Guest User

Untitled

a guest
Dec 8th, 2019
104
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. Adminisztrációs struktúra:
 2. Vezetőség
 3. A szerver vezetősége. Ők üzemeltetik a szervert, a fórumot, ők kezelik a szerver pénzügyeit, ők bérlik a szerver futásához szükséges eszközöket. Néhányuk a szerver fejlesztésében is részt vesz.
 4. Fejlesztő
 5. A szerver fejlesztőit foglalja magában. Ők felelősek a szerver fejlesztéséért, a hibák javításáért, a teszterek ellenőrzéséért.
 6. Vezető Adminisztrátor
 7. A szerver adminisztrátoraiért és a frakciókért felelős két személyt foglalja magában. Használhatja a vezetőség chatet.
 8. Adminisztátor-felelős:
 9. -A szerver adminisztrátoraiért felel. Hívhat össze meetingeket, rúghat ki és vehet fel adminisztrátorokat. Az adminisztrátori szabályzatot szerkesztheti. Jelzi a vezetőségnek az adminok problémáit, és az esetleges szabalymodositasokat is.
 10. Frakcióbizottság vezető:
 11. -A szerver frakciójaiért, és azok vezetőiért felel. Továbbítja a vezetőség felé egy adott frakció történéseit, igényléseit. A frakcióbizottság tagjait kezeli. Rúghat ki, és vehet fel új tagot. A frakciókkal (Hivatalos és nem hivatalos frakciók) kapcsolatos szabályzatot szerkesztheti a saját és a frakcióbizottság döntése alapján.
 12. Admin 3
 13. A szerver adminisztrátora. Support vezető, illetve helyettes adminisztrátor felelős, tulajdon-menedzsment vezető lehet. Interiort, objektumot, járművet rakhat le. Interiort, objektumot, járművet szerkeszthet. Játékosok fontosabb tulajdonságait szerkesztheti.
 14. Admin 2
 15. A szerver adminisztrátora. Helyettes Support vezető, helyettes tulajdon-menedzsment vezető lehet. Interiort rakhat le és szerkeszthet. Járművet szerkeszthet. Játékosok nem annyira fontos tulajdonságait szerkesztheti.
 16. Admin 1
 17. A szerver újdonsült adminisztrátora. Játékosokat szankcionálhat. Játékosok egyáltalán nem fontos adatait szerkesztheti. Használhatja az admin chatet.
 18. Teszter
 19. A teszter csapat tagja. Adminisztrátor csak is jelentkezéssel lehet. Rendelkezik a Support összes jogával, hozzá fér a tesztszerverhez. Használhatja a teszter chatet.
 20. Support
 21. A Support csapat tagja. Reportokra válaszolhat, használhatja a Support chatet.
 22.  
 23. Egyéb jogok:
 24. Csapat menedzsment:
 25. -Tagja Admin 3 lehet, vezető-helyettese az adminisztrátor felelős. A csapattal felelős gondokat és javaslatokat vitatják meg.
 26. Tulajdon menedzsment:
 27. -Tagja Admin 2 lehet, a tulajdonokkal kapcsolatos gondokat és javaslatokat vitatják meg.
 28. Teszter vezető:
 29. -A teszterek vezetője.
 30. Support vezető:
 31. -A support vezetője.
 32.  
 33. MINDEN RANG RENDELKEZIK AZ ALATTA LÉVŐK ÖSSZES TULAJDONSÁGÁVAL.
RAW Paste Data