Guest User

misshandel

a guest
Sep 27th, 2012
40
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
  1. Jag har inte heller något förtroende för polisen. Jag blev helt oprovocerat misshandlad i närområdet av en påtänd person en gång. Jag lyckades fly från angriparen och tog mig till akutmottagningen på Sahlgrenska trots kraftig hjärnskakning. Vårdpersonalen ringde polisen och berättade att en knarkpåverkad person hade misshandlat en person svårt helt oprovocerat på platsen för misshandeln. Polisen ryckte inte ens ut trots att det hade tagit polisen 5 min att åka dit.
  2.  
  3. När jag skrevs ut från sjukhuset en dag senare så ringde jag till polisen för att göra en polisanmälan. Polisen lovade ringa tillbaka. Jag hörde inte ett skit från polisen på flera dagar så jag ringde tillbaka för att göra en anmälan. Jag frågade varför polisen inte gjort en utryckning och frågade om jag måste vara beväpnad när jag går ut i fortsättningen. Då hotade polisen med att anmäla mig!
  4.  
  5. Hur som helst. Det slutade med att polisen lovade att jag skulle få komma och titta på bilder på kända våldsverkare. Det gick några veckor sedan fick jag hem ett brev om att utredningen var nedlagd. Några bilder blev jag aldrig kallad för att titta på.
RAW Paste Data

Adblocker detected! Please consider disabling it...

We've detected AdBlock Plus or some other adblocking software preventing Pastebin.com from fully loading.

We don't have any obnoxious sound, or popup ads, we actively block these annoying types of ads!

Please add Pastebin.com to your ad blocker whitelist or disable your adblocking software.

×