  27.50 KB (28,160 bytes) 4/30/2012 6:43 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\secur32.dll
  400. sspicli 6.1.7601.17725  133.00 KB (136,192 bytes)       4/30/2012 6:43 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sspicli.dll
  401. credssp 6.1.7601.17514  21.50 KB (22,016 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\credssp.dll
  402. services        6.1.7600.16385  321.00 KB (328,704 bytes)       7/13/2009 7:19 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\services.exe       
  403. scext   6.1.7600.16385  87.00 KB (89,088 bytes) 7/13/2009 7:31 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\scext.dll  
  404. scesrv  6.1.7601.17514  396.50 KB (406,016 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\scesrv.dll 
  405. srvcli  6.1.7601.17514  125.00 KB (128,000 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\srvcli.dll 
  406. authz   6.1.7600.16385  173.50 KB (177,664 bytes)       7/13/2009 7:50 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\authz.dll  
  407. ubpm    6.1.7600.16385  209.00 KB (214,016 bytes)       7/13/2009 7:31 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ubpm.dll   
  408. wtsapi32        6.1.7600.16385  53.00 KB (54,272 bytes) 7/13/2009 8:17 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wtsapi32.dll       
  409. winsta  6.1.7601.17514  229.50 KB (235,008 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\winsta.dll 
  410. lsass   6.1.7601.17725  30.50 KB (31,232 bytes) 4/30/2012 6:43 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\lsass.exe  
  411. sspisrv 6.1.7601.17725  28.50 KB (29,184 bytes) 4/30/2012 6:43 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sspisrv.dll
  412. lsasrv  6.1.7601.17725  1.38 MB (1,447,936 bytes)       4/30/2012 6:43 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\lsasrv.dll 
  413. samsrv  6.1.7601.17514  741.00 KB (758,784 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\samsrv.dll 
  414. cryptdll        6.1.7600.16385  64.50 KB (66,048 bytes) 7/13/2009 7:49 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\cryptdll.dll       
  415. msasn1  6.1.7601.17514  45.50 KB (46,592 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msasn1.dll 
  416. wevtapi 6.1.7600.16385  418.00 KB (428,032 bytes)       7/13/2009 7:46 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wevtapi.dll
  417. cngaudit        6.1.7600.16385  18.50 KB (18,944 bytes) 7/13/2009 7:49 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\cngaudit.dll       
  418. ncrypt  6.1.7600.16385  300.00 KB (307,200 bytes)       7/13/2009 7:49 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ncrypt.dll 
  419. bcrypt  6.1.7600.16385  121.00 KB (123,904 bytes)       7/13/2009 7:49 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\bcrypt.dll 
  420. msprivs 6.1.7600.16385  2.00 KB (2,048 bytes)   7/13/2009 7:50 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msprivs.dll
  421. netjoin 6.1.7601.17514  184.50 KB (188,928 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\netjoin.dll
  422. negoexts        6.1.7600.16385  114.50 KB (117,248 bytes)       7/13/2009 7:50 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\negoexts.dll       
  423. kerberos        6.1.7601.17527  699.00 KB (715,776 bytes)       4/30/2012 6:42 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\kerberos.dll       
  424. cryptsp 6.1.7600.16385  78.00 KB (79,872 bytes) 7/13/2009 7:53 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\cryptsp.dll
  425. msv1_0  6.1.7601.17514  305.00 KB (312,320 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msv1_0.dll 
  426. netlogon        6.1.7601.17514  679.50 KB (695,808 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\netlogon.dll       
  427. dnsapi  6.1.7601.17570  349.50 KB (357,888 bytes)       4/30/2012 6:42 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dnsapi.dll 
  428. logoncli        6.1.7601.17514  182.50 KB (186,880 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\logoncli.dll       
  429. schannel        6.1.7601.17725  333.00 KB (340,992 bytes)       4/30/2012 6:43 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\schannel.dll       
  430. crypt32 6.1.7601.17514  1.39 MB (1,456,128 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\crypt32.dll
  431. wdigest 6.1.7600.16385  205.50 KB (210,432 bytes)       7/13/2009 7:50 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wdigest.dll
  432. rsaenh  6.1.7600.16385  274.66 KB (281,256 bytes)       7/13/2009 7:53 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\rsaenh.dll 
  433. tspkg   6.1.7601.17514  84.00 KB (86,016 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\tspkg.dll  
  434. pku2u   6.1.7600.16385  235.00 KB (240,640 bytes)       7/13/2009 7:50 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\pku2u.dll  
  435. bcryptprimitives        6.1.7601.17514  291.12 KB (298,104 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\bcryptprimitives.dll       
  436. efslsaext       6.1.7600.16385  55.50 KB (56,832 bytes) 7/13/2009 7:50 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\efslsaext.dll      
  437. scecli  6.1.7601.17514  227.50 KB (232,960 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\scecli.dll 
  438. iphlpapi        6.1.7601.17514  142.50 KB (145,920 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\iphlpapi.dll       
  439. winnsi  6.1.7600.16385  25.50 KB (26,112 bytes) 7/13/2009 7:21 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\winnsi.dll 
  440. netutils        6.1.7601.17514  28.50 KB (29,184 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\netutils.dll       
  441. userenv 6.1.7601.17514  106.50 KB (109,056 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\userenv.dll
  442. keyiso  6.1.7600.16385  28.50 KB (29,184 bytes) 7/13/2009 7:49 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\keyiso.dll 
  443. dssenh  6.1.7600.16385  186.41 KB (190,880 bytes)       7/13/2009 7:53 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dssenh.dll 
  444. gpapi   6.1.7600.16385  94.50 KB (96,768 bytes) 7/13/2009 7:54 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\gpapi.dll  
  445. cryptnet        6.1.7600.16385  135.50 KB (138,752 bytes)       7/13/2009 7:49 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\cryptnet.dll       
  446. wldap32 6.1.7601.17514  305.50 KB (312,832 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wldap32.dll
  447. certpoleng      6.1.7601.17514  70.00 KB (71,680 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\certpoleng.dll     
  448. wkscli  6.1.7601.17514  70.00 KB (71,680 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wkscli.dll 
  449. lsm     6.1.7601.17514  335.00 KB (343,040 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\lsm.exe    
  450. sysntfy 6.1.7600.16385  22.50 KB (23,040 bytes) 7/13/2009 7:52 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sysntfy.dll
  451. wmsgapi 6.1.7600.16385  14.50 KB (14,848 bytes) 7/13/2009 7:52 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wmsgapi.dll
  452. pcwum   6.1.7600.16385  36.00 KB (36,864 bytes) 7/13/2009 7:19 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\pcwum.dll  
  453. winlogon        6.1.7601.17514  381.50 KB (390,656 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\winlogon.exe       
  454. uxinit  6.1.7600.16385  24.50 KB (25,088 bytes) 7/13/2009 7:54 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\uxinit.dll 
  455. uxtheme 6.1.7600.16385  324.50 KB (332,288 bytes)       7/13/2009 7:55 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\uxtheme.dll
  456. windowscodecs   6.1.7601.17514  1.14 MB (1,190,400 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\windowscodecs.dll  
  457. ole32   6.1.7601.17514  1.99 MB (2,086,912 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ole32.dll  
  458. slc     6.1.7600.16385  30.00 KB (30,720 bytes) 7/13/2009 7:51 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\slc.dll    
  459. mpr     6.1.7600.16385  79.00 KB (80,896 bytes) 7/13/2009 8:10 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\mpr.dll    
  460. svchost 6.1.7600.16385  26.50 KB (27,136 bytes) 7/13/2009 7:31 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\svchost.exe
  461. umpnpmgr        6.1.7601.17621  395.00 KB (404,480 bytes)       4/30/2012 6:33 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\umpnpmgr.dll       
  462. spinf   6.1.7600.16385  103.00 KB (105,472 bytes)       7/13/2009 7:26 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\spinf.dll  
  463. devrtl  6.1.7600.16385  57.00 KB (58,368 bytes) 7/13/2009 7:26 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\devrtl.dll 
  464. umpo    6.1.7600.16385  160.00 KB (163,840 bytes)       7/13/2009 7:27 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\umpo.dll   
  465. setupapi        6.1.7601.17514  1.81 MB (1,900,544 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\setupapi.dll       
  466. cfgmgr32        6.1.7601.17514  203.00 KB (207,872 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\cfgmgr32.dll       
  467. oleaut32        6.1.7601.17676  841.50 KB (861,696 bytes)       4/30/2012 6:33 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\oleaut32.dll       
  468. devobj  6.1.7600.16385  91.00 KB (93,184 bytes) 7/13/2009 7:26 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\devobj.dll 
  469. rpcss   6.1.7601.17514  500.00 KB (512,000 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\rpcss.dll  
  470. clbcatq 2001.12.8530.16385      593.50 KB (607,744 bytes)       7/13/2009 8:00 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\clbcatq.dll
  471. ntmarta 6.1.7600.16385  158.50 KB (162,304 bytes)       7/13/2009 7:50 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ntmarta.dll
  472. wmidcprv        6.1.7601.17514  187.00 KB (191,488 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wbem\wmidcprv.dll  
  473. fastprox        6.1.7600.16385  888.00 KB (909,312 bytes)       7/13/2009 7:47 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wbem\fastprox.dll  
  474. wbemcomn        6.1.7601.17514  517.00 KB (529,408 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wbemcomn.dll       
  475. ntdsapi 6.1.7600.16385  148.50 KB (152,064 bytes)       7/13/2009 7:54 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ntdsapi.dll
  476. wbemprox        6.1.7600.16385  42.50 KB (43,520 bytes) 7/13/2009 7:46 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wbem\wbemprox.dll  
  477. wbemsvc 6.1.7600.16385  63.00 KB (64,512 bytes) 7/13/2009 7:46 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wbem\wbemsvc.dll   
  478. wmiutils        6.1.7600.16385  134.00 KB (137,216 bytes)       7/13/2009 7:47 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wbem\wmiutils.dll  
  479. wintrust        6.1.7601.17787  215.50 KB (220,672 bytes)       4/30/2012 6:46 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wintrust.dll       
  480. rpcepmap        6.1.7600.16385  65.50 KB (67,072 bytes) 7/13/2009 7:21 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\rpcepmap.dll       
  481. firewallapi     6.1.7600.16385  730.50 KB (748,032 bytes)       7/13/2009 8:08 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\firewallapi.dll    
  482. version 6.1.7600.16385  28.50 KB (29,184 bytes) 7/13/2009 7:57 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\version.dll
  483. fwpuclnt        6.1.7600.16385  316.50 KB (324,096 bytes)       7/13/2009 8:09 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\fwpuclnt.dll       
  484. atiesrxx        6.14.11.1117    230.00 KB (235,520 bytes)       2/14/2012 10:13 PM      AMD     c:\windows\system32\atiesrxx.exe       
  485. psapi   6.1.7600.16385  9.00 KB (9,216 bytes)   7/13/2009 7:26 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\psapi.dll  
  486. powrprof        6.1.7600.16385  163.50 KB (167,424 bytes)       7/13/2009 7:27 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\powrprof.dll       
  487. wevtsvc 6.1.7601.17514  1.57 MB (1,646,080 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wevtsvc.dll
  488. audiosrv        6.1.7601.17514  663.50 KB (679,424 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\audiosrv.dll       
  489. mmdevapi        6.1.7600.16385  277.50 KB (284,160 bytes)       7/13/2009 8:18 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\mmdevapi.dll       
  490. propsys 7.0.7601.17514  1.16 MB (1,212,416 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\propsys.dll
  491. avrt    6.1.7600.16385  18.00 KB (18,432 bytes) 7/13/2009 8:22 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\avrt.dll   
  492. audioses        6.1.7601.17514  289.50 KB (296,448 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\audioses.dll       
  493. lmhsvc  6.1.7600.16385  23.00 KB (23,552 bytes) 7/13/2009 8:09 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\lmhsvc.dll 
  494. nrpsrv  6.1.7601.17514  15.00 KB (15,360 bytes) 11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\nrpsrv.dll 
  495. dhcpcore        6.1.7601.17514  310.50 KB (317,952 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dhcpcore.dll       
  496. dhcpcore6       6.1.7600.16385  219.00 KB (224,256 bytes)       7/13/2009 7:21 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dhcpcore6.dll      
  497. shlwapi 6.1.7601.17514  438.00 KB (448,512 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\shlwapi.dll
  498. provsvc 6.1.7601.17514  183.50 KB (187,904 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\provsvc.dll
  499. npmproxy        6.1.7600.16385  31.00 KB (31,744 bytes) 7/13/2009 8:12 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\npmproxy.dll       
  500. actxprxy        6.1.7601.17514  936.00 KB (958,464 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\actxprxy.dll       
  501. fundisc 6.1.7600.16385  190.00 KB (194,560 bytes)       7/13/2009 7:35 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\fundisc.dll
  502. atl     3.5.2284.0      88.50 KB (90,624 bytes) 7/13/2009 8:34 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\atl.dll    
  503. msxml6  6.30.7601.17514 1.91 MB (2,004,480 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msxml6.dll 
  504. fdproxy 6.1.7601.17514  72.50 KB (74,240 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\fdproxy.dll
  505. p2p     6.1.7600.16385  258.50 KB (264,704 bytes)       7/13/2009 8:11 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\p2p.dll    
  506. p2pcollab       6.1.7600.16385  567.50 KB (581,120 bytes)       7/13/2009 8:11 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\p2pcollab.dll      
  507. shell32 6.1.7601.17755  13.52 MB (14,172,672 bytes)     4/30/2012 6:44 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\shell32.dll
  508. ieproxy 9.0.8112.16421  534.00 KB (546,816 bytes)       4/30/2012 6:58 PM       Microsoft Corporation   c:\program files\internet explorer\ieproxy.dll 
  509. dhcpcsvc        6.1.7600.16385  85.00 KB (87,040 bytes) 7/13/2009 7:21 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dhcpcsvc.dll       
  510. dhcpcsvc6       6.1.7600.16385  53.00 KB (54,272 bytes) 7/13/2009 7:21 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dhcpcsvc6.dll      
  511. pnrpnsp 6.1.7600.16385  84.00 KB (86,016 bytes) 7/13/2009 8:11 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\pnrpnsp.dll
  512. xmllite 1.3.1001.0      195.00 KB (199,680 bytes)       4/30/2012 6:42 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\xmllite.dll
  513. wscsvc  6.1.7600.16385  95.00 KB (97,280 bytes) 7/13/2009 7:48 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wscsvc.dll 
  514. dbghelp 6.1.7601.17514  1.04 MB (1,087,488 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dbghelp.dll
  515. imagehlp        6.1.7601.17787  79.50 KB (81,408 bytes) 4/30/2012 6:46 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\imagehlp.dll       
  516. wuapi   7.5.7601.17514  679.50 KB (695,808 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wuapi.dll  
  517. cabinet 6.1.7601.17514  92.50 KB (94,720 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\cabinet.dll
  518. rasadhlp        6.1.7600.16385  16.00 KB (16,384 bytes) 7/13/2009 8:10 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\rasadhlp.dll       
  519. nlaapi  6.1.7601.17514  69.00 KB (70,656 bytes) 11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\nlaapi.dll 
  520. napinsp 6.1.7600.16385  66.50 KB (68,096 bytes) 7/13/2009 8:10 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\napinsp.dll
  521. winrnr  6.1.7600.16385  28.00 KB (28,672 bytes) 7/13/2009 7:53 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\winrnr.dll 
  522. uxsms   6.1.7600.16385  38.00 KB (38,912 bytes) 7/13/2009 7:37 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\uxsms.dll  
  523. wudfsvc 6.1.7601.17514  77.00 KB (78,848 bytes) 11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wudfsvc.dll
  524. wudfplatform    6.1.7601.17514  178.50 KB (182,784 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wudfplatform.dll   
  525. wlansvc 6.1.7600.16385  866.00 KB (886,784 bytes)       7/13/2009 8:07 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wlansvc.dll
  526. dsrole  6.1.7600.16385  32.00 KB (32,768 bytes) 7/13/2009 7:50 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dsrole.dll 
  527. wlanmsm 6.1.7601.17514  405.00 KB (414,720 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wlanmsm.dll
  528. wlansec 6.1.7600.16385  437.50 KB (448,000 bytes)       7/13/2009 8:07 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wlansec.dll
  529. onex    6.1.7601.17514  230.00 KB (235,520 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\onex.dll   
  530. eappprxy        6.1.7600.16385  63.00 KB (64,512 bytes) 7/13/2009 8:12 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\eappprxy.dll       
  531. eappcfg 6.1.7600.16385  257.50 KB (263,680 bytes)       7/13/2009 8:12 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\eappcfg.dll
  532. wlgpclnt        6.1.7600.16385  106.00 KB (108,544 bytes)       7/13/2009 8:07 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wlgpclnt.dll       
  533. l2gpstore       6.1.7600.16385  69.50 KB (71,168 bytes) 7/13/2009 8:07 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\l2gpstore.dll      
  534. wlanutil        6.1.7600.16385  10.50 KB (10,752 bytes) 7/13/2009 8:07 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wlanutil.dll       
  535. winscard        6.1.7601.17514  212.50 KB (217,600 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\winscard.dll       
  536. netcfgx 6.1.7601.17514  507.50 KB (519,680 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\netcfgx.dll
  537. pcasvc  6.1.7600.16385  182.00 KB (186,368 bytes)       7/13/2009 7:32 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\pcasvc.dll 
  538. aepic   6.1.7600.16385  58.50 KB (59,904 bytes) 7/13/2009 7:32 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\aepic.dll  
  539. sfc     6.1.7600.16385  3.00 KB (3,072 bytes)   7/13/2009 7:25 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sfc.dll    
  540. sfc_os  6.1.7600.16385  44.00 KB (45,056 bytes) 7/13/2009 7:26 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sfc_os.dll 
  541. sysmain 6.1.7601.17514  1.66 MB (1,743,360 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sysmain.dll
  542. trkwks  6.1.7600.16385  117.00 KB (119,808 bytes)       7/13/2009 7:59 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\trkwks.dll 
  543. netman  6.1.7600.16385  352.00 KB (360,448 bytes)       7/13/2009 8:08 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\netman.dll 
  544. netshell        6.1.7601.17514  2.53 MB (2,652,160 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\netshell.dll       
  545. hidserv 6.1.7600.16385  38.00 KB (38,912 bytes) 7/13/2009 8:06 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\hidserv.dll
  546. hid     6.1.7600.16385  29.50 KB (30,208 bytes) 7/13/2009 8:06 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\hid.dll    
  547. portabledeviceapi       6.1.7601.17514  740.50 KB (758,272 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\portabledeviceapi.dll      
  548. portabledeviceconnectapi        6.1.7600.16385  76.00 KB (77,824 bytes) 7/13/2009 8:21 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\portabledeviceconnectapi.dll       
  549. rasdlg  6.1.7600.16385  840.50 KB (860,672 bytes)       7/13/2009 8:10 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\rasdlg.dll 
  550. mprapi  6.1.7601.17514  216.00 KB (221,184 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\mprapi.dll 
  551. rasapi32        6.1.7600.16385  375.50 KB (384,512 bytes)       7/13/2009 8:10 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\rasapi32.dll       
  552. rasman  6.1.7600.16385  98.00 KB (100,352 bytes)        7/13/2009 8:10 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\rasman.dll 
  553. rtutils 6.1.7601.17514  51.00 KB (52,224 bytes) 11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\rtutils.dll
  554. hnetcfg 6.1.7600.16385  414.50 KB (424,448 bytes)       7/13/2009 8:08 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\hnetcfg.dll
  555. listsvc 6.1.7601.17514  227.00 KB (232,448 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\listsvc.dll
  556. idlisten        6.1.7600.16385  209.00 KB (214,016 bytes)       7/13/2009 7:52 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\idlisten.dll       
  557. netapi32        6.1.7601.17514  71.00 KB (72,704 bytes) 11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\netapi32.dll       
  558. samcli  6.1.7601.17514  66.00 KB (67,584 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\samcli.dll 
  559. hgprint 6.1.7601.17514  229.50 KB (235,008 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\hgprint.dll
  560. winspool        6.1.7601.17514  432.00 KB (442,368 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\winspool.drv       
  561. samlib  6.1.7600.16385  104.50 KB (107,008 bytes)       7/13/2009 7:53 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\samlib.dll 
  562. shacct  6.1.7601.17514  132.00 KB (135,168 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\shacct.dll 
  563. comctl32        5.82.7601.17514 619.00 KB (633,856 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\winsxs\amd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_5.82.7601.17514_none_a4d6a923711520a9\comctl32.dll  
  564. cscapi  6.1.7601.17514  45.00 KB (46,080 bytes) 11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\cscapi.dll 
  565. comctl32        6.10.7601.17514 1.94 MB (2,030,080 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\winsxs\amd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.7601.17514_none_fa396087175ac9ac\comctl32.dll   
  566. gpsvc   6.1.7601.17514  759.50 KB (777,728 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\gpsvc.dll  
  567. profsvc 6.1.7601.17514  205.00 KB (209,920 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\profsvc.dll
  568. themeservice    6.1.7600.16385  43.50 KB (44,544 bytes) 7/13/2009 7:54 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\themeservice.dll   
  569. sens    6.1.7600.16385  63.00 KB (64,512 bytes) 7/13/2009 7:34 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sens.dll   
  570. eapsvc  6.1.7600.16385  108.50 KB (111,104 bytes)       7/13/2009 8:12 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\eapsvc.dll 
  571. eapphost        6.1.7601.17514  296.50 KB (303,616 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\eapphost.dll       
  572. umb     6.1.7601.17514  58.50 KB (59,904 bytes) 11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\umb.dll    
  573. shsvcs  6.1.7601.17514  362.00 KB (370,688 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\shsvcs.dll 
  574. schedsvc        6.1.7601.17514  1.06 MB (1,110,016 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\schedsvc.dll       
  575. ktmw32  6.1.7600.16385  22.50 KB (23,040 bytes) 7/13/2009 7:19 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ktmw32.dll 
  576. taskcomp        6.1.7601.17514  462.50 KB (473,600 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\taskcomp.dll       
  577. fveapi  6.1.7601.17514  337.50 KB (345,600 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\fveapi.dll 
  578. tbs     6.1.7600.16385  19.50 KB (19,968 bytes) 7/13/2009 7:21 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\tbs.dll    
  579. fvecerts        6.1.7600.16385  20.00 KB (20,480 bytes) 7/13/2009 7:21 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\fvecerts.dll       
  580. wiarpc  6.1.7600.16385  42.50 KB (43,520 bytes) 7/13/2009 8:35 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wiarpc.dll 
  581. wmisvc  6.1.7600.16385  237.00 KB (242,688 bytes)       7/13/2009 7:47 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wbem\wmisvc.dll    
  582. iphlpsvc        6.1.7601.17514  556.00 KB (569,344 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\iphlpsvc.dll       
  583. sqmapi  6.1.7601.17514  239.00 KB (244,736 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sqmapi.dll 
  584. wdscore 6.1.7600.16385  265.00 KB (271,360 bytes)       7/13/2009 7:28 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wdscore.dll
  585. vssapi  6.1.7601.17514  1.67 MB (1,753,088 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\vssapi.dll 
  586. vsstrace        6.1.7600.16385  75.00 KB (76,800 bytes) 7/13/2009 7:36 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\vsstrace.dll       
  587. srvsvc  6.1.7601.17514  230.50 KB (236,032 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\srvsvc.dll 
  588. browser 6.1.7601.17514  133.00 KB (136,192 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\browser.dll
  589. netprofm        6.1.7600.16385  449.00 KB (459,776 bytes)       7/13/2009 8:12 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\netprofm.dll       
  590. sscore  6.1.7601.17514  13.00 KB (13,312 bytes) 11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sscore.dll 
  591. clusapi 6.1.7601.17514  307.00 KB (314,368 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\clusapi.dll
  592. nci     6.1.7601.17514  88.00 KB (90,112 bytes) 11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\nci.dll    
  593. resutils        6.1.7600.16385  84.00 KB (86,016 bytes) 7/13/2009 7:34 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\resutils.dll       
  594. wbemcore        6.1.7601.17514  1.17 MB (1,225,216 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wbem\wbemcore.dll  
  595. esscli  6.1.7600.16385  430.00 KB (440,320 bytes)       7/13/2009 7:47 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wbem\esscli.dll    
  596. repdrvfs        6.1.7600.16385  441.00 KB (451,584 bytes)       7/13/2009 7:47 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wbem\repdrvfs.dll  
  597. wmiprvsd        6.1.7601.17514  736.50 KB (754,176 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wbem\wmiprvsd.dll  
  598. ncobjapi        6.1.7600.16385  67.50 KB (69,120 bytes) 7/13/2009 7:47 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ncobjapi.dll       
  599. wbemess 6.1.7600.16385  494.00 KB (505,856 bytes)       7/13/2009 7:47 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wbem\wbemess.dll   
  600. upnp    6.1.7601.17514  258.00 KB (264,192 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\upnp.dll   
  601. winhttp 6.1.7601.17514  434.00 KB (444,416 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\winhttp.dll
  602. webio   6.1.7601.17725  386.50 KB (395,776 bytes)       4/30/2012 6:43 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\webio.dll  
  603. ssdpapi 6.1.7600.16385  50.00 KB (51,200 bytes) 7/13/2009 8:10 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ssdpapi.dll
  604. msxml3  8.110.7601.17514        1.79 MB (1,881,088 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msxml3.dll 
  605. urlmon  9.0.8112.16443  1.28 MB (1,345,536 bytes)       5/1/2012 3:54 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\system32\urlmon.dll 
  606. iertutil        9.0.8112.16443  2.04 MB (2,144,256 bytes)       5/1/2012 3:54 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\system32\iertutil.dll       
  607. wininet 9.0.8112.16443  1.33 MB (1,390,080 bytes)       5/1/2012 3:53 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wininet.dll
  608. normaliz        6.1.7600.16385  2.50 KB (2,560 bytes)   7/13/2009 7:26 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\normaliz.dll       
  609. wuaueng 7.5.7601.17514  2.31 MB (2,420,736 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wuaueng.dll
  610. esent   6.1.7601.17577  2.45 MB (2,565,632 bytes)       5/1/2012 3:38 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\system32\esent.dll  
  611. mspatcha        6.1.7600.16385  45.50 KB (46,592 bytes) 7/13/2009 7:21 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\mspatcha.dll       
  612. wer     6.1.7600.16385  473.00 KB (484,352 bytes)       7/13/2009 7:41 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wer.dll    
  613. msi     5.0.7601.17514  3.06 MB (3,211,776 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msi.dll    
  614. advpack 8.0.7600.16385  156.50 KB (160,256 bytes)       7/13/2009 7:58 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\advpack.dll
  615. ncprov  6.1.7600.16385  76.50 KB (78,336 bytes) 7/13/2009 7:47 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wbem\ncprov.dll    
  616. mmcss   6.1.7600.16385  66.00 KB (67,584 bytes) 7/13/2009 8:22 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\mmcss.dll  
  617. stacsv64        1.0.6345.0      294.50 KB (301,568 bytes)       5/4/2012 2:34 AM        IDT, Inc.       c:\program files\idt\wdm\stacsv64.exe  
  618. dsound  6.1.7600.16385  528.00 KB (540,672 bytes)       7/13/2009 8:18 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dsound.dll 
  619. winmm   6.1.7600.16385  212.50 KB (217,600 bytes)       7/13/2009 8:18 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\winmm.dll  
  620. stapi64 1.0.6345.0      639.00 KB (654,336 bytes)       4/30/2012 4:57 PM       IDT, Inc.       c:\windows\system32\stapi64.dll
  621. stapo64 1.0.6345.0      1.87 MB (1,965,056 bytes)       4/30/2012 4:57 PM       IDT, Inc.       c:\windows\system32\stapo64.dll
  622. audioeng        6.1.7600.16385  430.50 KB (440,832 bytes)       7/13/2009 8:18 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\audioeng.dll       
  623. WMALFXGFXDSP    6.1.7600.16385  1.33 MB (1,393,152 bytes)       7/13/2009 8:22 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wmalfxgfxdsp.dll   
  624. mfplat  12.0.7600.16385 420.50 KB (430,592 bytes)       7/13/2009 8:19 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\mfplat.dll 
  625. aestar64        2.0.64.1        67.00 KB (68,608 bytes) 5/5/2012 6:01 PM        Andrea Electronics Corporation  c:\windows\system32\aestar64.dll       
  626. sluapo64        1.4.2.1 251.50 KB (257,536 bytes)       4/30/2012 4:57 PM       SRS Labs, Inc.  c:\windows\system32\srslabs\{176f4e15-8f7c-4833-aded-81fae8ccd186}\sluapo64.dll
  627. es      2001.12.8530.16385      393.50 KB (402,944 bytes)       7/13/2009 8:00 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\es.dll     
  628. nsisvc  6.1.7600.16385  25.00 KB (25,600 bytes) 7/13/2009 7:21 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\nsisvc.dll 
  629. wdi     6.1.7600.16385  88.50 KB (90,624 bytes) 7/13/2009 7:31 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wdi.dll    
  630. perftrack       6.1.7600.16385  847.50 KB (867,840 bytes)       7/13/2009 7:33 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\perftrack.dll      
  631. dwmapi  6.1.7600.16385  80.50 KB (82,432 bytes) 7/13/2009 7:37 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dwmapi.dll 
  632. fdphost 6.1.7600.16385  16.00 KB (16,384 bytes) 7/13/2009 7:35 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\fdphost.dll
  633. fdwsd   6.1.7600.16385  129.00 KB (132,096 bytes)       7/13/2009 7:35 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\fdwsd.dll  
  634. mlang   6.1.7600.16385  221.50 KB (226,816 bytes)       7/13/2009 7:55 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\mlang.dll  
  635. wsdapi  6.1.7601.17514  564.00 KB (577,536 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wsdapi.dll 
  636. webservices     6.1.7601.17514  1.10 MB (1,158,656 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\webservices.dll    
  637. fdssdp  6.1.7600.16385  91.50 KB (93,696 bytes) 7/13/2009 7:35 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\fdssdp.dll 
  638. sppuinotify     6.1.7600.16385  64.00 KB (65,536 bytes) 7/13/2009 7:52 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sppuinotify.dll    
  639. sppc    6.1.7601.17514  142.50 KB (145,920 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sppc.dll   
  640. sppcomapi       6.1.7601.17514  227.00 KB (232,448 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sppcomapi.dll      
  641. sppcext 6.1.7600.16385  1.15 MB (1,203,712 bytes)       7/13/2009 7:52 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sppcext.dll
  642. tapi32  6.1.7600.16385  243.00 KB (248,832 bytes)       7/13/2009 8:41 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\tapi32.dll 
  643. slwga   6.1.7601.17514  15.00 KB (15,360 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\slwga.dll  
  644. cryptui 6.1.7601.17514  1.02 MB (1,065,984 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\cryptui.dll
  645. atieclxx        6.14.11.1117    484.50 KB (496,128 bytes)       2/14/2012 10:13 PM      AMD     c:\windows\system32\atieclxx.exe       
  646. atiadlxx        6.14.10.1095    500.00 KB (512,000 bytes)       2/14/2012 9:14 PM       Advanced Micro Devices, Inc.    c:\windows\system32\atiadlxx.dll       
  647. hpservice       4.2.2.1 29.80 KB (30,520 bytes) 5/13/2011 9:58 PM       Hewlett-Packard Company c:\windows\system32\hpservice.exe      
  648. mfc42u  6.6.8064.0      1.30 MB (1,359,872 bytes)       4/30/2012 6:43 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\mfc42u.dll 
  649. odbc32  6.1.7601.17514  704.00 KB (720,896 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\odbc32.dll 
  650. accelerometerdll        4.2.2.1 20.30 KB (20,792 bytes) 5/13/2011 9:58 PM       Hewlett-Packard Company c:\windows\system32\accelerometerdll.dll       
  651. odbcint 6.1.7600.16385  224.00 KB (229,376 bytes)       7/13/2009 8:28 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\odbcint.dll
  652. wudfhost        6.1.7601.17514  221.50 KB (226,816 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wudfhost.exe       
  653. winusb  6.1.7600.16385  20.00 KB (20,480 bytes) 7/13/2009 8:06 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\winusb.dll 
  654. wudfx   6.1.7601.17514  665.50 KB (681,472 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wudfx.dll  
  655. wbf_vfs_0018    4.3.205.0       1.57 MB (1,649,456 bytes)       5/19/2011 1:54 PM       Validity Sensors, Inc.  c:\windows\system32\drivers\umdf\wbf_vfs_0018.dll      
  656. dwm     6.1.7600.16385  117.50 KB (120,320 bytes)       7/13/2009 7:37 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dwm.exe    
  657. dwmredir        6.1.7601.17514  125.50 KB (128,512 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dwmredir.dll       
  658. dwmcore 6.1.7601.17514  1.56 MB (1,632,256 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dwmcore.dll
  659. d3d10_1 6.1.7601.17544  192.50 KB (197,120 bytes)       4/30/2012 6:41 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\d3d10_1.dll
  660. d3d10_1core     6.1.7601.17514  313.50 KB (321,024 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\d3d10_1core.dll    
  661. dxgi    6.1.7601.17514  643.50 KB (658,944 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dxgi.dll   
  662. atiuxp64        8.14.1.6257     42.00 KB (43,008 bytes) 4/13/2011 5:16 AM       Advanced Micro Devices, Inc.    c:\windows\system32\atiuxp64.dll       
  663. explorer        6.1.7601.17567  2.74 MB (2,871,808 bytes)       4/30/2012 6:42 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\explorer.exe
  664. explorerframe   6.1.7601.17514  1.78 MB (1,866,240 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\explorerframe.dll  
  665. duser   6.1.7600.16385  254.50 KB (260,608 bytes)       7/13/2009 7:39 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\duser.dll  
  666. dui70   6.1.7600.16385  954.00 KB (976,896 bytes)       7/13/2009 7:41 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dui70.dll  
  667. gdiplus 6.1.7601.17514  2.06 MB (2,165,248 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\winsxs\amd64_microsoft.windows.gdiplus_6595b64144ccf1df_1.1.7601.17514_none_2b24536c71ed437a\gdiplus.dll    
  668. ehstorshell     6.1.7600.16385  198.50 KB (203,264 bytes)       7/13/2009 8:00 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ehstorshell.dll    
  669. ntshrui 6.1.7601.17755  498.00 KB (509,952 bytes)       4/30/2012 6:44 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ntshrui.dll
  670. iconcodecservice        6.1.7600.16385  14.00 KB (14,336 bytes) 7/13/2009 7:37 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\iconcodecservice.dll       
  671. sndvolsso       6.1.7601.17514  220.00 KB (225,280 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sndvolsso.dll      
  672. timedate        6.1.7601.17753  503.50 KB (515,584 bytes)       4/30/2012 6:42 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\timedate.cpl       
  673. winbrand        6.1.7600.16385  16.00 KB (16,384 bytes) 7/13/2009 7:30 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\winbrand.dll       
  674. gameux  6.1.7601.17514  2.62 MB (2,746,880 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\gameux.dll 
  675. msls31  3.10.349.0      217.00 KB (222,208 bytes)       4/30/2012 6:58 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msls31.dll 
  676. tiptsf  6.1.7601.17514  491.50 KB (503,296 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\program files\common files\microsoft shared\ink\tiptsf.dll  
  677. authui  6.1.7601.17514  1.84 MB (1,927,680 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\authui.dll 
  678. shdocvw 6.1.7601.17514  192.00 KB (196,608 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\shdocvw.dll
  679. linkinfo        6.1.7600.16385  29.00 KB (29,696 bytes) 7/13/2009 7:55 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\linkinfo.dll       
  680. wdmaud  6.1.7601.17514  212.00 KB (217,088 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wdmaud.drv 
  681. ksuser  6.1.7600.16385  5.00 KB (5,120 bytes)   7/13/2009 8:18 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ksuser.dll 
  682. msacm32 6.1.7600.16385  25.00 KB (25,600 bytes) 7/13/2009 8:18 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msacm32.drv
  683. msacm32 6.1.7600.16385  81.50 KB (83,456 bytes) 7/13/2009 8:18 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msacm32.dll
  684. midimap 6.1.7600.16385  20.00 KB (20,480 bytes) 7/13/2009 8:18 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\midimap.dll
  685. stobject        6.1.7601.17514  251.00 KB (257,024 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\stobject.dll       
  686. batmeter        6.1.7601.17514  732.00 KB (749,568 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\batmeter.dll       
  687. prnfldr 6.1.7601.17514  406.50 KB (416,256 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\prnfldr.dll
  688. dxp     6.1.7601.17514  449.00 KB (459,776 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dxp.dll    
  689. syncreg 2007.94.7600.16385      72.00 KB (73,728 bytes) 7/13/2009 8:22 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\syncreg.dll
  690. ehsso   6.1.7600.16385  25.50 KB (26,112 bytes) 7/13/2009 8:24 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\ehome\ehsso.dll     
  691. alttab  6.1.7600.16385  52.00 KB (53,248 bytes) 7/13/2009 7:55 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\alttab.dll 
  692. wpdshserviceobj 6.1.7601.17514  112.50 KB (115,200 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wpdshserviceobj.dll
  693. portabledevicetypes     6.1.7600.16385  214.50 KB (219,648 bytes)       7/13/2009 8:21 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\portabledevicetypes.dll    
  694. pnidui  6.1.7601.17514  1.72 MB (1,808,384 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\pnidui.dll 
  695. qutil   6.1.7601.17514  105.00 KB (107,520 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\qutil.dll  
  696. srchadmin       7.0.7601.17514  333.00 KB (340,992 bytes)       11/20/2010 10:25 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\srchadmin.dll      
  697. actioncenter    6.1.7601.17514  762.50 KB (780,800 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\actioncenter.dll   
  698. msftedit        5.41.21.2510    781.00 KB (799,744 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msftedit.dll       
  699. mssprxy 7.0.7600.16385  98.00 KB (100,352 bytes)        7/13/2009 8:29 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\mssprxy.dll
  700. fxsst   6.1.7600.16385  843.50 KB (863,744 bytes)       7/13/2009 8:35 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\fxsst.dll  
  701. fxsapi  6.1.7601.17514  608.50 KB (623,104 bytes)       11/20/2010 10:25 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\fxsapi.dll 
  702. fxsresm 6.1.7600.16385  903.50 KB (925,184 bytes)       7/13/2009 8:36 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\fxsresm.dll
  703. wlanapi 6.1.7600.16385  111.50 KB (114,176 bytes)       7/13/2009 8:07 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wlanapi.dll
  704. wwanapi 6.1.7600.16385  360.00 KB (368,640 bytes)       7/13/2009 8:12 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wwanapi.dll
  705. wwapi   8.1.2.0 35.50 KB (36,352 bytes) 7/13/2009 8:12 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wwapi.dll  
  706. qagent  6.1.7601.17514  260.00 KB (266,240 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\qagent.dll 
  707. bthprops        6.1.7601.17514  704.50 KB (721,408 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\bthprops.cpl       
  708. ieframe 9.0.8112.16443  10.38 MB (10,888,704 bytes)     5/1/2012 3:53 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ieframe.dll
  709. oleacc  7.0.0.0 324.00 KB (331,776 bytes)       4/30/2012 6:33 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\oleacc.dll 
  710. synccenter      6.1.7601.17514  2.16 MB (2,262,528 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\synccenter.dll     
  711. imapi2  6.1.7601.17514  491.50 KB (503,296 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\imapi2.dll 
  712. hgcpl   6.1.7601.17514  324.50 KB (332,288 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\hgcpl.dll  
  713. wscinterop      6.1.7600.16385  143.00 KB (146,432 bytes)       7/13/2009 7:48 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wscinterop.dll     
  714. wscapi  6.1.7601.17514  62.00 KB (63,488 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wscapi.dll 
  715. wscui   6.1.7600.16385  1.11 MB (1,162,240 bytes)       7/13/2009 7:48 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wscui.cpl  
  716. werconcpl       6.1.7601.17514  1.22 MB (1,281,024 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\werconcpl.dll      
  717. framedynos      6.1.7601.17514  289.00 KB (295,936 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\framedynos.dll     
  718. wercplsupport   6.1.7600.16385  82.50 KB (84,480 bytes) 7/13/2009 7:40 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wercplsupport.dll  
  719. hcproviders     6.1.7600.16385  30.50 KB (31,232 bytes) 7/13/2009 7:56 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\hcproviders.dll    
  720. helppaneproxy   6.1.7600.16385  71.00 KB (72,704 bytes) 7/13/2009 8:29 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\helppaneproxy.dll  
  721. thumbcache      6.1.7601.17514  110.00 KB (112,640 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\thumbcache.dll     
  722. sensapi 6.1.7600.16385  15.50 KB (15,872 bytes) 7/13/2009 7:34 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sensapi.dll
  723. igfxsrvc        8.15.10.2342    61.00 KB (62,464 bytes) 3/26/2011 12:39 AM      Intel Corporation       c:\windows\system32\igfxsrvc.dll       
  724. igfxrenu        8.15.10.2342    279.00 KB (285,696 bytes)       3/26/2011 12:38 AM      Intel Corporation       c:\windows\system32\igfxrenu.lrc       
  725. searchfolder    6.1.7601.17514  847.50 KB (867,840 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\searchfolder.dll   
  726. structuredquery 7.0.7601.17514  472.50 KB (483,840 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\structuredquery.dll
  727. naturallanguage6        6.1.7601.17514  1.26 MB (1,326,080 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\naturallanguage6.dll       
  728. nlsdata0009     6.1.7600.16385  5.98 MB (6,270,976 bytes)       7/13/2009 8:31 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\nlsdata0009.dll    
  729. nlslexicons0009 6.1.7600.16385  2.51 MB (2,628,608 bytes)       7/13/2009 8:33 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\nlslexicons0009.dll
  730. tquery  7.0.7601.17610  2.21 MB (2,315,776 bytes)       4/30/2012 6:44 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\tquery.dll 
  731. networkexplorer 6.1.7601.17514  1.60 MB (1,672,704 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\networkexplorer.dll
  732. drprov  6.1.7600.16385  24.00 KB (24,576 bytes) 7/13/2009 8:17 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\drprov.dll 
  733. ntlanman        6.1.7601.17514  126.50 KB (129,536 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ntlanman.dll       
  734. davclnt 6.1.7601.17514  98.50 KB (100,864 bytes)        11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\davclnt.dll
  735. davhlpr 6.1.7600.16385  25.00 KB (25,600 bytes) 7/13/2009 7:23 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\davhlpr.dll
  736. wkssvc  6.1.7601.17514  116.00 KB (118,784 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wkssvc.dll 
  737. cryptsvc        6.1.7601.17514  173.00 KB (177,152 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\cryptsvc.dll       
  738. nlasvc  6.1.7601.17514  296.50 KB (303,616 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\nlasvc.dll 
  739. ncsi    6.1.7601.17514  206.00 KB (210,944 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ncsi.dll   
  740. dnsrslvr        6.1.7601.17570  179.00 KB (183,296 bytes)       4/30/2012 6:42 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dnsrslvr.dll       
  741. dnsext  6.1.7600.16385  8.00 KB (8,192 bytes)   7/13/2009 8:12 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dnsext.dll 
  742. egui    5.0.93.0        3.84 MB (4,030,008 bytes)       8/10/2011 12:39 AM      ESET    c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\egui.exe    
  743. mfc80u  8.0.50727.4053  1.58 MB (1,655,296 bytes)       8/11/2009 4:37 PM       Microsoft Corporation   c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\mfc80u.dll  
  744. msvcr80 8.0.50727.4940  783.83 KB (802,640 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\winsxs\amd64_microsoft.vc80.crt_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.4940_none_88df89932faf0bf6\msvcr80.dll   
  745. msvcp80 8.0.50727.4940  1.02 MB (1,068,368 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\winsxs\amd64_microsoft.vc80.crt_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.4940_none_88df89932faf0bf6\msvcp80.dll   
  746. mfc80enu        8.0.50727.762   46.00 KB (47,104 bytes) 5/1/2012 11:13 AM       Microsoft Corporation   c:\windows\winsxs\amd64_microsoft.vc80.mfcloc_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.762_none_fc42961a63b5a82b\mfc80enu.dll
  747. eguihips        5.0.93.0        240.52 KB (246,288 bytes)       8/10/2011 12:40 AM      ESET    c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\eguihips.dll
  748. eguiscan        5.0.93.0        543.80 KB (556,848 bytes)       8/10/2011 12:39 AM      ESET    c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\eguiscan.dll
  749. eguiamon        5.0.93.0        338.60 KB (346,728 bytes)       8/10/2011 12:38 AM      ESET    c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\eguiamon.dll
  750. eguiemon        5.0.93.0        117.31 KB (120,128 bytes)       8/10/2011 12:39 AM      ESET    c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\eguiemon.dll
  751. eguidmon        5.0.93.0        112.31 KB (115,008 bytes)       8/10/2011 12:39 AM      ESET    c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\eguidmon.dll
  752. eguiepfw        5.0.93.0        1.57 MB (1,648,672 bytes)       8/10/2011 12:39 AM      ESET    c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\eguiepfw.dll
  753. eguiUpdate      5.0.93.0        548.32 KB (561,480 bytes)       8/10/2011 12:40 AM      ESET    c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\eguiupdate.dll      
  754. eguiMailPlugins 5.0.93.0        105.24 KB (107,768 bytes)       8/10/2011 12:40 AM      ESET    c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\eguimailplugins.dll 
  755. msimg32 6.1.7600.16385  8.00 KB (8,192 bytes)   7/13/2009 7:38 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msimg32.dll
  756. sttray64        1.0.6345.0      1.08 MB (1,128,448 bytes)       5/4/2012 2:34 AM        IDT, Inc.       c:\program files\idt\wdm\sttray64.exe  
  757. stlang64        1.0.6345.0      4.56 MB (4,779,520 bytes)       5/4/2012 2:34 AM        IDT, Inc.       c:\program files\idt\wdm\stlang64.dll  
  758. igfxpers        8.15.10.2342    409.02 KB (418,840 bytes)       3/26/2011 1:29 AM       Intel Corporation       c:\windows\system32\igfxpers.exe       
  759. hccutils        8.15.10.2342    106.50 KB (109,056 bytes)       3/26/2011 12:38 AM      Intel Corporation       c:\windows\system32\hccutils.dll       
  760. IccLibDll_x64   Not Available   92.00 KB (94,208 bytes) 3/20/2012 1:09 AM       Not Available   c:\windows\system32\icclibdll_x64.dll  
  761. hkcmd   8.15.10.2342    382.52 KB (391,704 bytes)       3/26/2011 1:29 AM       Intel Corporation       c:\windows\system32\hkcmd.exe  
  762. spoolsv 6.1.7601.17514  546.00 KB (559,104 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\spoolsv.exe
  763. localspl        6.1.7601.17514  933.50 KB (955,904 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\localspl.dll       
  764. spoolss 6.1.7600.16385  56.50 KB (57,856 bytes) 7/13/2009 8:39 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\spoolss.dll
  765. printisolationproxy     6.1.7601.17514  47.00 KB (48,128 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\printisolationproxy.dll    
  766. fxsmon  6.1.7601.17514  41.00 KB (41,984 bytes) 11/20/2010 10:25 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\fxsmon.dll 
  767. tcpmon  6.1.7600.16385  190.50 KB (195,072 bytes)       7/13/2009 8:39 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\tcpmon.dll 
  768. snmpapi 6.1.7600.16385  27.00 KB (27,648 bytes) 7/13/2009 8:10 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\snmpapi.dll
  769. wsnmp32 6.1.7601.17514  65.50 KB (67,072 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wsnmp32.dll
  770. usbmon  6.1.7600.16385  44.00 KB (45,056 bytes) 7/13/2009 8:39 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\usbmon.dll 
  771. wls0wndh        6.1.7600.16385  10.50 KB (10,752 bytes) 7/13/2009 7:52 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wls0wndh.dll       
  772. wsdmon  6.1.7600.16385  219.50 KB (224,768 bytes)       7/13/2009 8:39 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wsdmon.dll 
  773. fdpnp   6.1.7600.16385  50.00 KB (51,200 bytes) 7/13/2009 7:35 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\fdpnp.dll  
  774. winprint        6.1.7601.17514  38.50 KB (39,424 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\spool\prtprocs\x64\winprint.dll    
  775. win32spl        6.1.7601.17514  733.50 KB (751,104 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\win32spl.dll       
  776. inetpp  6.1.7601.17514  163.00 KB (166,912 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\inetpp.dll 
  777. taskhost        6.1.7601.17514  67.50 KB (69,120 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\taskhost.exe       
  778. playsndsrv      6.1.7600.16385  83.00 KB (84,992 bytes) 7/13/2009 8:18 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\playsndsrv.dll     
  779. hotstartuseragent       6.1.7601.17514  26.50 KB (27,136 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\hotstartuseragent.dll      
  780. msctfmonitor    6.1.7600.16385  27.50 KB (28,160 bytes) 7/13/2009 7:39 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msctfmonitor.dll   
  781. msutb   6.1.7600.16385  230.00 KB (235,520 bytes)       7/13/2009 7:39 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msutb.dll  
  782. dimsjob 6.1.7600.16385  39.50 KB (40,448 bytes) 7/13/2009 7:53 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dimsjob.dll
  783. taskschd        6.1.7601.17514  1.14 MB (1,197,056 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\taskschd.dll       
  784. bfe     6.1.7601.17514  688.50 KB (705,024 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\bfe.dll    
  785. mpssvc  6.1.7601.17514  809.00 KB (828,416 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\mpssvc.dll 
  786. wfapigp 6.1.7600.16385  22.00 KB (22,528 bytes) 7/13/2009 8:08 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wfapigp.dll
  787. dps     6.1.7601.17514  159.00 KB (162,816 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dps.dll    
  788. radardt 6.1.7600.16385  95.50 KB (97,792 bytes) 7/13/2009 7:32 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\radardt.dll
  789. wdiasqmmodule   6.1.7601.17514  35.50 KB (36,352 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wdiasqmmodule.dll  
  790. nusb3mon        2.1.12.0        110.63 KB (113,288 bytes)       4/14/2011 9:17 PM       Renesas Electronics Corporation c:\program files (x86)\renesas electronics\usb 3.0 host controller driver\application\nusb3mon.exe     
  791. wow64   6.1.7601.17651  237.50 KB (243,200 bytes)       4/30/2012 6:39 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wow64.dll  
  792. wow64win        6.1.7601.17651  354.00 KB (362,496 bytes)       4/30/2012 6:39 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wow64win.dll       
  793. wow64cpu        6.1.7601.17651  13.00 KB (13,312 bytes) 4/30/2012 6:39 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wow64cpu.dll       
  794. IAStorIcon      10.6.0.1002     277.77 KB (284,440 bytes)       5/1/2012 11:08 AM       Not Available   c:\program files (x86)\intel\intel(r) rapid storage technology\iastoricon.exe  
  795. aestsr64        1.0.64.7        87.50 KB (89,600 bytes) 5/4/2012 2:34 AM        Andrea Electronics Corporation  c:\program files\idt\wdm\aestsr64.exe  
  796. ekrn    5.0.93.0        952.09 KB (974,944 bytes)       8/10/2011 12:39 AM      ESET    c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\x86\ekrn.exe
  797. riconman        1.3.4.1 2.30 MB (2,413,056 bytes)       5/1/2012 11:10 AM       Realsil Microelectronics Inc.   c:\program files (x86)\realtek\realtek pcie card reader\riconman.exe   
  798. comdlg32        6.1.7601.17514  580.50 KB (594,432 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\comdlg32.dll       
  799. rscrlib 1.0.2.0 157.50 KB (161,280 bytes)       5/1/2012 11:10 AM       Realtek Semiconductor Corp.     c:\program files (x86)\realtek\realtek pcie card reader\rscrlib.dll    
  800. pnkbstra        Not Available   75.09 KB (76,888 bytes) 5/1/2012 10:10 PM       Not Available   c:\windows\syswow64\pnkbstra.exe       
  801. searchindexer   7.0.7601.17610  578.00 KB (591,872 bytes)       4/30/2012 6:44 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\searchindexer.exe  
  802. mssrch  7.0.7601.17610  2.12 MB (2,223,616 bytes)       4/30/2012 6:44 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\mssrch.dll 
  803. msidle  6.1.7600.16385  11.00 KB (11,264 bytes) 7/13/2009 7:55 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msidle.dll 
  804. tquery.dll      7.0.7600.16385  190.50 KB (195,072 bytes)       4/12/2011 4:17 AM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\en-us\tquery.dll.mui       
  805. elscore 6.1.7600.16385  44.50 KB (45,568 bytes) 7/13/2009 7:26 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\elscore.dll
  806. elslad  6.1.7600.16385  632.50 KB (647,680 bytes)       7/13/2009 7:26 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\elslad.dll 
  807. wmpnetwk        12.0.7601.17514 1.45 MB (1,525,248 bytes)       11/20/2010 10:25 PM     Microsoft Corporation   c:\program files\windows media player\wmpnetwk.exe     
  808. wsock32 6.1.7600.16385  18.00 KB (18,432 bytes) 7/13/2009 8:10 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wsock32.dll
  809. wmdrmdev        12.0.7601.17514 621.50 KB (636,416 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wmdrmdev.dll       
  810. drmv2clt        11.0.7600.16385 1.15 MB (1,200,640 bytes)       7/13/2009 8:21 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\drmv2clt.dll       
  811. wmp     12.0.7601.17514 13.96 MB (14,633,472 bytes)     11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wmp.dll    
  812. wmploc  12.0.7601.17514 12.04 MB (12,625,920 bytes)     11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wmploc.dll 
  813. wmpps   12.0.7601.17514 470.00 KB (481,280 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wmpps.dll  
  814. wmpmde  12.0.7601.17514 1,000.50 KB (1,024,512 bytes)   11/20/2010 10:25 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wmpmde.dll 
  815. httpapi 6.1.7601.17514  44.00 KB (45,056 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\httpapi.dll
  816. blackbox        11.0.7601.17514 820.50 KB (840,192 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\blackbox.dll       
  817. winsatapi       6.1.7601.17514  489.50 KB (501,248 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\winsatapi.dll      
  818. msmpeg2enc      6.1.7601.17514  1.11 MB (1,160,192 bytes)       11/20/2010 10:25 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msmpeg2enc.dll     
  819. devenum 6.6.7600.16385  74.00 KB (75,776 bytes) 7/13/2009 8:18 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\devenum.dll
  820. msdmo   6.6.7601.17514  35.00 KB (35,840 bytes) 11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msdmo.dll  
  821. upnphost        6.1.7600.16385  345.50 KB (353,792 bytes)       7/13/2009 8:11 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\upnphost.dll       
  822. ssdpsrv 6.1.7600.16385  188.50 KB (193,024 bytes)       7/13/2009 8:10 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ssdpsrv.dll
  823. fdrespub        6.1.7600.16385  34.00 KB (34,816 bytes) 7/13/2009 7:35 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\fdrespub.dll       
  824. fntcache        6.1.7601.17563  1.09 MB (1,139,200 bytes)       4/30/2012 6:43 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\fntcache.dll       
  825. udhisapi        6.1.7600.16385  52.00 KB (53,248 bytes) 7/13/2009 8:10 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\udhisapi.dll       
  826. wcncsvc 6.1.7601.17514  358.50 KB (367,104 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wcncsvc.dll
  827. wlanhlp 6.1.7600.16385  116.50 KB (119,296 bytes)       7/13/2009 8:07 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wlanhlp.dll
  828. pnrpsvc 6.1.7600.16385  319.50 KB (327,168 bytes)       7/13/2009 8:11 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\pnrpsvc.dll
  829. p2psvc  6.1.7600.16385  428.50 KB (438,784 bytes)       7/13/2009 8:11 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\p2psvc.dll 
  830. p2pgraph        6.1.7600.16385  398.50 KB (408,064 bytes)       7/13/2009 8:11 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\p2pgraph.dll       
  831. drttransport    6.1.7600.16385  52.00 KB (53,248 bytes) 7/13/2009 8:11 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\drttransport.dll   
  832. drt     6.1.7600.16385  287.00 KB (293,888 bytes)       7/13/2009 8:11 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\drt.dll    
  833. chrome  18.0.1025.168   1.17 MB (1,224,176 bytes)       4/30/2012 5:57 PM       Google Inc.     c:\users\kyle\appdata\local\google\chrome\application\chrome.exe       
  834. rundll32        6.1.7600.16385  43.50 KB (44,544 bytes) 7/13/2009 7:41 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\syswow64\rundll32.exe       
  835. IAStorDataMgrSvc        10.6.0.1002     13.27 KB (13,592 bytes) 5/1/2012 11:08 AM       Not Available   c:\program files (x86)\intel\intel(r) rapid storage technology\iastordatamgrsvc.exe    
  836. sppsvc  6.1.7601.17514  3.36 MB (3,524,608 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sppsvc.exe 
  837. sppwinob        6.1.7601.17514  409.00 KB (418,816 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sppwinob.dll       
  838. sppobjs 6.1.7601.17514  1.03 MB (1,082,880 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sppobjs.dll
  839. mpsvc   6.1.7600.16385  988.00 KB (1,011,712 bytes)     7/13/2009 7:54 PM       Microsoft Corporation   c:\program files\windows defender\mpsvc.dll    
  840. mpclient        6.1.7600.16385  558.50 KB (571,904 bytes)       7/13/2009 7:53 PM       Microsoft Corporation   c:\program files\windows defender\mpclient.dll 
  841. mprtp   6.1.7600.16385  195.50 KB (200,192 bytes)       7/13/2009 7:53 PM       Microsoft Corporation   c:\program files\windows defender\mprtp.dll    
  842. tdh     6.1.7600.16385  825.00 KB (844,800 bytes)       7/13/2009 7:32 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\tdh.dll    
  843. mpengine        1.1.8304.0      8.50 MB (8,917,360 bytes)       5/4/2012 12:12 PM       Microsoft Corporation   c:\programdata\microsoft\windows defender\definition updates\{82940eeb-3fba-45c2-9706-2fc4566cb614}\mpengine.dll       
  844. offreg  6.1.7600.16385  67.38 KB (69,000 bytes) 5/8/2012 4:06 AM        Microsoft Corporation   c:\programdata\microsoft\windows defender\definition updates\{82940eeb-3fba-45c2-9706-2fc4566cb614}\offreg.dll 
  845. mom     2.0.0.0 292.00 KB (299,008 bytes)       8/23/2010 6:11 PM       Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\mom.exe    
  846. mscoree 4.0.40305.0     434.33 KB (444,752 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\mscoree.dll
  847. mscoreei        4.0.30319.237   565.33 KB (578,896 bytes)       5/17/2011 1:08 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\microsoft.net\framework64\v4.0.30319\mscoreei.dll   
  848. mscorwks        2.0.50727.5448  9.53 MB (9,990,992 bytes)       4/30/2012 6:37 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\microsoft.net\framework64\v2.0.50727\mscorwks.dll   
  849. mscorlib.ni     2.0.50727.5448  14.85 MB (15,568,384 bytes)     5/1/2012 4:03 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\assembly\nativeimages_v2.0.50727_64\mscorlib\1d2d3e57724bcacaea5e41063dc565c1\mscorlib.ni.dll       
  850. mscorjit        2.0.50727.5446  1.50 MB (1,576,272 bytes)       4/30/2012 6:39 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\microsoft.net\framework64\v2.0.50727\mscorjit.dll   
  851. System.ni       2.0.50727.5453  10.13 MB (10,624,512 bytes)     5/1/2012 4:04 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\assembly\nativeimages_v2.0.50727_64\system\d5bc322d03a6628891b1e1232c4815af\system.ni.dll   
  852. System.Drawing.ni       2.0.50727.5458  2.21 MB (2,317,312 bytes)       5/1/2012 4:04 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\assembly\nativeimages_v2.0.50727_64\system.drawing\95d41ace5d8803b9318366ad5f0fbdff\system.drawing.ni.dll   
  853. System.Windows.Forms.ni 2.0.50727.5446  16.57 MB (17,379,840 bytes)     5/1/2012 4:07 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\assembly\nativeimages_v2.0.50727_64\system.windows.forms\3466442b4168ba11787961fcfd410adf\system.windows.forms.ni.dll       
  854. MOM.Implementation      3.5.4427.39945  95.00 KB (97,280 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\mom.implementation.dll     
  855. LOG.Foundation  3.5.4427.39897  25.50 KB (26,112 bytes) 2/15/2012 12:09 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\log.foundation.dll 
  856. LOG.Foundation.Private  3.5.4427.39908  24.50 KB (25,088 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\log.foundation.private.dll 
  857. LOG.Foundation.Implementation   3.5.4427.39931  46.00 KB (47,104 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\log.foundation.implementation.dll  
  858. MOM.Foundation  3.5.4427.39909  5.50 KB (5,632 bytes)   2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\mom.foundation.dll 
  859. LOG.Foundation.Implementation.Private   3.5.4427.39909  20.00 KB (20,480 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\log.foundation.implementation.private.dll  
  860. System.Runtime.Remoting.ni      2.0.50727.5420  999.00 KB (1,022,976 bytes)     5/1/2012 4:04 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\assembly\nativeimages_v2.0.50727_64\system.runtime.remo#\8b193e216f8cf8cd74d7f63cc3ebd2d9\system.runtime.remoting.ni.dll    
  861. shfolder        6.1.7600.16385  10.00 KB (10,240 bytes) 7/13/2009 7:55 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\shfolder.dll       
  862. System.Web.ni   2.0.50727.5456  14.56 MB (15,270,912 bytes)     5/1/2012 4:04 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\assembly\nativeimages_v2.0.50727_64\system.web\79c8a2e836c01784bb8e3e2d0ed26850\system.web.ni.dll   
  863. CCC.Implementation      3.5.4427.39944  21.00 KB (21,504 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\ccc.implementation.dll     
  864. NEWAEM.Foundation       3.5.4427.39906  15.00 KB (15,360 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\newaem.foundation.dll      
  865. ccc     3.5.0.0 292.00 KB (299,008 bytes)       9/28/2010 5:33 PM       Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\ccc.exe    
  866. CLI.Foundation  3.5.4427.39906  60.00 KB (61,440 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.foundation.dll 
  867. CLI.Foundation.XManifest        3.5.4427.39944  18.00 KB (18,432 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.foundation.xmanifest.dll       
  868. System.Xml.ni   2.0.50727.5420  6.63 MB (6,948,864 bytes)       5/1/2012 4:04 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\assembly\nativeimages_v2.0.50727_64\system.xml\e04d9231de2f5d2ababdb425df670e63\system.xml.ni.dll   
  869. CLI.Component.Runtime   3.5.4427.39913  60.00 KB (61,440 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.component.runtime.dll  
  870. CLI.Component.Runtime.Shared.Private    3.5.4427.39911  37.00 KB (37,888 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.component.runtime.shared.private.dll   
  871. CLI.Foundation.Private  3.5.4427.39910  28.50 KB (29,184 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.foundation.private.dll 
  872. CLI.Component.Runtime.Shared    3.5.4427.39910  5.50 KB (5,632 bytes)   2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.component.runtime.shared.dll   
  873. aticccom        2.0.0.0 32.00 KB (32,768 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\aticccom.dll       
  874. ADL.Foundation  2.0.3299.28586  144.00 KB (147,456 bytes)       1/5/2012 7:18 PM        Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\adl.foundation.dll 
  875. AEM.Server      3.5.4427.39912  34.00 KB (34,816 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\aem.server.dll     
  876. AEM.Server.Shared       3.5.4427.39912  6.00 KB (6,144 bytes)   2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\aem.server.shared.dll      
  877. AEM.Plugin.Source.Kit.Server    3.5.4427.39951  44.50 KB (45,568 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\aem.plugin.source.kit.server.dll   
  878. CLI.Foundation.CoreAudioAPI     3.5.0.0 19.50 KB (19,968 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.foundation.coreaudioapi.dll    
  879. AEM.Plugin.DPPE.Shared  3.5.4427.39945  6.50 KB (6,656 bytes)   2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\aem.plugin.dppe.shared.dll 
  880. AEM.Plugin.Hotkeys.Shared       3.5.4427.39907  7.00 KB (7,168 bytes)   2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\aem.plugin.hotkeys.shared.dll      
  881. AEM.Plugin.WinMessages.Shared   3.5.4427.39911  6.00 KB (6,144 bytes)   2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\aem.plugin.winmessages.shared.dll  
  882. DEM.Graphics.I0601      2.0.2573.17685  44.00 KB (45,056 bytes) 4/22/2009 2:13 PM       Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\dem.graphics.i0601.dll     
  883. DEM.Foundation  2.0.2573.17684  16.00 KB (16,384 bytes) 3/4/2010 2:27 AM        Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\dem.foundation.dll 
  884. DEM.Graphics    3.5.4427.39913  6.50 KB (6,656 bytes)   2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\dem.graphics.dll   
  885. atidemgx        2.0.4427.40018  432.00 KB (442,368 bytes)       2/14/2012 10:13 PM      Not Available   c:\windows\system32\atidemgx.dll       
  886. DEM.Graphics.I1010      2.0.3932.21814  20.00 KB (20,480 bytes) 10/7/2010 3:07 PM       Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\dem.graphics.i1010.dll     
  887. System.Configuration.ni 2.0.50727.5420  1.25 MB (1,308,160 bytes)       5/1/2012 4:04 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\assembly\nativeimages_v2.0.50727_64\system.configuration\da9e586395168489e96323c7cbd635a3\system.configuration.ni.dll       
  888. AEM.Plugin.REG.Shared   3.5.4427.39913  5.50 KB (5,632 bytes)   2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\aem.plugin.reg.shared.dll  
  889. CLI.Caste.Graphics.Runtime      3.5.4427.39916  304.00 KB (311,296 bytes)       2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.caste.graphics.runtime.dll     
  890. CLI.Caste.Graphics.Shared       3.5.4427.39909  188.00 KB (192,512 bytes)       2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.caste.graphics.shared.dll      
  891. DEM.Graphics.I0709      2.0.2743.23304  16.00 KB (16,384 bytes) 6/17/2009 7:27 AM       Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\dem.graphics.i0709.dll     
  892. AEM.Plugin.GD.Shared    3.5.4427.39914  5.50 KB (5,632 bytes)   2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\aem.plugin.gd.shared.dll   
  893. AEM.Actions.CCAA.Shared 3.5.4427.39910  8.50 KB (8,704 bytes)   2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\aem.actions.ccaa.shared.dll
  894. ResourceManagement.Foundation.Private   3.5.4427.39914  8.50 KB (8,704 bytes)   2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\resourcemanagement.foundation.private.dll  
  895. DEM.Graphics.I0804      2.0.3015.27871  20.00 KB (20,480 bytes) 4/3/2008 6:29 PM        Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\dem.graphics.i0804.dll     
  896. WindowsBase.ni  3.0.6920.5011   4.73 MB (4,962,816 bytes)       5/1/2012 4:12 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\assembly\nativeimages_v2.0.50727_64\windowsbase\a6d9b6658c7778345cc60fe0d9bb6e64\windowsbase.ni.dll 
  897. CLI.Aspect.DisplaysColour2.Graphics.Runtime     3.5.4427.39933  25.00 KB (25,600 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.displayscolour2.graphics.runtime.dll    
  898. CLI.Caste.Graphics.Runtime.Shared.Private       3.5.4427.39933  8.50 KB (8,704 bytes)   2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.caste.graphics.runtime.shared.private.dll      
  899. CLI.Aspect.DisplaysColour2.Graphics.Shared      3.5.4427.39929  28.00 KB (28,672 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.displayscolour2.graphics.shared.dll     
  900. CLI.Aspect.DisplaysOptions.Graphics.Runtime     3.5.4427.39936  28.00 KB (28,672 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.displaysoptions.graphics.runtime.dll    
  901. CLI.Aspect.DisplaysOptions.Graphics.Shared      3.5.4427.39936  20.00 KB (20,480 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.displaysoptions.graphics.shared.dll     
  902. CLI.Combined.Graphics.Aspects2.Runtime  3.5.4427.39938  236.50 KB (242,176 bytes)       2/15/2012 12:13 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.combined.graphics.aspects2.runtime.dll 
  903. CLI.Aspect.DeviceLCD.Graphics.Shared    3.5.4427.39927  32.00 KB (32,768 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.devicelcd.graphics.shared.dll   
  904. DEM.Graphics.I0912      2.0.2743.23304  16.00 KB (16,384 bytes) 12/8/2009 8:49 AM       Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\dem.graphics.i0912.dll     
  905. DEM.Graphics.I0706      2.0.2743.23304  16.00 KB (16,384 bytes) 8/9/2007 6:58 PM        Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\dem.graphics.i0706.dll     
  906. CLI.Aspect.DeviceProperty.Graphics.Shared       3.5.4427.39924  48.00 KB (49,152 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.deviceproperty.graphics.shared.dll      
  907. CLI.Aspect.DeviceDFP.Graphics.Runtime   3.5.4427.39935  64.00 KB (65,536 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.devicedfp.graphics.runtime.dll  
  908. CLI.Aspect.DeviceDFP.Graphics.Shared    3.5.4427.39924  52.00 KB (53,248 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.devicedfp.graphics.shared.dll   
  909. CLI.Aspect.CustomFormats.Graphics.Shared        3.5.4427.39923  28.00 KB (28,672 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.customformats.graphics.shared.dll       
  910. DEM.Graphics.I0712      2.0.3455.26939  16.00 KB (16,384 bytes) 6/17/2009 12:24 PM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\dem.graphics.i0712.dll     
  911. DEM.Graphics.I0812      2.0.3286.19924  16.00 KB (16,384 bytes) 12/30/2008 1:04 PM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\dem.graphics.i0812.dll     
  912. DEM.Graphics.I0805      2.0.3057.24943  16.00 KB (16,384 bytes) 4/22/2009 2:13 PM       Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\dem.graphics.i0805.dll     
  913. CLI.Aspect.Radeon3D.Graphics.Runtime    3.5.4427.39939  108.00 KB (110,592 bytes)       2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.radeon3d.graphics.runtime.dll   
  914. CLI.Aspect.Radeon3D.Graphics.Shared     3.5.4427.39938  80.00 KB (81,920 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.radeon3d.graphics.shared.dll    
  915. DEM.Graphics.I1011      2.0.3961.23947  16.00 KB (16,384 bytes) 11/5/2010 4:18 PM       Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\dem.graphics.i1011.dll     
  916. CLI.Aspect.MMVideo.Graphics.Runtime     3.5.4427.39935  108.00 KB (110,592 bytes)       2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.mmvideo.graphics.runtime.dll    
  917. CLI.Aspect.MMVideo.Graphics.Shared      3.5.4427.39934  80.00 KB (81,920 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.mmvideo.graphics.shared.dll     
  918. DEM.Graphics.I0906      2.0.2743.23304  16.00 KB (16,384 bytes) 6/17/2009 12:24 PM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\dem.graphics.i0906.dll     
  919. CLI.Aspect.PowerPlayDPPE.Graphics.Runtime       3.5.4427.39945  35.50 KB (36,352 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.powerplaydppe.graphics.runtime.dll      
  920. CLI.Aspect.PowerPlayDPPE.Graphics.Shared        3.5.4427.39940  18.00 KB (18,432 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.powerplaydppe.graphics.shared.dll       
  921. CLI.Aspect.PowerXpress.Graphics.Runtime 3.5.4427.39952  47.00 KB (48,128 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.powerxpress.graphics.runtime.dll
  922. CLI.Aspect.PowerXpress.Graphics.Shared  3.5.4427.39939  25.50 KB (26,112 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.powerxpress.graphics.shared.dll 
  923. DEM.Graphics.I0702      2.0.2594.25693  16.00 KB (16,384 bytes) 4/22/2009 2:13 PM       Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\dem.graphics.i0702.dll     
  924. DEM.Graphics.I0710      2.0.2858.25096  16.00 KB (16,384 bytes) 10/29/2007 4:56 PM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\dem.graphics.i0710.dll     
  925. DEM.Graphics.I0901      2.0.3303.16474  16.00 KB (16,384 bytes) 1/20/2009 4:36 PM       Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\dem.graphics.i0901.dll     
  926. CLI.Aspect.TransCode.Graphics.Runtime   3.5.4427.39962  13.50 KB (13,824 bytes) 2/15/2012 12:12 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.transcode.graphics.runtime.dll  
  927. CLI.Aspect.TransCode.Graphics.Shared    3.5.4427.39946  44.00 KB (45,056 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.transcode.graphics.shared.dll   
  928. atixclib        1.0.0.0 7.00 KB (7,168 bytes)   1/20/2009 3:51 PM       Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\atixclib.dll       
  929. CLI.Aspect.AMDHome.Graphics.Runtime     3.5.4427.40016  13.50 KB (13,824 bytes) 2/15/2012 12:13 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.amdhome.graphics.runtime.dll    
  930. CLI.Aspect.AMDHome.Graphics.Shared      3.5.4427.40014  8.00 KB (8,192 bytes)   2/15/2012 12:13 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.amdhome.graphics.shared.dll     
  931. CLI.Aspect.DeviceCV.Graphics.Shared     3.5.4427.39924  40.00 KB (40,960 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.devicecv.graphics.shared.dll    
  932. CLI.Aspect.DeviceTV.Graphics.Shared     3.5.4427.39927  64.00 KB (65,536 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.devicetv.graphics.shared.dll    
  933. CLI.Aspect.HotkeysHandling.Graphics.Runtime     3.5.4427.39930  20.00 KB (20,480 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.hotkeyshandling.graphics.runtime.dll    
  934. CLI.Aspect.HotkeysHandling.Graphics.Shared      3.5.4427.39914  20.00 KB (20,480 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.hotkeyshandling.graphics.shared.dll     
  935. CLI.Aspect.UpdateNotification.Graphics.Runtime  3.5.4427.40014  15.50 KB (15,872 bytes) 2/15/2012 12:13 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.updatenotification.graphics.runtime.dll 
  936. CLI.Aspect.UpdateNotification.Graphics.Shared   3.5.4427.40013  12.00 KB (12,288 bytes) 2/15/2012 12:13 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.updatenotification.graphics.shared.dll  
  937. CLI.Caste.Fuel.Runtime  3.5.4427.39964  19.50 KB (19,968 bytes) 2/15/2012 12:12 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.caste.fuel.runtime.dll 
  938. CLI.Caste.Fuel.Shared   3.5.4427.39963  10.50 KB (10,752 bytes) 2/15/2012 12:12 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.caste.fuel.shared.dll  
  939. Fuel.Foundation 3.5.0.0 12.50 KB (12,800 bytes) 2/15/2012 12:12 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\fuel.foundation.dll
  940. CLI.Caste.Platform.Runtime      3.5.4427.40020  11.00 KB (11,264 bytes) 2/15/2012 12:14 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.caste.platform.runtime.dll     
  941. CLI.Caste.Platform.Shared       3.5.4427.40018  8.50 KB (8,704 bytes)   2/15/2012 12:13 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.caste.platform.shared.dll      
  942. CLI.Aspect.AMDOverDrive.Platform.Runtime        3.5.4427.40020  15.00 KB (15,360 bytes) 2/15/2012 12:14 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.amdoverdrive.platform.runtime.dll       
  943. CLI.Aspect.AMDOverDrive.Platform.Shared 3.5.4427.39953  12.50 KB (12,800 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.amdoverdrive.platform.shared.dll
  944. CLI.Aspect.CPUOverDrive.Fuel.Shared     3.5.4427.40017  18.50 KB (18,944 bytes) 2/15/2012 12:13 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.cpuoverdrive.fuel.shared.dll    
  945. CLI.Aspect.OverDrive5.Graphics.Shared   3.5.4427.39953  49.50 KB (50,688 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.overdrive5.graphics.shared.dll  
  946. CLI.Caste.HydraVision.Runtime   3.5.4427.39954  11.50 KB (11,776 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.caste.hydravision.runtime.dll  
  947. CLI.Caste.HydraVision.Shared    3.5.4427.39954  8.50 KB (8,704 bytes)   2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.caste.hydravision.shared.dll   
  948. APM.Server      3.5.4427.39913  64.00 KB (65,536 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\apm.server.dll     
  949. APM.Foundation  3.5.4427.39907  24.00 KB (24,576 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\apm.foundation.dll 
  950. CLI.Component.Runtime.Extension.EEU     3.5.4427.39911  7.00 KB (7,168 bytes)   2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.component.runtime.extension.eeu.dll    
  951. AEM.Plugin.EEU.Shared   3.5.4427.39911  5.50 KB (5,632 bytes)   2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\aem.plugin.eeu.shared.dll  
  952. CLI.Component.Dashboard 3.5.0.0 372.00 KB (380,928 bytes)       2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.component.dashboard.dll
  953. CLI.Component.Client.Shared.Private     3.5.4427.39917  36.00 KB (36,864 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.component.client.shared.private.dll    
  954. CLI.Component.Client.Shared     3.5.4427.39907  7.50 KB (7,680 bytes)   2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.component.client.shared.dll    
  955. CLI.Component.Dashboard.Shared  3.5.4427.39908  32.00 KB (32,768 bytes) 2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.component.dashboard.shared.dll 
  956. PresentationCore.ni     3.0.6920.5011   15.77 MB (16,540,160 bytes)     5/1/2012 4:12 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\assembly\nativeimages_v2.0.50727_64\presentationcore\1233412b58120995b639428b5e6d998e\presentationcore.ni.dll       
  957. PresentationFramework.ni        3.0.6920.5011   18.31 MB (19,195,392 bytes)     5/1/2012 4:34 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\assembly\nativeimages_v2.0.50727_64\presentationframewo#\b87e4cff3eb13680c55a5f4ee9786b56\presentationframework.ni.dll      
  958. CLI.Component.Dashboard.Shared.Private  3.5.4427.39921  1.33 MB (1,394,176 bytes)       2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.component.dashboard.shared.private.dll 
  959. wpfgfx_v0300    3.0.6920.5011   2.15 MB (2,255,192 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\microsoft.net\framework64\v3.0\wpf\wpfgfx_v0300.dll 
  960. CLI.Component.Systemtray        3.5.4427.39942  404.00 KB (413,696 bytes)       2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.component.systemtray.dll       
  961. ResourceManagement.Foundation.Implementation    3.5.4427.39961  165.00 KB (168,960 bytes)       2/15/2012 12:12 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\resourcemanagement.foundation.implementation.dll   
  962. branding        2.0.2477.16262  16.00 KB (16,384 bytes) 11/9/2011 11:55 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\branding\branding.dll  
  963. LOCALIZATION.Foundation.Private 3.5.4427.39898  466.00 KB (477,184 bytes)       2/15/2012 12:09 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\localization.foundation.private.dll
  964. Localization.Foundation.Implementation.default_Localization     3.5.0.0 308.00 KB (315,392 bytes)       2/15/2012 12:14 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\localization.foundation.implementation.default_localization.dll    
  965. CLI.Caste.Graphics.Dashboard    3.5.4427.39929  168.00 KB (172,032 bytes)       2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.caste.graphics.dashboard.dll   
  966. CLI.Caste.Graphics.Dashboard.Shared     3.5.4427.39926  984.00 KB (1,007,616 bytes)     2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.caste.graphics.dashboard.shared.dll    
  967. CLI.Aspect.AMDHome.Graphics.Dashboard   3.5.4427.40016  27.50 KB (28,160 bytes) 2/15/2012 12:13 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.amdhome.graphics.dashboard.dll  
  968. CLI.Aspect.InfoCentre.Graphics.Dashboard        3.5.4427.39933  56.00 KB (57,344 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.infocentre.graphics.dashboard.dll       
  969. CLI.Combined.Graphics.Aspects1.Dashboard        3.5.4427.40002  2.60 MB (2,723,840 bytes)       2/15/2012 12:13 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.combined.graphics.aspects1.dashboard.dll       
  970. CLI.Aspect.DisplaysManager.Graphics.Dashboard   3.5.0.0 431.00 KB (441,344 bytes)       2/15/2012 12:12 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.displaysmanager.graphics.dashboard.dll  
  971. CLI.Aspect.CrossDisplay.Graphics.Dashboard      1.0.0.0 360.50 KB (369,152 bytes)       2/15/2012 12:13 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.crossdisplay.graphics.dashboard.dll     
  972. CLI.Aspect.DisplaysOptions.Graphics.Dashboard   3.5.0.0 36.00 KB (36,864 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.displaysoptions.graphics.dashboard.dll  
  973. CLI.Aspect.Radeon3D.Graphics.Dashboard  3.5.4427.39974  2.39 MB (2,510,848 bytes)       2/15/2012 12:12 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.radeon3d.graphics.dashboard.dll 
  974. CLI.Aspect.MultiVPU2.Graphics.Shared    3.5.4427.39936  24.00 KB (24,576 bytes) 2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.multivpu2.graphics.shared.dll   
  975. CLI.Aspect.MMVideo.Graphics.Dashboard   3.5.4427.39978  232.00 KB (237,568 bytes)       2/15/2012 12:12 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.mmvideo.graphics.dashboard.dll  
  976. CLI.Aspect.TransCode.Graphics.Dashboard 3.5.4427.39966  156.00 KB (159,744 bytes)       2/15/2012 12:12 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.transcode.graphics.dashboard.dll
  977. CLI.Aspect.PowerPlayDPPE.Graphics.Dashboard     3.5.4427.39983  51.50 KB (52,736 bytes) 2/15/2012 12:12 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.powerplaydppe.graphics.dashboard.dll    
  978. CLI.Aspect.PowerXpress.Graphics.Dashboard       3.5.4427.39994  217.00 KB (222,208 bytes)       2/15/2012 12:13 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.powerxpress.graphics.dashboard.dll      
  979. CLI.Aspect.CrossFireX.Graphics.Dashboard        3.5.4427.40003  35.00 KB (35,840 bytes) 2/15/2012 12:13 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.crossfirex.graphics.dashboard.dll       
  980. CLI.Aspect.UpdateNotification.Graphics.Dashboard        3.5.0.0 20.50 KB (20,992 bytes) 2/15/2012 12:13 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.updatenotification.graphics.dashboard.dll       
  981. CLI.Aspect.Audio.Graphics.Dashboard     3.5.0.0 43.50 KB (44,544 bytes) 2/15/2012 12:14 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.audio.graphics.dashboard.dll    
  982. CLI.Caste.Fuel.Dashboard        3.5.4427.39964  8.50 KB (8,704 bytes)   2/15/2012 12:12 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.caste.fuel.dashboard.dll       
  983. CLI.Caste.Platform.Dashboard    3.5.4427.40020  7.50 KB (7,680 bytes)   2/15/2012 12:14 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.caste.platform.dashboard.dll   
  984. CLI.Aspect.AMDOverDrive.Platform.Dashboard      3.5.0.0 39.00 KB (39,936 bytes) 2/15/2012 12:14 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.aspect.amdoverdrive.platform.dashboard.dll     
  985. CLI.Caste.HydraVision.Dashboard 3.5.4427.39954  8.00 KB (8,192 bytes)   2/15/2012 12:11 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.caste.hydravision.dashboard.dll
  986. CLI.Foundation.Client   3.5.4427.39919  296.00 KB (303,104 bytes)       2/15/2012 12:10 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.foundation.client.dll  
  987. d3d9    6.1.7601.17514  1.97 MB (2,067,456 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\d3d9.dll   
  988. d3d8thk 6.1.7600.16385  12.00 KB (12,288 bytes) 7/13/2009 7:41 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\d3d8thk.dll
  989. aticfx64        8.17.10.1119    935.50 KB (957,952 bytes)       2/14/2012 10:17 PM      Advanced Micro Devices, Inc.    c:\windows\system32\aticfx64.dll       
  990. atiu9p64        8.14.1.6257     39.00 KB (39,936 bytes) 2/14/2012 9:12 PM       Advanced Micro Devices, Inc.    c:\windows\system32\atiu9p64.dll       
  991. atiumd64        7.14.10.894     7.20 MB (7,551,488 bytes)       2/14/2012 9:25 PM       Advanced Micro Devices, Inc.    c:\windows\system32\atiumd64.dll       
  992. atiumd6a        8.14.10.350     4.73 MB (4,958,208 bytes)       2/14/2012 9:40 PM       Advanced Micro Devices, Inc.    c:\windows\system32\atiumd6a.dll       
  993. PresentationFramework.Classic.ni        3.0.6920.4902   276.00 KB (282,624 bytes)       5/1/2012 4:35 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\assembly\nativeimages_v2.0.50727_64\presentationframewo#\0e6121dbd31ce6b51354b38075dc9007\presentationframework.classic.ni.dll      
  994. CLI.Component.Dashboard.ProfileManager2 3.5.4427.39977  59.50 KB (60,928 bytes) 2/15/2012 12:12 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\cli.component.dashboard.profilemanager2.dll
  995. System.Core.ni  3.5.30729.5420  3.16 MB (3,315,200 bytes)       5/1/2012 4:11 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\assembly\nativeimages_v2.0.50727_64\system.core\9e59bc2c8cf98cd315468ca01f68663c\system.core.ni.dll 
  996. Microsoft.WindowsAPICodePack.Shell      1.0.0.0 478.00 KB (489,472 bytes)       2/15/2012 12:08 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\microsoft.windowsapicodepack.shell.dll     
  997. Microsoft.WindowsAPICodePack    1.0.0.0 81.00 KB (82,944 bytes) 2/15/2012 12:08 AM      Not Available   c:\program files (x86)\ati technologies\ati.ace\core-static\microsoft.windowsapicodepack.dll   
  998. WindowsFormsIntegration.ni      3.0.6920.4902   321.50 KB (329,216 bytes)       5/1/2012 4:36 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\assembly\nativeimages_v2.0.50727_64\windowsformsintegra#\718e8186ee8de8555888be444b86d443\windowsformsintegration.ni.dll    
  999. presentationnative_v0300        3.0.6920.4902   1.11 MB (1,165,664 bytes)       7/13/2009 9:01 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\presentationnative_v0300.dll       
  1000. UIAutomationProvider.ni 3.0.6920.4902   118.00 KB (120,832 bytes)       5/1/2012 4:34 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\assembly\nativeimages_v2.0.50727_64\uiautomationprovider\7a61dc7e8c606d1ed2c703cbeae2f8ef\uiautomationprovider.ni.dll       
  1001. msctfui 6.1.7600.16385  111.50 KB (114,176 bytes)       7/13/2009 7:39 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msctfui.dll
  1002. presentationfontcache   3.0.6920.5011   41.85 KB (42,856 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\microsoft.net\framework64\v3.0\wpf\presentationfontcache.exe
  1003. System.ServiceProcess.ni        2.0.50727.5420  288.50 KB (295,424 bytes)       5/1/2012 4:07 AM        Microsoft Corporation   c:\windows\assembly\nativeimages_v2.0.50727_64\system.serviceproce#\2ea95f3113ace6c1adf4ab9f9fc4285e\system.serviceprocess.ni.dll      
  1004. notepad 6.1.7600.16385  189.00 KB (193,536 bytes)       7/13/2009 7:56 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\notepad.exe
  1005. rundll32        6.1.7600.16385  44.50 KB (45,568 bytes) 7/13/2009 7:57 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\rundll32.exe       
  1006. mmsys   6.1.7601.17514  831.00 KB (850,944 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\mmsys.cpl  
  1007. stcplx64        1.0.6345.0      421.50 KB (431,616 bytes)       4/30/2012 4:57 PM       IDT, Inc.       c:\windows\system32\stcplx64.dll       
  1008. stlang64        1.0.6345.0      4.56 MB (4,779,520 bytes)       5/5/2012 6:01 PM        IDT, Inc.       c:\windows\system32\stlang64.dll       
  1009. sysfxui 6.1.7600.16385  370.00 KB (378,880 bytes)       7/13/2009 8:22 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\sysfxui.dll
  1010. msinfo32        6.1.7601.17514  370.00 KB (378,880 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msinfo32.exe       
  1011. unidrvui        0.3.7601.17514  863.50 KB (884,224 bytes)       7/13/2009 9:18 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\spool\drivers\x64\3\unidrvui.dll   
  1012. mxdwdui 0.3.7601.17514  216.00 KB (221,184 bytes)       7/13/2009 9:19 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\spool\drivers\x64\3\mxdwdui.dll    
  1013. printui 6.1.7601.17514  1.00 MB (1,050,624 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\printui.dll
  1014. puiapi  6.1.7600.16385  190.00 KB (194,560 bytes)       7/13/2009 8:40 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\puiapi.dll 
  1015. networkitemfactory      6.1.7600.16385  52.00 KB (53,248 bytes) 7/13/2009 8:08 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\networkitemfactory.dll     
  1016. dtsh    6.1.7600.16385  35.50 KB (36,352 bytes) 7/13/2009 8:08 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dtsh.dll   
  1017. fdwcn   6.1.7600.16385  99.00 KB (101,376 bytes)        7/13/2009 8:08 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\fdwcn.dll  
  1018. wcnapi  6.1.7600.16385  118.00 KB (120,832 bytes)       7/13/2009 8:08 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wcnapi.dll 
  1019. fdwnet  6.1.7600.16385  27.50 KB (28,160 bytes) 7/13/2009 7:35 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\fdwnet.dll 
  1020. dfscli  6.1.7600.16385  61.50 KB (62,976 bytes) 7/13/2009 7:53 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\dfscli.dll 
  1021. browcli 6.1.7601.17514  57.50 KB (58,880 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\browcli.dll
  1022. ehstorapi       6.1.7601.17514  141.50 KB (144,896 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\ehstorapi.dll      
  1023. wmiprvse        6.1.7601.17514  364.00 KB (372,736 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wbem\wmiprvse.exe  
  1024. cimwin32        6.1.7601.17514  1.96 MB (2,058,240 bytes)       11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wbem\cimwin32.dll  
  1025. security        6.1.7600.16385  5.00 KB (5,120 bytes)   7/13/2009 7:50 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\security.dll       
  1026. schedcli        6.1.7601.17514  23.50 KB (24,064 bytes) 11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\schedcli.dll       
  1027. wmi     6.1.7601.17787  5.00 KB (5,120 bytes)   4/30/2012 6:46 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wmi.dll    
  1028. ntevt   6.1.7601.17514  259.50 KB (265,728 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wbem\ntevt.dll     
  1029. provthrd        6.1.7600.16385  300.00 KB (307,200 bytes)       7/13/2009 7:47 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\provthrd.dll       
  1030. msvcirt 7.0.7600.16385  76.50 KB (78,336 bytes) 7/13/2009 7:18 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msvcirt.dll
  1031. fxsui   6.1.7601.17514  156.50 KB (160,256 bytes)       7/13/2009 8:36 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\spool\drivers\x64\3\fxsui.dll      
  1032. fxswzrd 6.1.7601.17514  153.00 KB (156,672 bytes)       7/13/2009 8:36 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\spool\drivers\x64\3\fxswzrd.dll    
  1033. fxstiff 6.1.7601.17514  424.50 KB (434,688 bytes)       7/13/2009 8:35 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\spool\drivers\x64\3\fxstiff.dll    
  1034. fxsres  6.1.7601.17514  6.26 MB (6,566,400 bytes)       7/13/2009 9:19 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\spool\drivers\x64\3\fxsres.dll     
  1035. fxsapi  6.1.7601.17514  608.50 KB (623,104 bytes)       7/13/2009 8:35 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\spool\drivers\x64\3\fxsapi.dll     
  1036. wmiperfclass    6.1.7600.16385  133.00 KB (136,192 bytes)       7/13/2009 7:31 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\wbem\wmiperfclass.dll      
  1037. pdh     6.1.7601.17514  293.00 KB (300,032 bytes)       11/20/2010 10:24 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\pdh.dll    
  1038. searchprotocolhost      7.0.7601.17610  244.00 KB (249,856 bytes)       4/30/2012 6:44 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\searchprotocolhost.exe     
  1039. msshooks        7.0.7600.16385  14.50 KB (14,848 bytes) 7/13/2009 8:29 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\msshooks.dll       
  1040. mssph   7.0.7601.17610  480.00 KB (491,520 bytes)       4/30/2012 6:44 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\mssph.dll  
  1041. mapi32  1.0.2536.0      89.50 KB (91,648 bytes) 11/20/2010 10:23 PM     Microsoft Corporation   c:\windows\system32\mapi32.dll 
  1042. searchfilterhost        7.0.7601.17610  111.00 KB (113,664 bytes)       4/30/2012 6:44 PM       Microsoft Corporation   c:\windows\system32\searchfilterhost.exe       
  1043.  
  1044. [Services]
  1045.  
  1046. Display Name    Name    State   Start Mode      Service Type    Path    Error Control   Start Name      Tag ID 
  1047. Application Experience  AeLookupSvc     Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  localSystem     0      
  1048. Andrea ST Filters Service       AESTFilters     Running Auto    Own Process     c:\program files\idt\wdm\aestsr64.exe   Normal  LocalSystem     0      
  1049. Application Layer Gateway Service       ALG     Stopped Manual  Own Process     c:\windows\system32\alg.exe     Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1050. AMD External Events Utility     AMD External Events Utility     Running Auto    Own Process     c:\windows\system32\atiesrxx.exe        Normal  LocalSystem     0      
  1051. Application Identity    AppIDSvc        Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localserviceandnoimpersonation       Normal  NT Authority\LocalService       0      
  1052. Application Information Appinfo Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1053. Windows Audio Endpoint Builder  AudioEndpointBuilder    Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localsystemnetworkrestricted Normal  LocalSystem     0      
  1054. Windows Audio   AudioSrv        Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservicenetworkrestricted        Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1055. ActiveX Installer (AxInstSV)    AxInstSV        Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k axinstsvgroup        Normal  LocalSystem     0      
  1056. BitLocker Drive Encryption Service      BDESVC  Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  localSystem     0      
  1057. Base Filtering Engine   BFE     Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservicenonetwork        Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1058. Background Intelligent Transfer Service BITS    Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1059. Computer Browser        Browser Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1060. Bluetooth Support Service       bthserv Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k bthsvcs      Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1061. Certificate Propagation CertPropSvc     Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1062. Microsoft .NET Framework NGEN v2.0.50727_X86    clr_optimization_v2.0.50727_32  Stopped Disabled        Own Process     c:\windows\microsoft.net\framework\v2.0.50727\mscorsvw.exe      Ignore  LocalSystem     0      
  1063. Microsoft .NET Framework NGEN v2.0.50727_X64    clr_optimization_v2.0.50727_64  Stopped Disabled        Own Process     c:\windows\microsoft.net\framework64\v2.0.50727\mscorsvw.exe    Ignore  LocalSystem     0      
  1064. Microsoft .NET Framework NGEN v4.0.30319_X86    clr_optimization_v4.0.30319_32  Stopped Auto    Own Process     c:\windows\microsoft.net\framework\v4.0.30319\mscorsvw.exe      Ignore  LocalSystem     0      
  1065. Microsoft .NET Framework NGEN v4.0.30319_X64    clr_optimization_v4.0.30319_64  Stopped Auto    Own Process     c:\windows\microsoft.net\framework64\v4.0.30319\mscorsvw.exe    Ignore  LocalSystem     0      
  1066. COM+ System Application COMSysApp       Stopped Manual  Own Process     c:\windows\system32\dllhost.exe /processid:{02d4b3f1-fd88-11d1-960d-00805fc79235}       Normal  LocalSystem     0      
  1067. Intel(R) Content Protection HECI Service        cphs    Stopped Manual  Own Process     c:\windows\syswow64\intelcphecisvc.exe  Normal  LocalSystem     0      
  1068. Cryptographic Services  CryptSvc        Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k networkservice       Normal  NT Authority\NetworkService     0      
  1069. DCOM Server Process Launcher    DcomLaunch      Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k dcomlaunch   Normal  LocalSystem     0      
  1070. Disk Defragmenter       defragsvc       Stopped Manual  Own Process     c:\windows\system32\svchost.exe -k defragsvc    Normal  localSystem     0      
  1071. DHCP Client     Dhcp    Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservicenetworkrestricted        Normal  NT Authority\LocalService       0      
  1072. DNS Client      Dnscache        Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k networkservice       Normal  NT AUTHORITY\NetworkService     0      
  1073. Wired AutoConfig        dot3svc Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localsystemnetworkrestricted Normal  localSystem     0      
  1074. Diagnostic Policy Service       DPS     Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservicenonetwork        Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1075. Extensible Authentication Protocol      EapHost Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  localSystem     0      
  1076. Encrypting File System (EFS)    EFS     Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\lsass.exe   Normal  LocalSystem     0      
  1077. Windows Media Center Receiver Service   ehRecvr Stopped Manual  Own Process     c:\windows\ehome\ehrecvr.exe    Ignore  NT AUTHORITY\networkService     0      
  1078. Windows Media Center Scheduler Service  ehSched Stopped Manual  Own Process     c:\windows\ehome\ehsched.exe    Ignore  NT AUTHORITY\networkService     0      
  1079. ESET Service    ekrn    Running Auto    Own Process     "c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\x86\ekrn.exe"       Normal  LocalSystem     0      
  1080. Windows Event Log       eventlog        Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservicenetworkrestricted        Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1081. COM+ Event System       EventSystem     Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservice Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1082. Fax     Fax     Stopped Manual  Own Process     c:\windows\system32\fxssvc.exe  Normal  NT AUTHORITY\NetworkService     0      
  1083. Function Discovery Provider Host        fdPHost Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservice Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1084. Function Discovery Resource Publication FDResPub        Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localserviceandnoimpersonation       Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1085. Windows Font Cache Service      FontCache       Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localserviceandnoimpersonation       Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1086. Windows Presentation Foundation Font Cache 3.0.0.0      FontCache3.0.0.0        Running Manual  Own Process     c:\windows\microsoft.net\framework64\v3.0\wpf\presentationfontcache.exe Normal  NT Authority\LocalService       0      
  1087. Group Policy Client     gpsvc   Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1088. Human Interface Device Access   hidserv Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localsystemnetworkrestricted Normal  LocalSystem     0      
  1089. Health Key and Certificate Management   hkmsvc  Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  localSystem     0      
  1090. HomeGroup Listener      HomeGroupListener       Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localsystemnetworkrestricted Normal  LocalSystem     0      
  1091. HomeGroup Provider      HomeGroupProvider       Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservicenetworkrestricted        Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1092. HP Service      hpsrv   Running Auto    Own Process     c:\windows\system32\hpservice.exe       Normal  LocalSystem     0      
  1093. Intel(R) Rapid Storage Technology       IAStorDataMgrSvc        Running Auto    Own Process     "c:\program files (x86)\intel\intel(r) rapid storage technology\iastordatamgrsvc.exe"   Normal  LocalSystem     0      
  1094. IconMan_R       IconMan_R       Running Auto    Own Process     "c:\program files (x86)\realtek\realtek pcie card reader\riconman.exe"  Normal  LocalSystem     0      
  1095. Windows CardSpace       idsvc   Stopped Manual  Share Process   "c:\windows\microsoft.net\framework64\v3.0\windows communication foundation\infocard.exe"       Normal  LocalSystem     0      
  1096. IKE and AuthIP IPsec Keying Modules     IKEEXT  Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1097. PnP-X IP Bus Enumerator IPBusEnum       Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localsystemnetworkrestricted Normal  LocalSystem     0      
  1098. IP Helper       iphlpsvc        Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1099. CNG Key Isolation       KeyIso  Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\lsass.exe   Normal  LocalSystem     0      
  1100. KtmRm for Distributed Transaction Coordinator   KtmRm   Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k networkserviceandnoimpersonation     Normal  NT AUTHORITY\NetworkService     0      
  1101. Server  LanmanServer    Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1102. Workstation     LanmanWorkstation       Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k networkservice       Normal  NT AUTHORITY\NetworkService     0      
  1103. Link-Layer Topology Discovery Mapper    lltdsvc Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservice Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1104. TCP/IP NetBIOS Helper   lmhosts Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservicenetworkrestricted        Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1105. Media Center Extender Service   Mcx2Svc Stopped Disabled        Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localserviceandnoimpersonation       Normal  NT Authority\LocalService       0      
  1106. Multimedia Class Scheduler      MMCSS   Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1107. Windows Firewall        MpsSvc  Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservicenonetwork        Normal  NT Authority\LocalService       0      
  1108. Distributed Transaction Coordinator     MSDTC   Stopped Manual  Own Process     c:\windows\system32\msdtc.exe   Normal  NT AUTHORITY\NetworkService     0      
  1109. Microsoft iSCSI Initiator Service       MSiSCSI Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1110. Windows Installer       msiserver       Stopped Manual  Own Process     c:\windows\system32\msiexec.exe /v      Normal  LocalSystem     0      
  1111. Network Access Protection Agent napagent        Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k networkservice       Normal  NT AUTHORITY\NetworkService     0      
  1112. Netlogon        Netlogon        Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\lsass.exe   Normal  LocalSystem     0      
  1113. Network Connections     Netman  Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localsystemnetworkrestricted Normal  LocalSystem     0      
  1114. Network List Service    netprofm        Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservice Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1115. Net.Tcp Port Sharing Service    NetTcpPortSharing       Stopped Disabled        Share Process   "c:\windows\microsoft.net\framework64\v3.0\windows communication foundation\smsvchost.exe"      Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1116. Network Location Awareness      NlaSvc  Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k networkservice       Normal  NT AUTHORITY\NetworkService     0      
  1117. Network Store Interface Service nsi     Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservice Normal  NT Authority\LocalService       0      
  1118. Peer Networking Identity Manager        p2pimsvc        Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservicepeernet  Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1119. Peer Networking Grouping        p2psvc  Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservicepeernet  Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1120. Program Compatibility Assistant Service PcaSvc  Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localsystemnetworkrestricted Normal  LocalSystem     0      
  1121. Performance Counter DLL Host    PerfHost        Stopped Manual  Own Process     c:\windows\syswow64\perfhost.exe        Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1122. Performance Logs & Alerts       pla     Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservicenonetwork        Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1123. Plug and Play   PlugPlay        Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k dcomlaunch   Normal  LocalSystem     0      
  1124. PnkBstrA        PnkBstrA        Running Auto    Own Process     c:\windows\system32\pnkbstra.exe        Normal  LocalSystem     0      
  1125. PNRP Machine Name Publication Service   PNRPAutoReg     Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservicepeernet  Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1126. Peer Name Resolution Protocol   PNRPsvc Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservicepeernet  Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1127. IPsec Policy Agent      PolicyAgent     Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k networkservicenetworkrestricted      Normal  NT Authority\NetworkService     0      
  1128. Power   Power   Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k dcomlaunch   Normal  LocalSystem     0      
  1129. User Profile Service    ProfSvc Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1130. Protected Storage       ProtectedStorage        Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\lsass.exe   Normal  LocalSystem     0      
  1131. Quality Windows Audio Video Experience  QWAVE   Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localserviceandnoimpersonation       Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1132. Remote Access Auto Connection Manager   RasAuto Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  localSystem     0      
  1133. Remote Access Connection Manager        RasMan  Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  localSystem     0      
  1134. Routing and Remote Access       RemoteAccess    Stopped Disabled        Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  localSystem     0      
  1135. Remote Registry RemoteRegistry  Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k regsvc       Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1136. RPC Endpoint Mapper     RpcEptMapper    Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k rpcss        Normal  NT AUTHORITY\NetworkService     0      
  1137. Remote Procedure Call (RPC) Locator     RpcLocator      Stopped Manual  Own Process     c:\windows\system32\locator.exe Normal  NT AUTHORITY\NetworkService     0      
  1138. Remote Procedure Call (RPC)     RpcSs   Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k rpcss        Normal  NT AUTHORITY\NetworkService     0      
  1139. Security Accounts Manager       SamSs   Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\lsass.exe   Normal  LocalSystem     0      
  1140. Smart Card      SCardSvr        Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localserviceandnoimpersonation       Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1141. Task Scheduler  Schedule        Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1142. Smart Card Removal Policy       SCPolicySvc     Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1143. Windows Backup  SDRSVC  Stopped Manual  Own Process     c:\windows\system32\svchost.exe -k sdrsvc       Normal  localSystem     0      
  1144. Secondary Logon seclogon        Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1145. System Event Notification Service       SENS    Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1146. Adaptive Brightness     SensrSvc        Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localserviceandnoimpersonation       Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1147. Remote Desktop Configuration    SessionEnv      Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  localSystem     0      
  1148. Internet Connection Sharing (ICS)       SharedAccess    Stopped Disabled        Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1149. Shell Hardware Detection        ShellHWDetection        Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Ignore  LocalSystem     0      
  1150. SNMP Trap       SNMPTRAP        Stopped Manual  Own Process     c:\windows\system32\snmptrap.exe        Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1151. Print Spooler   Spooler Running Auto    Own Process     c:\windows\system32\spoolsv.exe Normal  LocalSystem     0      
  1152. Software Protection     sppsvc  Running Auto    Own Process     c:\windows\system32\sppsvc.exe  Normal  NT AUTHORITY\NetworkService     0      
  1153. SPP Notification Service        sppuinotify     Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservice Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1154. SSDP Discovery  SSDPSRV Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localserviceandnoimpersonation       Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1155. Secure Socket Tunneling Protocol Service        SstpSvc Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservice Normal  NT Authority\LocalService       0      
  1156. Audio Service   STacSV  Running Auto    Own Process     c:\program files\idt\wdm\stacsv64.exe   Normal  LocalSystem     0      
  1157. Windows Image Acquisition (WIA) stisvc  Stopped Manual  Own Process     c:\windows\system32\svchost.exe -k imgsvc       Normal  NT Authority\LocalService       0      
  1158. Microsoft Software Shadow Copy Provider swprv   Stopped Manual  Own Process     c:\windows\system32\svchost.exe -k swprv        Normal  LocalSystem     0      
  1159. Superfetch      SysMain Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localsystemnetworkrestricted Ignore  LocalSystem     0      
  1160. Tablet PC Input Service TabletInputService      Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localsystemnetworkrestricted Normal  LocalSystem     0      
  1161. Telephony       TapiSrv Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k networkservice       Normal  NT AUTHORITY\NetworkService     0      
  1162. TPM Base Services       TBS     Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localserviceandnoimpersonation       Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1163. Remote Desktop Services TermService     Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k networkservice       Normal  NT Authority\NetworkService     0      
  1164. Themes  Themes  Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1165. Thread Ordering Server  THREADORDER     Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservice Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1166. Distributed Link Tracking Client        TrkWks  Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localsystemnetworkrestricted Normal  LocalSystem     0      
  1167. Windows Modules Installer       TrustedInstaller        Stopped Manual  Own Process     c:\windows\servicing\trustedinstaller.exe       Normal  localSystem     0      
  1168. Interactive Services Detection  UI0Detect       Stopped Manual  Own Process     c:\windows\system32\ui0detect.exe       Normal  LocalSystem     0      
  1169. UPnP Device Host        upnphost        Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localserviceandnoimpersonation       Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1170. Desktop Window Manager Session Manager  UxSms   Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localsystemnetworkrestricted Normal  localSystem     0      
  1171. Credential Manager      VaultSvc        Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\lsass.exe   Normal  LocalSystem     0      
  1172. Virtual Disk    vds     Stopped Manual  Own Process     c:\windows\system32\vds.exe     Normal  LocalSystem     0      
  1173. Volume Shadow Copy      VSS     Stopped Manual  Own Process     c:\windows\system32\vssvc.exe   Normal  LocalSystem     0      
  1174. Windows Time    W32Time Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservice Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1175. Windows Activation Technologies Service WatAdminSvc     Stopped Manual  Own Process     c:\windows\system32\wat\watadminsvc.exe Normal  LocalSystem     0      
  1176. Block Level Backup Engine Service       wbengine        Stopped Manual  Own Process     "c:\windows\system32\wbengine.exe"      Normal  localSystem     0      
  1177. Windows Biometric Service       WbioSrvc        Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k wbiosvcgroup Normal  LocalSystem     0      
  1178. Windows Connect Now - Config Registrar  wcncsvc Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localserviceandnoimpersonation       Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1179. Windows Color System    WcsPlugInService        Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k wcssvc       Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1180. Diagnostic Service Host WdiServiceHost  Running Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservice Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1181. Diagnostic System Host  WdiSystemHost   Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localsystemnetworkrestricted Normal  LocalSystem     0      
  1182. WebClient       WebClient       Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservice Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1183. Windows Event Collector Wecsvc  Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k networkservice       Normal  NT AUTHORITY\NetworkService     0      
  1184. Problem Reports and Solutions Control Panel Support     wercplsupport   Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  localSystem     0      
  1185. Windows Error Reporting Service WerSvc  Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k wersvcgroup  Ignore  localSystem     0      
  1186. Windows Defender        WinDefend       Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k secsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1187. WinHTTP Web Proxy Auto-Discovery Service        WinHttpAutoProxySvc     Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservice Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1188. Windows Management Instrumentation      Winmgmt Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Ignore  localSystem     0      
  1189. Windows Remote Management (WS-Management)       WinRM   Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k networkservice       Normal  NT AUTHORITY\NetworkService     0      
  1190. WLAN AutoConfig Wlansvc Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localsystemnetworkrestricted Normal  LocalSystem     0      
  1191. WMI Performance Adapter wmiApSrv        Stopped Manual  Own Process     c:\windows\system32\wbem\wmiapsrv.exe   Normal  localSystem     0      
  1192. Windows Media Player Network Sharing Service    WMPNetworkSvc   Running Auto    Own Process     "c:\program files\windows media player\wmpnetwk.exe"    Normal  NT AUTHORITY\NetworkService     0      
  1193. Parental Controls       WPCSvc  Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservicenetworkrestricted        Normal  NT Authority\LocalService       0      
  1194. Portable Device Enumerator Service      WPDBusEnum      Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localsystemnetworkrestricted Normal  LocalSystem     0      
  1195. Security Center wscsvc  Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservicenetworkrestricted        Normal  NT AUTHORITY\LocalService       0      
  1196. Windows Search  WSearch Running Auto    Own Process     c:\windows\system32\searchindexer.exe /embedding        Normal  LocalSystem     0      
  1197. Windows Update  wuauserv        Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs      Normal  LocalSystem     0      
  1198. Windows Driver Foundation - User-mode Driver Framework  wudfsvc Running Auto    Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localsystemnetworkrestricted Normal  LocalSystem     0      
  1199. WWAN AutoConfig WwanSvc Stopped Manual  Share Process   c:\windows\system32\svchost.exe -k localservicenonetwork        Normal  NT Authority\LocalService       0      
  1200.  
  1201. [Program Groups]
  1202.  
  1203. Group Name      Name    User Name      
  1204. Start Menu      Default:Start Menu      Default
  1205. Start Menu\Programs     Default:Start Menu\Programs     Default
  1206. Start Menu\Programs\Accessories Default:Start Menu\Programs\Accessories Default
  1207. Start Menu\Programs\Accessories\Accessibility   Default:Start Menu\Programs\Accessories\Accessibility   Default
  1208. Start Menu\Programs\Accessories\System Tools    Default:Start Menu\Programs\Accessories\System Tools    Default
  1209. Start Menu\Programs\Maintenance Default:Start Menu\Programs\Maintenance Default
  1210. Start Menu      Public:Start Menu       Public 
  1211. Start Menu\Programs     Public:Start Menu\Programs      Public 
  1212. Start Menu\Programs\Accessories Public:Start Menu\Programs\Accessories  Public 
  1213. Start Menu\Programs\Accessories\Accessibility   Public:Start Menu\Programs\Accessories\Accessibility    Public 
  1214. Start Menu\Programs\Accessories\System Tools    Public:Start Menu\Programs\Accessories\System Tools     Public 
  1215. Start Menu\Programs\Accessories\Tablet PC       Public:Start Menu\Programs\Accessories\Tablet PC        Public 
  1216. Start Menu\Programs\Accessories\Windows PowerShell      Public:Start Menu\Programs\Accessories\Windows PowerShell       Public 
  1217. Start Menu\Programs\Administrative Tools        Public:Start Menu\Programs\Administrative Tools Public 
  1218. Start Menu\Programs\Catalyst Control Center     Public:Start Menu\Programs\Catalyst Control Center      Public 
  1219. Start Menu\Programs\EA GAMES    Public:Start Menu\Programs\EA GAMES     Public 
  1220. Start Menu\Programs\EA GAMES\Battlefield 2      Public:Start Menu\Programs\EA GAMES\Battlefield 2       Public 
  1221. Start Menu\Programs\ESET        Public:Start Menu\Programs\ESET Public 
  1222. Start Menu\Programs\ESET\ESET NOD32 Antivirus   Public:Start Menu\Programs\ESET\ESET NOD32 Antivirus    Public 
  1223. Start Menu\Programs\Games       Public:Start Menu\Programs\Games        Public 
  1224. Start Menu\Programs\Intel       Public:Start Menu\Programs\Intel        Public 
  1225. Start Menu\Programs\Maintenance Public:Start Menu\Programs\Maintenance  Public 
  1226. Start Menu\Programs\Perfect World Entertainment Public:Start Menu\Programs\Perfect World Entertainment  Public 
  1227. Start Menu\Programs\Perfect World Entertainment\Blacklight Retribution  Public:Start Menu\Programs\Perfect World Entertainment\Blacklight Retribution   Public 
  1228. Start Menu\Programs\Renesas Electronics Public:Start Menu\Programs\Renesas Electronics  Public 
  1229. Start Menu\Programs\Renesas Electronics\USB 3.0 Host Controller Driver  Public:Start Menu\Programs\Renesas Electronics\USB 3.0 Host Controller Driver   Public 
  1230. Start Menu\Programs\Startup     Public:Start Menu\Programs\Startup      Public 
  1231. Start Menu\Programs\Tablet PC   Public:Start Menu\Programs\Tablet PC    Public 
  1232. Start Menu      Kyle-PC\Kyle:Start Menu Kyle-PC\Kyle   
  1233. Start Menu\Programs     Kyle-PC\Kyle:Start Menu\Programs        Kyle-PC\Kyle   
  1234. Start Menu\Programs\Accessories Kyle-PC\Kyle:Start Menu\Programs\Accessories    Kyle-PC\Kyle   
  1235. Start Menu\Programs\Accessories\Accessibility   Kyle-PC\Kyle:Start Menu\Programs\Accessories\Accessibility      Kyle-PC\Kyle   
  1236. Start Menu\Programs\Accessories\System Tools    Kyle-PC\Kyle:Start Menu\Programs\Accessories\System Tools       Kyle-PC\Kyle   
  1237. Start Menu\Programs\Administrative Tools        Kyle-PC\Kyle:Start Menu\Programs\Administrative Tools   Kyle-PC\Kyle   
  1238. Start Menu\Programs\Fraps       Kyle-PC\Kyle:Start Menu\Programs\Fraps  Kyle-PC\Kyle   
  1239. Start Menu\Programs\Games       Kyle-PC\Kyle:Start Menu\Programs\Games  Kyle-PC\Kyle   
  1240. Start Menu\Programs\Google Chrome       Kyle-PC\Kyle:Start Menu\Programs\Google Chrome  Kyle-PC\Kyle   
  1241. Start Menu\Programs\Maintenance Kyle-PC\Kyle:Start Menu\Programs\Maintenance    Kyle-PC\Kyle   
  1242. Start Menu\Programs\Startup     Kyle-PC\Kyle:Start Menu\Programs\Startup        Kyle-PC\Kyle   
  1243.  
  1244. [Startup Programs]
  1245.  
  1246. Program Command User Name       Location       
  1247. Sidebar %programfiles%\windows sidebar\sidebar.exe /autorun     NT AUTHORITY\LOCAL SERVICE      Startup
  1248. Sidebar %programfiles%\windows sidebar\sidebar.exe /autorun     NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE    Startup
  1249. Google Update   "c:\users\kyle\appdata\local\google\update\googleupdate.exe" /c Kyle-PC\Kyle    Startup
  1250. AML Device Install      c:\progra~2\amdavt~1\bin\kdbsync.exe aml        Public  Common Startup 
  1251. egui    "c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\egui.exe" /hide /waitservice        Public  HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run     
  1252. SysTrayApp      c:\program files\idt\wdm\sttray64.exe   Public  HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run     
  1253. SynTPEnh        %programfiles%\synaptics\syntp\syntpenh.exe     Public  HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run     
  1254. Persistence     c:\windows\system32\igfxpers.exe        Public  HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run     
  1255. IgfxTray        c:\windows\system32\igfxtray.exe        Public  HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run     
  1256. HotKeysCmds     c:\windows\system32\hkcmd.exe   Public  HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run     
  1257.  
  1258. [OLE Registration]
  1259.  
  1260. Object  Local Server   
  1261. WordPad Document        "%programfiles%\windows nt\accessories\wordpad.exe"    
  1262. Paintbrush Picture      %systemroot%\system32\mspaint.exe      
  1263. Drawing Not Available  
  1264. Package Not Available  
  1265. Microsoft PenInputPanel Control Not Available  
  1266.  
  1267. [Windows Error Reporting]
  1268.  
  1269. Time    Type    Details
  1270. 5/4/2012 5:44 AM        Application Error       Faulting application name: planetside.exe, version: 3.15.84.0, time stamp: 0x4b162aae&#x000d;&#x000a;Faulting module name: unknown, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x00000000&#x000d;&#x000a;Exception code: 0xc0000005&#x000d;&#x000a;Fault offset: 0x083620af&#x000d;&#x000a;Faulting process id: 0x135c&#x000d;&#x000a;Faulting application start time: 0x01cd29b1415bb9d4&#x000d;&#x000a;Faulting application path: C:\Users\Public\Sony Online Entertainment\Installed Games\Planetside\planetside.exe&#x000d;&#x000a;Faulting module path: unknown&#x000d;&#x000a;Report Id: 30954751-95ac-11e1-b7af-2c27d7bb5d10 
  1271. 5/2/2012 5:23 PM        Application Error       Faulting application name: svchost.exe_FontCache, version: 6.1.7600.16385, time stamp: 0x4a5bc3c1&#x000d;&#x000a;Faulting module name: fntcache.dll, version: 6.1.7601.17563, time stamp: 0x4d5faf0d&#x000d;&#x000a;Exception code: 0x40000015&#x000d;&#x000a;Fault offset: 0x000000000003d6fa&#x000d;&#x000a;Faulting process id: 0xc10&#x000d;&#x000a;Faulting application start time: 0x01cd2882715d0282&#x000d;&#x000a;Faulting application path: C:\Windows\system32\svchost.exe&#x000d;&#x000a;Faulting module path: c:\windows\system32\fntcache.dll&#x000d;&#x000a;Report Id: 9576ad61-947b-11e1-93c3-2c27d7bb5d10     
  1272. 5/1/2012 12:36 AM       Application Error       Faulting application name: chrome.exe, version: 18.0.1025.162, time stamp: 0x4f86748b&#x000d;&#x000a;Faulting module name: ole32.dll, version: 6.1.7601.17514, time stamp: 0x4ce7b96f&#x000d;&#x000a;Exception code: 0xc0000005&#x000d;&#x000a;Fault offset: 0x0003bc21&#x000d;&#x000a;Faulting process id: 0x12f8&#x000d;&#x000a;Faulting application start time: 0x01cd272fbd9c8330&#x000d;&#x000a;Faulting application path: C:\Users\Kyle\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe&#x000d;&#x000a;Faulting module path: C:\Windows\syswow64\ole32.dll&#x000d;&#x000a;Report Id: ad466420-9325-11e1-8ee7-2c27d7bb5d10     
  1273. 5/1/2012 12:00 AM       Application Error       Faulting application name: kdbsync.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x4f27c7d5&#x000d;&#x000a;Faulting module name: aticaldd.dll, version: 6.14.10.1332, time stamp: 0x4da51748&#x000d;&#x000a;Exception code: 0xc0000005&#x000d;&#x000a;Fault offset: 0x0032ff2f&#x000d;&#x000a;Faulting process id: 0x8c8&#x000d;&#x000a;Faulting application start time: 0x01cd272d4454e7e6&#x000d;&#x000a;Faulting application path: C:\Program Files (x86)\AMD AVT\bin\kdbsync.exe&#x000d;&#x000a;Faulting module path: C:\Windows\system32\aticaldd.dll&#x000d;&#x000a;Report Id: afd91080-9320-11e1-8b3c-2c27d7bb5d10 
  1274. 4/30/2012 11:38 PM      Application Error       Faulting application name: kdbsync.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x4f27c7d5&#x000d;&#x000a;Faulting module name: aticaldd.dll, version: 6.14.10.1332, time stamp: 0x4da51748&#x000d;&#x000a;Exception code: 0xc0000005&#x000d;&#x000a;Fault offset: 0x0032ff2f&#x000d;&#x000a;Faulting process id: 0xd04&#x000d;&#x000a;Faulting application start time: 0x01cd272a45be780e&#x000d;&#x000a;Faulting application path: C:\Program Files (x86)\AMD AVT\bin\kdbsync.exe&#x000d;&#x000a;Faulting module path: C:\Windows\system32\aticaldd.dll&#x000d;&#x000a;Report Id: 9d355156-931d-11e1-84d8-2c27d7bb5d10 
  1275. 4/30/2012 11:32 PM      Application Error       Faulting application name: ekrn.exe, version: 5.0.93.0, time stamp: 0x4e41881b&#x000d;&#x000a;Faulting module name: unknown, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x00000000&#x000d;&#x000a;Exception code: 0xc0000005&#x000d;&#x000a;Fault offset: 0x74f46c9c&#x000d;&#x000a;Faulting process id: 0x664&#x000d;&#x000a;Faulting application start time: 0x01cd27205f8ae99f&#x000d;&#x000a;Faulting application path: C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\x86\ekrn.exe&#x000d;&#x000a;Faulting module path: unknown&#x000d;&#x000a;Report Id: c5571db0-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10     
  1276. 5/4/2012 5:44 AM        Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: APPCRASH&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: planetside.exe&#x000d;&#x000a;P2: 3.15.84.0&#x000d;&#x000a;P3: 4b162aae&#x000d;&#x000a;P4: StackHash_cf16&#x000d;&#x000a;P5: 0.0.0.0&#x000d;&#x000a;P6: 00000000&#x000d;&#x000a;P7: c0000005&#x000d;&#x000a;P8: 083620af&#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive\AppCrash_planetside.exe_704d52f1ef2e44486f6e5dae34efea5853d482_16e77a28&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 30954751-95ac-11e1-b7af-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0     
  1277. 5/2/2012 5:23 PM        Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: APPCRASH&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: svchost.exe_FontCache&#x000d;&#x000a;P2: 6.1.7600.16385&#x000d;&#x000a;P3: 4a5bc3c1&#x000d;&#x000a;P4: fntcache.dll&#x000d;&#x000a;P5: 6.1.7601.17563&#x000d;&#x000a;P6: 4d5faf0d&#x000d;&#x000a;P7: 40000015&#x000d;&#x000a;P8: 000000000003d6fa&#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Temp\WER6D91.tmp.appcompat.txt&#x000d;&#x000a;C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Temp\WER6DF0.tmp.WERInternalMetadata.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Temp\WER6E00.tmp.hdmp&#x000d;&#x000a;C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Temp\WER6FC6.tmp.mdmp&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_svchost.exe_Font_e34fcd5b6b30bebc416816c22bc0e971798aa62c_cab_0caf7030&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 9576ad61-947b-11e1-93c3-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0   
  1278. 5/2/2012 5:23 PM        Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: APPCRASH&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: svchost.exe_FontCache&#x000d;&#x000a;P2: 6.1.7600.16385&#x000d;&#x000a;P3: 4a5bc3c1&#x000d;&#x000a;P4: fntcache.dll&#x000d;&#x000a;P5: 6.1.7601.17563&#x000d;&#x000a;P6: 4d5faf0d&#x000d;&#x000a;P7: 40000015&#x000d;&#x000a;P8: 000000000003d6fa&#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Temp\WER6D91.tmp.appcompat.txt&#x000d;&#x000a;C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Temp\WER6DF0.tmp.WERInternalMetadata.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Temp\WER6E00.tmp.hdmp&#x000d;&#x000a;C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Temp\WER6FC6.tmp.mdmp&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_svchost.exe_Font_e34fcd5b6b30bebc416816c22bc0e971798aa62c_cab_0caf7030&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 9576ad61-947b-11e1-93c3-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4   
  1279. 5/2/2012 5:18 PM        Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PCA2&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: Setup.exe&#x000d;&#x000a;P2: 3.0.868.0&#x000d;&#x000a;P3: CATALYST™ Install Manager&#x000d;&#x000a;P4: CATALYST™ Install Manager&#x000d;&#x000a;P5: Advanced Micro Devices, Inc.&#x000d;&#x000a;P6: 1&#x000d;&#x000a;P7: 201&#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Temp\{df28a370-15ab-4790-8d9e-316f139d1b86}\appcompat.txt&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_Setup.exe_c4451ce06e2969b18712e431ccf5c44f4ed255e_cab_0fee4d55&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: ccf22d5d-947a-11e1-93c3-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4       
  1280. 5/2/2012 4:51 PM        Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PCA2&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: Setup.exe&#x000d;&#x000a;P2: 3.0.868.0&#x000d;&#x000a;P3: CATALYST™ Install Manager&#x000d;&#x000a;P4: CATALYST™ Install Manager&#x000d;&#x000a;P5: Advanced Micro Devices, Inc.&#x000d;&#x000a;P6: 1&#x000d;&#x000a;P7: 200&#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Temp\{f119a1f5-60d9-4b97-acd0-b427611b9186}\appcompat.txt&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_Setup.exe_6eaf497ec076a9fa2362b539aa49b6f33834f_cab_0fc5b22e&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 0b8962d8-9477-11e1-93c3-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4 
  1281. 5/1/2012 2:46 PM        Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPRequestAdditionalSoftware&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: HID\VID_046D&PID_C52B&REV_1201&MI_01&Col03&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: 0409&#x000d;&#x000a;P5: input.inf&#x000d;&#x000a;P6: *&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_cf4d16b1a7c97adfd188d34d297dab5ab41f710_04771c5a&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 60f1b75a-939c-11e1-9d71-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4    
  1282. 5/1/2012 2:46 PM        Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPRequestAdditionalSoftware&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: HID\VID_046D&PID_C52B&REV_1201&MI_01&Col04&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: 0409&#x000d;&#x000a;P5: input.inf&#x000d;&#x000a;P6: *&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_63ff32ab5d17543d98dd7ee0c688b61d3c336879_04770f60&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 5a6cb4e2-939c-11e1-9d71-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4   
  1283. 5/1/2012 2:46 PM        Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPRequestAdditionalSoftware&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: HID\VID_046D&PID_C52B&REV_1201&MI_02&Col01&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: 0409&#x000d;&#x000a;P5: input.inf&#x000d;&#x000a;P6: *&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_3a8fc9d2b75b2e85f223a692ea98bf14229386e_04770810&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 5a6cb4e1-939c-11e1-9d71-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4    
  1284. 5/1/2012 2:45 PM        Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPRequestAdditionalSoftware&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: HID\VID_046D&PID_C52B&REV_1201&MI_02&Col03&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: 0409&#x000d;&#x000a;P5: input.inf&#x000d;&#x000a;P6: *&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_a3cdc72732ee23c47be24920319c98d2ac35f271_047700c0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 5a6cb4e0-939c-11e1-9d71-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4   
  1285. 5/1/2012 2:45 PM        Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPRequestAdditionalSoftware&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: HID\VID_046D&PID_C52B&REV_1201&MI_02&Col02&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: 0409&#x000d;&#x000a;P5: input.inf&#x000d;&#x000a;P6: *&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_48948e743a51eb9aedd14c090dac6c5c21934_0476fe9e&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 5a6cb4df-939c-11e1-9d71-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4      
  1286. 5/1/2012 2:45 PM        Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPRequestAdditionalSoftware&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: USB\VID_046D&PID_C52B&REV_1201&MI_01&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: 0409&#x000d;&#x000a;P5: input.inf&#x000d;&#x000a;P6: *&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_42ef0cc98c97969adc2d50f2cc3658b89556_0476f599&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 5a6cb4de-939c-11e1-9d71-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4     
  1287. 5/1/2012 2:45 PM        Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPRequestAdditionalSoftware&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: USB\VID_046D&PID_C52B&REV_1201&MI_02&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: 0409&#x000d;&#x000a;P5: input.inf&#x000d;&#x000a;P6: *&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_be6917603bac7731237ffde723f19cd8367857a_0476f1b2&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 5a6cb4dd-939c-11e1-9d71-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4  
  1288. 5/1/2012 12:36 AM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: APPCRASH&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: chrome.exe&#x000d;&#x000a;P2: 18.0.1025.162&#x000d;&#x000a;P3: 4f86748b&#x000d;&#x000a;P4: ole32.dll&#x000d;&#x000a;P5: 6.1.7601.17514&#x000d;&#x000a;P6: 4ce7b96f&#x000d;&#x000a;P7: c0000005&#x000d;&#x000a;P8: 0003bc21&#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Temp\WER73C8.tmp.appcompat.txt&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Temp\WER79B2.tmp.WERInternalMetadata.xml&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Temp\WER79B3.tmp.hdmp&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Temp\WER7B98.tmp.mdmp&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_chrome.exe_e1e3e36382d0c8832c59e7aa4d9a861fe6219a5_cab_0dd27be3&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: ad466420-9325-11e1-8ee7-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4    
  1289. 5/1/2012 12:00 AM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80070643&#x000d;&#x000a;P3: 57260DFE-227C-45E3-9FFC-2FC77A67F95A&#x000d;&#x000a;P4: Install&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_e8d6f6ae4499ee29a1b6b11a286abccd936517a_cab_0dcc0de4&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: b6ba8acb-9320-11e1-8b3c-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4       
  1290. 5/1/2012 12:00 AM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80070643&#x000d;&#x000a;P3: 6BEB43F3-526A-4818-904A-96B48134D22A&#x000d;&#x000a;P4: Install&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_164f28ccdd273f92788296a99d60781ad36d6f3f_cab_0e180dd5&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: b6ba8acc-9320-11e1-8b3c-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4      
  1291. 5/1/2012 12:00 AM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80070643&#x000d;&#x000a;P3: 6BEB43F3-526A-4818-904A-96B48134D22A&#x000d;&#x000a;P4: Install&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: b6ba8acc-9320-11e1-8b3c-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0       
  1292. 5/1/2012 12:00 AM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80070643&#x000d;&#x000a;P3: 57260DFE-227C-45E3-9FFC-2FC77A67F95A&#x000d;&#x000a;P4: Install&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: b6ba8acb-9320-11e1-8b3c-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0       
  1293. 5/1/2012 12:00 AM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: APPCRASH&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: kdbsync.exe&#x000d;&#x000a;P2: 0.0.0.0&#x000d;&#x000a;P3: 4f27c7d5&#x000d;&#x000a;P4: aticaldd.dll&#x000d;&#x000a;P5: 6.14.10.1332&#x000d;&#x000a;P6: 4da51748&#x000d;&#x000a;P7: c0000005&#x000d;&#x000a;P8: 0032ff2f&#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive\AppCrash_kdbsync.exe_18e13cc333dd74afaa68688d218264b2726479e_0f900c3f&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: afd91080-9320-11e1-8b3c-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0 
  1294. 4/30/2012 11:57 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: CbsPackageServicingFailure2&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 6.1.7601.17592&#x000d;&#x000a;P2: Package_for_KB2656356&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.1&#x000d;&#x000a;P4: amd64&#x000d;&#x000a;P5: unknown&#x000d;&#x000a;P6: 80070643&#x000d;&#x000a;P7: CBS Other&#x000d;&#x000a;P8: Resolved&#x000d;&#x000a;P9: Installed&#x000d;&#x000a;P10: WindowsUpdateAgent&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CbsPersist_20120430233849.cab&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\servicing\Sessions\Sessions.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\poqexec.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\inf\setupapi.dev.log&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 4f8fe997-9320-11e1-8b3c-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0 
  1295. 4/30/2012 11:57 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: CbsPackageServicingFailure2&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 6.1.7601.17592&#x000d;&#x000a;P2: Package_for_KB2656356&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.1&#x000d;&#x000a;P4: amd64&#x000d;&#x000a;P5: unknown&#x000d;&#x000a;P6: 80070643&#x000d;&#x000a;P7: CBS Other&#x000d;&#x000a;P8: Resolved&#x000d;&#x000a;P9: Installed&#x000d;&#x000a;P10: WindowsUpdateAgent&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CbsPersist_20120430233849.cab&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\servicing\Sessions\Sessions.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\poqexec.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\inf\setupapi.dev.log&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\Critical_6.1.7601.17592_cd8f39593d6e938116942ec97436b96f5fe191e_cab_09456a17&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 4f8fe997-9320-11e1-8b3c-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4    
  1296. 4/30/2012 11:57 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: CbsPackageServicingFailure2&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 6.1.7601.17592&#x000d;&#x000a;P2: Package_for_KB2425227&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.1&#x000d;&#x000a;P4: amd64&#x000d;&#x000a;P5: unknown&#x000d;&#x000a;P6: 80070643&#x000d;&#x000a;P7: CBS Other&#x000d;&#x000a;P8: Staged&#x000d;&#x000a;P9: Installed&#x000d;&#x000a;P10: WindowsUpdateAgent&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CbsPersist_20120430233849.cab&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\servicing\Sessions\Sessions.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\poqexec.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\inf\setupapi.dev.log&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 3e74059f-9320-11e1-8b3c-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0   
  1297. 4/30/2012 11:57 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: CbsPackageServicingFailure2&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 6.1.7601.17592&#x000d;&#x000a;P2: Package_for_KB2425227&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.1&#x000d;&#x000a;P4: amd64&#x000d;&#x000a;P5: unknown&#x000d;&#x000a;P6: 80070643&#x000d;&#x000a;P7: CBS Other&#x000d;&#x000a;P8: Staged&#x000d;&#x000a;P9: Installed&#x000d;&#x000a;P10: WindowsUpdateAgent&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CbsPersist_20120430233849.cab&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\servicing\Sessions\Sessions.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\poqexec.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\inf\setupapi.dev.log&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\Critical_6.1.7601.17592_c3a9c9858aa5c9fb62896a7f792ef2c668b84e4_cab_08dd0a4c&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 3e74059f-9320-11e1-8b3c-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4      
  1298. 4/30/2012 11:41 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: APPCRASH&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: kdbsync.exe&#x000d;&#x000a;P2: 0.0.0.0&#x000d;&#x000a;P3: 4f27c7d5&#x000d;&#x000a;P4: aticaldd.dll&#x000d;&#x000a;P5: 6.14.10.1332&#x000d;&#x000a;P6: 4da51748&#x000d;&#x000a;P7: c0000005&#x000d;&#x000a;P8: 0032ff2f&#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive\AppCrash_kdbsync.exe_18e13cc333dd74afaa68688d218264b2726479e_0fbbaf9f&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 9d355156-931d-11e1-84d8-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0 
  1299. 4/30/2012 11:39 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80242016&#x000d;&#x000a;P3: 150A5DC7-B6EE-4191-99DE-42DB6032A0C2&#x000d;&#x000a;P4: Install&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_396cdf1921824f55856ef343796dc1c36da4ac91_cab_0a290b26&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: ab84b71b-931d-11e1-84d8-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4      
  1300. 4/30/2012 11:39 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80242016&#x000d;&#x000a;P3: E631B43A-901A-4AA9-AF50-32FBDEB8C15A&#x000d;&#x000a;P4: Install&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_df2f23bcfefb2ba41eb1ee56231fad189b68199_cab_0c350b17&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: ab84b71d-931d-11e1-84d8-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4       
  1301. 4/30/2012 11:39 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80242016&#x000d;&#x000a;P3: E631B43A-901A-4AA9-AF50-32FBDEB8C15A&#x000d;&#x000a;P4: Install&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: ab84b71d-931d-11e1-84d8-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0       
  1302. 4/30/2012 11:39 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80242016&#x000d;&#x000a;P3: AF66925B-80B5-4A3C-93B5-E850F604AAE2&#x000d;&#x000a;P4: Install&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: ab84b71c-931d-11e1-84d8-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0       
  1303. 4/30/2012 11:39 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80242016&#x000d;&#x000a;P3: 150A5DC7-B6EE-4191-99DE-42DB6032A0C2&#x000d;&#x000a;P4: Install&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: ab84b71b-931d-11e1-84d8-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0       
  1304. 4/30/2012 11:32 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: Handled Exception&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: &#x000d;&#x000a;P2: &#x000d;&#x000a;P3: &#x000d;&#x000a;P4: &#x000d;&#x000a;P5: &#x000d;&#x000a;P6: &#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Temp\WER5940.tmp.hdmp&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Temp\WER5CC9.tmp.mdmp&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_0_0_cab_06585c72&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: c2328c93-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4  
  1305. 4/30/2012 11:30 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 800f0902&#x000d;&#x000a;P3: 57260DFE-227C-45E3-9FFC-2FC77A67F95A&#x000d;&#x000a;P4: Install&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_6d70c7ceeefa9628a275f75fb2eaa9572fb96e8_cab_0c821fef&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 6b6a81ba-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4       
  1306. 4/30/2012 11:30 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 800f0902&#x000d;&#x000a;P3: 2EE7B9F1-22B7-4618-84B1-8F0804A2ED02&#x000d;&#x000a;P4: Install&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_c443eb4782ede4683dd44e6a35aee19aad6279d_cab_0d661fef&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 6b6a81b6-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4       
  1307. 4/30/2012 11:30 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 800f0902&#x000d;&#x000a;P3: 57260DFE-227C-45E3-9FFC-2FC77A67F95A&#x000d;&#x000a;P4: Install&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 6b6a81ba-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0       
  1308. 4/30/2012 11:30 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 800f0902&#x000d;&#x000a;P3: B34E43F5-2F06-4D9D-B147-EE76B076E9C0&#x000d;&#x000a;P4: Install&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 6b6a81b9-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0       
  1309. 4/30/2012 11:30 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 800f0902&#x000d;&#x000a;P3: 6BEB43F3-526A-4818-904A-96B48134D22A&#x000d;&#x000a;P4: Install&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 6b6a81b8-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0       
  1310. 4/30/2012 11:30 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 800f0902&#x000d;&#x000a;P3: F27242F3-7EB0-4186-A31F-78B8A7C85CFC&#x000d;&#x000a;P4: Install&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 6b6a81b7-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0       
  1311. 4/30/2012 11:30 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 800f0902&#x000d;&#x000a;P3: 2EE7B9F1-22B7-4618-84B1-8F0804A2ED02&#x000d;&#x000a;P4: Install&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 6b6a81b6-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0       
  1312. 4/30/2012 11:28 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: CbsPackageServicingFailure2&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 6.1.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: Package_for_KB2656356&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.1&#x000d;&#x000a;P4: amd64&#x000d;&#x000a;P5: unknown&#x000d;&#x000a;P6: 800f0902&#x000d;&#x000a;P7: CBS Other&#x000d;&#x000a;P8: Resolved&#x000d;&#x000a;P9: Installed&#x000d;&#x000a;P10: WindowsUpdateAgent&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\servicing\Sessions\Sessions.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\poqexec.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\pending.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\inf\setupapi.dev.log&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 3712e1fd-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0     
  1313. 4/30/2012 11:28 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: CbsPackageServicingFailure2&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 6.1.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: Package_for_KB2656356&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.1&#x000d;&#x000a;P4: amd64&#x000d;&#x000a;P5: unknown&#x000d;&#x000a;P6: 800f0902&#x000d;&#x000a;P7: CBS Other&#x000d;&#x000a;P8: Resolved&#x000d;&#x000a;P9: Installed&#x000d;&#x000a;P10: WindowsUpdateAgent&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\servicing\Sessions\Sessions.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\poqexec.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\pending.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\inf\setupapi.dev.log&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\Critical_6.1.7601.17514_94ccab14f7233c96db96341d681e7758c7454920_cab_0e00cd7c&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 3712e1fd-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4       
  1314. 4/30/2012 11:28 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: CbsPackageServicingFailure2&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 6.1.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: Package_for_KB2563227&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: amd64&#x000d;&#x000a;P5: unknown&#x000d;&#x000a;P6: 800f0902&#x000d;&#x000a;P7: CBS Other&#x000d;&#x000a;P8: Resolved&#x000d;&#x000a;P9: Installed&#x000d;&#x000a;P10: WindowsUpdateAgent&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\servicing\Sessions\Sessions.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\poqexec.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\pending.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\inf\setupapi.dev.log&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 30ad2f41-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0     
  1315. 4/30/2012 11:28 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: CbsPackageServicingFailure2&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 6.1.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: Package_for_KB2563227&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: amd64&#x000d;&#x000a;P5: unknown&#x000d;&#x000a;P6: 800f0902&#x000d;&#x000a;P7: CBS Other&#x000d;&#x000a;P8: Resolved&#x000d;&#x000a;P9: Installed&#x000d;&#x000a;P10: WindowsUpdateAgent&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\servicing\Sessions\Sessions.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\poqexec.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\pending.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\inf\setupapi.dev.log&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\Critical_6.1.7601.17514_e7d946cd1e772d807c2979e1e1be7b57811299d_cab_0688a351&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 30ad2f41-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4
  1316. 4/30/2012 11:28 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: CbsPackageServicingFailure2&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 6.1.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: Package_for_KB2425227&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.1&#x000d;&#x000a;P4: amd64&#x000d;&#x000a;P5: unknown&#x000d;&#x000a;P6: 800f0902&#x000d;&#x000a;P7: CBS Other&#x000d;&#x000a;P8: Resolved&#x000d;&#x000a;P9: Installed&#x000d;&#x000a;P10: WindowsUpdateAgent&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\servicing\Sessions\Sessions.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\poqexec.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\pending.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\inf\setupapi.dev.log&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 249913be-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0     
  1317. 4/30/2012 11:28 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: CbsPackageServicingFailure2&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 6.1.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: Package_for_KB2425227&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.1&#x000d;&#x000a;P4: amd64&#x000d;&#x000a;P5: unknown&#x000d;&#x000a;P6: 800f0902&#x000d;&#x000a;P7: CBS Other&#x000d;&#x000a;P8: Resolved&#x000d;&#x000a;P9: Installed&#x000d;&#x000a;P10: WindowsUpdateAgent&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\servicing\Sessions\Sessions.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\poqexec.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\pending.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\inf\setupapi.dev.log&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\Critical_6.1.7601.17514_ff436fe28f6523e97dfa33cafaafe08d67ff10cf_cab_032879d1&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 249913be-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4       
  1318. 4/30/2012 11:28 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: CbsPackageServicingFailure2&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 6.1.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: Package_for_KB2656373&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: amd64&#x000d;&#x000a;P5: unknown&#x000d;&#x000a;P6: 800f0902&#x000d;&#x000a;P7: CBS Other&#x000d;&#x000a;P8: Resolved&#x000d;&#x000a;P9: Installed&#x000d;&#x000a;P10: WindowsUpdateAgent&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\servicing\Sessions\Sessions.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\poqexec.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\pending.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\inf\setupapi.dev.log&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 249913bd-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0     
  1319. 4/30/2012 11:28 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: CbsPackageServicingFailure2&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 6.1.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: Package_for_KB2656373&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: amd64&#x000d;&#x000a;P5: unknown&#x000d;&#x000a;P6: 800f0902&#x000d;&#x000a;P7: CBS Other&#x000d;&#x000a;P8: Resolved&#x000d;&#x000a;P9: Installed&#x000d;&#x000a;P10: WindowsUpdateAgent&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\servicing\Sessions\Sessions.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\poqexec.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\pending.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\inf\setupapi.dev.log&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\Critical_6.1.7601.17514_5f274652d287ca42e313eaa9711c873e4dd3231e_cab_0c904fe4&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 249913bd-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4       
  1320. 4/30/2012 11:27 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: CbsPackageServicingFailure2&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 6.1.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: Package_for_KB2560656&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.2&#x000d;&#x000a;P4: amd64&#x000d;&#x000a;P5: unknown&#x000d;&#x000a;P6: 800f0902&#x000d;&#x000a;P7: CBS Other&#x000d;&#x000a;P8: Resolved&#x000d;&#x000a;P9: Installed&#x000d;&#x000a;P10: WindowsUpdateAgent&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\servicing\Sessions\Sessions.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\poqexec.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\pending.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\inf\setupapi.dev.log&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 1705baad-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0     
  1321. 4/30/2012 11:27 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: CbsPackageServicingFailure2&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 6.1.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: Package_for_KB2560656&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.2&#x000d;&#x000a;P4: amd64&#x000d;&#x000a;P5: unknown&#x000d;&#x000a;P6: 800f0902&#x000d;&#x000a;P7: CBS Other&#x000d;&#x000a;P8: Resolved&#x000d;&#x000a;P9: Installed&#x000d;&#x000a;P10: WindowsUpdateAgent&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\servicing\Sessions\Sessions.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\poqexec.log&#x000d;&#x000a;C:\Windows\winsxs\pending.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\inf\setupapi.dev.log&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\Critical_6.1.7601.17514_4acb9f29351ccea5a06c5a174b8c579a3dd63a_cab_0907f769&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 1705baad-931c-11e1-bb11-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 4 
  1322. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 57260DFE-227C-45E3-9FFC-2FC77A67F95A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_c8f9b8be85676d770d6f2a1b5c85fd9e5456e3_cab_07df6a18&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e654d-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1323. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 57260DFE-227C-45E3-9FFC-2FC77A67F95A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e654d-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1324. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 6BEB43F3-526A-4818-904A-96B48134D22A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_217c8d1c1d70e7d8dc47c0aaf9b53862637db4a_cab_06d757a1&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e654b-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1325. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: F27242F3-7EB0-4186-A31F-78B8A7C85CFC&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_2a83f7717a54a048269988c9fb28fa8ef13ff238_0e435792&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e654a-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6 
  1326. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: F27242F3-7EB0-4186-A31F-78B8A7C85CFC&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_2a83f7717a54a048269988c9fb28fa8ef13ff238_cab_0bfb5792&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e654a-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1327. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 61BFE3EC-A1DC-4EAB-9481-0D8FD7319AE8&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_93723db3028179ea7503acdd8f37e25c287bf10_cab_0c1f5782&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6548-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1328. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: B34E43F5-2F06-4D9D-B147-EE76B076E9C0&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e654c-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1329. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 939403E9-F009-4244-B259-B5C1B003A1D3&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_ef59b43a35e6fd4ef55acbae1423b66399b86617_cab_0f675782&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6547-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1330. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 6BEB43F3-526A-4818-904A-96B48134D22A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e654b-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1331. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 071ADFE6-D0AC-4600-A7B0-45D90C648BDD&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_8f78c55fa47f8128a3f55f964acdde5e61e62923_0fd75772&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6546-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6 
  1332. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: F27242F3-7EB0-4186-A31F-78B8A7C85CFC&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e654a-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1333. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 071ADFE6-D0AC-4600-A7B0-45D90C648BDD&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_8f78c55fa47f8128a3f55f964acdde5e61e62923_cab_0d335763&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6546-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1334. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 2EE7B9F1-22B7-4618-84B1-8F0804A2ED02&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6549-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1335. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 361475E2-3578-411C-83DF-77C450DEAC5A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_69d5ff29329437c53b0ef2665e0b7da36fcb475_cab_01535753&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6544-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1336. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 61BFE3EC-A1DC-4EAB-9481-0D8FD7319AE8&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6548-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1337. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 939403E9-F009-4244-B259-B5C1B003A1D3&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6547-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1338. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: C0F7BAE1-939C-4AE5-A528-2A8343C6AB43&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_e51557f9d2d353e640f680b7562931b3e4186c37_cab_0bdf5744&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6543-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1339. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: C0F7BAE1-939C-4AE5-A528-2A8343C6AB43&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_e51557f9d2d353e640f680b7562931b3e4186c37_cab_0dab5744&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6543-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1340. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 071ADFE6-D0AC-4600-A7B0-45D90C648BDD&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6546-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1341. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 5DB4CFD9-01C3-466D-8118-0302DFF81470&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_9bd12ed0974ac8f96620429856120f4769e9fb_cab_0dfb5734&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6541-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1342. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 9AA67EE5-41A5-4E1C-869B-3698BD753537&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6545-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1343. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 361475E2-3578-411C-83DF-77C450DEAC5A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6544-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1344. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: B7027ED9-9A4C-493C-9763-03DDA1C0E5D1&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_d8a34f1820a9d93bf75f3950256784cb59219168_cab_0d635724&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6540-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1345. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: B7027ED9-9A4C-493C-9763-03DDA1C0E5D1&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_d8a34f1820a9d93bf75f3950256784cb59219168_cab_086b5724&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6540-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1346. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: C0F7BAE1-939C-4AE5-A528-2A8343C6AB43&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6543-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1347. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 85CAADCF-E7E6-4B91-BB99-8D2CC08A6B75&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_3219ee799bbdb13ff342b169c886dbaf5f06cd_cab_07235715&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e653d-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1348. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A97B4DD2-DD68-4BEE-B01D-2801EC5551E1&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_21de2f8866fd483d978f155d0e2f617c9ebbd6_cab_0ccf5715&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e653e-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1349. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: DE5632E1-41F2-459A-A3AA-082A998A5620&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6542-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1350. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: DBB122CD-9669-41B9-BFA9-FE9D3DCC86AB&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_e2e55516485a2c3399525b3c5d58528fbe12f53_cab_0ecf5705&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e653c-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1351. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 5DB4CFD9-01C3-466D-8118-0302DFF81470&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6541-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1352. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: B7027ED9-9A4C-493C-9763-03DDA1C0E5D1&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6540-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1353. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 150A5DC7-B6EE-4191-99DE-42DB6032A0C2&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_4ddc2b194cb6767ecc0b622b0be2b301de48ab1_cab_0e2b56f6&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e653b-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1354. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: B0E36AD5-3D76-4E00-A79F-1A6ED610276C&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e653f-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1355. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A97B4DD2-DD68-4BEE-B01D-2801EC5551E1&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e653e-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1356. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 85CAADCF-E7E6-4B91-BB99-8D2CC08A6B75&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e653d-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1357. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: DBB122CD-9669-41B9-BFA9-FE9D3DCC86AB&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e653c-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1358. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 66BEB1C0-938F-4911-8C4F-CE3DB4CE5A78&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_4e5a1551869a46179885b2d3ee187bc05b6a91_04e756c7&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6539-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6   
  1359. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 66BEB1C0-938F-4911-8C4F-CE3DB4CE5A78&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_4e5a1551869a46179885b2d3ee187bc05b6a91_0c9b56c7&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6539-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6   
  1360. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 13EA86C3-B7D0-4F81-9E5C-3CCB5D584CE6&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_b024924309a5c0751b46d366453a74d2463f96_cab_0cd756c7&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e653a-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1361. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: D0A0C0BC-3D5F-4EA4-B565-90AC14493DE5&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_442e62eb777e1d7b1df511bf7a1f224a46b5fe54_cab_0d2f56b7&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6537-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1362. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 150A5DC7-B6EE-4191-99DE-42DB6032A0C2&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e653b-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1363. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 1E34B5B6-B90D-42F6-B11D-F90D7CFDF5CC&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_57a7a7b6bfb0d53a2c29a55661c56a7047ec1370_0fc75679&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6536-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6 
  1364. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 13EA86C3-B7D0-4F81-9E5C-3CCB5D584CE6&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e653a-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1365. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 1E34B5B6-B90D-42F6-B11D-F90D7CFDF5CC&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_57a7a7b6bfb0d53a2c29a55661c56a7047ec1370_cab_0fdb5679&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6536-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1366. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 66BEB1C0-938F-4911-8C4F-CE3DB4CE5A78&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6539-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1367. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 2CA792B0-3D5B-44CB-BD3A-6DD5040C2DF3&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_559e9eb185d7d1c27672eb977cf5d451e2df29d1_cab_0e235669&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6534-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1368. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 5632D8BD-251E-4B77-B359-8FC688DD2F42&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6538-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1369. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 78D605AF-CB18-4F1B-9F40-805EB18D4F4D&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_8dbc1deae74933e44821c8bf243559ec9ba84_cab_0103565a&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6533-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6
  1370. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: D0A0C0BC-3D5F-4EA4-B565-90AC14493DE5&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6537-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1371. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 1E34B5B6-B90D-42F6-B11D-F90D7CFDF5CC&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6536-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1372. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A0340EAE-0732-4B92-98AA-FDD786D37252&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_875f102069487f2591c2e3483791425cc0f1f7dd_0e03564a&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6532-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6 
  1373. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A0340EAE-0732-4B92-98AA-FDD786D37252&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_875f102069487f2591c2e3483791425cc0f1f7dd_0ea3564a&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6532-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6 
  1374. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 149402B1-7EE8-4DDE-B1F5-5F1F0F1B8B2D&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6535-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1375. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 2CA792B0-3D5B-44CB-BD3A-6DD5040C2DF3&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6534-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1376. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 44AC13AB-FD73-471C-A918-FB527D5D9B59&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_fabdb638372abe1914751cfb47c2617b19f4b86_cab_0907563a&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6530-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1377. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: C0F2F6A7-68E8-4E37-9EF5-E877CE7233B6&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_53311be8e4dcf28d8e5ae494ef9059b07db1f986_0f17563a&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e652f-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6 
  1378. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 78D605AF-CB18-4F1B-9F40-805EB18D4F4D&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6533-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1379. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: C0F2F6A7-68E8-4E37-9EF5-E877CE7233B6&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_53311be8e4dcf28d8e5ae494ef9059b07db1f986_cab_0e97562b&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e652f-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1380. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 06E8F8A2-4F3D-413E-A041-CFAF111A95AD&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_99ef74ef574c411336dac72baa96d312b689080_cab_0537562b&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e652d-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1381. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A0340EAE-0732-4B92-98AA-FDD786D37252&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6532-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1382. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 76C74AAB-C13C-4BD3-816F-AEF96D8B31E4&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6531-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1383. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 44AC13AB-FD73-471C-A918-FB527D5D9B59&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6530-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1384. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: D30818A0-E336-48C2-A0ED-5DC2EF248069&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_f7379e4df7efeed0ecad9d4e964fbbbbc8420e7_0e17560c&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e652c-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6  
  1385. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: C0F2F6A7-68E8-4E37-9EF5-E877CE7233B6&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e652f-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1386. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 91C80095-4B18-4BCC-BA46-18B3D4AD7124&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_f751e28361955722c3ed88f694cfc5952e51fee_cab_081b55fc&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e652a-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1387. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 79FC54A7-A837-423B-86B9-E1FD3B0DE546&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e652e-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1388. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 06E8F8A2-4F3D-413E-A041-CFAF111A95AD&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e652d-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1389. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 067BBC91-5F81-42E1-9FC4-F1765802A27A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_7e4e863b4bf2673a8ceb27dd8bdd0e356a68d2b_cab_0c5755ec&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6529-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1390. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 067BBC91-5F81-42E1-9FC4-F1765802A27A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_7e4e863b4bf2673a8ceb27dd8bdd0e356a68d2b_cab_07db55ec&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6529-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1391. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: D30818A0-E336-48C2-A0ED-5DC2EF248069&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e652c-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1392. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 5CA46F85-C831-473B-B5AF-7DBFBB7B2398&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_fb74ec67c769cfecc615acd9b23c667338e403c_cab_0e4f55dd&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6527-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1393. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: F76F5A9C-8325-4256-A632-654F153704B4&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e652b-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1394. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 94D0E27C-2FF6-497C-B6E3-D044CDDB5D1A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_1cefd28e8f86b17e7c17b19cc682fedef8e78631_05eb55cd&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6525-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6 
  1395. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: C6CA5181-DDA8-4506-8DE2-40957F118C8C&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_8b199734985c17742bc77d25608a21a798fbb0b4_cab_0c0755cd&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6526-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1396. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 91C80095-4B18-4BCC-BA46-18B3D4AD7124&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e652a-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1397. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 067BBC91-5F81-42E1-9FC4-F1765802A27A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6529-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1398. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 94D0E27C-2FF6-497C-B6E3-D044CDDB5D1A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_1cefd28e8f86b17e7c17b19cc682fedef8e78631_cab_09ef55be&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6525-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1399. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 7F30088A-577C-466B-851D-4D64F3A6C19C&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6528-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1400. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 62C68477-0F45-46AA-8AF8-D0C189D6DD8E&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_e2d813a241d5717dc0293469ca77cde95794aca8_cab_0d9f55ae&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6523-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1401. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 5CA46F85-C831-473B-B5AF-7DBFBB7B2398&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6527-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1402. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 62C68477-0F45-46AA-8AF8-D0C189D6DD8E&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_e2d813a241d5717dc0293469ca77cde95794aca8_cab_0b1b55ae&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6523-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1403. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 14025D5D-B168-4D57-9567-30EAAC8B0B23&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_5be6dde62c3acb4af74df819ccfc1e7b361b43_cab_0c47559e&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6521-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1404. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: C6CA5181-DDA8-4506-8DE2-40957F118C8C&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6526-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1405. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 14025D5D-B168-4D57-9567-30EAAC8B0B23&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_5be6dde62c3acb4af74df819ccfc1e7b361b43_cab_00d7559e&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6521-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1406. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 09EAD159-3113-4A8F-B3E8-6C190DAF7DC0&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_b11bcbb5db20db6841ab9c4ed3874e86f715e_024f558f&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e651f-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6    
  1407. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 94D0E27C-2FF6-497C-B6E3-D044CDDB5D1A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6525-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1408. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: DDB30279-D5F2-4505-851E-3689ABFB80A0&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6524-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1409. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 09EAD159-3113-4A8F-B3E8-6C190DAF7DC0&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_b11bcbb5db20db6841ab9c4ed3874e86f715e_cab_0d1f557f&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e651f-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6
  1410. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 62C68477-0F45-46AA-8AF8-D0C189D6DD8E&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6523-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1411. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 856A1A60-D532-4086-B485-EE25753330AA&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6522-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1412. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 14025D5D-B168-4D57-9567-30EAAC8B0B23&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6521-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1413. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: D6C0FA4D-7546-4771-8B72-760BB44096B8&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_76bea4f8799f6586db6514a64aac9a93ad931862_cab_0e635570&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e651b-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1414. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: AF66925B-80B5-4A3C-93B5-E850F604AAE2&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6520-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1415. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 9E17F04A-A73D-4851-920D-DDD1D4003B30&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_8e6631c3b4c364f4a5f6664d7f3244078fc6d92_cab_0c0b5560&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e651a-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1416. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 09EAD159-3113-4A8F-B3E8-6C190DAF7DC0&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e651f-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1417. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 50E7CD57-AA0C-4E4A-B267-AA824EAF5162&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e651e-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1418. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 57864757-BBB2-49EC-ACD5-D85F5C3E7FDB&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e651d-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1419. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 894EF255-F2CC-4FCE-95B6-6EE441D2BC08&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e651c-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1420. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: D6C0FA4D-7546-4771-8B72-760BB44096B8&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e651b-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1421. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 9E17F04A-A73D-4851-920D-DDD1D4003B30&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e651a-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1422. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 3B82CD3B-0163-4185-8FF5-7D18C05D2267&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_51aaf0a774659ad761f8ea11a65586273397bc_cab_0f135531&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6515-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1423. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 0C737C40-B687-45BC-8DEB-83DB8209B258&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_1462c553647176aeffec4e2328f2454168dd8_cab_0ebb5531&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6517-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6
  1424. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 0C737C40-B687-45BC-8DEB-83DB8209B258&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_1462c553647176aeffec4e2328f2454168dd8_cab_0db35531&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6517-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6
  1425. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 5CC5D348-10B2-4EB6-B446-B0F814D5B80E&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6519-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1426. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: E631B43A-901A-4AA9-AF50-32FBDEB8C15A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_738ddb3d4a82ad5e1f3d0b1baeac51565cd9e35_0ac75522&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6514-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6  
  1427. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 718C6846-D791-4DF3-90E5-C2158345E0B8&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6518-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1428. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: E631B43A-901A-4AA9-AF50-32FBDEB8C15A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_738ddb3d4a82ad5e1f3d0b1baeac51565cd9e35_cab_01535512&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6514-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1429. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: AA6E132E-E591-45E9-88C6-D274DE5FF88A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_ec3a80cb52f8a3c073fe4df5863946f7acb2ac_cab_041b5502&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6512-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1430. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 0C737C40-B687-45BC-8DEB-83DB8209B258&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6517-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1431. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 3739A53E-845D-4945-9A5F-F5CE38AFCB56&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6516-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1432. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 1C82B52A-6679-4D70-BE61-BC3E1F6AD4F5&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_92d3d434ce199ea017cc5a85f7c6d9585ba5a5_cab_01bf54f3&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6511-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1433. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 3B82CD3B-0163-4185-8FF5-7D18C05D2267&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6515-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1434. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: E631B43A-901A-4AA9-AF50-32FBDEB8C15A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6514-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1435. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A3576E2F-5FDC-4294-8501-E246E69F6FA9&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6513-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1436. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: AA6E132E-E591-45E9-88C6-D274DE5FF88A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6512-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1437. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: B89EC71A-1103-4EA7-B123-1C4D2E23F97A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_c3908139e8ba35657c4447baa84dca6fdac11383_cab_0dfb54d4&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e650d-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1438. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 9E280124-F061-4371-8DBE-0F960957277D&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_74ad248cead984ab243e6464fba5853c75ae99e_cab_0ce354d4&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e650f-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1439. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 1C82B52A-6679-4D70-BE61-BC3E1F6AD4F5&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6511-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1440. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A7620D1D-37B5-48C6-9A66-3F48A58A18D3&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_4f130aa8ae075457dd87be66216ab3284aa8dbd_086b54c4&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e650e-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6  
  1441. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 6E03D226-B005-4BE7-8254-7C1760886BFD&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6510-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1442. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 6AA7561A-7EBF-4601-B040-D73804C38356&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_45e6f12f3f8b77343e80cb614bdac1528fdc87e9_cab_0fbb54b4&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e650c-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1443. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 9E280124-F061-4371-8DBE-0F960957277D&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e650f-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1444. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A7620D1D-37B5-48C6-9A66-3F48A58A18D3&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e650e-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1445. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 3F15001A-A051-4CEF-8642-FF241D063C9A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_ea292fa2541a3e5ba91445c95165868fd62384b_cab_0fcb54a5&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e650b-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1446. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: B89EC71A-1103-4EA7-B123-1C4D2E23F97A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e650d-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1447. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 6AA7561A-7EBF-4601-B040-D73804C38356&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e650c-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1448. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: FDA58512-32F3-4A5D-A5C4-05A193E037D4&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_7d71be9945bd3a6bcffca58ec4f76e118f3fdd9_cab_017b5486&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e650a-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1449. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 965F4712-FC2F-4AF6-A80A-909211E12B74&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_9b504ef8ab25b7871fe9b48f9c4ab337816fa42e_0e2b5486&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6509-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6 
  1450. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 965F4712-FC2F-4AF6-A80A-909211E12B74&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_9b504ef8ab25b7871fe9b48f9c4ab337816fa42e_cab_0f435476&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6509-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1451. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 3F15001A-A051-4CEF-8642-FF241D063C9A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e650b-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1452. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 609AEF10-0A3C-4484-BD38-86BB38E3EFA3&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_f9e027c85d227b6b2456e2e99417333b21da11_cab_0c0f5466&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6507-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1453. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: FDA58512-32F3-4A5D-A5C4-05A193E037D4&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e650a-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1454. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 965F4712-FC2F-4AF6-A80A-909211E12B74&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6509-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1455. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 1FE1AC0A-7B22-470B-A317-5DA507385409&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_28dd9f81dd1e8dd7796c49cb4a8e1e3386e7d41_04875457&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6506-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6  
  1456. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A1893712-C814-4AC9-AEB3-4292A63EF2B8&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6508-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1457. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 1FE1AC0A-7B22-470B-A317-5DA507385409&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_28dd9f81dd1e8dd7796c49cb4a8e1e3386e7d41_cab_0ee35457&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6506-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1458. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 4AE85C00-0EAA-4BE0-B81B-DBD7053D5FAE&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_2fc326d9bb47e5267aa3ddfc99bb570bd32c51b_cab_0f475457&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6504-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1459. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 609AEF10-0A3C-4484-BD38-86BB38E3EFA3&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6507-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1460. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 1FE1AC0A-7B22-470B-A317-5DA507385409&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6506-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1461. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: C5171A07-B024-44B4-B74A-A2EC2EEC177C&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6505-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1462. 4/30/2012 10:24 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 4AE85C00-0EAA-4BE0-B81B-DBD7053D5FAE&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 374e6504-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1463. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: B34E43F5-2F06-4D9D-B147-EE76B076E9C0&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_5aa791bb4ccb99e1164f626fcbec205f2c2acc_cab_05db0953&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f9-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1464. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: B34E43F5-2F06-4D9D-B147-EE76B076E9C0&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f9-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1465. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 071ADFE6-D0AC-4600-A7B0-45D90C648BDD&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f8-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1466. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: C0F7BAE1-939C-4AE5-A528-2A8343C6AB43&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_e51557f9d2d353e640f680b7562931b3e4186c37_cab_0766ef4e&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f6-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1467. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: B7027ED9-9A4C-493C-9763-03DDA1C0E5D1&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_d8a34f1820a9d93bf75f3950256784cb59219168_cab_0fceef3e&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f5-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1468. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: B7027ED9-9A4C-493C-9763-03DDA1C0E5D1&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_d8a34f1820a9d93bf75f3950256784cb59219168_cab_0feeef3e&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f5-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1469. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 66BEB1C0-938F-4911-8C4F-CE3DB4CE5A78&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_4e5a1551869a46179885b2d3ee187bc05b6a91_cab_03b6ef2f&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f3-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1470. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 361475E2-3578-411C-83DF-77C450DEAC5A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f7-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1471. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 66BEB1C0-938F-4911-8C4F-CE3DB4CE5A78&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_4e5a1551869a46179885b2d3ee187bc05b6a91_cab_058eef2f&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f3-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1472. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: C0F7BAE1-939C-4AE5-A528-2A8343C6AB43&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f6-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1473. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: D0A0C0BC-3D5F-4EA4-B565-90AC14493DE5&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_442e62eb777e1d7b1df511bf7a1f224a46b5fe54_cab_0aeaef1f&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f1-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1474. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 149402B1-7EE8-4DDE-B1F5-5F1F0F1B8B2D&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_7cf6e47eb11262f491f975d1e3f3c051c76e79ee_cab_05eaef1f&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f0-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1475. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: B7027ED9-9A4C-493C-9763-03DDA1C0E5D1&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f5-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1476. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 149402B1-7EE8-4DDE-B1F5-5F1F0F1B8B2D&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_7cf6e47eb11262f491f975d1e3f3c051c76e79ee_cab_085eef0f&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f0-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1477. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: B0E36AD5-3D76-4E00-A79F-1A6ED610276C&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f4-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1478. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A0340EAE-0732-4B92-98AA-FDD786D37252&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_875f102069487f2591c2e3483791425cc0f1f7dd_cab_07deef00&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6ee-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1479. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 66BEB1C0-938F-4911-8C4F-CE3DB4CE5A78&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f3-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1480. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A0340EAE-0732-4B92-98AA-FDD786D37252&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_875f102069487f2591c2e3483791425cc0f1f7dd_cab_0c46ef00&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6ee-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1481. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 5632D8BD-251E-4B77-B359-8FC688DD2F42&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f2-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1482. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: D30818A0-E336-48C2-A0ED-5DC2EF248069&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_f7379e4df7efeed0ecad9d4e964fbbbbc8420e7_0f3aeef0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6ec-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6  
  1483. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: D0A0C0BC-3D5F-4EA4-B565-90AC14493DE5&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f1-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1484. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: D30818A0-E336-48C2-A0ED-5DC2EF248069&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_f7379e4df7efeed0ecad9d4e964fbbbbc8420e7_cab_0866eef0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6ec-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1485. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 149402B1-7EE8-4DDE-B1F5-5F1F0F1B8B2D&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6f0-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1486. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 78D605AF-CB18-4F1B-9F40-805EB18D4F4D&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6ef-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1487. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 7F30088A-577C-466B-851D-4D64F3A6C19C&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_771ca9ee9ddd534ae09f2c49ac732359373ec7_077eeed1&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e9-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6   
  1488. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A0340EAE-0732-4B92-98AA-FDD786D37252&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6ee-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1489. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: C0F2F6A7-68E8-4E37-9EF5-E877CE7233B6&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6ed-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1490. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 7F30088A-577C-466B-851D-4D64F3A6C19C&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_771ca9ee9ddd534ae09f2c49ac732359373ec7_cab_08a6eec1&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e9-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1491. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 718C6846-D791-4DF3-90E5-C2158345E0B8&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_47a8d955bfa114b759bd24d607cbd2cc9aa25cf_cab_0de6eec1&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e3-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1492. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: D30818A0-E336-48C2-A0ED-5DC2EF248069&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6ec-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1493. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: AF66925B-80B5-4A3C-93B5-E850F604AAE2&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_e9e2633d88e4811374236cf24f5119ae6115bd58_cab_0d6eeec1&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e6-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1494. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 91C80095-4B18-4BCC-BA46-18B3D4AD7124&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6eb-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1495. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: AF66925B-80B5-4A3C-93B5-E850F604AAE2&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_e9e2633d88e4811374236cf24f5119ae6115bd58_cab_0af2eec1&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e6-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1496. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 067BBC91-5F81-42E1-9FC4-F1765802A27A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6ea-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1497. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A7620D1D-37B5-48C6-9A66-3F48A58A18D3&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_4f130aa8ae075457dd87be66216ab3284aa8dbd_cab_0bdeeeb2&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e1-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1498. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 7F30088A-577C-466B-851D-4D64F3A6C19C&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e9-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1499. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 718C6846-D791-4DF3-90E5-C2158345E0B8&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_47a8d955bfa114b759bd24d607cbd2cc9aa25cf_cab_05d2eea2&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e3-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1500. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 94D0E27C-2FF6-497C-B6E3-D044CDDB5D1A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e8-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1501. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: F27242F3-7EB0-4186-A31F-78B8A7C85CFC&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_2a83f7717a54a048269988c9fb28fa8ef13ff238_cab_0d32ee93&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6de-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1502. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 856A1A60-D532-4086-B485-EE25753330AA&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e7-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1503. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: F27242F3-7EB0-4186-A31F-78B8A7C85CFC&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_2a83f7717a54a048269988c9fb28fa8ef13ff238_cab_0feaee93&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6de-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1504. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: AF66925B-80B5-4A3C-93B5-E850F604AAE2&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e6-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1505. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: DE5632E1-41F2-459A-A3AA-082A998A5620&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_b99c698ff4c5e221a69a5fe78b5503df7a32561_cab_041aee83&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d9-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1506. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 09EAD159-3113-4A8F-B3E8-6C190DAF7DC0&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e5-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1507. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 57260DFE-227C-45E3-9FFC-2FC77A67F95A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_c8f9b8be85676d770d6f2a1b5c85fd9e5456e3_cab_0eceee73&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e0-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1508. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 57260DFE-227C-45E3-9FFC-2FC77A67F95A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_c8f9b8be85676d770d6f2a1b5c85fd9e5456e3_cab_0722ee73&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e0-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1509. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 57864757-BBB2-49EC-ACD5-D85F5C3E7FDB&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e4-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1510. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 61BFE3EC-A1DC-4EAB-9481-0D8FD7319AE8&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_93723db3028179ea7503acdd8f37e25c287bf10_cab_0ac2ee64&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6dc-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1511. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 718C6846-D791-4DF3-90E5-C2158345E0B8&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e3-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1512. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: E631B43A-901A-4AA9-AF50-32FBDEB8C15A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e2-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1513. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 939403E9-F009-4244-B259-B5C1B003A1D3&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_ef59b43a35e6fd4ef55acbae1423b66399b86617_cab_0dfaee54&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6db-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1514. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A7620D1D-37B5-48C6-9A66-3F48A58A18D3&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e1-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1515. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 57260DFE-227C-45E3-9FFC-2FC77A67F95A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6e0-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1516. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: DE5632E1-41F2-459A-A3AA-082A998A5620&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_b99c698ff4c5e221a69a5fe78b5503df7a32561_cab_0cd6ee45&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d9-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1517. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 939403E9-F009-4244-B259-B5C1B003A1D3&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_ef59b43a35e6fd4ef55acbae1423b66399b86617_cab_0cd2ee45&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6db-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1518. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 6BEB43F3-526A-4818-904A-96B48134D22A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6df-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1519. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: F27242F3-7EB0-4186-A31F-78B8A7C85CFC&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6de-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1520. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 2EE7B9F1-22B7-4618-84B1-8F0804A2ED02&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6dd-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1521. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 61BFE3EC-A1DC-4EAB-9481-0D8FD7319AE8&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6dc-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1522. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A97B4DD2-DD68-4BEE-B01D-2801EC5551E1&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_21de2f8866fd483d978f155d0e2f617c9ebbd6_cab_017aee25&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d7-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1523. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 939403E9-F009-4244-B259-B5C1B003A1D3&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6db-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1524. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 85CAADCF-E7E6-4B91-BB99-8D2CC08A6B75&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_3219ee799bbdb13ff342b169c886dbaf5f06cd_09f6ee16&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d6-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6   
  1525. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 9AA67EE5-41A5-4E1C-869B-3698BD753537&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6da-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1526. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 85CAADCF-E7E6-4B91-BB99-8D2CC08A6B75&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_3219ee799bbdb13ff342b169c886dbaf5f06cd_cab_0fc6ee16&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d6-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1527. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: DE5632E1-41F2-459A-A3AA-082A998A5620&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d9-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1528. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 150A5DC7-B6EE-4191-99DE-42DB6032A0C2&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_4ddc2b194cb6767ecc0b622b0be2b301de48ab1_0c0eee06&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d4-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6  
  1529. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 5DB4CFD9-01C3-466D-8118-0302DFF81470&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d8-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1530. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 150A5DC7-B6EE-4191-99DE-42DB6032A0C2&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_4ddc2b194cb6767ecc0b622b0be2b301de48ab1_cab_0a4aee06&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d4-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1531. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A97B4DD2-DD68-4BEE-B01D-2801EC5551E1&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d7-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1532. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 13EA86C3-B7D0-4F81-9E5C-3CCB5D584CE6&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_b024924309a5c0751b46d366453a74d2463f96_cab_0392edf7&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d3-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1533. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 85CAADCF-E7E6-4B91-BB99-8D2CC08A6B75&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d6-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1534. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 2CA792B0-3D5B-44CB-BD3A-6DD5040C2DF3&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_559e9eb185d7d1c27672eb977cf5d451e2df29d1_cab_09a6ede7&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d1-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1535. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: DBB122CD-9669-41B9-BFA9-FE9D3DCC86AB&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d5-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1536. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 150A5DC7-B6EE-4191-99DE-42DB6032A0C2&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d4-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1537. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 13EA86C3-B7D0-4F81-9E5C-3CCB5D584CE6&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d3-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1538. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 79FC54A7-A837-423B-86B9-E1FD3B0DE546&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_ffb6ea353593f4c17e38ab9b15fd08711222bf7_0b0aedd7&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6ce-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6  
  1539. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 1E34B5B6-B90D-42F6-B11D-F90D7CFDF5CC&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d2-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1540. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 79FC54A7-A837-423B-86B9-E1FD3B0DE546&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_ffb6ea353593f4c17e38ab9b15fd08711222bf7_cab_0c2eedc8&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6ce-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1541. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 2CA792B0-3D5B-44CB-BD3A-6DD5040C2DF3&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d1-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1542. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: F76F5A9C-8325-4256-A632-654F153704B4&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_2de0d041b5c674e7e91079695dcfebdc503a6aae_cab_0d22edc8&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6cc-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1543. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 76C74AAB-C13C-4BD3-816F-AEF96D8B31E4&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6d0-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1544. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 5CA46F85-C831-473B-B5AF-7DBFBB7B2398&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_fb74ec67c769cfecc615acd9b23c667338e403c_cab_0ebeedb8&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6cb-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1545. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 44AC13AB-FD73-471C-A918-FB527D5D9B59&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6cf-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1546. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: C6CA5181-DDA8-4506-8DE2-40957F118C8C&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_8b199734985c17742bc77d25608a21a798fbb0b4_cab_0e02eda9&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6ca-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1547. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 79FC54A7-A837-423B-86B9-E1FD3B0DE546&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6ce-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1548. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: DDB30279-D5F2-4505-851E-3689ABFB80A0&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_ec5433674921ef6fe9285ef878eced37cf7139d0_cab_097aeda9&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c9-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1549. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 06E8F8A2-4F3D-413E-A041-CFAF111A95AD&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6cd-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1550. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: F76F5A9C-8325-4256-A632-654F153704B4&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6cc-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1551. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 5CA46F85-C831-473B-B5AF-7DBFBB7B2398&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6cb-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1552. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: C6CA5181-DDA8-4506-8DE2-40957F118C8C&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6ca-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1553. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 62C68477-0F45-46AA-8AF8-D0C189D6DD8E&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_e2d813a241d5717dc0293469ca77cde95794aca8_cab_0426ed3b&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c8-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1554. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: DDB30279-D5F2-4505-851E-3689ABFB80A0&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c9-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1555. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 14025D5D-B168-4D57-9567-30EAAC8B0B23&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_5be6dde62c3acb4af74df819ccfc1e7b361b43_0d4eed3b&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c7-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6   
  1556. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 14025D5D-B168-4D57-9567-30EAAC8B0B23&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_5be6dde62c3acb4af74df819ccfc1e7b361b43_cab_0752ed2c&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c7-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1557. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 894EF255-F2CC-4FCE-95B6-6EE441D2BC08&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_ca7c872d6d50361dc3f44d8be18168818369a9_0c92ed2c&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c5-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6   
  1558. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 5CC5D348-10B2-4EB6-B446-B0F814D5B80E&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_3b514cfd79ba69c3cc8bab5b89d992f75a3d9b37_cab_0ddaed1c&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c2-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1559. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 5CC5D348-10B2-4EB6-B446-B0F814D5B80E&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_3b514cfd79ba69c3cc8bab5b89d992f75a3d9b37_cab_0e0eed1c&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c2-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1560. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 894EF255-F2CC-4FCE-95B6-6EE441D2BC08&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_ca7c872d6d50361dc3f44d8be18168818369a9_cab_0c26ed1c&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c5-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1561. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 9E17F04A-A73D-4851-920D-DDD1D4003B30&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_8e6631c3b4c364f4a5f6664d7f3244078fc6d92_cab_071aed1c&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c3-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1562. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 62C68477-0F45-46AA-8AF8-D0C189D6DD8E&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c8-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1563. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 3739A53E-845D-4945-9A5F-F5CE38AFCB56&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_3791a2b98a130c238d418cd3dcbcf513716673_081aecfd&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c0-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6   
  1564. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 14025D5D-B168-4D57-9567-30EAAC8B0B23&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c7-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1565. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 50E7CD57-AA0C-4E4A-B267-AA824EAF5162&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c6-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1566. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 894EF255-F2CC-4FCE-95B6-6EE441D2BC08&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c5-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1567. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: D6C0FA4D-7546-4771-8B72-760BB44096B8&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c4-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1568. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 3739A53E-845D-4945-9A5F-F5CE38AFCB56&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_3791a2b98a130c238d418cd3dcbcf513716673_cab_0d9eeced&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c0-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1569. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 9E17F04A-A73D-4851-920D-DDD1D4003B30&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c3-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1570. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A3576E2F-5FDC-4294-8501-E246E69F6FA9&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_3c67e243f525b18c5f8d2a797f490a7e57abd72_cab_00a6eced&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6be-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1571. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 5CC5D348-10B2-4EB6-B446-B0F814D5B80E&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c2-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1572. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: AA6E132E-E591-45E9-88C6-D274DE5FF88A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_ec3a80cb52f8a3c073fe4df5863946f7acb2ac_cab_0222ecde&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6bd-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1573. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 0C737C40-B687-45BC-8DEB-83DB8209B258&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c1-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1574. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 3739A53E-845D-4945-9A5F-F5CE38AFCB56&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6c0-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1575. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 3B82CD3B-0163-4185-8FF5-7D18C05D2267&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6bf-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1576. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 1C82B52A-6679-4D70-BE61-BC3E1F6AD4F5&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_92d3d434ce199ea017cc5a85f7c6d9585ba5a5_cab_092aecce&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6bc-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1577. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 6E03D226-B005-4BE7-8254-7C1760886BFD&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_6bfa153d80d7360443fa594311e2d1ca495bc9a_0176ecce&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6bb-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6  
  1578. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A3576E2F-5FDC-4294-8501-E246E69F6FA9&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6be-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1579. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 6E03D226-B005-4BE7-8254-7C1760886BFD&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_6bfa153d80d7360443fa594311e2d1ca495bc9a_cab_0a0eecbf&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6bb-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1580. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: AA6E132E-E591-45E9-88C6-D274DE5FF88A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6bd-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1581. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: B89EC71A-1103-4EA7-B123-1C4D2E23F97A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_c3908139e8ba35657c4447baa84dca6fdac11383_0fb2ecaf&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b9-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6 
  1582. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: B89EC71A-1103-4EA7-B123-1C4D2E23F97A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_c3908139e8ba35657c4447baa84dca6fdac11383_0e62ecaf&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b9-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6 
  1583. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 1C82B52A-6679-4D70-BE61-BC3E1F6AD4F5&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6bc-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1584. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: B89EC71A-1103-4EA7-B123-1C4D2E23F97A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_c3908139e8ba35657c4447baa84dca6fdac11383_cab_0f3aec9f&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b9-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6     
  1585. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 6E03D226-B005-4BE7-8254-7C1760886BFD&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6bb-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1586. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: FDA58512-32F3-4A5D-A5C4-05A193E037D4&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_7d71be9945bd3a6bcffca58ec4f76e118f3fdd9_0c2aec90&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b6-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6  
  1587. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 9E280124-F061-4371-8DBE-0F960957277D&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6ba-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1588. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: FDA58512-32F3-4A5D-A5C4-05A193E037D4&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_7d71be9945bd3a6bcffca58ec4f76e118f3fdd9_cab_0212ec80&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b6-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1589. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: B89EC71A-1103-4EA7-B123-1C4D2E23F97A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b9-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1590. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 6AA7561A-7EBF-4601-B040-D73804C38356&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b8-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1591. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 3F15001A-A051-4CEF-8642-FF241D063C9A&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b7-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1592. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: FDA58512-32F3-4A5D-A5C4-05A193E037D4&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b6-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1593. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 965F4712-FC2F-4AF6-A80A-909211E12B74&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b5-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1594. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 609AEF10-0A3C-4484-BD38-86BB38E3EFA3&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_f9e027c85d227b6b2456e2e99417333b21da11_cab_08a6ec71&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b3-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1595. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 4AE85C00-0EAA-4BE0-B81B-DBD7053D5FAE&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_2fc326d9bb47e5267aa3ddfc99bb570bd32c51b_cab_08d2ec71&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b0-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1596. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: A1893712-C814-4AC9-AEB3-4292A63EF2B8&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b4-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1597. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 1FE1AC0A-7B22-470B-A317-5DA507385409&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_28dd9f81dd1e8dd7796c49cb4a8e1e3386e7d41_cab_0d6eec61&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b2-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1598. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 1FE1AC0A-7B22-470B-A317-5DA507385409&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_7.5.7601.17514_28dd9f81dd1e8dd7796c49cb4a8e1e3386e7d41_08a2ec71&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b2-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 6  
  1599. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 609AEF10-0A3C-4484-BD38-86BB38E3EFA3&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b3-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1600. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 1FE1AC0A-7B22-470B-A317-5DA507385409&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b2-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1601. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: C5171A07-B024-44B4-B74A-A2EC2EEC177C&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b1-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1602. 4/30/2012 10:23 PM      Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: WindowsUpdateFailure&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: 7.5.7601.17514&#x000d;&#x000a;P2: 80246005&#x000d;&#x000a;P3: 4AE85C00-0EAA-4BE0-B81B-DBD7053D5FAE&#x000d;&#x000a;P4: Download&#x000d;&#x000a;P5: 101&#x000d;&#x000a;P6: Unmanaged&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 276cb6b0-9313-11e1-8323-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0      
  1603. 4/30/2012 9:35 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: MSHTMLLAYOUTHARDASSERT&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: iexplore.exe&#x000d;&#x000a;P2: 8.00.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255)&#x000d;&#x000a;P3: mshtml.dll&#x000d;&#x000a;P4: 8.00.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255)&#x000d;&#x000a;P5: 0x00000000003577FD&#x000d;&#x000a;P6: &#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive\NonCritical_iexplore.exe_3ada6709753ca4e83bf4f2a7173e9b1154e53_0eca7e05&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 779fd13f-930c-11e1-820c-2c27d7bb5d10&#x000d;&#x000a;Report Status: 0       
  1604. 4/30/2012 9:12 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PCA2&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: sp55098.exe&#x000d;&#x000a;P2: 4.0.100.1189&#x000d;&#x000a;P3: PackageForTheWeb Stub&#x000d;&#x000a;P4: PackageForTheWeb&#x000d;&#x000a;P5: InstallShield Software Corporation&#x000d;&#x000a;P6: 1&#x000d;&#x000a;P7: 201&#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Temp\{722a654e-0e4b-4215-8699-86be735ae55b}\appcompat.txt&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_sp55098.exe_2f87743927f9be61bc4e14a2a82ab6f3d654ee8a_cab_0a40d98c&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 3f505ce9-9309-11e1-a449-8ca98272c8fa&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1605. 4/30/2012 8:37 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPRequestAdditionalSoftware&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: HID\VID_046D&PID_C52B&REV_1201&MI_02&Col03&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: 0409&#x000d;&#x000a;P5: input.inf&#x000d;&#x000a;P6: *&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_a3cdc72732ee23c47be24920319c98d2ac35f271_cab_0a6f42aa&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 3aab9db3-9304-11e1-bba2-93227a26f155&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1606. 4/30/2012 8:37 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPRequestAdditionalSoftware&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: HID\VID_046D&PID_C52B&REV_1201&MI_02&Col02&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: 0409&#x000d;&#x000a;P5: input.inf&#x000d;&#x000a;P6: *&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_48948e743a51eb9aedd14c090dac6c5c21934_cab_0a6f4153&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 3aab9db2-9304-11e1-bba2-93227a26f155&#x000d;&#x000a;Report Status: 6  
  1607. 4/30/2012 8:37 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPRequestAdditionalSoftware&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: HID\VID_046D&PID_C52B&REV_1201&MI_02&Col01&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: 0409&#x000d;&#x000a;P5: input.inf&#x000d;&#x000a;P6: *&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_3a8fc9d2b75b2e85f223a692ea98bf14229386e_cab_0a6f3fdd&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 3aab9db1-9304-11e1-bba2-93227a26f155&#x000d;&#x000a;Report Status: 6
  1608. 4/30/2012 8:37 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPRequestAdditionalSoftware&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: HID\VID_046D&PID_C52B&REV_1201&MI_01&Col03&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: 0409&#x000d;&#x000a;P5: input.inf&#x000d;&#x000a;P6: *&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_cf4d16b1a7c97adfd188d34d297dab5ab41f710_cab_0a6f3755&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 3aab9db0-9304-11e1-bba2-93227a26f155&#x000d;&#x000a;Report Status: 6
  1609. 4/30/2012 8:37 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPRequestAdditionalSoftware&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: HID\VID_046D&PID_C52B&REV_1201&MI_01&Col04&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: 0409&#x000d;&#x000a;P5: input.inf&#x000d;&#x000a;P6: *&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_63ff32ab5d17543d98dd7ee0c688b61d3c336879_cab_0a6f30c0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 3aab9daf-9304-11e1-bba2-93227a26f155&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1610. 4/30/2012 8:36 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPRequestAdditionalSoftware&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: USB\VID_046D&PID_C52B&REV_1201&MI_02&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: 0409&#x000d;&#x000a;P5: input.inf&#x000d;&#x000a;P6: *&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_be6917603bac7731237ffde723f19cd8367857a_cab_0a6f24af&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 3aab9dae-9304-11e1-bba2-93227a26f155&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1611. 4/30/2012 8:36 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPRequestAdditionalSoftware&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: USB\VID_046D&PID_C52B&REV_1201&MI_00&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: 0409&#x000d;&#x000a;P5: input.inf&#x000d;&#x000a;P6: *&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_4ebcae3336f575a3a03a1be95f43acbb3e7fc6_cab_0a6f222f&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 3aab9dad-9304-11e1-bba2-93227a26f155&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1612. 4/30/2012 8:36 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPRequestAdditionalSoftware&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: USB\VID_046D&PID_C52B&REV_1201&MI_01&#x000d;&#x000a;P3: 6.1.1.0&#x000d;&#x000a;P4: 0409&#x000d;&#x000a;P5: input.inf&#x000d;&#x000a;P6: *&#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\Users\Kyle\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_42ef0cc98c97969adc2d50f2cc3658b89556_cab_0a6f1eb6&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 3aab9dac-9304-11e1-bba2-93227a26f155&#x000d;&#x000a;Report Status: 6 
  1613. 4/30/2012 8:28 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPGenericDriverFound&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: USB\VID_5986&PID_02AC&REV_0924&MI_00&#x000d;&#x000a;P3: &#x000d;&#x000a;P4: &#x000d;&#x000a;P5: &#x000d;&#x000a;P6: &#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_a357888fbc12838c477a988b92204b7da220b1a_cab_0681f305&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: 00009b20-9303-11e1-8f43-e36672e7ce4c&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1614. 4/30/2012 8:28 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPDriverNotFound&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: USB\VID_138A&PID_0018&REV_0078&#x000d;&#x000a;P3: &#x000d;&#x000a;P4: &#x000d;&#x000a;P5: &#x000d;&#x000a;P6: &#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Temp\DMIDDFF.tmp.log.xml&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_70bbec845fe936166403b9247f38567237640b_cab_0725de2d&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: fcd28483-9302-11e1-8f43-e36672e7ce4c&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1615. 4/30/2012 8:27 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPDriverNotFound&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: PCI\VEN_10EC&DEV_5209&SUBSYS_1657103C&REV_01&#x000d;&#x000a;P3: &#x000d;&#x000a;P4: &#x000d;&#x000a;P5: &#x000d;&#x000a;P6: &#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Temp\DMIACA3.tmp.log.xml&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_ef2cd742ceceea321d24eeffafe41f8263157669_cab_0591ace1&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: f54a69e5-9302-11e1-8f43-e36672e7ce4c&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1616. 4/30/2012 8:27 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPDriverNotFound&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: PCI\VEN_1033&DEV_0194&SUBSYS_1657103C&REV_04&#x000d;&#x000a;P3: &#x000d;&#x000a;P4: &#x000d;&#x000a;P5: &#x000d;&#x000a;P6: &#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Temp\DMIAB7A.tmp.log.xml&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_3369ddf8a38ae8286b558d3f7f41c133319ecc_cab_0601abb9&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: f51f9120-9302-11e1-8f43-e36672e7ce4c&#x000d;&#x000a;Report Status: 6 
  1617. 4/30/2012 8:27 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPGenericDriverFound&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: PCI\VEN_1002&DEV_6740&SUBSYS_1657103C&REV_00&#x000d;&#x000a;P3: &#x000d;&#x000a;P4: &#x000d;&#x000a;P5: &#x000d;&#x000a;P6: &#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_ffae19fe2d5311a8f67e7336a11a1212cdf1eb_cab_0469a86e&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: f49ca572-9302-11e1-8f43-e36672e7ce4c&#x000d;&#x000a;Report Status: 6
  1618. 4/30/2012 8:27 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPDeviceProblemCode&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: PCI\VEN_1002&DEV_6740&SUBSYS_1657103C&REV_00&#x000d;&#x000a;P3: {4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}&#x000d;&#x000a;P4: 0000000A&#x000d;&#x000a;P5: vgapnp.sys&#x000d;&#x000a;P6: 6.1.7600.16385&#x000d;&#x000a;P7: 07-13-2009&#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Temp\DMIA830.tmp.log.xml&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Temp\LOGA850.tmp&#x000d;&#x000a;C:\Windows\inf\display.inf&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_c388c268694844da73b35bf9c69c8fcc9d2d4_cab_0469a85f&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: f49ca571-9302-11e1-8f43-e36672e7ce4c&#x000d;&#x000a;Report Status: 6  
  1619. 4/30/2012 8:27 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPDriverNotFound&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: PCI\VEN_8086&DEV_0084&SUBSYS_13158086&REV_00&#x000d;&#x000a;P3: &#x000d;&#x000a;P4: &#x000d;&#x000a;P5: &#x000d;&#x000a;P6: &#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Temp\DMI782B.tmp.log.xml&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_36d488502bac4aae79ef1cb12fc4d51f6d777c_cab_0711785a&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: ed48e919-9302-11e1-8f43-e36672e7ce4c&#x000d;&#x000a;Report Status: 6 
  1620. 4/30/2012 8:27 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPDriverNotFound&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_1657103C&REV_06&#x000d;&#x000a;P3: &#x000d;&#x000a;P4: &#x000d;&#x000a;P5: &#x000d;&#x000a;P6: &#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Temp\DMI73A9.tmp.log.xml&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_4e67a161752a74fe5796ef2b8a53b1d31b9638d8_cab_042573d7&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: ec9b24a5-9302-11e1-8f43-e36672e7ce4c&#x000d;&#x000a;Report Status: 6       
  1621. 4/30/2012 8:27 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPDriverNotFound&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: PCI\VEN_8086&DEV_1C3A&SUBSYS_1657103C&REV_04&#x000d;&#x000a;P3: &#x000d;&#x000a;P4: &#x000d;&#x000a;P5: &#x000d;&#x000a;P6: &#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Temp\DMI52B1.tmp.log.xml&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_ada83190b6f923813f7e8effa7e8eddd35b8_cab_071952e0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: e790fad0-9302-11e1-8f43-e36672e7ce4c&#x000d;&#x000a;Report Status: 6   
  1622. 4/30/2012 8:27 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPGenericDriverFound&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: PCI\VEN_8086&DEV_0116&SUBSYS_1657103C&REV_09&#x000d;&#x000a;P3: &#x000d;&#x000a;P4: &#x000d;&#x000a;P5: &#x000d;&#x000a;P6: &#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_8697c595596cfe40bc943c789d406d8c49d2b488_cab_0679427b&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: e5130a07-9302-11e1-8f43-e36672e7ce4c&#x000d;&#x000a;Report Status: 6      
  1623. 4/30/2012 8:27 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPDriverNotFound&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: PCI\VEN_8086&DEV_1C22&SUBSYS_1657103C&REV_04&#x000d;&#x000a;P3: &#x000d;&#x000a;P4: &#x000d;&#x000a;P5: &#x000d;&#x000a;P6: &#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Temp\DMI38EA.tmp.log.xml&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_e6103cf8adcb12bfc5abe54ec9dbbff57ea32cf_cab_07853919&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: e3a4761d-9302-11e1-8f43-e36672e7ce4c&#x000d;&#x000a;Report Status: 6
  1624. 4/30/2012 8:27 PM       Windows Error Reporting Fault bucket , type 0&#x000d;&#x000a;Event Name: PnPDriverNotFound&#x000d;&#x000a;Response: Not available&#x000d;&#x000a;Cab Id: 0&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Problem signature:&#x000d;&#x000a;P1: x64&#x000d;&#x000a;P2: ACPI\HPQ0004&#x000d;&#x000a;P3: &#x000d;&#x000a;P4: &#x000d;&#x000a;P5: &#x000d;&#x000a;P6: &#x000d;&#x000a;P7: &#x000d;&#x000a;P8: &#x000d;&#x000a;P9: &#x000d;&#x000a;P10: &#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Attached files:&#x000d;&#x000a;C:\Windows\Temp\DMI25E7.tmp.log.xml&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;These files may be available here:&#x000d;&#x000a;C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\NonCritical_x64_bb6655acab11c43fd03a7e30efcf891ef1bfaed_cab_06712654&#x000d;&#x000a;&#x000d;&#x000a;Analysis symbol: &#x000d;&#x000a;Rechecking for solution: 0&#x000d;&#x000a;Report Id: e0c02a27-9302-11e1-8f43-e36672e7ce4c&#x000d;&#x000a;Report Status: 6