SHARE
TWEET

email convo-

a guest Aug 4th, 2015 325 Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. Ryan Bos
 2. To
 3. miltloos@gmail.com
 4.  
 5. Jun 8
 6. Hey Otto, vraagje-
 7.  
 8. Ik vroeg me af, waarom er geen warm water op de 1e en 3e etage is? En wordt dit ooit verholpen of? Water drinken erdoor lijkt me niet ideaal en ben ik ook mee gestopt, omdat ik lichte vorm van misselijkheid voel na ook maar een slok. Bacterien gaan namelijk nooit weg met koud water en ik zag in de fb chat dat de gootsteen al eens verstopt was geraakt. Dit is de afvoer en niet toevoer, dus weer iets anders maar~ Denk dat geen heet water toch niet eraan meewerkt.
 9.  
 10. Daarnaast, deels ter informatie.. Op alle spullen waar een laag stof terecht komt, worden plakkerig en zijn niet schoon te krijgen. Ik merk het met mijn laptop en Ipad, ik maak het schoon maar- Het houdt niet op met plakkerig zijn. De stof die op wat dan ook komt, gaat veel sneller/meer dan waar ik ook geweest ben. Ipad kan ik pakweg nu eerder inruilen voor een nieuwe op een bepaald moment, vanwege dit gegeven. Ik heb dit echt nog nooit eerder meegemaakt, waar dan ook. Dus vraag me echt af, hoe en waarom dit is.
 11.  
 12. Groeten,
 13.  
 14. Ryan
 15. Reply, Reply All or Forward | More
 16.  
 17.  
 18.  
 19. Otto van Koppen
 20. To
 21. Ryan Bos
 22.  
 23. Jun 8
 24. Hallo Ryan, 
 25.  
 26. Ik wil eerst aan je kwijt dat ik erg teleurgesteld ben in de onophoudelijke hoeveelheid klachten en gezeur die ik van je krijg. 
 27. Het kost mij veel tijd en energie en ik krijg het idee dat je niet blij bent met de kamer. 
 28. Ik accepteer deze onophoudelijke klaagzang in ieder geval niet meer van je. 
 29. Ook bemoei je je veel te veel met zaken waar je niets mee te maken hebt.
 30. Ruzie maken met andere huisgenoten etc etc...
 31.  
 32. Er komt ook geen warm water in de keukens omdat ik hiervoor gekozen heb. 
 33. Als er dingen onder het stof komen kun je dit schoonmaken. 
 34. Als je denkt dat het aan het huis ligt, een andere kamer zoeken. 
 35.  
 36. Erg jammer dat je je zo naar mij gedraagt, je houding staat mij erg tegen. 
 37. Misschien kun je maar beter ergens anders een kamer gaan zoeken. 
 38.  
 39. Otto
 40.  
 41.  
 42.  
 43. Op 8 juni 2015 16:07 schreef Ryan Bos <ryangabos@yahoo.com>:
 44. Show original message
 45.  
 46. Reply, Reply All or Forward | More
 47.  
 48.  
 49.  
 50. Ryan Bos
 51. To
 52. Otto Van Koppen
 53.  
 54. Jun 8
 55.  
 56. Hey Otto,
 57.  
 58. Denk toch dat het heel Nederlands is om direct te zijn. Mensen als Shannon, Roosmarijn klaagden tegen mij honderduit maar zeggen waarschijnlijk niks tegen jou. De dagen dat je hier was, was ik alleen maar mijn mening aan het geven conversationeel gezien, naast doorgeefhuis te zijn. Er zijn altijd meerdere kanten aan een verhaal en niet maar een zijde. Ik snap behoorlijk, natuurlijk ook heel goed hoeveel tijd en geld je hierin hebt gestoken. Je dacht wellicht dat het allemaal mijn eigen mening was, over badkamer etc. maar het spijt me als dat erg gevoelig lag. Het mag allemaal naar mij worden toegeschreven als je dat vind maar ik heb alleen maar laten weten wat gedachten zijn van mensen.
 59.  
 60. Nu begin ik weer doorgeefhuis te zijn en ga je me dit ook nog kwalijk nemen. Maar ik zeg toch maar even dat mensen het vreemd vinden dat alles contant moet worden betaald. Dit is mijn laatste 'klacht'. Je maakt mij uit voor boeman vanwege deze klachten en betreffende Ilona. Terwijl ik dingen bettreffende mezelf altijd laat gaan en ik iets heel normaal zei tegen haar, omdat welgeteld vier mensen buiten mij erover hadden geklaagd. We hebben excuses aan elkaar aangeboden inmiddels, dat wel ook.
 61.  
 62. Het gaat nooit om mij en heb zelfs overwogen als het leuk zou zijn, om eens te koken voor iedereen. Maar niemand is eigenlijk elke avond thuis dus ja. Als je er problemen mee had dat ik je dingen vroeg over van alles en nog wat, sorry daarvoor. Ik dacht dat je het leuk vond in conversatie een beetje ook. Je had overigens de douchekraan helemaal niet hoeven vervangen, dat was ook niet als klacht bedoeld. Ik heb alleen navraag naar je gedaan, /mocht / de kraan kapot raken, of daar dan een oplossing voor is. Die was er zoals je zei maar ik benadrukte nog dat het niet hoefte te worden verholpen. In groep conversatie werd er ook geklaagd over van alles en nog wat, bettreffende jou. Ik kan dat niet helpen en wat ik dan zeg is vaak "ja das wel jammer" of "wel vervelend" maar ik zeg nooit iets om ook maar iemand in een bepaald daglicht te stellen. Ik ben heel normaal naar Ilona toe ook bijvoorbeeld en betrek haar ook. Nu was er over het water ook geklaagd en bedenk ik me dat inderdaad te onderschrijven en het dan maar te uiten tegen je. Omdat het nu eenmaal niet alleen om mij gaat. Ik zeg nooit iets, /geen enkele/ 'klacht' die ik tegen je heb geuit was voor mijn eigen of omdat het naar mijn ziens naar satisfaction was. Alles, maar dan ook alles, was als resultaat van wat ik heb opgevangen. Voor de rest zet ik het afval zowat elke keer buiten en stofzuig, maak schoon. Doet niemand en vind het mooi om toch maar even te doen. Heb van wel drie mensen klachten over stof gehoord, ik kan dingen copy pasten in mail als je wil. Ilona hoor ik ook redelijk wat niezen. In elk geval, je mag alles naar mij toeschrijven maar mensen zeggen niks over wat dan ook en uit mindfulness check ik voorzichtig wat jij ervan denkt. Er is verder niets wat ik je kan zeggen over wat dan ook, ik had wat ik je vroeg ook al een maand geleden kunnen vragen.
 63.  
 64. Ik ben daarnaast blij dat de planken in de hal weg zijn en alles nog zou worden verholpen. Op geen enkele wijze heb ik een bedoeling om enige vorm van druk op je uit te oefenen. Je hoeft echt niet linea recta dingen te doen. Nogmaals, ik geef om algemeen belang van 8/alle mensen, of maak dat 9 want jij bent de huisbaas en niemand anders. Wat jij het beste vind, is wat het is en ik respecteer en accepteer dat terdege, compleet.
 65.  
 66. Groeten,
 67.  
 68. Ryan
 69.  
 70.  
 71.  
 72.  
 73. On Monday, June 8, 2015 8:22 PM, Ryan Bos <ryangabos@yahoo.com> wrote:
 74.  
 75.  
 76. Hey Otto,
 77.  
 78. Denk toch dat het heel Nederlands is om direct te zijn. Mensen als Shannon, Roosmarijn klaagden tegen mij honderduit maar zeggen waarschijnlijk niks tegen jou. De dagen dat je hier was, was ik alleen maar mijn mening aan het geven conversationeel gezien, naast doorgeefhuis te zijn. Er zijn altijd meerdere kanten aan een verhaal en niet maar een zijde. Ik snap behoorlijk ook heel goed hoeveel tijd en geld je hierin hebt gestoken. Je dacht wellicht dat het allemaal mijn eigen mening was, over badkamer etc. maar het spijt me als dat erg gevoelig lag. Het mag allemaal naar mij worden toegeschreven als je dat vind maar ik heb alleen maar laten weten wat gedachten zijn van mensen.
 79.  
 80. Nu begin ik weer doorgeefhuis te zijn en ga je me dit ook nog kwalijk nemen. Maar ik zeg toch maar even dat mensen het vreemd vinden dat alles contant moet worden betaald. Dit is mijn laatste 'klacht'. Je maakt mij uit voor boeman vanwege deze klachten en betreffende Ilona. Terwijl ik dingen bettreffende mezelf altijd laat gaan en ik iets heel normaal zei tegen haar, omdat welgeteld vier mensen buiten mij erover hadden geklaagd. We hebben excuses aan elkaar aangeboden inmiddels, dat wel ook.
 81.  
 82. Het gaat nooit om mij en heb zelfs overwogen als het leuk zou zijn, om eens te koken voor iedereen. Maar niemand is eigenlijk elke avond thuis dus ja. Als je er problemen mee had dat ik je dingen vroeg over van alles en nog wat, sorry daarvoor. Ik dacht dat je het leuk vond in conversatie een beetje ook. Je had overigens de douchekraan helemaal niet hoeven vervangen, dat was ook niet als klacht bedoeld. Ik heb alleen navraag naar je gedaan, /mocht / de kraan kapot raken, of daar dan een oplossing voor is. Die was er zoals je zei maar ik benadrukte nog dat het niet hoefte te worden verholpen. In groep conversatie werd er ook geklaagd over van alles en nog wat, bettreffende jou. Ik kan dat niet helpen en wat ik dan zeg is vaak "ja das wel jammer" of "wel vervelend" maar ik zeg nooit iets om ook maar iemand in een bepaald daglicht te stellen. Ik ben heel normaal naar Ilona toe ook bijvoorbeeld en betrek haar ook. Nu was er over het water ook geklaagd en bedenk ik me dat inderdaad te onderschrijven en het dan maar te uiten tegen je. Omdat het nu eenmaal niet alleen om mij gaat. Ik zeg nooit iets, /geen enkele/ 'klacht' die ik tegen je heb geuit was voor mijn eigen of omdat het naar mijn ziens naar satisfaction was. Alles, maar dan ook alles, was als resultaat van wat ik heb opgevangen. Voor de rest zet ik het afval zowat elke keer buiten en stofzuig, maak schoon. Doet niemand en vind het mooi om toch maar even te doen. Heb van wel drie mensen klachten over stof gehoord, ik dingen copy pasten in mail als je wil. Ilona hoor ik ook wel eens niezen. In elk geval, je mag alles naar mij toeschrijven maar mensen zeggen niks over wat dan ook en uit mindfulness er is verder niets wat ik je kan zeggen over wat dan ook
 83.  
 84.  
 85.  
 86. Show original message
 87.  
 88.  
 89. Reply, Reply All or Forward | More
 90.  
 91.  
 92.  
 93. Ryan Bos
 94. To
 95. Otto Van Koppen
 96.  
 97. Jun 8
 98. De mail is dubbel -een incompleet- gestuurd, sorry daarvoor. Nogmaals, als niemand over niks had geklaagd~ Had je niet eens ook maar /1/ woord van mij gehoord, snap je? Hetzelfde betreffende Ilona overigens. Ik wil juist alleen maar helpen en daarom was ik voorzichtig open met je over dingen, of dingen wellicht konden worden verbeterd.
 99. Als dat niet kan, geen probleem / het is wat it is / snap precies dat dit niet kan. Ik snap nu ook overigens nu ik dit typ, waarom er geen warm water is. Ik dacht dat het een mechanisch probleem was. Nogmaals, geen enkel probleem. Ik denk dat het niet ideaal is maar ik snap waarom niet. Ik ben open naar iedereen toe en kan juist relaties verbeteren tussen jou en huurders. Maar ik kan me ook compleet afzijdig houden, tegenover van alles en nog wat en naar jou toe ook. Als je dat liever hebt zeg ik echt absoluut niks mee en heb ik geen probleem mee. Toch sta ik er voor open je te helpen met van alles en nog wat, zelfs als je in huis hulp nodig zou hebben sta ik er voor open.
 100. Maar wat jij wilt is best en het spijt me erg dat ik de indruk wek van een bepaalde houding te hebben. Met geen enkele bedoeling wil ik je op geen enkele wijze minder laten voelen dan je normaal of als gevolg van omstandigheden in jouw leven hebt, te laten voelen. Dus het spijt me wel dat je dit voelt en wou dat dit niet zo was. Maar zoals gezegd, ik heb geen enkele klacht te geven, alles was van horen en als behulpzaamheid naar jou geuit.
 101.  
 102. Mvg- Groeten,
 103.  
 104. Ryan
 105.  
 106.  
 107.  
 108. Show original message
 109. Reply, Reply All or Forward | More
 110.  
 111.  
 112.  
 113. Ryan Bos
 114. To
 115. Otto Van Koppen
 116.  
 117. Jun 8
 118. Ik moet toegeven, dat ik soms overal mee will meedenken en zoniet ik me compleet afzijdig hou. Wellicht moet ik daar een balans in zoeken. In elk geval, niks is met een negatieve bedoeling, alleen maar om wat dan ook verder te brengen met meer algemeen begrip.
 119.  
 120. Mvg, Ryan.
RAW Paste Data
We use cookies for various purposes including analytics. By continuing to use Pastebin, you agree to our use of cookies as described in the Cookies Policy. OK, I Understand
 
Top