SHARE
TWEET

Untitled

a guest Sep 8th, 2017 189 Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. PowerShell Objektet është një bibliotekë komponent që siguron një ndërfaqe të thjeshtë plug-and-play të PowerShell Server. Kombinuar me PowerShell Server, këto komponente scripting mundur të sigurojë mundësi për kompjuterat në distancë me anë të protokollit standarde SSH.
 2.  
 3. Shumë se një
 4.  
 5. PowerShell Server mund të kandidojë si një aplikim të pavarur në Windows Desktop tuaj që mblidhet në heshtje në shportë taskbar tuaj njoftimit, ose si një Shërbimi Windows që shkon në sfond.
 6.  
 7. Objektet PowerShell Komponenti PSClient është pastaj të jenë konfiguruar që të lidhen në shembull të PowerShell Server dhe ekzekutuar komanda PowerShell arbitrare të largëta në një mënyrë të sigurtë, duke përdorur protokollin SSH. Rezultatet e përmbarimit komandës janë kthyer pastaj si një listë e objekteve, secili me një lloj baze, (opsional) vlerës dhe një përmbledhje të pronave me emrin.
 8.  
 9. Këtu është një shembull i përdorimit të. NET Edition i objekteve PowerShell për t'u lidhur me një makinë në distancë dhe të ekzekutuar një të marrë PowerShell 'proces' komandën:
 10.  
 11. Shikoni tekstin
 12. Psclient1.SSHUser = "DomainUser";
 13. Psclient1.SSHPassword = "****";
 14. Psclient1.SSHHost = "FooDomain"
 15. Psclient1.Logon ();
 16.  
 17. Psclient1.Execute ("të marrë procesi");
 18.  
 19. për (int i = 0; i <Psclient1.PSObjectCount; i) (
 20. Psclient1.PSObjectIndex = i;
 21. foreach (PowerShellInside.PowerShellSSH.PSProperty mbështes në Psclient1.PSObject.Values) (
 22. Console.Write ("(0): (1) / r / n",, prop.Name prop.Value);
 23. )
 24. )
 25. Psclient1.Logoff ();
 26.  
 27. Pikat Komponenti
 28.  
 29. I shpejtë, të fuqishme, dhe të besueshme, komponentet e konsumojnë një minimum të burimeve.
 30. komponentëve të vogla dhe të lehta pa varësi të bibliotekave të jashtëm.
 31. komponentet Gjuha zhvillimin e të gjitha platformat mbështetur dhe teknologjive komponenti.
 32. Një kuadër të plotë të bashkuar, me një të përbashkët të lehtë për ta mësuar model objekt dhe interfaces thjeshtuar lejuar ju që të jetë më produktiv.
 33. Mbështetur nga shumë-shtresore profesionale, duke përfshirë mbështetjen falas email dhe ndërmarrje të nivelit të paguar mbështetje.
 34. lidhjes i Sigurt me encryption SSH të fortë.
RAW Paste Data
We use cookies for various purposes including analytics. By continuing to use Pastebin, you agree to our use of cookies as described in the Cookies Policy. OK, I Understand
 
Top