daily pastebin goal
4%
SHARE
TWEET

Untitled

a guest Feb 23rd, 2013 83 Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. Studentmobiel.nl  
 2.  
 3. Beste Dhr. V.D.M. van der Meer,
 4. Uw ordernummer is: 818893
 5. Nogmaals bedankt voor het plaatsen van uw bestelling bij Studentmobiel.nl. U heeft gekozen voor levering op maat. Dit betekent dat wij uw order direct zullen verwerken en de contractafhandeling pas plaatsvindt op het moment dat de koerier bij u langskomt.
 6.  
 7. Uw ordernummer is: 818893
 8.  
 9. Afleveradres:
 10. V.D.M. van der Meer
 11. Deurnestraat 38
 12. 6843PR ARNHEM
 13.  
 14. Belangrijke controle
 15. Controleer a.u.b. onderstaande data nauwkeurig en neem direct contact met ons op (070 301 03 01, info@studentmobiel.nl) indien deze gegevens niet correct zijn.
 16.  
 17. Het digitale contract: Kloppen alle door u ingevulde gegevens (adres, legitimatie en bankgegevens)? Bij onjuiste gegevens kan uw order onterecht worden afgekeurd in het acceptatieproces bij Vodafone.
 18. Proces van aflevering
 19. U kunt het pakket/abonnement zelf in ontvangst nemen of een huisgenoot machtigen voor in ontvangst name. Houdt hierbij rekening met onderstaande procedure:
 20.  
 21. Persoonlijke ontvangst
 22. Teken het contract dat de koerier u overhandigt. Houdt u tijdens de aflevering uw opgegeven legitimatie (Europees ID) en uw bankpas of recent bankafschrift gereed.
 23.  
 24. Machtiging
 25. Zorg ervoor dat de persoon die door u gemachtigd is om uw bestelling in ontvangst te nemen de volgende gegevens kan tonen/overhandigen:
 26.  
 27. Het door u ondertekende contract
 28. De bij de bestelling door u opgegeven legitimatie
 29. Uw bankpas of een recent bankafschrift of uitdraai internetbankieren (niet ouder dan 2 maanden)
 30. Omdat de bestelling een nieuw abonnement betreft dient een bedrag van 1 eurocent gepind te worden met de bank of giropas van het door u opgegeven rekeningnummer. Dit is ter verificatie van het rekeningnummer.
 31. Voor uw bestelling bedragen de afleveringskosten (toestelprijs + verzendkosten) € 12,95. U dient dit bedrag per PIN aan de koerier te voldoen.
 32. Zodra er wijzigingen optreden in de status van uw bestelling zullen wij u hierover per mail en via berichten. Mocht u vragen en of opmerkingen hebben dan kunt u telefonisch (T: 070 301 03 01) of per email (info@studentmobiel.nl) contact met ons opnemen.
 33. Met vriendelijke groet,
 34. Het team van Studentmobiel.nl
 35.  
 36.  
 37.  
 38. Copyright © 2013 Studentmobiel.nl
 39.  
 40. Studentmobiel voldoet aan de gedragsregels van Thuiswinkel Waarborg. Voor meer informatie verwijzen wij u naar Studentmobiel.nl. Daarnaast maken wij u erop attent dat op alle transacties de Algemene Voorwaarden Studentmobiel van toepassing zijn. Een afschrift hiervan kunt u hier downloaden.
 41.  
 42. Op deze email is een disclaimer van toepassing: De informatie in dit e-mailbericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Wanneer u dit bericht per abuis ontvangt, verzoeken wij u contact op te nemen met de afzender per kerende e-mail. Verder verzoeken wij u in dat geval dit e-mailbericht te vernietigen en de inhoud ervan aan niemand openbaar te maken. Wij, Studentmobiel, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige dan wel ontijdige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mailbericht, noch voor daarbij overgebrachte virussen. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.
RAW Paste Data
Pastebin PRO WINTER Special!
Get 40% OFF Pastebin PRO accounts!
Top