Guest User

Untitled

a guest
Oct 21st, 2017
119
0
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
text 21.25 KB | None | 0 0
  1. Anasayfa Saglikliyasa.com Hakkında
  2. Sağlık, diyet, zayıflama, cilt bakımı, estetik ameliyatlar
  3. Saglikliyasa.com bir kadın, güzellik ve diyet sitesidir
  4. Kadınlarda çene yüz vücut ve yanak kıllanması tedavi-Tüylü bayanlar için tüy dökücü doğal bitkisel kür
  5.  
  6.  
  7. Kadınlarda çene yüz vücut ve yanak kıllanması tedavi-Tüylü bayanlar için tüy dökücü doğal bitkisel kür
  8.  
  9.  
  10.  
  11. Kadınlarda yüzde ve çenede görülen aşırı tüylenme durumları sosyal bakımdan biz hanımları gerçekten zor durumda bırakabilmektedir. Peki hadınlarda görülen bu tür aşırı tüylenmeler ve kıllanmalar nasıl engellenir? Kadınlarda kıllanmanın nedenleri nelerdir ve tedavisi var mıdır? Kadınlarda yüzdeki tüylere bitkisel ve doğal çözüm yolları neledir şimdi bunları hep birlikte öğrenelim
  12.  
  13.  
  14.  
  15. KADINLARDA KILLANMA
  16.  
  17. Hirşutizm, androjen adı verilen seks hormonuna bağlı kıllanma artışı olarak  açıklanabilir. Kıllanma artışı genelde üst dudak, çene, kulak, yanak, alt karın, sırt, göğüs ve üst kol ile uylukta meydana gelir.
  18.  
  19. Hirşutizm, genelde androjen hormonunun artışına bağlı olarak meydana gelmekle birlikte bazen de kıl köklerinin bu hormona olan duyarlılığının artışı sonucunda da meydana gelebilir.
  20.  
  21. En sık rastlanılan nedeni, polikistik over hastalığıdır (POH). POH da tipik olarak adet düzensizlikleri, kısırlık, şişmanlık ve hirşutizm gözlenir. Bu hastalığa böbrek üstü bezlerinden androjen salınımını arttıran hipotalamao-hipofzer hastalığın neden olduğu sanılmaktadır.
  22.  
  23. Androjen salgılayan over (yumurtalık) tümörleri genelde hızlı kıl büyümesine, adet görmemeye ve virilizasyona (memede küçülme, seste kalınlaşma, kliterusta büyüme, alında açılma gibi) neden olurlar. Bu tümörlerden en sık testesteron hormonu salgılanır.
  24.  
  25. Bazı enzim eksiklikleri ve böbrek üstü bezinden uygunsuz hormon salınımı da hirşutizme neden olabilir. Böbrek üstü bezlerinden en çok salgılanan androjen Dihidroepiandrosteron-sülfattır.
  26.  
  27. Nadiren diğer bazı durumlarda da (hipotiroidi ve akromegali gibi) hirşutizm olabilir. Herhangi bir nedene bağlanamayan hirşutizm durumları da vardır.
  28.  
  29. Hirşutizm, hipertirikoz denilen ve yer olarak normal ancak miktar olarak artmış kıllanmadan ayrılmalıdır, çünkü tedavileri farklıdır.
  30.  
  31. İlaçlardan fenitoin, minoksidil, diazoksit ; kıl büyümesine neden olabilirler. Penisilamin ve streptomisin de çocuklarda benzer etki gösterirler. Hekzakolorobenzen (mantar öldürücü) de kıllanmada artışa neden olur.
  32.  
  33. Porfiria, hipotiroidizm, dermatomiyozit, akromegali, Hurler hastalığı, Cornelia de Lange hastalığı kıllanmada artışa neden olabilir.
  34.  
  35. Laboratuvar
  36.  
  37. Testosteron, Dihidroepiandrosteron-sülfat, bir gecelik (overnight) deksametazon süpresyon testi, iki günlük düşük doz deksametazon süpresyon testi, androstenodiol glukuronid ölçümleri tanıda yardımcı olabilir. Ayrıca şüphelenilen hastalığa yönelik testler de gerekli olabilir.
  38.  
  39. Tedavi
  40.  
  41. Tedavide ilaç olarak doğum kontrol hapları, progestinler, spironalactone, simetidine, GnRH analogları, siproteron asetat kullanılabilir.
  42.  
  43. Kozmetik olarak ağda, depilatörler, elektroliz, traş kullanılabilir.
  44.  
  45. Altta yatan bir hastalık saptanmışsa buna yönelik tedaviler daima önceliklidir.
  46.  
  47. Tıbbi tedavi sonucunda hirşutizm hastalarının %23-95 inde düzelme olmaktadır.
  48.  
  49. Bacak, kol, göbek tüyü biz kadınların saatlerini alan ve o saatler içersinde adeta bunalıma girmemizi sağlayan tüyler… Birde bizden daha dertli olanlar var, yüzlerini aldıran kişiler… Yüz, insanın en önemsediği en büyük güzellik göstergesidir. Yüzdeki tüyler ise bu güzelliğe gölge düşürüyor.
  50. izafet.Com – Yüzdeki Tüyler
  51. Peki yüzdeki tüyler yok edilir mi ve nasıl? İşte;
  52.  
  53. Sevgili Bayanlar, yüzünüzdeki tüylerden tamamen ve hiç para harcamadan doğal bir yöntemle kurtulmanız mümkün. Nasıl mı? Şimdi tarifini vereceğimiz karışım sayesinde.
  54.  
  55. Karışımın malzeme listesi;
  56.  
  57. 1 Yumurta akı
  58. Yeteri kadar mısır unu
  59. Yeteri kadar çay şekeri (toz şeker olacak)
  60.  
  61. Karışımın tarifi;
  62. Bir kaba yumurta akını koyun, üzerine yeteri kadar mısır ununu ekleyin ve yine yeteri kadar şeker ilave edin, iyice karıştırın. Tam anlamıyla karıştıktan sonra temiz cildinize sürün. Kuruyana kadar bekleyin. Kuruyunca cildinizi tahriş etmiyecek şekilde masaj yaparak soyun.
  63.  
  64. Bu karışım ne zaman aralıklarla yapılmalı?
  65. Bu karışımı haftada 4 defa uygulayın, bir süre sonra göreceksiniz ki yüzünüzdeki tüyler azalmış ve yok olmuş.
  66.  
  67. Tüylerden kurtulmanın pek çok yolu var. Peki en ideali hangisi? İşte önemli ipuçları…
  68.  
  69. Şüphesiz ki ideal yöntem, cilt tipinize, cildinizin hassasiyetine, sabrınıza ve bütçenize en uygun olanı. İşte, artıları ve eksileriyle en sık kullanılan yöntemler, seçim sizin!
  70. Temizlenmesi gereken bölgeler
  71. Kaşlar: Kaşlar yüzün genel görünümünde son derece etkilidir; bakışlara yumuşaklık veya sertlik kazandırır. İdeal kaş biçimi burun kanatlarına paralel olarak başlamalı, burun kanadı ile göz bebeği üzerindeyken kavis almalı ve burun kanadı ile göz ucunun yaptığı açıda bitmelidir. Bir kalemi şekildeki oklara uygun olarak yerleştirip ideal kaş biçiminizi belirleyebilirsiniz.
  72. Kaşları alırken kullanılan en yaygın ve uygun metot cımbız kullanmaktır.
  73. Kaşlarınızı alırken:
  74. - Başlamadan önce kaşlarınızı antiseptik bir losyon veya kolonya ile silin,
  75. - Acı hissini azaltmak için göz kapağınızı iyice gerin,
  76. - Asla kaşlarınızın üst kısmındaki tüyleri almayın,
  77. - Tüyleri tek tek ve çıkış yönüne doğru çekin,
  78. - İşleminiz bittikten sonra kaşlarınızın üzeriden tekrar losyon uygulayın ve talk pudrası sürün,
  79. - Eğer istediğiniz şekli bir türlü veremediyseniz, ısrar etmeyin; kaşlarınız düzeltmeye çalıştıkça gereğinden fazla incelebilir. Bırakın ve en kısa sürede bir estetisyenden yardım alın.
  80.  
  81. İnce tüyler: Genellikle dudak üstlerinde, çenede ve yüzün yan taraflarında bulunan ve fazla belirgin olmayan ince tüylerin fazlalığı bazı kadınları sıkıntıya sokar.
  82. Eğer bu bölgelerdeki tüylenme az ise en uygun yol sarartmadır. Eğer tüyler fazla ise sarartma hoş görünmeyebilir. Ayrıca koyu tende sarartılmış dudak üstü tüyleri beyaz bıyık gibi görüneceği için hiç estetik durmaz. Bu durumda en uygun çözüm, düzenli aralıklarla cımbız, ip, ağda gibi yöntemlerle bu tüyleri temizlemektir. İz bırakabilecek metotlardan kaçının.
  83.  
  84. Koltuk altı: Vücudun hassas bir bölgesidir; çabuk kızarır. Bu nedenle seçeceğiniz metot önem taşır.
  85.  
  86. Bikini hattı: Özellikle deniz mevsiminde mutlaka temizlenmesi gereken bir bölgedir. Son derece hassas ve kızarmaya meyillidir. Küçük iltihaplara ve batık tüylere neden olacağı için tıraş bıçağı kullanmaktan kaçının.
  87.  
  88.  
  89.  
  90. Bacaklar: Derisi çok hassas olmadığı için tüm metotları kullanabilirsiniz. Yine de çok açık veya çok koyu tenliyseniz lazerli epilasyondan kaçının veya bu konuda uzmanlara danışın.
  91. CımbızKaşları, küçük bölgelerdeki tüyleri ve ağdadan sonra kalan tüyleri temizlemek için idealdir. İki cinsi vardır: uçları düz olanlar bıyık, içeri doğru eğik olanlar ise kaş için.
  92. Cımbızınızı, uygulamadan önce ve sonra mutlaka dezenfekte edin.
  93. Traş bıçağı
  94. Kolay ve çabuk olmasından dolayı zamanın kısıtlı olduğu durumlarda sıkça başvurulan çözümüdür. Ayrıca cildi çok hassas olanlar veya diğer yöntemleri acılı bulanlar için de uygun bir yöntemdir. İnanılanın aksine, tüyler daha fazla çıkmaz ama deformasyona uğradığı için kalınlaşır.
  95. Tüylerin yeniden çıkışı: 2 gün.
  96. Riskleri:
  97. - Deriyi kesme veya çizme olasılığı vardır.
  98. - Tüylerin daha kalın ve sert çıkmasına neden olur.
  99. - Ciltte sivilce yapabilir.
  100. - Tüyleri kökünden almadığı için kesilen tüyler deri altından ilerleyip batık oluşturabilir.
  101. Uygulama önerileri:
  102. - Mutlaka duş altındayken tıraş olun.
  103. - Tıraştan önce cildinize sabun veya tıraş köpüğü sürün. Bu hem cildinizin kurumasını ve tahriş olmasını önler hem de tıraş bıçağının kolay kaymasını sağlar.
  104. - Tüylerinizi aşağıdan yukarıya doğru alın.
  105. - Tıraştan sonra cildinize kesinlikle alkollü bir ürün uygulamayın, temizlediğiniz bölgeyi bol suyla duruladıktan sonra hafifçe kurulayın, talk pudrası veya bir nemlendirici sürün.
  106. Soğuk ağda
  107. Küçük şeritler halindedir. El ustalığı ve biraz cesaretle oldukça pratik ve her yerde uygulanabilecek bir metottur. Damar problemi yaşayan kadınlar için ağdalar arasında ideal olandır.
  108. Tüylerin yeniden çıkışı: 3 hafta.
  109. Riskleri: – Diğer ağdalara göre tüyleri tam almayabilir ve daha kolay koparır.
  110. Uygulama önerileri:
  111. - Başlamadan önce cildinizin temiz ve kuru olduğundan emin olun.
  112. - Şeritleri tüylerin çıkış yönünün tersine doğru ve hızla çekin.
  113. Sıcak ağda
  114. Tüylerin kökünden alınmasını sağlar; sıcaklık gözenekleri açar ve tüylerin köküyle çıkmasını kolaylaştırır. 2 biçimdedir: evde kullanım için spatulalı kavanozda, enstitüler için küçük şeritler halinde. Evde benmari usulüyle veya mikro dalga fırında ısıtılarak, enstitülerde ise özel bir ısıtma aletinde yaklaşık 40° de ısıtılarak uygulanır.
  115. Tüylerin yeniden çıkışı: 3 hafta.
  116. Riskleri:
  117. - Sıcaklık damarlarda genleşmeye neden olduğu için varis gibi damar problemi olanlar tercih etmemelidir.
  118. Uygulama önerileri:- Başlamadan önce cildinizin temiz ve kuru olduğundan emin olun.
  119. - Ağdayı mümkün olduğunca ince bir tabaka halinde sürün.
  120. - Üzerine yayacağınız bez esnemeyen türden olmalıdır.
  121. - Bezi tüylerin çıkış yönünün tersine doğru hızla ve tek harekette çekin; daha az acı duyarsınız.
  122. - Temizliğiniz bittikten sonra cildinizi ılık suyla yıkayıp nemlendirin.
  123. Geleneksel ağda
  124. Evde hazırlanabildiği gibi, ılık ağda olarak kavanozlarda da satılmaktadır. Tüyleri kökünden alır ve yenilerinin daha yumuşak çıkmasını sağlar.
  125. Tüylerin yeniden çıkışı: 3 hafta.
  126. Riskleri:
  127. - Elle uygulandığı için diğer ağdalara göre daha fazla deneyim gerektirir.
  128. - Diğer ağdalara göre daha fazla çaba ve zaman gerektirir.
  129. Uygulama önerileri:
  130. - Başlamadan önce cildinizin temiz ve kuru olduğundan emin olun.
  131. - Ağdayı küçük parçalar halinde ve fazla inceltmeden yayın.
  132. - Hemen çekmeyin, elinizle hafifçe bastırarak tüm tüylere yapışmasını sağlayın.
  133. - Tüylerin çıkış yönünün tersine doğru hızla ve tek harekette çekin; daha az acı duyarsınız.
  134. - Temizliğiniz bittikten sonra cildinizi ılık suyla yıkayıp nemlendirin.
  135. Tüy dökücü krem
  136. Kıl çözücü kimyasal maddeler içerir. Jilete kıyasla tüyler daha yumuşak çıkar. Bir kaç dakikada etkisini gösterir ama çok dikkatli kullanılmaları gerekir.
  137. Tüylerin yeniden çıkışı: 1 hafta.
  138. Riskleri:- Alerji riski var ama oldukça düşük.
  139. Uygulama önerileri:
  140. - Cildiniz hassas ise uygulamadan önce vücudunuzun küçük bir bölgesinde deneyin.
  141. - Tüyler iyi alınmamışsa işlemi tekrarlamadan önce en az 1 gün bekleyin.
  142. - Temizliğiniz bittikten sonra cildinizi soğuk suyla yıkayıp mutlaka nemlendirin.
  143. Epilasyon aletiÇalışma prensibi cımbızla aynıdır: açılıp kapanan bir çok uç tüyü kapar ve bir cımbız gibi kökten alır. En büyük avantajı çok küçük tüyleri bile alabilmesidir.
  144. Tüylerin yeniden çıkışı: 2-3 hafta.
  145. Riskleri:
  146. - Yeni tüylerin bir kısmı batık çıkabilir.
  147. - Makine ciltte hızlı hareket ettirilirse bir çok tüyü koparabilir.
  148. - Tam temizlik için ısrar ve sabır gerektirir!
  149. Uygulama önerileri:
  150. - Başlamadan önce cildinizin temiz ve kuru olduğundan emin olun.
  151. - Makineyi, yavaş, fazla bastırmadan ve tüylerin çıkış yönünde yani aşağıdan yukarıya doğru hareket ettirin.
  152. İğneli epilasyon
  153. Kalıcı çözümlerdendir. İnce ve yumuşak iğnelerle kıl köküne girip zayıf akımlı elektrikle köklerin yakılması yöntemidir. Tahrip olan kıl daha sonra cımbızla çekilerek alınır. Elektrik akımı zayıf olduğu için pek acı duyulmasa da hassas bölgeler için lokal anestezi yapılabilir. Seansların sayısı, yapılan bölgedeki tüy yoğunluğuna ve tüylerin alınmaya uygun gelişmişlik evresine göre değişir.
  154. Hamilelerin uygulamaması gereken bir yöntemdir.
  155. Riskleri: – İğneler nedeniyle ciltte geçici küçük izler oluşur.
  156. - Tüm tüylerin temizlenmesi için uzun süreli seanslara katılmak gerekir.
  157. Uygulama önerileri:
  158. - Uzman kişilere yaptırılmalı.
  159. - Uygulamanın yapılacağı yer ve iğneler hijyenik olmalı.
  160. Lazer epilasyon
  161. Lazerli epilasyon vücudun her bölgesindeki tüyleri acısız ve cilde zarar vermeden yok eden kalıcı bir yöntemdir.
  162. Özel olarak seçilen dalga boyundaki lazer ışınları kıl kökünde bulunan melanin pigmentini hedef alır. Lazer ışınını emen melanin pigmenti ısınır ve kıl kökü tahrip olur. Tüylerdeki melanin cilttekine göre daha konsantredir. Bu da cildin zarar görmesini önler.
  163. Lazerli epilasyondan etkili sonuç alabilmek için en az 4 seans düzenli olarak devam etmek gerekir. Seans sayısı, tüy yoğunluğuna, rengine ve cilt tipine göre kişiden kişiye değişir. Ayrıca tüyün bir çok gelişme evresi vardır. Lazerli epilasyonla uygun gelişmişlikteki tüyler yok edildiği için bu evreye gelmeyen tüyler için uygun evre beklenir. Bu da seans sayısını artırabilir. En hızlı ve başarılı sonuç, cilt rengi açık, tüyleri koyu olan insanlarda alınır.
  164. Hamilelerin uygulamaması gereken bir yöntemdir.
  165. Uygulama önerileri:
  166. - Uygulamadan önce güneşlenmeyin, bronzlaşmış cilde lazer uygulamak sakıncalıdır. Uygulamadan sonra da 8 gün güneşlenmeyin.
  167. - Çok açık veya çok koyu tenliyseniz karar vermeden önce bir uzman doktorla görüşün.
  168. - Seanslardan sonra ciltte kızarıklıklar oluşabilir ama bunlar kısa sürede yok olur.
  169. - Lazerli epilasyon bir uzmanlık işidir, mutlaka iyice araştırın ve uzmanlara yaptırın.
  170.  
  171. - İP UCU -
  172.  
  173. Bir yumurtanın akını yeteri kadar mısır unu ve toz şekerle karıştırın. Karışım yapışkan bir hale geldikten sonra yüzünüze uygulayın. Kuruduktan sonra nazikçe soyun. Haftada 3-4 defa bu işlemi tekrarlayın.
  174.  
  175. Önemli not: Bu formül tüy sorununa kalıcı değil, geçici bir çözümdür
  176.  
  177. Tüylü Yüzler Yüzde Kıllanma Yüzdeki istenmeyen Tüyler
  178. Yüz bölgesindeki Kılların Lazer Epilasyon İle Tedavisi
  179.  
  180. YÜZ EPİLASYONU
  181.  
  182. YÜZ BÖLGESİNDE LAZER EPİLASYONU
  183.  
  184. Yüz Epilasyonu
  185.  
  186. Yüz bölgesindeki tüylenme kadınların kabusudur.
  187. Yüzü tüylenen kadınların psikolojik durumu olumsuz yönde etkilenir, sosyal yaşamdaki uyumları bozulur.
  188. Bu durumdaki kadınlar çözüm için değişik arayışlara girerler.
  189. Cımbız, ağda vb. yöntemlerle sorunu aşmaya çalışırlar.
  190. Bu yöntemlerin geçici olmasının yanısıra, ağrılı da olması sorunun sürekli hissedilmesine yolaçmaktadır.
  191.  
  192. Yüz bölgesindeki istenmeyen tüylerin tedavisinde uzun zamandan beri lazer teknolojisi başarıyla kullanılmaktadır.
  193. Genellikle 6-10 seanslık bir süreç sonrası istenmeyen tüyler büyük oranda yokedilebilmektedir.
  194. Yüz bölgesi diğer vücut bölgelerine göre hormonal uyarılara daha duyarlı olduğu için, titiz bir yaklaşım gerekmektedir.
  195. Hastanın hormonal durumu, cilt tipi ve uygun cihaz seçimi büyük öneme sahiptir.
  196.  
  197. .
  198.  
  199. Sorun çözücü yaklaşım;
  200. Yüzünde tüylenme sorunu olan kadınların öncelikle doktora başvurması gerekir.
  201. Bu doktor, cilt hastalıkları uzmanı(dermatolog) veya hormonlarla ilgilenen uzman (endokrinolog) olabilir.
  202. Yapılacak değerlendirme sonrası, ilaç tedavisi ve/veya lazer tedavisi seçeneği tercih edilir.
  203.  
  204. Yüzdeki tüylenme için hormon tahlili gerekir mi?
  205. Çoğu kez evet. Çünkü, yüz bölgesi hormonal duruma çok hassastır. Özellikle adet düzensizliği ile birlikte olan tüylenmelerde hormon tetkiki zorunludur. Ancak adetler düzenliyse ve az miktarda tüylenme varsa, tetkik gerekmeyebilir.
  206.  
  207. Hormon tahlili nasıl yapılır?
  208. Adetin 3.-6. günleri arasında, sabah aç karna alınan kan örneğinde hormon düzeyi ölçülür. En sık bakılan değerler şunlardır:
  209. FSH, LH, DHEA-SO4, 17 OH Progesteron, Serbest Testosteron, Total testosteron.
  210. Doktorun değerlendirmesine göre ilave tetkiklerde istenebilir.
  211.  
  212. Her tip kıl lazerden etkilenir mi?
  213. Açık tendeki koyu renkli kıllar, lazerden en çok etkilenen kıllardır. Cilt rengi ile kıl rengi birbirine yaklaştıkça
  214. başarı oranı düşer, yan etki riski yükselir.
  215. Ayva tüyü denen çok açık renkli tüyleri lazer görmez. Çünkü lazer, kıl kökündeki boya maddesini hedeflemektedir.
  216. Boya maddesi azaldıkça, lazerin etkinliği düşmektedir.
  217. Açık tenli kişilerdeki, ince ve hafif koyu renkli kıllar lazerle yokedilebilir.
  218.  
  219. Yüz bölgesi için kaç seans lazer gereklidir?
  220. Ortalama olarak 6-10 seans yeterlidir. Cilt rengi, kıl tipi, kullanılan cihaz ve dozlara göre değişiklikler olabilir.
  221.  
  222. Lazerin etkinliği kaçıncı seansta belli olur?
  223. Genelde ilk seanstan itibaren kıllar %15-20 oranında azalmaya başlar. Eğer 2. seans sonrası herhangi bir azalma görülmüyorsa,
  224. kullanılan yöntem ve dozlar değiştirilmelidir.
  225.  
  226. Yüz epilasyonunda hangi lazer tercih edilmelidir?
  227. Mevcut bilgilere göre yüz bölgesinde en iyi sonucu güçlü diod lazerler sağlamaktadır.
  228. Kullandığımız LightSheer lazerin sonuçları çok başarılıdır.
  229.  
  230.  
  231.  
  232. Alakalı Aramalar
  233.  
  234. yüz tüyleri için bitkisel çözüm
  235. yüzdeki kıllanmaya bitkisel çözüm
  236. yüz kıllanması
  237. çenedeki kıllar
  238. kıllanmaya bitkisel çözüm
  239. çene kıllarına bitkisel çözüm
  240. çenedeki tüylenme
  241. çene tüylenme için uzman bölüm hangisi
  242. cene kılı
  243. alındaki tüyler
  244. Etiketler:
  245.  
  246. Okur Yorumu Yapabilirsiniz
  247. Name (required)
  248.  
  249. Mail (will not be published) (required)
  250.  
  251. Website
  252.  
  253.  
  254.  
  255.  
  256.  
  257.  
  258.  
  259.  
  260.  
  261. Son Yazılar
  262. Kalça Kaldırma Hareketleri-Kalça Kaldıran Egzersizler
  263. Kalça Sıkılaştırma Hareketleri-Kalça Eritme Egzersizleri
  264. Lenf Drenaj Nedir Nasıl Yapılır-Lenf Drenaj Masajı Zararları Faydaları
  265. AMELİYATSIZ YÜZ GERME YÖNTEMİ-AMELİYATSIZ YÜZ LİFTİNGİ
  266. Topuk Çatlaklarına Ne İyi Gelir-Topuk Çatlağına Bitkisel Çözüm
  267. Kategoriler
  268. Ağız ve diş bakımı
  269. ahmet-maranki
  270. Akıl ve Ruh sağlığı
  271. Alerjiler ve bağışıklık sistemi hastalıkları
  272. Alternatif Tıp
  273. Ameliyatlar ve Operasyonlar
  274. Anne-Çocuk
  275. Ayak bakımı
  276. Bacak eritme egzersizleri
  277. Bacak Eritme Egzersizleri
  278. Basen eritme egzersizleri
  279. Basur-Hemoroid
  280. Bebek sağlığı ve hastalıkları
  281. Beslenme
  282. Beslenme Dİyet ve zayıflama
  283. Bitki çayları
  284. Bitkisel çözümler
  285. Bitkisel ve ev yapımı tedaviler
  286. Bitkisel Zayıflama
  287. bitkisel-yaglar
  288. Bölgesel zayıflama
  289. Boy uzatan yöntemler
  290. Cilt bakımı
  291. Cilt Bakımı ve Güzellik Tavsiyeleri
  292. Cilt Hastalıkları ve Rahatsızlıkları
  293. Cilt Lekeleri
  294. cilt-kremi
  295. cilt-maskeleri
  296. Cinsel Sağlık
  297. cinsellik
  298. Çocuk
  299. Çocuk Sağlığı
  300. Depresyon ve tedavisi
  301. Detoks
  302. Diş Sağlığı ve Dental Estetik
  303. diyet
  304. Diyet Listeleri
  305. dogal-destekler
  306. Egzersizler
  307. Elma Sirkesi-Elma Diyeti
  308. Ender Saraç
  309. Epilasyon
  310. Epilasyon ve istenmeyen tüylerden kurtulma yöntemleri
  311. Estetik
  312. Estetik güzellik ve estetik ameliyatlar operasyonlar
  313. Fal ve Şans İşleri
  314. Faydalı Bilgiler
  315. Fırsatlar
  316. Genel
  317. Göbek Eritme Egzersizleri
  318. Göbek eritme hareketleri
  319. Göz sağlığı ve hastalıkları
  320. Güzellik ve bakım
  321. Haberler
  322. Hamilelik Dönemindeki sorunlar ve hastalıklar
  323. Hamilelik ve Doğum
  324. Hastalıklar için kürler
  325. Hastalıklar ve Rahatsızlıklar
  326. Hastaneler ve Sağlık Kurumları Merkezleri
  327. Hayatın içinden
  328. Hemşirelik ve Evde Bakım önerileri
  329. Hormonal rahatsızlıklar
  330. İbrahim Saraçoğlu
  331. İlaçlar
  332. Kadın sağlığı, doğum ve hamilelik
  333. Kalça Eritme Egzersizleri
  334. Kalori Cetveli
  335. Kalp ve Damar hastalıkları
  336. Kanser Hastalıkları
  337. Kaplıcalar-Termal Oteller
  338. Kilo alma
  339. Kilo alma ve kilo almak
  340. Kilo verme
  341. Kısırlık tedavisi ve hamile kalma önerileri
  342. Lahana suyu ve çorbası kürleri
  343. Makyaj
  344. Masaj
  345. Metabolizma hızlandırma yolları
  346. Meyveler
  347. Ödem Sökmek ve Atmak
  348. Ödem söktürmek
  349. Ömer Coşkun
  350. Peeling
  351. Pilates Egzersizleri
  352. Psikolojik ve Psikiyatrik rahatsızlıklar
  353. Romatizmal ağrılar sırt ve boyun ağrıları
  354. Saç bakımı
  355. Saç dökülmesi
  356. Saç dökülmesi ve Kellik Tedavisi
  357. Sağlık
  358. Sağlıklı beslenme önerileri
  359. Sağlıklı Yaşam
  360. Şeker Hastalığı Diyabet
  361. Selülit
  362. Selülit Tedavisi
  363. Şifalı Bitkiler
  364. Sindirim sistemi rahatsızlıkları ve hastalıkları
  365. Sİnir sistemi rahatsızlıkları ve hastalıkları
  366. Sivilce
  367. Sivilce ve Akne Tedavisi
  368. Solunum yolları hastalıkları
  369. Spor Aletleri
  370. Spor ve Egzersiz Tavsiyeleri
  371. Suna Dumankaya
  372. Tüketici sağlığı ve ürün bilgilendirme
  373. Uyku bozuklukları ve horlama rahatsızlığı
  374. Yeme ve beslenme bozuklukları
  375. Yemek tarifleri
  376. Yoga Egzersizleri
  377. Zararlı Alışkanlıklar
  378. Zayıflama Aletleri
  379. Zayıflama çayı
  380. Zayıflama Hareketleri
  381. Zayıflama Önerileri
  382. Zayıflama Yöntemleri
  383. Zayıflatan bitkiler
  384. Zayıflatan Çaylar-Zayıflama Çayları
  385. Kulllanıcı yorumları
  386. yuzde tuy dokucu krem kullanilir mi, ebru şallı kalça eritme hareketleri
  387. mm mm ahmet maranki, zayıflama ,diyet ,zayıflama, diyet cilt lekeleri
Add Comment
Please, Sign In to add comment