Guest User

MMM2018 ROU

a guest
Feb 10th, 2018
245
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. Salutări lume.
 2. Suntem Anon DK.
 3.  
 4. Timpul pentru luna martie a Million Mask March se apropie rapid. Înainte să știm că noiembrie va fi din nou aici.
 5.  
 6. Pe măsură ce am început acest nou an, ne-am gândit la Anonim și la creșterea ideii. Pe măsură ce privim în întreaga lume, vedem că mulți oameni se trezesc la adevărul realității noastre. Oamenii au devenit conștienți de corupția din guverne din cauza operațiilor anonime. Oamenii au devenit conștienți de familiile bancare de elită din cauza atacurilor anonime asupra băncilor și a bancherilor. Oamenii au devenit chiar conștienți de opoziția controlată folosită de elită, cum ar fi Wikileaks și AnonOps și AnonOfficial și altele asemenea. Oamenii au devenit conștienți de Scientologie și de toate celelalte religii create de elită pentru a îndoctra și a diviza omenirea. Oamenii au devenit conștienți de abuzul asupra copiilor, traficul, experimentarea controlului minții și multe altele.
 7.  
 8. Acum, oamenii înțeleg elitei și i-am condus prin lucrările interioare ale familiilor și ale industriilor lor de control și cum toate acestea sunt controlate și finanțate prin Vatican, controlat de familiile superioare de elită.
 9.  
 10. Așa cum sa întâmplat, datorită muncii a milioane de Anonimi, elita a devenit foarte conștientă de noi. Au fost promulgate legi care interziceau oamenilor să privească la descendenții de elită. Au fost adoptate legi în multe țări pentru a le ține pe aceia care trezesc să adune sau să vorbească. Activiștii și protestatarii sunt arestați zi și noapte în întreaga lume.
 11.  
 12. Pe măsură ce ne uităm privindu-ne privim acest lucru și vedem ce urmează să vină atât de clar ... Vedem progresul natural al lui Anonim și este timpul ca Anonimul să aibă catalizatorul în acest an pe care îl poate oferi martie, sau oamenii se vor pierde într-o lumea întunericului. Știm că majoritatea celorlalți anoniști știu că anul acesta va fi probabil anul trecut Anonimul va putea să se adune pentru luna martie a lunii noiembrie. Acest an este de asemenea important, deoarece atât de mulți s-au trezit și atât de mulți sunt arestați și tăcuți și cenzurați pentru a menține sângele cunoștințelor masive de la a continua, este cu atât mai important pentru anonim și pentru toți luptătorii și activiștii de libertate să stea uniți ca colectiv în timp ce este încă posibil.
 13.  
 14. Vezi anonim, pe măsură ce lumea se trezește și elita trebuie să formeze un control mai strict asupra umanității, negativitatea care se răspândește ca un virus. Gândurile tuturor se referă la răzbunare, la violență și la ură sau disperare. Negativitatea doar alimentează și alimentează elita și forțele pe care le luptăm pentru a elibera oamenii de la. Anonim înseamnă pace. Astfel, în noiembrie, vom fi uniți în pace și iubire și vom aduce un val de frecvențe pozitive în gura răului. Dacă rămânem uniți, oamenii nu vor mai putea să se uite, căci ne îndreptăm privirea spre Roma, către Piața Sankt-Petersburg, prin porțile lui Mordor pentru a vedea ochii elităi. Anonim este lumina iubirii pentru omenire. Suntem vorbitori ai adevărului și suntem cei care conducem poporul acestei lumi la libertate.
 15.  
 16. Cei dintre voi care au fost cu noi de mulți ani sunt deja conștienți de codul de conduită anonim în martie. Acest martie este un eveniment vital pentru Anonim și trebuie tratat ca atare. Fiți pregătiți să aduceți vibrații puternice pozitive. BYOB. Aduceți bulele voastre și, deși nu acoperă orașul cu suficient săpun pentru a-l curăța, ar putea ca marșul nostru să se curățească de murdărie, pentru a permite lumii să vadă ochiul fiarei la sfârșit. Cum acest an va fi organizat în orașul Vatican, în Piața Bazilică din Sankt-Petersburg, am modificat codul tradițional, deoarece majoritatea regulilor erau ilegale conform legilor Vaticanului. Codul tuturor celor care participă trebuie să respecte următoarele:
 17.  
 18. Regula nr. 1: Rămâi răcoros. Fii anonim.
 19.  
 20. Regula 2: Anonimul este legiunea. Niciodata sa nu fii singur. Izolarea în timpul unui protest vă marchează ca o țintă pentru agenții care doresc să vă prindă pe voi și pe ceilalți.
 21.  
 22. Regula # 3: Lăsați cât de mult puteți în camera sau în mașină. Veți avea nevoie să treceți ușor și rapid prin detectoare de metale și linii. Nu va mai fi loc pentru a vă lăsa bagajele sau pungile. Familiarizați-vă cu toate materialele și dispozitivele interzise ale Vaticanului, care includ cuțite, arme, bastoane și umbrele. Ar trebui să fie de la sine înțeles armele de orice fel sunt interzise, ​​ca să nu mai vorbim să mergeți împotriva lui Anonymous.
 23.  
 24. Regula 4: Anonimul ne conduce întotdeauna într-o manieră responsabilă și respectuoasă, pe măsură ce reprezentăm ideea și susținem crezul. Am distrus eul nostru, astfel încât nu ne-a putut învinge. Nu avem nici o naționalitate, nici o altă rasă decât o ființă umană și nici o altă diviziune. Toți cei care nu susțin ideea și Crezul anonim în această lună vor fi evitați și aruncați de adevăratul Anonim care o fac.
 25.  
 26. Regula nr. 5: Îmbrăcați în mod corespunzător pentru vreme și fasciști și polițiști. În orașul Vatican nu sunt permise îmbrăcăminte, pantaloni scurți, minise și pălării fără mâneci. În afară de nici o pălărie sau hota în zonele interioare, acest lucru este ușor de păstrat conform codului anonim de îmbrăcăminte standard de hoodie sau costum.
 27.  
 28. Regula # 6: Nu provoca acțiuni fizice negative. Opriți-le să nu se întâmple. Suntem aici pentru a fi o forță pozitivă și puternică, nu civili fără minte. Acesta este unul dintre cele mai supravegheate teritorii din lume. Sunteți în cameră și poliția orașului Vatican nu are simțul umorului.
 29.  
 30. Regula nr. 7: Faceți ce este posibil pentru a preveni identificarea dvs. din videoclipurile luate de alți protestatari sau de securitate. Utilizați eșarfe sau ochelari de soare. Mastile nu sunt necesare, este doar un simbol si le imbracam in contextul unei demonstratii publice este interzisa in majoritatea jurisdictiilor, desi Vaticanul nu a specificat daca masca Guy Fawkes a fost de fapt interzisa. Fiți întotdeauna pregătiți.
 31.  
 32. Regula # 8: Aduceți apă. Un anonim deshidratat și însetat nu este un Anonim util. Nu sunt permise mâncare sau băuturi în majoritatea zonelor, astfel încât să fii pregătit să-ți pierzi totul în coșul de gunoi și să cheltuiți sume exorbitante de bani pentru a vă stinge setea în prezența celei mai bogate păpuși pe pământ.
 33.  
 34. Regula 9: Purtați pantofi buni. Respectarea acestor reguli vă va asigura confortul în timpul demonstrației. Rețineți că demonstrațiile pot fi de multe ori destul de lungi. Un fericit Anonim este un Anonim liniștit.
 35.  
 36. Regula 10: semne, pliante și fraze. Ați gata. Asigurați-vă că semnele sunt suficient de mari pentru a citi. De asemenea, asigurați-vă că textul pe semnele și expresiile dvs. este relevant pentru ținta protestului.
 37.  
 38. Regula # 11: Pregătiți pliante lizibile, necomplicate și exacte, pentru a le oferi celor care doresc să știe mai multe despre motivațiile din spatele evenimentului, despre legăturile cu site-urile web sau despre alte informații pentru a trezi masele.
 39. Regula # 12: Documentați demonstrația. Videoclipurile și imaginile evenimentului pot fi folosite pentru a vă corobora partea dvs. de poveste dacă se implică autoritățile de aplicare a legii. Cu toate acestea, toate aceste lucruri sunt interzise în interiorul clădirilor din Vatican, inclusiv schițe desenate, utilizarea de bastoane selfie, lasere, microfoane sau difuzoare puternice, fumatul și fotografia cu bliț. În plus, postarea de imagini și clipuri video ale acțiunilor tale eroice pe tot cuprinsul internetului este obligată să genereze câștiguri, îndemnând pe alți anonimi să urmeze exemplul tău glorios.
 40.  
 41. Dacă urmați aceste reguli simple, succesul acțiunii dvs. este practic asigurat. Ignorați aceste reguli la propriul pericol. Urmează-le, iar victoria va fi a ta.
 42.  
 43. Este de așteptat să faceți cercetări suplimentare în regulamentele orașului-stat al Vaticanului înainte de a participa. Este timpul ca Anonimul să facă așa cum a făcut-o în întreaga istorie și să stea în fața inamicului și să elibereze oamenii. Trebuie să arătăm oamenilor care se trezesc acum cine este vorbitorul elitelor superioare. Așa cum ne-am atras atenția înainte. 5 noiembrie va fi un 5 noiembrie pentru a vă aminti. Noi numim toți anonimi din Noobii la l33t, să ne unim pentru a arăta ce este umanitatea cu adevărat, puterea, frumusețea, bucuria, dragostea și adevărul. Pe măsură ce ne apropiem de data noastră, vom elibera informații suplimentare care îi vor ajuta pe anonimi care sunt mai calificați la Ddos și injecții decât la Marching. Ca întotdeauna vom avea o prezență online și în persoană. Sunt planificate multe și sunt necesare toate. Mulți au început deja să-și îndrepte atenția și asupra Vaticanului. Timpul de schimbare a lumii este acum.
 44.  
 45. Mulți dintre voi nu înțeleg de ce anonimul va sta în pace și în dragoste în fața inamicului nostru. Acest lucru este simplu pentru cei care înțeleg ideea. În cele din urmă elita va trebui abordată. Acest lucru este inevitabil. Acesta nu este scopul Anonim pentru că decizia este pentru popor. Omenirea are voință liberă, iar Anonimul este doar vorbitorul adevărului, nu manipulatorul acțiunilor. Aceasta este treaba elitei. Este de datoria oamenilor să decidă cursul acțiunii fizice, este treaba noastră să le arătăm adevărul și dragostea și modul în care omenirea ar trebui să fie ... liberă. Ceea ce vom realiza cu această aniversare a Miliardarului de Masă de Miliardă pe Vatican, este ceea ce va face diferența și va pune bazele pentru viitorul omenirii. Ceea ce se realizează depinde de tine și este responsabilitatea ta.
 46.  
 47. Este datoria anonimă de a scoate site-urile, de a numi persoanele responsabile, de a expune și de a închide cât mai multă înșelăciune și manipulare posibilă pentru a trezi oamenii, a educa oamenii și a le elibera. În cele din urmă, omenirea va trebui să supraviețuiască prin a se ridica din nou la elită sau va fi distrusă. Va trebui să lupte înapoi sau să fie depășit. Prin urmare, având în vedere această realitate, vă chemăm să vă alăturați. Înțelegem că va fi dificil din punct de vedere financiar pentru mulți oameni, motiv pentru care v-ați spus așa de devreme, astfel încât să aveți timpul necesar pentru pregătirea dvs. Este simplu să vă întâlniți cu ceilalți anonimi și să plătiți costurile aferente călătoriei. Este posibil să vă uniți cu noi. Acesta este ultimul apel pentru Anonim să stea și să își îndeplinească scopul așa cum a fost înainte. Nu ezitați să utilizați și să traduceți transcrierea inclusă în descriere. Fie ca acesta să fie cel mai mare anonimar pe care l-am avut vreodată!
 48.  
 49. Ne vedem în Piața Basilicii din Sankt Petersburg.
 50. Ne așteptăm.
 51.  
 52. For Evigt:
 53. https://youtu.be/kAIvDeMAS1E
 54.  
 55. Vatican Crimes:
 56. https://www.scribd.com/document/116154441/Vatican-s-Crimes-List-From-Www-Vaticancrimes-Us
 57.  
 58. The King of the NWO:
 59. https://youtu.be/O_a8AvzQQX4
 60.  
 61. The Creed:
 62. https://youtu.be/raWkWJHCu9w
 63.  
 64. More Information to get you started:
 65. http://www.museivaticani.va/content/dam/museivaticani/pdf/visita_musei/servizi_visitatori/Regolamento_guardaroba_en.pdf
 66. http://www.museivaticani.va/content/museivaticani/en/visita-i-musei/consigli-utili.html
 67. http://stpetersbasilica.info/touristinfo.htm#information
 68. https://freespeechfreepress.wordpress.com/vatican-city/
 69. https://en.wikipedia.org/wiki/Law_of_Vatican_City
 70. https://occupythevatican.com/
RAW Paste Data