daily pastebin goal
25%
SHARE
TWEET

Taneh Karo Simalem

silimamerga Oct 27th, 2014 (edited) 172 Never
Upgrade to PRO!
ENDING IN00days00hours00mins00secs
  1. Taneh Karo Simalem (karya Djaga Depari)
  2.  
  3. Kutatap ras kutulihken
  4. Taneh ingan kemulihen
  5. Kujamu kuema-ema bage
  6. Taneh karo mejile
  7.  
  8. O Taneh Karo Simalem
  9. Inganta cio cilinggem
  10.  
  11. Meganjang kal beritana
  12. Sebelang-belang dunia
  13. Mehamat kel kap jelmana kerina
  14. La kal lit si jegirna
  15. O Taneh Karo Simalem
  16. Inganta cio cilinggem
  17.  
  18. I kepar lawit si apai kin ndia
  19. Kecibalku kin gia
  20. Keleng ateku ia
  21. Lalap la erleka
  22.  
  23. O Taneh Karo Simalem
  24. Inganta cio cilinggem
RAW Paste Data
We use cookies for various purposes including analytics. By continuing to use Pastebin, you agree to our use of cookies as described in the Cookies Policy. OK, I Understand
 
Top