daily pastebin goal
52%
SHARE
TWEET

Untitled

a guest Mar 5th, 2012 54 Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. Beste,
 2. Ik ga niet rond de pot draaien, maar de guide van de quest Cold War is ronduit slecht. De miserie begint al op de derde lijn, zelfs nog voor het echt doorlopende tekst is, waar een leesteken mist. Enkele lijnen verder lezen we over normale planken (bestaan er dan ook abnormale planken, met psychische afwijkingen?) en ook mijn derde bemerking laat niet lang op zich wachten: ik ken:
 3. 1) niemand die ooit ook maar op het idee zou komen het woord "pinguïnkijkhut" te gebruiken
 4. 2) geen enkele officiële bron die dit woord ooit heeft gebruikt.
 5. Nog geen twintig woorden later wordt er ook al geknoeid met de vervoeging van willen ("waarom Larry pinguïns wil<t> bekijken" ??!!). Ik sla nu even wat fouten over, omdat ik ook geen zin heb om aangesteld te worden wegens het veroorzaken van manische depressies bij de makers van de tekst, maar serieus, van deze zinnen zou iedereen gruwelen: 'Je moet de planken op de sneeuw bij het grote ijsblok voor je moet doen ("Firm snow patch")',  'Schrijf op wat zedoen, je hebt dit later nodig.',  'Nu moeten jullie de pinguïns gaan infiltreren om uit te vinden wat ze van plan zijn.',  'Misschien heb je de als schaap verkleede pinguïns hier wel eens opgemerkt. Kies weer "Tuxedo time" bij Larry. Zoek de verkleede pinguïns en breng de groet.' (verklede!!!)   ...
 6. Kortom, het wemelt van de fouten, voegwoorden daar is nooit variatie in, spelling is ook niet hun sterkste kant (in tegenstelling tot het verzinnen van neologismen). Om eerlijk te zijn zou ik deze guide gewoon uitbenen tot op het bot, en heel de uitwerking opnieuw doen. Trouwens, waar is de uitwerking van de fameuze pingüinoorlog in pinguïnistan gebleven, die zich afspeelde in 1674 en werd gewonnen door King Ping II dankzij de Alliantie van de Verenigde Ijsberen die met hun ijspegels de vijandelijke Portupingen zwarte sneeuw lieten zien? Dit feit lijkt mij een groot mankement in deze guide, het is tenslotte toch de oorzaak van de depressie van Larry?
 7. MVG,
 8. Johannes837
 9.  
 10. P.S. ik ben niet verantwoordelijk voor elk mogelijk gevolg van deze tekst, deze tekst is geschreven vanuit puur objectief standpunt. Tevens wil ik ook zeggen dat ik de makers van deze guide in geen een opzicht schade zou willen berokkenen in wat voor vorm dan ook.
 11. P.P.S. deze tekst is helaas niet in volledig nuchtere toestand geschreven. Graag wil ik ook nog refereren naar mijn artikel betreffende parallelle universums, gelieve in het vervolg mijn naam te laten staan.
RAW Paste Data
Top