daily pastebin goal
24%
SHARE
TWEET

Untitled

a guest May 19th, 2017 43 Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. eSuomi hyökkäsi muutama viikko takaperin eVenäjälle ja tuli sodan lopputuloksena vallatuksi viimeistä aluettaan myöten. Miten suhtauduit sotaan eSuomen aloitteen jälkeen? Entä mitä olet mieltä  sodan motiivista, joka myöhemmin paljastui rekrytointimetodiksi?
 2.  
 3. Mielestäni tämä sota oli täysin perusteeton, kansan turha lietsonta Hi resurssi regioneista oli lähinnä täyttä valehtelua koska kukaan joka matematiikkaa osaa, 5:si ei voita 21:tä vaikka mikä olisi. Kaiken voisi periaatteessa kieteyttää ’paska reissu mutta tulipas tehtyä’.
 4. Sodan motiiveista: mielestäni rekryämiseen olisi pitänyt perehtyä jokseenkin muihin toimin, eSuomi koki mielestäni liian suuren taloudellisen ja PTO:n vaaran koko kyseisessä operaatiossa. Olen siis täysin venäjän reissua vastaan, vaikka tosin myönnän että olemme saaneet mukavasti uusia pelaajia, joita toivottasti näemme politiikassa/mediassa. Lämmin tervetuloa siis.
 5.  
 6. Punainen Yhteisrintama on herättänyt paljon kohua eSuomen mediassa. Mitä mieltä olet yhdistyneestä vasemmistosta? Onko eSuomeen mahdollistaa toteuttaa minkäänmuotoista kommunismia?
 7.  
 8. Olen tyytyväinen nähdessäni PY:n [Punainen Yhteisrintama] kirjoittamia artikkeleita mediassa, koska media kilpailun kovetessa yleensä jyvät erotellaan akanoista jolloin syntyy kaikkien kannalta vain positiivistä tulosta. Mitä tulee kommunismin toteutukseen pelissä uskoisin melko lailla peliteknillisten yksityiskohtien tekevän moisen toiminan melkein mahdottomaksi.
 9.  
 10. Mitä mieltä olet eSuomen oikeistosta? Onko näin sotapainotteisessa pelissä mahdotonta ali-arvioida oman maan puolustuksensa arvoa? Onko näin nopeatempoisessa pelissä mahdotonta kannattaa konservatismia?
 11.  
 12. Edelleen vastaukseni palaa media näkyvyyteen ja sen positiivisiin vaikutuksiin, haluaisin siis kiittää sekä Sinivalkoista että Punavalkoisia ihmisiä erittäin näkyvästä median käytöstä. eSuomen puolustuksen ON pysyttävä ajan tasalla, meidän näin pienenä valtiona ei ole varaa mennä ja kusemaan omiin muroihimme. Varsinkaan kun eVenäjä, eViro ja eLatvia punovat välillä juoniaan. Onneksi eSuomella on ollut ja on viisaat valtionmiehet jotka ovat pitäneet MPP:mme [Mutual Protect Pact] ajan tasalla ja kunnossa. Ne ovat suurin kilpemme ja damage/cost lukuja katsellessa HTJ/NTJ terävimmät asemme. Mielestäni eSuomen puolustus on siis tärkeää ja tärkeä pitää välillä kovinkin hektisissä tempauksissa aina mielessä. eMaailma muuttuu ja eHuominen voi olla erittäin erilainen mitä tämä ePäivä, meidän on vain pysyttävä jatkuvasti valppaana maailman tuulten muutoksiin.
 13.  
 14. Millaista on mielestäsi eSuomen politiikka? Mikä asia siinä kaipaisi eniten parannusta vai onko sellaista?
 15.  
 16. eSuomen politiikassa mielestäni on historiassa liikaa keskitetty henkilökohtaisiin loanheittoihin, haluaisin siis politiikan osalla nähdä parannusta tähän esim suvaitsevaisuutta voisi parantaa. Suurin parannus mielestäni voisi siis koskea yllämainuttua ja samalla tärkeys sijalla painii eEK vaalit joista on liian helppo päästä läpi. Monen mieleen on historiassa ollut eKullankaivuu eEK:ssa.
 17.  
 18. eEK toimintaa onkin jo panostettu paljolti, itsekin olin hiljaisena edustajana eEK:ssa koska huomasin että meillä on kasapäin pätevämpiä eEK miehiä jotka jaksavat ja haluavat vääntää kättä veroprosenteista.
 19.  
 20. Mitä mieltä olet kansalaisalotteesta jossa vaaditaan sodanjulistusta eVirolle?
 21.  
 22. Kannan kovin syvää henkilökohtaista inhoa eViroa vastaan selkärangattomuudesta historiassa. ’Mennyt on mennyttä’ sananparsi ei lohduttanut minua vaikka eViro periaatteessa ’luovutti’ eSuomelle alkuperäisalueitaan. Ja antoi nimellisen 100g avustuksen eSuomelle ja huomautti ’Um, if you dont need it give it back’ tyylisesti perään.
 23.  
 24. Jos eSuomi kerää voimiaan tarpeeksi ja eViro tekee [taas haluten muistuttaa] MPP virheen sota voisi olla kovinkin paikallaan.
 25.  
 26. Mikä on kantasi sodanjulistamiseen yleisesti? Saako eduskunta julistaa sodan? Voiko presidentti julistaa sodan (aloittaa sodanjulistus-äänestyksen) ilman eduskunnan hyväksyntää ja kehoittaa kansanedustajia äänestämään kyllä?
 27.  
 28. Yleisesti sodanjulistus pitäisi miettiä läpi muutamaan kertaan ennen kuin sormi ajautuu ’Nukes away’ napille. Haluaisin säilyttää voimassa olevat eEK + ePresidentti väännöt, näin voimme ainakin karsia täysin hulluja hyökkäyksiä eVenäjälle. Asian olisi paras ensin kiertää eduskunnassa ennekuin asia etenee presidentille joka sitten antaa siunauksen tai jättää antamatta, mutta samallainen kaava voisi toimia toisinkin päin. EI koskaan kansanedustajiin saisi vedota äänestämään mitään suuntaan tahi toiseen koska kansa on antanut heille valtansa, kyllä toimia niin kuin itse haluavat, mutta myöskin toimia kansan etua ajatellen ja tähän pyhään liittoo ei olisi koskeminen edes presidentillä.
 29.  
 30. Miksi olet valinnut puolueeksesi juuri Liberaalin Edistyspuolueen?
 31.  
 32. Olen vain sydänjuuriani myöten LEPakko, ei siihen mitään sen suurempia syitä ole. eSyntymäni aikaan eSuomessa oli melko hiljaista, EDEN oli juuri voittanut maailmansodan ja rauha maassa. Palkat ylhäällä ja sairaaloillakin pystyi nostamaan velluansa todella helposti. Myöhemmin aloin miettimään minulle sopivinta puoluetta koska, no loppujen lopuksi twoclikkaus on tappavan tylsää touhua. Hetken aikaa mietittyäni ja irkissä pyörittyäni huomasin tulevani kaikista parhaiten toimeen LEPakkojen kanssa. Tästä yhteydestä on myöhemmin muovautunut minulle tärkeä osa eElämääni. ePolitiikaa harjoitin kaksi kautta hiljais edustajana EK:ssa sen suurempia muutoksia edes ehdottamatta, lueskelin foorumeita ja totesin tyytyväisenä että eMaailma pyörii ihan hyvin vaikka minä en häseltäisikään mukana. Sain tuona pienenä aikana kullan arvoisia kokemuksia ja myöhemmin toisen samallaisen kopallisen ensimmäisessä valtion virassani. Voisin melkein kuvailla itseäni stereotyypiseksi LEP hiljaiskannattajaksi.
 33.  
 34. Mutta loppujen lopuksi ei sillä puolueella taida niin suurta väliä olla? Mehän kaikki haluamme vain pienen eSuomen parasta omalla tavallamme vai mitä? Ja miten tylsää olisikaan ilman kilpakumppaneita tämän jalon idean mukaan eLäminen. Haluan siis osoittaa teille rakkaat vasta-alkaja pelikumppanini, menkää tutkimaan eri puoluekenttiä vain sillälailla voitte löytää oman kotinne joka minulle on LEP.
 35.  
 36. Loppusaattajaisiksi voisin laittaa mentorini pätkän ’Vitutuksella se tämäkin valtio on rakennettu ja pystyssä pidetty’ Leppoisaa illanjatkoa
 37.  
 38. None|i
RAW Paste Data
Top