Advertisement
sukma

PortableApps.com Platform 2.0 -Sundanese.locale Update

May 12th, 2011
378
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
INI file 12.37 KB | None
  1. [PortableApps.comLocaleDetails]
  2. Name=Sundanese
  3. LocalizedName=Basa Sunda
  4. Version=2.0
  5. ContibutedBy=Sukma Gemala
  6. LocaleID=9999
  7. LocaleWinName=LANG_SUNDANESE
  8. LocaleCode2=su
  9. LocaleCode3=sun
  10. LanguageCode=su
  11. Localeglibc=su
  12. Codepage=1252
  13.  
  14. [GENERAL]
  15. BUTTON_OK=&Ok
  16. BUTTON_CANCEL=&Bolay
  17. BUTTON_REVERT=&Mulang
  18. BUTTON_YES=&Muhun
  19. BUTTON_NO=&Henteu
  20. BUTTON_REMIND=Ingetan deui
  21. COLOR_PINK=Beureum Ngora
  22. COLOR_RED=Beureum
  23. COLOR_ORANGE=Oranyeu
  24. COLOR_YELLOW=Koneng
  25. COLOR_GREEN=Hejo
  26. COLOR_BLUE=Bulao
  27. COLOR_PURPLE=Ungu
  28. COLOR_VIOLET=Nila
  29. COLOR_BLACK=Hideung
  30. COLOR_WHITE=Bodas
  31. COLOR_GRAY=Kulawu
  32. COLOR_SILVER=Perak
  33. COLOR_BRONZE=Beureum Kolot
  34. COLOR_GOLD=Emas
  35. COLOR_BROWN=Cokelat
  36.  
  37. [FORM_MAIN]
  38. APP_MENU_RUN=&Jalankeun
  39. APP_MENU_RUN_AS_ADMIN=Jalankeun salaku Administrator
  40. APP_MENU_RENAME=Robah Ngaran
  41. APP_MENU_HIDE=&Sumputkeun
  42. APP_MENU_MOVE_TO_TOP=Pindah ka Luhur
  43. APP_MENU_MOVE_TO_BOTTOM=Pindah ka Handap
  44. APP_MENU_SHOW_HIDDEN=Tembrakeun Ikon nu Nyumput
  45. APP_MENU_REFRESH=Segerkeun
  46. APP_MENU_START_AUTOMATICALLY=&Jalankeun Otomatis
  47. APP_MENU_EXPLORE_HERE=&Sungsi di dieu
  48. APP_MENU_ALWAYS_SHOW_ALL=Angger tembrakeun Kabeh Aplikasi
  49. APP_MENU_SHOW_CATEGORIES=Tembrakeun Kategori dina pidangan Kabeh Aplikasi
  50. APP_MENU_ALL_APPS=Kabeh Aplikasi Portabel
  51. APP_MENU_BACK=Mulang
  52. APP_MENU_CATEGORY=Kategori
  53. APP_MENU_CATEGORY_ADD=Tambah Kategori Anyar
  54. APP_MENU_CATEGORY_ACCESSIBILITY=Aksesibilitas
  55. APP_MENU_CATEGORY_DEVELOPMENT=Pamekar
  56. APP_MENU_CATEGORY_EDUCATION=Atikan
  57. APP_MENU_CATEGORY_GAMES=Kaulinan
  58. APP_MENU_CATEGORY_GRAPHICS_AND_PICTURES=Gambar jeung Grafis
  59. APP_MENU_CATEGORY_INTERNET=Internet
  60. APP_MENU_CATEGORY_MUSIC_AND_VIDEO=Musik jeung Video
  61. APP_MENU_CATEGORY_OFFICE=Kantor
  62. APP_MENU_CATEGORY_OPERATING_SYSTEMS=Sistem Operasi
  63. APP_MENU_CATEGORY_SECURITY=Kaamanan
  64. APP_MENU_CATEGORY_UTILITIES=Parabot
  65. APP_MENU_CATEGORY_OTHER=Liana
  66. DRIVE_SPACE=$DRIVEFREE tina $DRIVETOTAL
  67. ICON_DOCUMENTS=&Dokumen
  68. ICON_MUSIC=&Musik
  69. ICON_PICTURES=&Foto
  70. ICON_VIDEOS=&Video
  71. ICON_EXPLORE=&Sungsi
  72. ICON_BACKUP=&BackUp
  73. ICON_MANAGE_APPS=Ngokolakeun Aplikasi
  74. ICON_OPTIONS=&Pilihan
  75. ICON_HELP=&Pitulung
  76. ICON_SEARCH=&Teangan
  77. ICON_MENU_CHANGE_PATH=Ganti Path
  78. ICON_MENU_CHANGE_ICON=Ganti Ikon
  79. ICON_MENU_CHANGE_DOCUMENT_ROOT=Ganti Path Dokumen
  80. ICON_MENU_RESET=Panataan Awal
  81. MENU_MANAGE_APPS_CHECK_FOR_UPDATES=Pariksa Pamutahiran
  82. MENU_MANAGE_APPS_GET_MORE_APPS=Undeur Aplikasi
  83. MENU_MANAGE_APPS_GET_MORE_APPS_BY_CATEGORY=Dumasar Kategori
  84. MENU_MANAGE_APPS_GET_MORE_APPS_BY_TITLE=Dumasar Ngaran
  85. MENU_MANAGE_APPS_GET_MORE_APPS_NEW_APPS=Aplikasi Anyar
  86. MENU_MANAGE_APPS_GET_MORE_APPS_RECENTLY_UPDATED=Anyar keneh dimutahirkeun
  87. MENU_MANAGE_APPS_GET_MORE_APPS_MOST_POPULAR=Remen Dipake
  88. MENU_MANAGE_APPS_INSTALL_AN_APP=Pasang Aplikasi Sacara Manual
  89. MENU_BACKUP=&BackUp Koropak
  90. MENU_RESTORE=&Pulangkeun tina Backup
  91. MENU_OPTIONS_SMALL_FONTS=&Aksara Leutik
  92. MENU_OPTIONS_LARGE_FONTS=&Aksara Badag
  93. MENU_OPTIONS_UPDATE=Pariksa Pamutahiran
  94. MENU_OPTIONS_ADD_APP=&Pasang Aplikasi
  95. MENU_OPTIONS_REMOVE_APP=&Pupus Aplikasi
  96. MENU_OPTIONS_REFRESH_ICONS=&Segerkeun Ikon Aplikasi
  97. MENU_OPTIONS_GET_APPS=&Undeur Aplikasi...
  98. MENU_OPTIONS_LANGUAGE=Panata Basa
  99. MENU_OPTIONS_SHOW_ICON=Tembrakeun Ikon PortableApps.com
  100. MENU_OPTIONS_HIDE_DESKTOP_ICONS=&Sumputkeun Ikon Desktop
  101. MENU_OPTIONS_THEME=&Jejer
  102. MENU_OPTIONS_THEME_INSTALL_NEW=&Tambahkeun Jejer Anyar
  103. MENU_OPTIONS_THEME_DEFAULT=Jejer awal PortableApps.com
  104. MENU_OPTIONS_TRANSPARENCY=Transparansi
  105. MENU_HELP_ABOUT=&Ngeunaan
  106. MENU_HELP_CHECK_FOR_UPDATES=Pariksa Pamutahiran
  107. MENU_SEARCH_DRIVE=Sungsi Drive
  108. MENU_SEARCH_COMPUTER=Sungsi Komputer
  109. MENU_SEARCH_WEB=Sungsi Internet
  110. MENU_TRAY_EJECT=Leupaskeun
  111. MENU_TRAY_EXIT=Kaluar
  112. DIALOG_EJECT_FAIL=Aplikasi Portable di handap ieu hurung keneh:%RUNNINGAPPS%Tutup sakabeh Aplikasi Portabel samemeh ngaleupaskeun parabot.
  113. INVALID_INSTALLER=Pamasang ieu henteu dina format PortableApps.com.  Aplikasi portabel ieu kawasna geus dirobah atawa teu sapinuhna portabel jeung alusna mah ulah digunakeun tanpa mariksa sumber ieu koropak.  Angger rek dipasangkeun ?
  114. CHECK_DRIVE=&Pariksa Kasalahan dina Drive
  115. CHECKING_DRIVE_WINDOW_TITLE=%DRIVE% ...
  116. AUTORUN_CHANGE_WARNING_TITLE=Peringatan: Autorun Berubah
  117. AUTORUN_CHANGE_WARNING=PortableApps.com Platform geus ngadeteksi ayana parobahan dina panataan file autorun din parabot ieu.  Parobahan ieu bisa wae ku lantaran infeksi virus atawa spyware atawa aplikasi sejen ngamodifikasi file autorun ieu. Lamun anjeun teu rumasa nglakukeun parobahan ku sorangan , alusna pariksa heula parabot ieu pikeun ngadeteksi virus jeung spyware ayeuna pisan.
  118. APP_MENU_FAVORITE=Karesep
  119.  
  120. [PORTABLEAPPS.COM_ICON]
  121. SHOW_PLATFORM=&Tembrakeun Platform PortableApps.com
  122. ALWAYS_ON_TOP=Angger di Hareup
  123. HIDE_ICON=&Sumputkeun Ikon Ieu
  124.  
  125. [FORM_RENAME_MENU_ITEM]
  126. CAPTION=Robah Ngaran
  127. LABEL_ORIGINAL=Ngaran Asli
  128. LABEL_CUSTOM=Ngaran Kustom
  129.  
  130. [FORM_UNINSTALL_DIALOG]
  131. TITLE=Ngaleupaskeun %APPNAME%?
  132. MESSAGE=PERINGATAN: Ngaleupaskeun hartina bakal mupus Aplikasi Portable jeung sakabeh panataan  (preferensi, panuduh , jsb).  Dokumen atawa koropak nu diteundeun dina folder Dokumen atawa dina folder liana teu kapangaruhan , tapi sakabeh file bakal dipupus tina direktori ieu:
  133. QUESTION=Yakin anjeun rek ngaleupaskeun %APPNAME%?
  134. FAILMESSAGE=Teu bisa ngaleupaskeun %APPNAME%.
  135.  
  136. [FORM_UNINSTALLING_DIALOG]
  137. TITLE=Ngaleupaskeun %APPNAME%
  138. MESSAGE=Ngaleupaskeun %APPNAME%.  Tungguan...
  139.  
  140. [FORM_UPDATE]
  141. LABEL_UPDATE=Pamutahiran
  142. LABEL_CHECK_INQUIRY=Rek mariksa versi Platform PortableApps.com panganyarna?
  143. LABEL_CHECKING=Mariksa Pamutahiran...
  144. LABEL_UP_TO_DATE=Taya pamutahiran anyar.
  145. LABEL_DOWNLOADING=Ngunjal Pamutahiran...
  146. LABEL_UPDATED=Platform PortableApps.com rengse dimutahirkeun
  147.  
  148. [FORM_OPTIONS]
  149. FORM_NAME=Pilihan
  150. TAB_GENERAL=Umum
  151. TAB_THEMES=Jejer
  152. TAB_FILE_ASSOCIATIONS=Gawebareng Koropak
  153. TAB_FONTS=Aksara
  154. TAB_ADVANCED=Maher
  155. GENERAL_DISLAY_OPTIONS=Pilihan Pidangan
  156. GENERAL_USE_LARGE_FONTS=Font Badag
  157. GENERAL_MENU_TRANSPARENCY=Transparasi Menu
  158. GENERAL_MENU_TRANSPARENCY_OFF=Pareum (100% Opasitas)
  159. GENERAL_LANGUAGE=Basa
  160. GENERAL_LANGUAGE_USE_FOR_ALL=Pake basa ini pikeun sakabeh Aplikasi Portable
  161. GENERAL_APP_LIST_ORGANIZATION=Daptar kumpulan Aplikasi
  162. GENERAL_SMART_WITH_CATEGORIES=Cerdas dumasar Kategori - Aplikasi favorit jeung nu anyar keneh digunakeun dina layar kahiji.  Kabeh Aplikasi dumasar Kategori dina layar kadua.
  163. GENERAL_SMART_ALPHA=Cerdas dumasar Abjad - Aplikasi favorit jeung anyar keneh dipake dina layar kahiji.  Kabeh Aplikasi dumasar Abjad dina layar kadua.
  164. GENERAL_SHOW_ALL_CATEGORIES=Tembrakeun kabeh dumasar Kategori - Aplikasi Favorit dina runtuyan kahiji jeung sakabeh Aplikasi sejen digundukeun dumasar Kategori.
  165. GENERAL_SHOW_ALL_ALPHABETICALLY=Tembrakeun kabeh dumasar Abjad - Aplikasi Favorit dina runtuyan kahiji jeung sakabeh Aplikasi sejen disortir dumasar Abjad.
  166. THEMES_THEME_PREVIEW=Pratembrak Jejer
  167. THEMES_ADD_THEME=Tambah Jejer
  168. THEMES_GET_THEMES=Undeur Jejer
  169. THEMES_USE_THEME=Pake Jejer
  170. THEMES_REMOVE_THEME=Pupus Jejer
  171. THEMES_CUSTOM_COLOR=Kelir Kustom
  172. THEMES_CUSTOM_COLOR_PREVIEW=Pratembrak Kelir Kustom
  173. THEMES_BEVELED=Tatahan
  174. THEMES_FLAT=Rata
  175. THEMES_LIGHT=Cerah
  176. THEMES_DARK=Gelap
  177. FILE_ASSOCIATIONS_EXTENSION=Tipe Koropak
  178. FILE_ASSOCIATIONS_OPEN_WITH=Buka Ku
  179. FILE_ASSOCIATIONS_ICON=Ikon
  180. FILE_ASSOCIATIONS_ADD=Tambah Tipe Koropak
  181. FILE_ASSOCIATIONS_EDIT=Robah Tipe Koropak
  182. FILE_ASSOCIATIONS_DELETE=Pupus Tipe Koropak
  183. FILE_ASSOCIATIONS_DISABLE=Leungitkeun Gawebareng Koropak
  184. FONTS_NAME=Ngaran Font
  185. FONTS_FILE=Ngaran Koropak
  186. FONTS_ADD=Tambah Font
  187. FONTS_REMOVE=Pupus Font
  188. FONTS_DISABLE=Leungitkeun Font Portabel
  189. ADVANCED_UPDATER=Panataan Pamutahiran
  190. ADVANCED_UPDATER_FREQUENCY=Pariksa Pamutahiran...
  191. ADVANCED_UPDATER_STARTUP=Nalika Platform di jalankan
  192. ADVANCED_UPDATER_DAILY=Unggal Poe
  193. ADVANCED_UPDATER_HOURLY=Unggal Jam
  194. ADVANCED_UPDATER_MANUAL=Ukur dina waktu kuring ngaklik Pariksa Pamutahiran
  195. ADVANCED_REMAIN_VISIBLE=Ulah disumptkeun Menu nalika teu fokus
  196. ADVANCED_START_MINIMIZED=Mimitian ku Menu Minimal
  197. ADVANCED_FADE_MENU=Fade Menu Asup jeung Kaluar
  198. ADVANCED_HIDE_DESKTOP_ICONS=Sumputkeun Ikon Desktop nalika dijalankeun
  199. ADVANCED_SHOW_SINGLE_APP_ICON=ukur nunjuk hiji Ikon pikeun Aplikasi jeung sababaraha Ikon
  200.  
  201. [UPDATER]
  202. COLUMN_APP=Aplikasi Portabel
  203. COLUMN_DOWNLOAD_SIZE=Unjal
  204. COLUMN_INSTALL_SIZE=Pasang
  205. COLUMN_DESCRIPTION=Katerangan
  206. COLUMN_APP_TYPE=tipe Aplikasi
  207. COLUMN_CATEGORY=Kategori
  208. COLUMN_SUBCATEGORY=Sub-Kategori
  209. COLUMN_RELEASE_DATE=Dirilis dina
  210. COLUMN_UPDATED_DATE=Diperbarui dina
  211. COLUMN_ABBREVIATION_MEGABYTE=MB
  212. INTRO_WAIT=Mariksa PortableApps.com pikeun Aplikasi...
  213. INTRO_UPTODATE=Kabeh Aplikasi Portabel geus mutahir.
  214. SELECTION_HEADING_NEW=Unjal Aplikasi Portabel anyar
  215. SELECTION_SUBHEADING_NEW=Pilih Aplikasi Portabel nu rek dipasangkeu ku anjeun pasang jeung klik %NEXT%
  216. SELECTION_HEADING_UPDATE=Mutahirkeun Aplikasi Portabel
  217. SELECTION_SUBHEADING_UPDATE=Pamutahiran geus sayagi pikeun Aplikasi Portable ieu
  218. DOWNLOAD_HEADING=Ngunjal jeung Masang
  219. DOWNLOAD_SUBHEADING=Tungguan , Aplikasi Portabel keur diunjal jeung dipasangkeun
  220. FINISH_HEADING_NEW=Aplikasi Portabel ditambahkeun
  221. FINISH_TEXT_NEW=Aplikasi Portable anyar anjeun geus dipasangkeun jeung sayagi dina Menu PortableApps.com.
  222. FINISH_HEADING_UPDATE=Pamutahiran Rengse
  223. FINISH_TEXT_UPDATE=Aplikasi portable anjeun geus dimutahirkeun jeung sayagi dina Menu PortableApps.com.
  224. FINISH_HEADING_FAIL=Kasalahan
  225. FINISH_TEXT_FAIL=Pamutahiran PortableApps.com can rengse. Cobaan sababaraha waktu deui.
  226. ERROR_NOCONNECTION=Teu bisa nyambung jeung PortableApps.com pikeun nyokot Aplikasi Portabel. Cobaan sababaraha waktu deui.
  227. FIRSTRUN=Anjeun miharep Platform PortableApps.com pikeun mariksa pamutahiran sacara otomatis nalika di jalankeun ?
  228. REQUIRED_PLATFORM_UPDATE=Platform Perlu Dimutahirkeun
  229. DOWNLOADING_X_OF_Y=Ngunjal %CURRENTAPP% ti %APPSTOPROCESS%: %CURRENTAPPNAME%...
  230. DOWNLOADREMAINING=Nu nyesa
  231. DOWNLOADCONNECTING=Nyambungkeun...
  232. DOWNLOADSECOND=Detik
  233. DOWNLOADHOUR=Jam
  234. DOWNLOADMINUTE=Menit
  235. DOWNLOADPLURAL=s
  236. DOWNLOADERROR=Ngunjal Gagal: %ERROR% dina koropak %FILE%
  237. DOWNLOADINVALID=Ngunjal tironan ti %CURRENTAPPNAME% teu lumaku jeung teu bisa dipasangkeun. Hal ieu kulantaran pangunjalan nu teu rengsei atawa lantaran rereged jaringan liana. Jalankeun deui Pamutahiran mun rengse.
  238. INSTALLING_X_OF_Y=Masang %CURRENTAPP% ti %APPSTOPROCESS%: %CURRENTAPPNAME%...
  239.  
  240. [SUBCATEGORIES]
  241. Magnification=Suryakanta
  242. On-Screen Keyboards=Keyboard dina Layar
  243. Database=Database
  244. Packaging=Pamaketan
  245. Portablization=Portbelisasi
  246. Programming Environment=Lingkungan Pemrograman
  247. Servers=Server
  248. Text Editors and IDEs=Panyusun Text jeung IDEs
  249. Web Editors=Panyusun Kaca Web
  250. Astronomy=Astronomi
  251. Dictionaries=Kamus
  252. Geography=Geografi
  253. Genealogy=Pancakaki
  254. Memorization=Panginget
  255. Religion=Agama
  256. Technical Computing=Tehnik Komputer
  257. Typing=Pangetik
  258. Action=Aksi
  259. Adventure=Lalampahan
  260. Arcade=Tunggal
  261. Board=Papan
  262. Card=Kartu
  263. Emulators=Emulasi
  264. Music=Musik
  265. Puzzle=Tarucing
  266. Racing=Balap
  267. Role-Playing=Kaulinan Bagilir
  268. Strategy=Strategi
  269. Diagramming=Diagram
  270. Image Editors=Panyusun Gambar
  271. Image Viewers=Panembrak Gambar
  272. Rendering=Render
  273. Vector Graphics=Gambar Vector
  274. Browsers=Panyungsi-loka
  275. Chat=Ngadu Bako
  276. Download Managers=Pangokola Unjalan
  277. Email=Surat Elektronik
  278. File Sharing=Babagi Pake Koropak
  279. FTP Clients=Klien FTP
  280. Podcast Receivers=Panerima Podcast
  281. RSS Readers=Pamaca RSS
  282. Telnet and SSH=Telnet jeung SSH
  283. Audio Editors and Converters=Panyusun jeung Pangonversi Sora
  284. CD/DVD Burning and Authoring=Pameuleum jeung Parabot CD/DVD
  285. Media Players=Pamuter Media
  286. Music Creation and Notation=Parabot jeung Panotasi Musik
  287. Video Editors=Panyusun Video
  288. Document Viewers=Panembrak Dokumen
  289. Calculators=Kalkulator
  290. Financial=Finansial
  291. Journaling=Pawarta
  292. Office Suites=Pakantoran
  293. Organization=Organisasi
  294. Presentations=Presentasi
  295. Sticky Notes=Catetan
  296. Document Tools=Parabot Dokumen
  297. Presentations=Presentasi
  298. Spreadsheets=Spreadsheet
  299. Word Processors=Pangolah Kecap
  300. Antivirus and Antispyware=Antivirus jeung Antispyware
  301. Password Managers=Pangokola Sandi-Kecap
  302. Secure File Deletion=Pamupus Aman Koropak
  303. Disk Tools=Parabot Disk
  304. File Comparison=Pangompresi Koropak
  305. File Compression and Packaging=Pamaket jeung Pangompres Koropak
  306. File Managers=Pangokola Koropak
  307. Networking=Jaringan
  308. Remote Connectivity=Sambungan
  309. Synchronization=Sinkronisasi
  310. Task Managers=Pangokola Task
  311. Time Wasters=Waktu Luang
  312. Timers=Pangitung Waktu
  313. Desktop Enhancement=Kalengkepan Desktop
  314. Clipboard Enhancement=Kalengkepan Papan Klip
  315. Uninstallers=Pangleupas Program
  316. Screenshot Tools=Parabot Screenshot
  317. Consoles=Konsol
  318. Unit Conversion=Unit Konversi
  319. Miscellaneous=Rupa-rupa
Advertisement
RAW Paste Data Copied
Advertisement