SHARE
TWEET

Totale corruptie bij Microsoft

a guest Dec 5th, 2013 193 Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. In uw blad werd bill gates een liefdevolle attente man genoemd. Dit heeft mensenlevens gekost, ja ook in Nederland en België. Het gaat om 34 vermoorde computer programmeurs. Ooh God Hoe heeft uw blad ooit steekpenningen kunnen aanvaarden van Gates en Ballmer?
 2.  
 3.  De Microsoft Moorden.
 4.  
 5.  Opgedragen aan de in 2006 overleden Belg Remy Belvaux die niet oud is worden en zichzelf heeft verhangen, de enige man die het aandurfde een taart te gooien in het gezicht van Bill Gates. (Zie ook wikipedia Remy Belvaux.)
 6. http://www.avoir-alire.com/IMG/breveon2505.jpg
 7.  
 8.  
 9.  Door Owen Good, Zondag 3 Augustus 2008, 138.849 kliks
 10.  
 11.  Treurig nieuws uit Redmond, Wash, Melissa Batten, 36 jaar oud, een software ontwikkelaarster en ingenieur voor Microsoft's Xbox Divisie, werd vermoord aangetroffen met meerdere kogelgaten in haar hoofd. Vermoedelijke dader is haar man die helaas zelfmoord heeft gepleegd door zichzelf dood te schieten. Melissa Batten was een op Harvard Universiteit opgeleidde advocate, later Software Ontwikkelaar Architect geworden voor Microsoft. Ze werkte onder andere mee aan het spel Rare voor de Xbox 360. Ze werkte voor Microsoft sinds 2002, ze verdiende haar sporen door te helpen bij de ontwikkeling van Halo 3 en Gears of War als een SDET. Vroeger werkte ze al advocate, ze was publiek advocate voor het Mecklenburg County District(Charlotte, N.C.) bij het Public Defender's Office.
 12.  
 13.  Verdrietig nieuws, een Microsoft medwerker sterft na een val van de Lincoln Square Wolkenkrabber.
 14.  
 15.  7 Uur geleden, viel een man zijn dood tegemoed vanaf de 28e vloer van de binnenstadse Bellevue's Lincoln Square toren centraal geplaatst in deze stad vlakbij Seattle en Redmond, Washington. Seattle Post-Intelligencer schrijver Joseph Tartakoff melde dit verhaal op een prive blog in het Seattle Tech Report nieuws vandaag, Woensdag 28, Januari 2008. De man werd geidentificeerd als jin Chen, 22 jaar oud, pas onlangs in dienst getreden van Microsoft na een succesvolle interne opleiding bij Microsoft.
 16.  
 17.  Deze Microsoft's mederwerker's dood is de derde dood van een Microsoft medewerker geassocieerd met de Lincoln Square wolkenkrabber, één van Bellevue's grootste gebouwen in de steeds groeiende en bekender wordende stad voor IT zakenmensen en software bedrijven en high-end-retail. In 2006, februari 21 werd al eerder vermelding gemaakt van een man die door een ongeluk zijn dood tegemoet viel in een liftschaft binnen het gebouw. Ook in April 2005 overleed hier een onbekend persoon door een ongelukkige val van grote hoogte vanaf dit gebouw.
 18.  
 19.  Tragisch niews, een computerprogrammeur in conflict met Microsoft werd dood aangetroffen met een strop om zijn hals hangend aan een stevig touw.
 20.  
 21.  Hij had lang haar, speelde goed op zijn gitaar, hij had een tattooo waarop stond 'God is a F***** Idiot' Hij leefde enigzins eenzaam, misschien vanwege de tragische zelfmoorden van zijn zuster en moeder even daarvoor. Ligesh was diep verontrust over zijn software bedrijf, Lx Labs, 6th sector. Hij was recent een belangrijk project kwijt geraakt aan Microsoft. De politie vermelde dat Ligesh, zoon van Dr Sreedharan een brilliante software architect was, die pas onlangs na de stad was gekomen. Daar zette hij zijn bedrijf op, en hij deed het goed met zijn vriend Sheenu. Samen deden ze de bedrijfsvoering vanuit hun huis.
 22.  
 23.  Beiden zijn moeder en zuster hadden zich helaas verhangen, en Ligesh kon dit niet verwerken wordt er vermoed. Als een lied-schrijver en gitaarspeler maakte hij onderdeel uit van een band. De politie vertelde wel dat buren hadden geklaagd over geluidsoverlast uit zijn appartement.
 24.  
 25.  Door zijn tragische ervaringen in het verleden had Ligesh weinig vrienden.
 26.  
 27.  Op een zondag nacht, praatten Ligesh en Sheenu ook dronken ze alcohol tot ver na middernacht. Ligesh werd ernstig overstuur door de dood van zijn moeder en zuster. Het verlies van het bedrijfscontract aan Microsoft kon hij niet er nog eens bij verwerken.
 28.  
 29.  Sheenu ging slapen, werd wakker en de volgende morgen werd Ligesh hangend en dood gevonden, de voordeur het appartement was open.
 30.  
 31.  Dr Sreedharan stond op post mortem onderzoek op het lichaam en hoopt zijn zoon terug te kunnen krijgen van de autoriteiten.
 32.  
 33.  Schokkend nieuws uit Seattle.
 34.  
 35.  Professionele computer programmeur dood gevonden in Seattle bij Microsoft.
 36.  
 37.  Hij ging op een wolk van enthousiasme, hij kwam terug in een doodskist. Partho Sarthi Ghosh, een 24 jarige hoogbegaafde sofware architect en Microsoft medewerker, volledig ingewerkt werd op 27 Juli dood gevonden, gewikkeld in lakens, onder een hotel bed in Redmond, Seattle. In eerste instantie werd er gedacht aan auto-asfixie (dood door masturbatie en verstikking.)
 38.  
 39.  Niemand weet, of wil het vertellen hoe hij precies, en waaraan hij is overleden. Het duurde lang voordat zijn ouders werder ingelicht. Zijn lichaam is desondanks nu toch overgedragen in een gesloten kist aan zijn familie.
 40.  
 41.  Parthos's familie beschuldigd Microsoft en de autoriteiten ervan feiten te verbergen. De vader van Ghosh een dokter zegt niet te bedrijpen waarom de werkelijke doodsoorzaak wordt achtergehouden, en waarom het lichaam zolang werd achtergehouden, en waarom het zolang duurde voordat de familie op de hoogte werd gesteld van Parthos' dood.
 42.  
 43.  "Despite our repeated efforts, nobody could tell us the actual cause of death. We were told medical reports, including the autopsy, would take at least six-eight weeks. We don't even have the police report," he told Times News Network.
 44.  
 45.  Het doodscertificaat is nog steeds niet vrijgegeven. Brian Mazrim, beherend directeur van de Public Health, Seattle & King Country, heeft aangegeven dat de onmiddelijke oorzaak van deze dood 'pending' is.
 46.  (In behandeling.)
 47.  
 48.  Op het moment van zijn dood waren er hevige protesten in Seattle tegen het aannemen van buitenlandse computerprogrammeurs door Amerikaanse bedrijven zoals Microsoft.
 49.  
 50.  Is er meer dan er op het eerste gezicht lijkt te zijn?
 51.  
 52.  Microsoft telt net iets minder dan 10 duizend computer programmeurs. In Amerika is het risico om vermoord te worden 3.2 per 100.000 mensen. Het risico om als programmeur van Microsoft vermoord te worden wordt geschat op basis van het aantal vermoorde Microsoft programmeurs op meer dan 8 maal zo groot als het Amerikaanse gemiddelde, 800%.
 53.  (En Amerika is crimineel!!)
 54.  
 55.  Helaas ziet het er naar uit dat de overleden programmeurs, architecten/enginieurs Microsoft hebben bekritiseerd betreffende mensenrechten en werkcondities. In het algemeen zijn Microsoft programmeurs op hun 34e arbeidsongeschikt en afgeschreven en worden ze vervangen.
 56.  
 57.  Tenslotte:
 58.  
 59.  Vrijwel iedere afgestudeerde universitair opgeleidde programmeur/ingenieur wil niets liever dan voor Microsoft werken. Gedurende de opleiding werd ik zelf ook iedere werkdag gehersenspoeld, ik heb zelfs Gates ontmoet op universiteit Twente, en tot mijn spijt heb ik Gates en Ballmer van dichtbij meegemaakt. Alstublieft vertrouw mij, deze mensen zijn levensgevaarlijk. Als je toch contact wil met de ceo van Microsoft, dit is zijn email adres:  steve.ballmer@ceo.microsoft.com, Gates zijn email adres, niet langer in gebruik, was bill.gates@chairman.microsoft.com.
 60.  
 61.  Ik kreeg een uitnodiging, 16 uur per dag werken is voor velen bij Microsoft het minimum.
 62.  
 63.  In 2004 werd bekend dat meerdere mensen onder ede hebben verklaard dat de Microsoft CEO mensen wilde vermoorden, dat hij het eerder had gedaan en dat hij het weer zal doen. Ik hoop dat de foto bijgevoegd bij dit bericht mag blijven staan. Het zijn Steve Ballmer's eigen woorden. Gezworen onder ede. Er is ook contact geweest met wikileaks, maar wikileaks wil alleen audio opnamen of video opnamen waarop ze Gates of Ballmer letterlijk horen zeggen dat er iemand dood moet, een onder ede gedane verklaring van meerdere voormalig Microsoft medewerkers is niet genoeg.
 64.  
 65.  Er is bijna geen tijd om berichten in het Nederlands om te zetten, vrijwel alles is in het Engels, ik heb voor U een paar overlijdensberichten vertaald. En mijn tijd is zeer kostbaar. Want veel tijd heb ik niet meer.
 66.  
 67.  Als u Engels kunt, kan ik U aanraaden de site te bezoeken van iemand die Microsoft al meer dan 10 jaar bestudeerd heeft.
 68.  http://www.vanwensveen.nl/rants/microsoft/IhateMS.html
 69.  
 70.  In het volgende deel meer over Bill Gates en de Strijd Binnen Microsoft.
 71.  
 72.  Dreigmail van Microsoft CEO
 73.  http://postimage.org/image/q9po2zvbd/
 74.  http://tinypic.com/view.php?pic=35ldnkn&s=6
 75.  
 76.  Humoristische weergave uitspraken Microsoft CEO
 77.  http://postimage.org/image/3uckf071d/
 78.  http://tinypic.com/view.php?pic=ixsc2d&s=6
 79.  
 80.  - - -
 81.  
 82. Waarom heeft u magazine Gates zo verheerlijkt? Waarom ontmoette ik door uw blad Gates op de universiteit? Waarom geloofde door de liefdevolle zaken die jullie over Gates zeiden en schreven dat Gates eerlijk en vreedzaam was Henk?
 83.  
 84.  
 85.  
 86. Weet je hoe het voelt als vrienden vermoord worden? En je weet wie de dader is? Gates en Ballmer vermoorden ieder die hun in de weg staan, het is maar dat je het weet man.
 87.  
 88.  
 89.  
 90. Het is jou schuld Henk dat ik Gates heb ontmoet. Als ik moest kiezen tussen vergast worden in Auschwitz of Gates en Ballmer overleven, weet dan dat ik zo zwaar mishandeld ben dat ik nu zwaar gehandicapt ben, en ik liever Auschwitz had gekozen.
 91.  
 92.  
 93.  
 94. Beste mensen, daar ik nooit meer mijn beroep van computerprogrammeur mag uitoefenen ben ik ten einde raad maar journalist en reporter geworden. Sommigen onder U zullen mij wel kennen. Ik zal nu vertellen waarom ik letterlijk en figuurlijk niet meer achterom kijk. Ik vraag U een video op liveleak te bekijken, klik op de link. Later na het lezen van mijn verhaal vraag ik U nog een keer te kijken.
 95.  
 96.  
 97.  
 98. 3 Microsoft Programmers Found Dead at Seattle HQ
 99.  
 100.  
 101.  
 102. Zoals ik ettelijke malen heb aangegeven word ik sinds 5 mei 2005 dagelijks met de dood bedreigt en heeft de politie samen met andere mensen (AIVD medewerkers) mij zwaar lichamelijk letsel toegebracht doch ik leef nog wel maar ben 3 jaar lang uitgeschakeld geweest. (ernstig vergiftigt, wettelijke term is verstoren) Inmiddels ben ik zo gewent om dagelijks met de dood bedreigt te worden dat ik U van harte een kijkje meegeef en voorbeelden aandraag waarom en hoe ik met de dood bedreigt word. Als voorbeeld haal ik een post op liveleak aan, ik hoop dat je het commentaar wilt doornemen, mijn beleid is dat ik de doodsbedreigingen niet weghaal maar gewoon laat staan.
 103.  
 104.  
 105.  
 106. Ik hoop dat U begrijpt dat ik mensen in groepen heb ingedeeld. Er zijn globaal een aantal groepen.
 107.  
 108.  
 109.  
 110. * De ik kan het niet geloven groep.
 111.  
 112. * De ‘het is normaal’ dat mensen vermoord worden groep.
 113.  
 114. * De mensen die het geloven.
 115.  
 116. * De mensen die twijfelen.
 117.  
 118. * De groep die mij dagelijks angst aan wil jagen, door groffe bedreigingen te uitten.
 119.  
 120.  
 121.  
 122. De ik kan het niet geloven groep laat ik altijd met rust, en ik zeg ‘je hoeft het niet te geloven’. De ‘het is normaal’ en ik bedoel ‘normaal’ dat een bedrijf jonge mensen vermoord groep beschouw ik als verloren, want ‘het zal jouw familielid’ maar zijn die het overkomt. De mensen die twijfelen daar richt ik me op. Ja de mensen die hun Aluhoedje opzetten en reeds weten dat sommigen zo in en in slecht zijn.
 123.  
 124.  
 125.  
 126. En de groep mensen die me met de dood bedreigt? Zoals ik aangaf ik weet niet meer beter dan bedreigt te worden door justitie, politie en AIVD en onbekenden. Deze groep is zeer klein in verhouding, maar zeer volhardend. Maar zal je zeggen, dan lees je wat ze zeggen toch gewoon niet? Of dan doe je alsof ze niet bestaan? In reallife is het erg moeilijk als je bij een supermarkt komt er een agent voor de deur gaat staan en zegt dat je niet naar binnen mag, of als je achterom kijkt en je merkt dat die ene man overal gaat waar je naartoe loopt. In reallife is het voor mensen niet te begrijpen dat een agent zomaar klappen geeft, omstanders hebben altijd het idee dat ik terecht geslagen werd. Dus altijd negeren kan niet. Maar de bedreigingen op internet tegenover mij kan ik grotendeels ontlopen.
 127.  
 128.  
 129.  
 130. -
 131.  
 132.  
 133.  
 134. KIJK NIET ACHTEROM.
 135.  
 136.  
 137.  
 138. Toch heb ik weleens achterom gekeken. En wat ik U zeg is hopelijk voor een Aluhoedje te begrijpen. Zodra het om Microsoft gaat, want in het filmpje gaat het om vermoorde computerprogrammeurs die werkten voor Microsoft worden politiemensen, aivd, en onbekenden plotseling zeer vijandig. Begrijp dat de moord op de computerprogrammeurs en Remy Belvaux en zovele anderen nooit opgelost zal worden. Ik kan wel door blijven gaan met het noemen van vermoorde computerprogrammeurs, denk aan een stuk op 39 vermoorde computerprogrammeurs. Remy is in zoverre een uitzondering. In alle gevallen heeft het met Microsoft te maken, de computerprogrammeurs gaven bij leven vaak aan dat er iets ernstig met hun zou gebeuren. Net zoals ik heb gedaan, ja ook ik getuig dat Microsoft mensen vermoord, ja zelfs hun eigen mensen. Begrijp je waarom de politie,aivd en onbekenden zo vijandig worden? Iets betaald deze mensen veel geld, maar ze gaven ook aan dat het in het belang van de nationale veiligheid is dat mensen zoals ik hun mond houden en definitief het zwijgen wordt opgelegt. Maar is het niet zo dat ik gelukkig was, ja ik wist van niets, ik geloofde dat de Microsoft CEO’s lief en aardig waren, ja Microsoft daar keek ik tegen op, tot de dag dat de AIVD voor de deur stond, en CODE op kwam eissen? Ja wie heeft mijn huis en werkplaatsen in brand gestoken, wie heeft alle harde schijven gestolen, wie heeft dit allemaal gedaan met mij? Ja en ik weet het, het is Microsoft, de CEO zelf, want mijn leven veranderde vlak nadat ik hem had toegevoegd aan MSN en hem projecten liet zien, kant en klaar, direct toepasbaar. Zelfs mijn universiteits papieren, zelfs mijn VWO diploma, mijn Rijbewijs, allemaal vernietigd maar ik wist dat ze de brand hadden overleeft, reeds voordat het cleaning bedrijf kwam en alle spullen meenam.  
 139.  
 140.  
 141.  
 142. U zult natuurlijk zeggen, dan had je maar niet moeten praten maar wie mijn overige posts heeft gelezen of http://www.debroncode.nl bezoekt en daar mijn posts doorleest begrijpt dat vanaf het moment dat ik een zeer rijke zakenman toevoegde aan msn ik wordt bedreigt met de dood. Kijk maar op http://www.debroncode.nl en lees gebruikers commentaren na. Dus technisch gezien is mijn eerste post op deze site van 2004 en geef ik aan dat ik de zakenman heb toegevoegd aan MSN, in mijn 2e post geef ik aan met de dood bedreigt te worden. Nogmaals ik was eigenaar van Planar een IT bedrijf. Ja ik heb mijn bedrijf ‘vrijwillig’ afgestaan. Ik heb daarvoor erg veel pijn moeten lijden. In sommige postings vind je op die site ‘U ZULT ALLES KWIJTRAKEN WAT U LIEF HEEFT.’ doch heb ik die waarschuwing nooit gezien voor het te laat was. Ik was 7 jaar fulltime computerprogrammeur en werkte aan het mooiste project wat ik ooit heb ontworpen genaamd Avalon en Universal. Wat me altijd is bijgebleven is dat mensen zelden lijken te geloven hoe duur het is om software te maken. Maar zeg nu eens zelf, is een mensen leven geven voor wat computercode om te zorgen dat een groot bedrijf de computercode krijgt niet een zeer zware prijs.
 143.  
 144.  
 145.  
 146. Maar wat is de implicatie van dit verhaal? Microsoft wordt in mijn ogen beschermt door iets groters, wat zit er werkelijk achter Microsoft?, en dan kom je heel erg hoog, dan krijg je met mensen te maken die zulke nare dingen doen, die kijken niet op mensenlevens meer op minder.
 147.  
 148.  
 149.  
 150. Zoals gezegt ik zou willen dat het niet zo was, en ik vraag je het filmpje nog eens te kijken, en ik heb verdriet, want 1 van de vermoorden was een vriend. En weet dat ik niet anders kan dan computerprogrammeurs en mensen waarschuwen, wees voorzichtig met het in je leven laten van zo’n groot bedrijf.
 151.  
 152.  
 153.  
 154. -
 155.  
 156. Bedenk eens hoeveel Microsoft van jou weet, en ik verzeker je dat windows uitzichzelf openstaat voor bezoek van buitenaf, en je kan windows niet beveiligen tegen deze mensen. Ik bedoel dat alles wat je op je scherm ziet, alles wat je typt, met wie je mailt, met wie je MSN’ed, ja alles wordt van je bewaard.
 157.  
 158.  
 159.  
 160. En dat betekent dat je moet begrijpen dat Microsoft Windows niet geschikt is voor vertrouwde documenten maken. Onthoud dat Windows uitzichzelf al een systeem aan boord heeft om de computer (zonder jouw toestemming) over te nemen.
 161.  
 162.  
 163.  
 164. Geloof me, laat de ‘gifbeker’ aan jou voorbij gaan, want ik heb er van gedronken en voel me soms een beetje vereenzelvigt met Socrates.
 165.  
 166.  
 167.  
 168. Je kan het volk wel waarschuwen, maar het volk lijkt liever een wrede tiran te hebben, zo lijkt het te zijn.
 169.  
 170.  
 171.  
 172. Maar ik weet dat er mensen zijn, die het verschrikkelijk vinden wat Microsoft doet. Ja er was inderdaad een journalist die schreef in de Panorama, ‘Alles wat in de weg van Microsoft komt, wordt uit de weggeruimt’.
 173.  
 174.  
 175.  
 176. Voor mij kan U alleen maar hopen, dat als ze me uiteindelijk doodmaken dat ze het snel doen. En onthoud dat ik van niets wist, maar ik keek om, en wat ik zie als ik achterom kijk is hetzelfde wat de mensen in de vorige eeuw is overkomen. Voor mij is het leven in een ‘oorlogs’ situatie. Voor jouw is het hopelijk een leven in vrijheid. Waar voor jou de politie heel vriendelijk is zit ik met een lijst met vermoorde politieagenten, ja ik zou hun namen hier willen noemen, maar dit is niet de plek. Vermoord door hun eigen collega’s. (Met vergif. Politie agente Bianca de Kovel etcetera....)
 177.  
 178.  
 179.  
 180. Ja ik ben gemarteld door de AIVD en de politie, heel erg, en het is niet mijn schuld. Nee het is niet mijn schuld. En op de dag dat een politie agent mij een pistool op het hoofd zet zal ik kalm en rustig zijn, want ik weet dat ik zoveel heb geleden dat ik niets meer om voor te leven heb. Nee ik heb geen deel gehad aan de dood van deze mensen, maar ben getuige, tegen wil en dank.
 181.  
 182.  
 183.  
 184. En vraag je kijk het filmpje nog eens, maar zet het geluid wat harder, en luister goed, doch luister dan niet naar mij. O ghosh o ghosh, kijk naar de commentaren(vanaf pagina 2), en begrijp dat in een ander filmpje zulke gruwelijke dreigementen staan, dat ze m’n vriendin uit d’r roelstoel zullen trappen, dat ze nog niet genoeg pijn heeft gehad, dat ze mij wel zullen komen halen. Ze hebben me wel eens gezegt ‘je was nu eenmaal tegen het monopolie van Microsoft’.
 185.  
 186. 3 Microsoft Programmers Found Dead at Seattle HQ
 187.  
 188.  
 189.  
 190. Zoals iemand in een post al aangeeft over mensen zoals ik, ‘Whoever created/posted this can go ahead and die too.’ Ik slaap zacht. En wacht met moed op mijn laatste uur.
RAW Paste Data
We use cookies for various purposes including analytics. By continuing to use Pastebin, you agree to our use of cookies as described in the Cookies Policy. OK, I Understand
Top