SHARE
TWEET

Untitled

a guest Jan 16th, 2019 54 Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
  1. Почитувана професорке Апостолска,
  2.  
  3. Најпрвин се извинувам. Ви го пишувам меилов во врска со резултатие од вториот полагањето на вториот колоквиум. Во е-индексот прочитав дека вкупниот број на поени ми се 49, со тоа што на првиот колоквиум имав освоени 29 поени. Доколку може да знам дали бројот на поени што го имам освоени на вториот колоквиум е 20, бидејќи теоријата мислам дека ја имав сета напишано.
  4.  
  5. Срдечен поздрав,
  6. Иван Стоилов, Факултет за Мултимедија и дизајн (Графичка струка).
RAW Paste Data
We use cookies for various purposes including analytics. By continuing to use Pastebin, you agree to our use of cookies as described in the Cookies Policy. OK, I Understand
 
Top