SHARE
TWEET

Untitled

a guest Aug 24th, 2019 65 Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. [center][img]http://i66.tinypic.com/246l9b9.jpg[/img][/center]
 2.  
 3.  
 4. [center][img]https://i.imgur.com/9lqS3zS.png[/img][/center]
 5. [center][font=georgia][size=15pt]A Barrio 18 először Los Angeles-i kis utcai bandává vált.A banda jelenlegi formáját az 1980-as években a Clanton 14 banda felosztása után kapta. Különös hírnévre tett szert a Los Angeles-i zavargásokban betöltött szerepéről.[1992] Eredetileg a csoport számos, a klikkként ismert sejtje a mexikói bevándorlók kizárólagos tartománya volt Dél-Kaliforniában és uralta a környező területeket, mint például a McArthur Park. Mivel azonban a többi latin állampolgárság csatlakozott a bevándorló népességhez, a Barrio 18 különböző háttérrel rendelkező tagokat toborzott, olyan fejlesztésbe, amely megkönnyítené a csoport elterjedését más nemzetekben, különösen Közép-Amerikában. Az amerikai bűnüldözési szervek erőfeszítései a banda növekedésének lassítására nem bizonyultak hatékonynak. Az 1990-es évek végén a Szövetségi Nyomozó Hivatal (FBI) munkacsoportja, a helyi bűnüldözés mellett néhány, a Barrio 18 legfőbb vezetőjét is elkapta. Ez azonban nem okozott sok hátrányt a banda számára, hogy újabb alapot nyújtson az új tagok működtetéséhez és felvételéhez: szövetségi börtönök. Anélkül, hogy erőfeszítéseket tettek a banda vezetőinek elkülönítésére a kívülről és a foglyoktól származó kapcsolataikról, a szomszédság 18 főnöke, mint például Francisco Martinez, olyan módszert dolgozott ki, amellyel folytathatnánk bűnözői tevékenységeket belülről. A Barrio 18 és a riválisa a MS13 között a börtönökben elkövetett erőszakos események után az Salvadoran levő tisztviselők elválasztották a rabszolgákat a rivális bandáktól. Az idő elteltével kissé finomultabb módon kezdtek működni, pénzzel mosva kisvállalkozásokat alapítottak, mint például autómosók. Megpróbálták irányítani a közösség és a helyi nem kormányzati szervezeteket, hogy befolyásolják a legmagasabb szintű politikát.
 6. [/size][/font][/center]
 7. [center][img]https://thenypost.files.wordpress.com/2014/11/534169830.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/img][/center]
 8.  
 9. [center][img]https://i.imgur.com/ZEd9I2t.png[/img][/center]
 10. [center][font=georgia][size=15pt]Az egész még Californiaban kezdődött, Los Angelesben, egy kisebb területen, ahol nagy százalékban mexikóiak laktak. Ezen a kicsiny kis "Hoodon" született Fernando Garcia, akit egy Angela nevezetű hölgy szült
 11. meg, ezen a szegényes, egyben veszélyes területen. Édesapja, Xavier, aki a helyi 18th Street Gang tagja volt. Édesanyja egy pékségben dolgozik, kenyérsütőként, nem a legjobb körülmények között nőtt fel Fernando.
 12. Fernandonak nem adatott az a legetőség, hogy iskolába járhasson, mivel nem volt a szüleinek pénze arra, hogy beirassák őt az iskolába. Fernando édesapjától tanult közbe-közbe írni, olvasni, valamint alap
 13. műveletek elvégzését is megtanulgatta. Édesanyja nem tudta tanítgani, mivel 24-ből 16-ot a munkájába kellett fektessen, hogy valahogy megélhessenek. Édesapjával volt többet a csemete, így nagyon erős volt
 14. az apja-fia közti kapcsolat. Teltek-múltak az évek, az évszakok és Fernando betöltötte a 13. életévét. Már csak édesapjával maradt, édesanyja a munkahelyén szívinfarktot kapott és meghalt.
 15. Így követte édesapját és vele akart lenni minden percben. Édesapja nem engedte, hiszen nem egy konfortos, kellemes helyre érkezett minden nap, amire a kicsi Fernando is felfigyelt.
 16. Mielőtt a 13. életévét betöltötte volna, az előtt kutakodott édesapja után, hogy mi a fenéért nincs otthon, miért van mindig fű szagja és miért van széttetoválva a fiatalember.
 17. Aztán addig-addig járkált édesapja után, hogy megtalálták őt, amikor éppen egy bokorban fekve figyelte az eseményeket. Elkapták, kifaggatták, valamint megverték a kicsi Fernandot.
 18. Fernando könnyek nélkül, kemény fájdalmak mellett kibírta a szenvedést, valamint elárult minden információt, amit eddig megtudott szerezni.
 19. Ahogy jött ki az ajtón, közbe két oldalt fogták, édesapjával összefutott, aki éppen egy asztalka mellett dobókockázott 3 barátjával, 1-1 sör és energia ital mellett.
 20. Édesapja meglepetten fordult Fernando felé, majd a többi srácot elküldte a helyről. Kérdezősködtek egymástól, hogy az apuka mit keres itt, valamint a fiu, hogy miért iszik ennyit az apuka,
 21. hogy a gyermek miért nem tud otthon ülni és társai. Aztán közös nevezőre juttak és megbeszélték, hogy otthon megbeszélik az egészet.
 22. Az apuka hazaérkezett a kuckóba, ahol Fernando az asztalnál fogadta, egy pohár víz kíséretében. Édesapja elkezdett mesélni, hogy az csak egy baráti kör, akik között szeret lenni,
 23. mert megbízik bennük és társai.A fiu elmondta, hogy ő csak azért kutakodott, mert kíváncsi volt, hogy mit csinálhat az édesapja egész álló nap, ugyanazon a helyen.
 24. Az édesapja csak mosolygott, majd adott Fernando fejére egy cuppanóst és elküldte lefeküdni. Következő nap reggel, mielőtt az apuka elindult volna, megkérdezte fiát, hogy nem-e akar vele tartani,
 25. a fiu boldogan bólogatott és ment az édesapjával a szomszédos utcába, a XVIII.-ba. Ott mindenki nagy pacsikkal, ölelésekkel várták Xavier, majd érdeklődtek tőle, hogy ki az a fiatal srác, akit magával hozott.
 26. Elmondta, hogy az ő fia és érdeklődött a baráti köre után. a Srácok mosolyogtak, majd Fernandoval is lepacsiztak és átölelték, nagy szeretettel várták.
 27. A srácok, vagy mondjam azt, "amigos" mutattak egy helyet Fernandonak, ahol a vele egy idős gyereket éppen foglalkoztak valami érdekességekkel.
 28. Fernando nagy szeretettel ment arra, majd összebarátkozott 2 sráccal. Azzal a 2 sráccal lógott ő is egész nap, nagyon büszke volt magára, mert olyan lett most ő is, mint az édesapja. 1 év múlva, édesapja eladta a kuckót, ahol eddig laktak. Xavier és Fernando bent, a XVIII. utcában laktak onnantól, egy másik kicsi kéróban. Aztán teltek az évek, Fernando egyre érettebb lett és 16 évesen beavadták a banda rejtelmeibe.
 29. Fernando nagyon büszkén viselte a kendőt, amit kapott, de következő nap kapta meg a legfontosabb jegyet. A Jefe háza felé indult, hogy megcsináltassa élete első tetkóját, ami a beavatást szimbolizálná.
 30. A tetkó a hátán található, egy nyulat ábrázol, ami alatt egy R.B. XVIII. jelenik meg, valamint a nyúl előtt egy kisebbecske "térkép" látható a banda területéről.
 31. Fernando a többi vele egy idős sráccal elvolt foglalva, de közbe apja felé is bekukkantott, hogy megnézhesse, mit csinálnak az idősebbek. Aztán jött eg yhírtelen fordulat, Fernando 18 éves lett, fiatalfelnőtté vált.
 32. Kivették a fiatalok közül és az idősek közé fogadták. Az idősek között mégtöbb dolgot tanult meg és megkapta élete legelső pisztolyát, mivel eddig mindig más pisztolyával szórakozott a srác.
 33. Ez a pisztoly pedig egy TEC-9 volt, amit mai napig is használ. Nagy szeretettel lőtte az ellenséges utcákban tanyázókat ezzel a fegyverrel, büszke volt magára, hogy apja mellett bizonyíthat.
 34. Teltek az idők, Fernando egyre nagyobb gangster lett, egyre több bandahábórú tagja lett, valamint egy-két komolyabb üzletet is ő hajtott végre.
 35. Aztán jött egy nap, amikor elmentek egy komolyabb szállítmány elrablásáért, de az akció nem sikerült valami jóra és Fernando sittre került. 7 évet kapott, amit szépen le kellett üljön.
 36. A sitten se volt aranyélet, minden nap bunyó volt, tusolóba nagyon nem mert menni, félt egy-két cellatárstól, akik ferdehajlamúak voltak és a munka pedig elég keményen kifárasztotta őt.
 37. 5. évébe volt, amikor 4 srác, akikkel egyszerre volt a fiatalok között, érte ment és kiszabadították Fernandot. Visszatért a XVIII. Streetre és nagy bulit csaptak.
 38. Következő nap reggel, megtudta, hogy édesapja májcirózisba meghalt, ami szinte tönkretette a fiatalembert, pontosabban annyira, hogy a mai napig is csak fekete ruhát vesz fel az emlékére.
 39. Édesapja tiszteletére egy igazi tetoválócsászárral felvarratta édesapja arcképét a hasára, homlokára pedig duplakeresztet tetováltatott. Csak teltek az évek,
 40. Fernando 29 éves lett és kapott egy olyan lehetőséget, hogy átvegye az utca vezetését, amit nagy büszkeséggel átvett.[/size][/font][/center]
 41.  
 42.  
 43. [center][img]https://i.imgur.com/WxOrwP9.png[/img][/center]
 44. [center][font=georgia][size=15pt]Kissebb RP-k a placcon például közös drogozás, bunyó stb..
 45. Drogkereskedelem és fegyverkereskedelem,
 46. zsarolás, prostitúció, rablás, embercsempészet és még sok más egyéb illegális cselekmények.
 47. [/size][/font]
 48.  
 49. [img]https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2017/01/nintchdbpict000295348629.jpg?strip=all&w=960[/img][/center]
 50.  
 51.  
 52. [center][img]https://i.imgur.com/8FseJ7D.png[/img][/center]
 53. [center][font=georgia][size=15pt]Teljesen IC történik minden.Felkeresed valamelyik tagunkat, megpróbálsz közelebb férkőzni hozzá, esetleg eladni neki valamit. Az IC tgf közben OOC is meghallgatunk TS-en. Az elvárás annyi, hogy normálisan tudj rpzni, tudd mi az a banda rp és ismerjed a szervert. 2. lehetőség, hogy lesz egy tetováló szalonunk. Tagfelvételt fogunk hirdetni és itt is szintúgy RP-zünk egyet és közben TS-en kihallgatunk, ezután IC pár dolgot bemutatunk. Mind a 2 esetben kívülálló rangon leszel. Ezen a rangon szintúgy részt vehetsz kisebb rpk-ben. Különösebb követelmények nincsenek a tagfelvétel során. A beavatás 1-2 nappal a frakcióba kerülésed után lesz ahol egy 18 másodperces verekedéssel fog eldőlni hogy elnyered-e a tiszteletet a vezetőség felé. Ezután leteszed az esküt, hogy életet árán is védelmezed a vezetődet, a bandát állítod minden elé és a banda a fő![/size][/font][/center]
 54. [center][img]https://a57.foxnews.com/media2.foxnews.com/BrightCove/694940094001/2017/08/04/931/524/694940094001_5532332820001_5532324146001-vs.jpg?ve=1&tl=1[/img][/center]
RAW Paste Data
We use cookies for various purposes including analytics. By continuing to use Pastebin, you agree to our use of cookies as described in the Cookies Policy. OK, I Understand
Not a member of Pastebin yet?
Sign Up, it unlocks many cool features!
 
Top