Advertisement
Guest User

Henkisen orjuuden loppu

a guest
Sep 2nd, 2013
116
0
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
text 1.61 KB | None | 0 0
 1. Paras harjoitus musta on tämä: pohdi mitä tekisit, jos "pahin" tapahtuisi. Menettäisit duunit ja mitä siitä sitten seurais. Mitä tekisit, miten selviäisit?
 2.  
 3. Pointti on katsos siinä, että se pelko on osin pohjaton. Pelkäät yhtä paljon tuntematonta kuin menettämistä. Tosiasiassa kun tekee rauhan sen kanssa, että elämä jatkuisi vaikka "kaikki" menisikin, löydät ihan toisenlaisen sisäisen rauhan.
 4.  
 5. Tiedät että pärjäät vaikka toimeentulotuella, vaikka se ei tietenkään ole ihannetilanne. Kun etsii sen oman mielenrauhansa tän oravanpyörän pelkokertoimen ulkopuolelta se pyöräkään ei niin pelota. Sä rikot näin sen Matrixin joka pyörittää tätä yhteiskuntaa, pelkotyön.
 6.  
 7. Ja kun et pelkää, olet helvetin omituinen olento. Itseasiassa todella pelottava.
 8.  
 9. Sua ei voikaan enää pelotella tekemään sitä, tätä tai tuota, etkä enää olekaan nöyrä uhrautuja. Tämä siksi, ettei allasi häämötä pohjaton kuilu, vaan tiedät tasan tarkkaan paljonko allasi on pudotusta ja että selviäisit siitä.
 10.  
 11. Tässä on sekin hyvä puoli, että tää irrottaa henkisesti statuskilpailusta. Tätä kautta tajuaa sen, että on tyhmää ripustautua johonkin, joka voidaan ottaa sulta milloin vaan pois.
 12.  
 13. Vähemmälläkin pärjää ja omat arvonsa ja asenteensa on ihan hyvä asettaa sen vähemmän mukaan, koska silloin ei ole mitään menetettävää. Pelaat näin kaikki kortit pois niiden käsistä, jotka haluaa vetää sua ku pässiä narussa niillä porkkanoilla, jotka ne voi sulta ottaa.
 14.  
 15. Henkisen orjuuden loppu.
 16.  
 17. Ref:
 18. http://ajattelunammattilainen.fi/2013/09/02/mista-turvallisuus-syntyy/
Advertisement
Add Comment
Please, Sign In to add comment
Advertisement