daily pastebin goal
4%
SHARE
TWEET

caruna

a guest Jan 10th, 2017 1,481 Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. Kokemuksia Carunan verkkotöistä viime vuosilta:
 2. -Ilmajohtojen purkamisesta tiedotetaan 45min ennen töiden aloittamista. Ilmeisesti kaivinkone oli jo tällöin pellolla.
 3.  
 4. -Tulen töistä kotiin ja tonttini on täynnä kaivinkoneita, allekirjoitettua sopimusta johdon kaivamisesta ei ole toimitettu. Kaivuri kuski asiallisesti nakittaa pääurakoitsijan huutelemaan suunnittelijalle, joka ottaa seuraavana päivänä yhteyttä eikä edes pahoittele virhettään ja lupaa toimittaa sopimuksen postilaatikkoon. Edes lypsämällä ei pienintäkään pahoittelua saati anteeksipyyntöä tule.
 5.  
 6. -Maakaapelointi menee hyvin ilman ongelmia!
 7.  
 8. -Pellolleni ilmestyy talvenaikana jostain purettu A-pylväs, en tiedä mistä mutta ihan läheltä sitä ei ole purettu. Huomautan asiasta maakaapeloinnin suunnittelijalle, joka lupaa hoitaa pylvään pois (huhti-maaliskuu). Toukokuussa kun mun pitäisi päästä pellolle, niin pylväs on edelleen pellolla ja joudun siivoamaan sen itse pois tieltä.
 9.  
 10. -Johtokadulta pitää kaataa puita, perjantai iltana klo 16 aikaan, joku soittaa ja pyytää lupaa puiden kaadolle. Kuulemma hommalla on kiire ja lupaa ei ole aikaisemmin voinnut pyydellä kun ovat koittaneet soittaa 2v vanhoilla tiedoilla edelliselle maanomistajalle joka ei ole vastannut. Minuun (maanomisjaan) otetaan yhteyttä siinä vaiheessa, kun miehet ovat puun juurella ja saha suurinpiirtein käy jo.
 11.  
 12. -Johtokadun leventäminen: UPM urakoi työn, työn jälki hirveätä, puut ajetaan taimikkoon ja pilataan se. Tilalle jäävät puut ajetaan minne sattuu ja edes pyynnöstä ei toimiteta karttaa puiden sijainnista. Kartta toimitetaan puolenvuoden päästä, kun ilmoitan että puut pitää ajaa paikkaan x yhtiön kustannuksella. Taimikko luvataan istuttaa uudestaan vappuun mennessä. Kesäkuun puolessa välissä huomautuksen jälkeen työ suoritetaan.
 13.  
 14. -Johtokadun koneellinen raivaus. Naapuri antaa luvan ajaa omalla pellollaan 1km päässä kaivurilla. Tällä luvalla kaivurilla ajellaan myös mun pellolla 300m päässä johtokadusta, kun tästä huomauttaa niin kaivuri siirretään pois pellolta. Palautteeseen vastataan siten, että jatkossa ohjeistetaan olemaan yhteydessä viranomaisten kautta (ilmeisesti poliisi?) (tämä oli fortumin aikainen projekti)
RAW Paste Data
Top