Advertisement
Guest User

Katrin Zytomierska

a guest
Dec 11th, 2011
3,513
0
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
text 4.55 KB | None | 0 0
 1. Monika Rejczak svek Ringo
 2.  
 3. Vår barnflicka har rymt. Hon gjorde det för ett tag sedan men jag har inte velat säga något då jag inte har vetat hur jag ska ställa mig det hela. I och med att polacker inte är välkomna till USA (av olika anledningar) så fick hon inte visum för att följa med oss hit. Eftersom vi trivts så bra med henne så fixade jag visum åt henne, alltså jag gick i god för henne och garanterade det amerikanska konsulatet i Krakow att jag ansvarar för henne. Jag har gjort detta skriftligt. Därav min oro. Om hon begår ett brott så ser myndigheter att det är jag som är ansvarig för henne.
 4.  
 5. Från början och varför? Jag är för snäll. Jag har skämt bort henne och gett henne lillfingret och då får jag skylla mig själv att hon tog hela handen. Hon tog inte min hand hon tog hela mig. Och en del av Bingo med. Som tur är tog hon inte Ringo. Hon är en enkel bondjänta från landsbygden i Polen som inte har haft det lättaste livet precis. Hennes mamma tjänar 2000 kronor i månaden och har sina fyra barn boendes hos sig var av Monias äldre syster som är 23 har en son som är tre som även deras mamma försörjer. När jag fick veta om detta för första gången gick jag till H&M och köpte byxor, tröjor, strumpor, dunjacka till det här barnet som jag gav till Monia att ta med till sin syster. Hon skulle nämligen hem för att ansöka om visum där jag fyllt i papperna åt henne OCH betalat för allt inklusive hennes flygbiljett. Jag vet. Alla sa åt mig att jag skämde bort henne men jag och Bingo gjorde det för att hon tog hand om det käraste vi har och hon gjorde det väldigt bra. Jag hade tagit ner stjärnorna till henne om jag bara kunnat. Jag brydde mig aldrig om att vi skämde bort henne trots att folk som "kan" polska bönder hela tiden sa till mig att jag måste vara hård och proffsig mot henne. Vårt fel.
 6.  
 7. När hon ville besöka sin pappa fick hon ledigt utan avdragen lön och vi betalade hennes biljetter för att besöka honom, Hon fick mer ledigt än de flesta barnflickor och au pairer och på hennes lediga tid bjöd jag henne på skönhetsbehandlingar och hon fick allt som hon pekade på. Glass, chips, godis, kakor, pizza, allt som hon ville ha fick hon. Jag sa aldrig nej till något. För att hon tog så väl hand om mitt barn naturligtvis och jag såg hur mycket Ringo tyckte om och uppskattade henne. Därför.
 8.  
 9. Jag tror att hon har blivit lurad av sina släktingar i Chicago. De har förmodligen lovat henne guld och gröna skogar och hon är för ung och för dum för att förstå att hon har begått sitt livs största misstag. Jag hade kunnat ge henne ett bra liv i Sverige. Jag hade planer på att skaffa en lägenhet till henne i Stockholm. Fixa städjobb och svenska eller engelskakurs till henne. Hon visste om det. Jag har sagt det till henne. Nu lämnar hon oss för att nån kusin i Chicago tutat i henne att hon kan få ett liv där? Som illegal invandrare i USA. Naturligtvis har jag angett henne hos polisen, INS och Homeland och om något händer henne så är jag helt bortkopplad. Hon kommer att bli plockad och utkastad och får förmodligen ta sig till Polen med båt för hur ska hon ha råd att köpa en flygbiljett hem?
 10.  
 11. Jag kommer inte att ödsla mer tid på den här människan än vad jag redan tvingats göra, men jag vet att hela hennes by i Polen läser min blogg och översätter den på Google translate. Jag skriver det här inlägget för att folk ska få veta vilket svin den här människan är. Jag litade på henne och hon svek mig. Jag hoppas att hennes chef på kinakrogen tar tillbaka henne och att hon resten av sitt liv kommer att servera yakiniku för 1500 kronor i månaden. Jag önskar henne allt ont och jag kommer aldrig tillåta henne ett liv i Sverige. Hör jag att hon kommit till Sverige för jobb så kommer jag att sätta stopp för det. Jag har gjort det förr och jag gör det med lätthet igen. Jag har mycket information om den här tjejen som gör henne till en opålitlig och ond människa.
 12.  
 13. Och googlar man på hennes namn, Monika Rejczak, så får man upp det här.
 14.  
 15. Nu får ursäkta mig om jag känns bitter eller vad ni väljer att kalla det men jag är det. Jag är bitter, ledsen, sviken och knäck.
 16.  
 17. På grund av en jävla skitunge som lyckades fånga mitt förtroende.
 18.  
 19. Bilden är borttagen av finest.se fast finest.se inte har rätt att ta bort eller ändra något i min blogg som jag är ansvarig utgivare för. Jag skulle uppskatta om finest.se kunde ringa upp mig för att diskutera innan de går in på mitt privata område. Mitt nummer har finest.se fått mejlat till sig.
 20.  
Advertisement
Add Comment
Please, Sign In to add comment
Advertisement