Advertisement
Guest User

Untitled

a guest
Apr 2nd, 2020
157
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. Aamuin: Jos on pessyt illalla naamansa hyvin ja puhtaaks meikeistä, niin ei tarvii kuurata nassua aamuisin niin rankasti. Joko pesee naamansa miedolla puhdistusmaidolla tai pyyhkii micellar-vedellä (en usko kasvovesiin mut kyl sellanenki siihen käy). Kumpaakin löytyy lidlestä halvalla ja kantsii aina valkata herkälle iholle suunnattu tuote. Apteekin perusvoide käy tähän myös ihan hyvin.
 2.  
 3. Lidlen naamavoiteet maksaa jonku 3e purkki ja on oikeasti ihan yhtä hyviä kuin kalliimmat vastaavat. Oon käyttänyt itse Lidlen rasvoja vuosikaudet ja etenki toi Q10 on se mihin palaan aina. Halutessaan voi sijoittaa silmänympärysvoiteeseen ja yövoiteeseen, mut en ite käytä koska tuntuu riittävän toi yks rasvapurkki noihin kaikkiin tarkoituksiin. Jos meitsi haluu lisäkosteutusta niin hieron naamarasvan alle eka seerumin jossa on hyaluronihappoa koska se sitoo kosteutta hyvin. Kesäisin en edes käytä naamarasvaa vaan pelkkää seerumia ja aurinkosuojaa koska muuten alkaa oleen pannukakku.
 4.  
 5. Hyvä aurinkosuoja on melkein tärkein ja kallein sijoitus, niitä saa oikeestaan tilattua vaan jostain Koreasta koska ne on jotain aurinkosuojavelhoja. Eikä ne oo sen kalliimpia kuin mitä apteekissa myydään. Jos ei sellaista oo niin ois kummiski hyvä että edes meikkivoiteessa olis joku spf. Lidlessä myydään kait jotain BB-voiteita jotka on enempikin sävyttäviä kosteusvoiteita pienellä aurinkosuojalla. Jos sellasta käyttää niin ei välttis tarvii mitään rasvaa alle ellei oo tosi kuiva iho.
 6.  
 7. Meikki: Kun iho on puhdas ja kosteutettu niin meikkivoide istuu naamalla niinku pitää eikä rupee oudosti liikkumaan ympäri naamaa. Oon käyttänyt tuhat vuotta Lumenen CC voidetta joka on suht peittävä ja siinä on spf 20. En välttis tarvii mitään erillistä peitevoidetta. Puuteriakin kantsii laittaa vaan alueille joissa haluu että voide pysyy varmasti paikoillaan eikä liiku tai ala kiiltään, yleisemmin silmänaluset ja nenänpielet. Ylimääräistä kiiltoa eli rasvaa voi taputella kevyesti vaikka vessapaperilla pois jos ei halua erikseen hankkia "blotting papers" (en tiedä mitä ne on Suomeksi). Primerin voi sivuuttaa jos edelliset neuvot tepsii, mut jos käyttää niin vaan tarpeellisissa kohdissa esim otsa, silmänaluset, nenänpielet.
 8.  
 9. Illoin: Meikki on tärkee pestä pois ennen nukkumaanmenoa. Jos laiskottaa tai tulee esim kännis himaan, kantsii pyyhkii enimmät meikinpoistoliinalla. Niitäki löytyy lidlestä hyviä ja halpoja. Etenki silmämeikki kantsoo puhdistaa ensin puhdistusmaidolla/voiteella ja liuottaa siinä samalla meikkiä muualtakin kasvoilta ja sit pestä vielä toiseen kertaan esim. puhdistusvaahdolla. Lidlen puhdistusvaahto on jees ja vastaavaa löytyy vauvojenhoito-osastolta muista kaupoista Ainu-merkillä. Maksaa sen about 3e.
 10.  
 11. Sit kun naama on puhdas niin kantsii laittaa seerumii, rasvaa jne. Iho korjaa itseään yön aikana ja sillon voi käyttää jotain tymäkämpää. Sillonku oli superkuiva naama yks talvi levitin ihan kerroksen bepanthenia yöksi.
 12.  
 13. 1-2krt/vko: Apteekista saatava aspiriini käy kuorinnasta, eli ottaa pari nappia kämmeneen ja ripottaa päälle vettä. Kun hetken odottaa se muuttuu sellaiseks rakeiseks mössöks jonka voi levittää naamalle ja kaulan alueelle (vältä silmänympärysihoa ja muita herkkiä kohtia). Antaa sen olla vaikka shampoopesun ajan ja huuhtelee sen siinä samalla pois. Kunhan muistaa olla hieromatta koska sen kuorinta perustuu salisyylihappoon eikä niihin rakeisiin. Tää on tärkee huomio.
 14.  
 15. Lidles myydään eurolla kasvonaamiopussukoita joissa on kahteen käyttökertaan. Ne on edullisia kosteuttavia naamioita joilla voi hemmotella itseään tai käyttää jopa kuuriluontoisesti jos tuntuu että naama kuivaa paljon. Naamioiden käytössä tärkeintä on se ihon fiilis ja se että arvioi oikein mitä se saattais kaivata (kosteutta tai syväpuhdistusta). Freemanin ne isot värikkäät kasvonaamio tuubit jotka maksaa bauttiarallaa vitosen on oikeesti hyviä ja riittosia. Kantsii valkata sellane jossa on savea jos haluaa syväpuhdistavan. Niitäki voi pitää nekussa suihkun ajan ja pestä pois ennenku kuivuu (kuivuminen kuivattaa ei hyvä).
 16.  
 17. Jos haluu vartaloa hoitaa kans niin best on levittää ihan perus vauvaöljyä ympäri kroppaa heti vikan huuhtelun jälkeen. Sit kiskasee hetkeks kylpytakin päälle ja antaa kuivua. Se on yks askel lisää suihkurutiiniin mut eipähän tarvii kylmänä kohmeessa koittaa hieroo itseensä rasvoja sen jälkeen.
 18.  
 19. Tää näyttää paljolta mut breikkaan sen lopuks yksinkertaisimpaan muotoon. Ei niinkään tuotteet vaan se säännöllisyys. Se on tärkeää tehdä tää itselleen helpoks että sitä viitsii ylläpitää. Aloittaa ihan perusasioista ja jos tuntuu että johonki erityiseen pitäis kiinnittää huomiota niin voi sitä mukaan kehittää rutiinia. Tuotesuosituksia voi kysellä multa suoraan. Kaiken tarpeellisen löytää ihan lähikaupasta/apteekista. Hifistely ei oo tarpeen jos ei oo friikki niinku mä.
 20.  
 21. Eli
 22.  
 23. Aamu
 24. -Naamaputs micellar/kasvovesi/puhdistusmaito/perusvoide choose your poison.
 25. -Kosteutus seerumi ja/tai kosteusvoide/perusvoide/BB-voide/aurinkosuoja
 26.  
 27. Meikki
 28. -Miten sen nyt kukaan tekeekään jos tekee.
 29.  
 30. Ilta
 31. -Naamaputs, liota meikki puhdistusmaito/perusvoiteella ja pese kunnolla joko toisen kerran samalla tavaralla tai sit puhdistusvaahdolla. Kaksoispuhdistus on tässä se avainsana.
 32. -Kosteutus, naamarasva perään. Merkittävin ero ettei öisin tarvitse mitään jossa on spf.
 33.  
 34. 1-2krt/vko tai fiiliksen mukaan
 35. -Aspiriinikuorinta suihkussa
 36. -Kosteuttava naamio
 37. -Syväpuhdistava savinaamio
 38. +extravinkkinä että aspiriinikuorinnan jälkeen kosteuttava naamio toimii paremmin.
 39.  
 40. Vartalo
 41. -Vauvaöljyä saippuan jälkeen ympäri kroppaa märälle iholle. Jotkut pesee itsensä pelkästään perusvoiteella.
 42.  
 43. Loppukaneetti
 44. -Jos haluaa mahdollisimman minimalistisesti perusvoiteella pääsee pitkälle. Itse käytin aikoinaan jatkuvasti Humektania tuubissa ja siihen pysty sekoittaa joukkoon oliiviöljyäkin pari tippaa jos tuntu että vois tarvita.
Advertisement
Advertisement
Advertisement
RAW Paste Data Copied
Advertisement