SHARE
TWEET

Untitled

a guest Sep 14th, 2017 101 Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. Myöhään yöllä Kopsukka kertaa mielessään, mitä huomenna tulisi tapahtumaan. Häntä jännittää - ei se, että millainen partneri tulee olemaan, onhan hän käynyt kyseisen henkilön kanssa jopa Tubeconissa yhdessä; ei, kyse on aivan muusta - Jaakko on ensikertalainen. "Kaikki alkoi siitä saatanan vedosta", hän huutaa mielessään. Pojan mielessä vilkahtaa jopa lääkekaapin tyhjennys. Vankoin mielin hän kuitenkin päättää odottaa huomiseen.  
 2.  
 3.  
 4.  
 5. Dy-dyn! Kopsun kännykkään kilahtaa viesti. "Nyt siltä tuli..varmistus", hän kuittaa siihen apaattisesti ja alkaa kiskomaan vaatteitansa päälle. Vanhemmat ovat jo lähteneet asioillensa, heille ei onneksi tarvitse selitellä yhtään mitään. Kopo laittaa itselleen aamupalaa, heittää hatun rennosti päähänsä ja ottaa bussin Röykkään keskustaan.
 6.  
 7.  
 8.  
 9. Siellä häntä odotetaan jo.
 10.  
 11.  
 12.  
 13. Jaqreven ehdottaa nuorelle mieshenkilölle sivutielle menemistä. "O-ootko sä se.. Rulettaja?" hän soipertaa. Pehmeä, vaimea rauhoittava ääni vastaa hänelle myönteisesti ja yrittää alkaa halaamaan. "Saatana, tämähän on sivutie; vaikka äitini saattaa löytää helposti tänne" Jaakko huutaa hädissään, "tehdään se vaikka jossain autioituneessa rakennuksessa!"
 14.  
 15.  
 16.  
 17. Kopo näkee ränsistyneen varaston, vilkkaa silmää ja kiskaisee Artun mukaansa. Hän on nyt itsevarmempi kuin koskaan: "mennään tuonne jonnekkin piiloon," hän heittää, "mutta pidetään kiirettä!" Jaqreven menee edellä, Rulettaja hänen perässään pelokkaana. "Entä jos me jäämme kiinni, mitä sitten teemme?"
 18.  
 19.  
 20.  
 21. Pojat pysähtyvät heidän mielestä syrjäisimpään paikkaan koko pahaisessa rakennuksessa. He pysähtyvät ja alkavat äkkinäisesti suutelemaan. Jaqreven vetäytyy häntä lähemmäksi ja ottaa käsillään partneristaan kiinni. Rulettajalla sykkii, Jaakko tuntee sen ja se kiihottaa häntä todella paljon. Hän alkaa ottamaan housujaan pois ja Rule seuraa perässä. "Onpa sinulla iso kulli!" hän huutaa kuin ilosta. "Siitä minut tuolla, kiitos!"
 22.  
 23.  
 24.  
 25. Pikku Jaakko kuitenkin masturboi hetken ja käskee Artun kontilleen. "Nuole nyt - ja kunnolla!" Hän tottelee ja alkaa pian kiihkeästi lutkuttamaan Kopon pissaviisaria. "Lujempaa, kurkkuun asti!" Jaqreven huudahtaa ja Rulettaja tottelee. "Aah, aah!" Seuraavaksi on Jaqrevenin vuoro nuolla Rulettajan noin kahdentoista senttimetrin mulkkua. Hänen vuoro oli saman mittainen.
 26.  
 27.  
 28.  
 29. "Ai niin, vittu," Kopsukka huomaa yhtäkkiä. "Olisko sinulla kumeja, rakas?" Rulettaja ojentaa hänelle yhden pienen kondomin sanomatta mitään ja laittaa omaan kaluunsakin yhden. Jaakko ojentaa hänelle vetoketjutaskussa ollutta liukkaripurkkia. Pian he ovat jo valmiita kiihkeään aktiin.
 30.  
 31.  
 32.  
 33. "Työnnä runkkukullisi minun märkään persvakooni, sensei!" turrihintti vikisee huokaillen. Hänen läski, suuri perseensä kuin huutaa heppiä itseensä. Rulettaja miettii hetken ja ryhtyy hommiin. Hän alkaa irstaasti, mutta suhteellisen hitaasti upottamaan hänen pikku pippeliään Jaakon pojupimppiin. "Ai että!" hutsu inisee, kun Arttu kiihdyttää vauhtia. "Tuletko sinä sinne backstagille tänäkin vuonna, homo!" hän kysyy uhoavasti.
 34.  
 35.  
 36.  
 37. "Aaah... Aah... Aah... Kylläääääähhh!" hän kitisee kun Rulettaja antaa hänelle kunnolla kyytiä. Häntä sattuu, kun hänen manboobsinsa heiluvat hervottomasti, niin lujaa että ne tuntuvat lähtevän irti. Yhtäkkiä Arttu lopettaa. "Tuun nyt!"
 38.  
 39.  
 40.  
 41. Hänen prinssinakkinsa sykkii lemmennestettä. "Tehdään tämä uudestaan Tubeconissa sitten myöhemmin, jooko!" Jaakko nyökkää ja laittaa kondominsa taskuunsa. Arttu vain heittää sen ajattelemattomana luontoon.
 42.  
 43.  
 44.  
 45. Ulkona on pimentynyt, kun he saapuvat varastorakennuksen pihalle. He hiipivät hiljaa bussipysäkkiä kohti, josta lähtevällä bussilla pääsee nopeasti Kopsun kotikatua lähelle. Jaakko vilkuttaa Rulettajalle, kun heidän tiet erkanevat. "Totta puhuen, olit ihan hyvä pano," hän kuiskaa viimeisen kerran. Hänellä sykkii vieläkin.
 46.  
 47.  
 48.  
 49. Hänen päästyään kotia hänen perheensä on ruokapöydän äärellä. Kopsukka ymmärtää, että hänellä kesti liian kauan. "Kävin kaupungilla kaverusten kanssa," hän kuittailee ja palaa arkirutiineihinsa.
 50.  
 51.  
RAW Paste Data
Pastebin PRO Autumn Special!
Get 40% OFF on Pastebin PRO accounts!
Top