Guest User

Untitled

a guest
Dec 11th, 2019
85
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
 1. [img]https://cdn.discordapp.com/attachments/647600255197642792/647852802412118036/3.png[/img]
 2.  
 3. South Side (S/S) Watts Varrio Locotes (WVL), vagy Varrio Locotes (VL) egy főleg mexikói utcai banda dél Los Santos Watts szekciójában. Territóriumuk [b]Central Avenue[/b]-tól [b]112th St[/b]-ig nyúlik. A banda az 1940-es években kezdődött, mikor is nagy számban olasz, ír és mexikói bevándorlók települtek át a fiatalkorú bűnelkövetéstől híres településre. Munkalehetőség és olcsó lakhatás mind elérhető volt, ezért a hely vonzotta az előbbi tömegeket. A hely így viszont hamar egy mexikóiaktól zsúfolt gettóvá vált. A dolgok pedig csak rosszabbodtak mikor a foglalkoztatottak aránya visszaesett. Watts lakóinak megélhetése veszélyben volt, ez az állapot pedig az 1965-ös Wattsi lázongásokban csúcsosodott ki. A lázongásokat követően született meg a Watts Varrio Locotes. A hírhedt nyolcvanas évekbeli crack epidemic meredek növekedést hozott számokban South Central bandái terén. Watts egyike volt ezen esemény főpontjainak. Magas számban történtek olyanok mint drog disztribúció, emberölés és rasszok közti feszültség. Ezen időszak alatt történt számos főleg mexikói és fekete Wattsi banda megalakulása. Ezek egyike volt a Watts Varrio Locotes. A bandát [b]Josue Cardenas[/b] a/k/a [b]Chispas[/b] és [b]Carlos Dominguez[/b] a/k/a [b]Boxer[/b] alapította meg utolsó reményükként hogy megvédjék magukat a folyamatos rasszok közti feszültségtől és az azzal járó Wattsban és akörül folyó erőszaktól.
 4.  
 5. [b]BHWB[/b] v. [b]SSWVL[/b] (1985 - napjainkig):
 6.  
 7. Az egész április hatodikán kezdődött 1985-ben. [b]Harold Jackson[/b] a/k/a [b]Big Kidd[/b], egy hírhedt [b]Bounty Hunter Bloods[/b] shotcaller épp távozott egy Antwerp utcai boltból. Észrevette hogy követi őt egy 1978-as Mercury Zephyr. A négy ajtós végül megállt a sarkon mikor is[b] Javier Alarcon[/b] a/k/a [b]Goofy[/b] kihajolt belőle egy Benelli M1-essel. Haroldot körülbelül öt percig tartották fegyverponton. Mindkét fél egymást sértegette, míg nem Javier véletlenül meghúzta a ravaszt és lerobbantotta Harold fejét ott helyben, ezzel megölve őt egyből. A hír rövid időn belül eljutott a többi Bounty Hunter Blood taghoz, és az is hogy a kocsiban két illető ült a VL bandából. [b]Mason Evers[/b] a/k/a [b]Lil Dub[/b], egy másik hírhedt BHB shotcaller megszervezett egy támadást, hogy így bosszulják meg Harold halálát. Négy Bounty Hunter Bloods tag ült be egy piros négy ajtós járműbe, hogy elinduljanak elégtételt venni. Ez meg is történt mikor is tüzet nyitottak egy hátsókerti grillpartra 112th St-n, öt embert megölve így és kettőt súlyosan megsebesítve. Ezek közül némelyik ártatlan járókelő volt, gyerek és asszony. Úgy tűnt hogy ilyen, és ehhez hasonló incidensek évekig folytatódnak majd, kettőjük viszálya pedig ettől fogva hivatalosan is érvénybe lépett.
 8.  
 9. [b]F13[/b] v.[b] SSWVL[/b] (1996 - 2004):
 10.  
 11. A crack epidemic következményszerűen számos családot tört össze, tett tönkre embereket és vett el számtalan életet. Azonban egy bizonyos csoport hasznára vált mindez—az utcai bandák hasznára. Az SSWVL bőven innovatívabb volt a kelleténél mikor mindez történt. Akkoriban adoptálták a Trece/Sureño monikert (13) így elfogadva a [b]Mexican Mafia[/b]val szembeni alárendeltségüket. Az utóbbi fizetőkötelessé tette őket, amit pedig a leglegjobbnak láttak az Watts crack-kokainnal történő elárasztása volt. Az üzlet igen javadalmas, de kicsi volt. Ekkor döntött az SSWVL területük terjesztése mellett. Az első területeknek melyeket ilyen céllal környékeztek meg egyike volt [b]Central Avenue[/b], a jól ismert[b] Florencia 13[/b] utcai banda otthona. [b]Bagos[/b] a/k/a [b]BGS[/b] volt az az aktív Florencia klikk mely abban az időben irányította Central Avet. Párhuzamban mellettük ott volt a [b]Dukes[/b] a/k/a [b]DKS[/b] az SSWVL-től, melyet eredetileg egy csapat tinédzser indított el olyan céllal, hogy drogbizniszüket kiterjesszék és pénzt csináljanak együtt. Idővel azonban kinőtték magukat annyira hogy a Bagos riválisai legyenek, akik már ezelőtt sem szimpatizáltak velük. A BGS belátta hogy veszélyt jelentenek az üzletükre, és rövidesen a feszültség felhevülését követően a két fél között konfrontáció lépett fel Július nyolcadika estéjén, 1998-ban. Három F13 tag kirabolt egy pár Centrali SSWVL tagot, gyakorlatilag semmit sem hagytak náluk csak az üres zsebeiket. Amint ez eljutott a [b]DKS[/b] egy jól ismert [b]shotcaller[/b]éhez [b]Arthur Murillo[/b] a/k/a [b]Looney[/b]hoz, úgy döntött hogy maga megy a dolgok elébe. Ami egy Arthur és az F13 tagjai közti heves vitaként indult két perc múlva az előbbi szétlövésével végződött. Arthurt kétszer hason egyszer pedig vállon lőtték. Arthur végül feladta a harcot sérülései ellen és meghalt ott ahol lelőtték, miután a mentők nem válaszoltak időben segélyhívására. Ezt követően az F13 és az SSWVL folytatták az oda és vissza tartó harcukat. A háború [b]hat[/b] évig tartott és [b]11[/b] életet vett el. Az O.G-k azonban, felzaklatva a vérontástól, úgy döntöttek hogy egybegyűlnek és békét kötnek a két rivalizáló utcai banda között Március 23-án, 2004-ben. A viszály sorsa megpecsételtetett, de csak temporálisan.
 12.  
 13. [b]F13[/b] v.[b] SSWVL[/b] (2015 - napjainkig):
 14.  
 15. Az F13 és SSWVL között dúló háborút majd 16 évig szüneteltették, de ahogy a mondás tartja, semmi sem tart örökké. Június ötödikén, 2015-ben ismét felpezsdült. Egy házibuli volt éppen Central Avenuen. Számos F13 és SSWVL tagot meghívtak. Minden simán ment míg nem egy vita tört ki egy SSWVL tag, [b]Calvin Mena[/b] a/k/a [b]X-Boy[/b] és egy F13 tag, [b]Patrick Perez[/b] a/k/a [b]Speedy[/b] között. Calvin megkörnyékezte Patrick hugát, Patriciát, de hiába. Harc tört ki aminek következtében Calvin előhúzott egy pisztolyt. Elejtett egy lövést Patrick irányába a pillanat hevében és eltalálta a vállát. Mindenki kifutott és a bulinak vége is lett. Az incidens megragadta az akkor tájt egyetlen [b]BGS shotcaller[/b], [b]David Loyosa[/b] a/k/a [b]Grinch[/b] figyelmét is. Másodpercek alatt kidobta a truceot az ablakon. Akarta Calvin fejét, ezért meg is szervezett egy rajtaütést hogy megszerezhesse. Július tizenegyedikén Calvin épp elhagyta a munkahelyét, a Coin Laundryt, mikor is látott egy fekete szedánt lassan felhajtani. Lefagyott mikor az ablak leengedését követően meglátta hogy Patrick ül az ülésen. Vele volt még [b]Henry Chavarria[/b] a/k/a [b]Hectic[/b] és [b]Charlie Loyosa[/b] a/k/a [b]Wacko[/b] is. Hárman lelőtték Calvint a helyszínen, rögtön megölve őt. A történelmi viszály újra felpezsdült ezzel. A borzasztó hír eljutott [b]Jocelyn[/b]hez és [b]Kevin[/b]hez, Calvin fiatalabb testvéreihez. Kevin, aki csak [b]14[/b] éves volt ekkor, dühvel dúlt túl. Megkérte gyerekkori barátját, egy másik SSWVL affiliáltat, [b]Matthew Serna[/b] a/k/a [b]Gunner[/b]t hogy segítsen megbosszulni testvére halálát. A kettőjük éjfélkor lépett ellenséges területre. Szerencséjükre pont ott találták az egyik elkövetőt [b]Charlie Loyosa[/b]t egyedül az [b]Apna Bazaar[/b] előtt. A duó pisztolyokkal és maszkokkal felszerelkezve felsétáltak ő rá és elengedtek egy pár lövést. Charliet egyszer lőtték lábon. A rajtaütést felvették a parkoló CCTV kamerái, és bár a lövöldözők maszkot viseltek, Kevin balszerencséjére felismerték az arcát a felvételeken mert lejött a maszkja. Törvénytelen lőfegyver birtoklás és gyilkossági kísérlet vádalapon a [b]YA[/b]-ba küldték. A viszály innentől fogva csak hevesebbé vált és napjainkig folyik.
RAW Paste Data