Advertisement
Guest User

Untitled

a guest
Jan 7th, 2014
13,585
Never
Not a member of Pastebin yet? Sign Up, it unlocks many cool features!
  1. "Meilläpä täällä käräjäoikeudessa on sellainen hieno tekstinkäsittelyohjelma, että siinä pitää muistaa kesken kirjoitustyön tallentaa teksti kerran tunnissa, muuten se mitään varoittamatta tai edes ilmoittamatta heittää sut ulos järjestelmästä ja tehty duuni menee ns. reisille. Kustantaiskohan valtion mulle munakellon, joka pirisee 55 minuutin välein. Vaikka en pidä itseäni väkivaltaisena miehenä, niin tämän ohjelman keksijälle saattaisi käydä erittäinkin huonosti jos kävelisi mua vastaan nyt. Kukakohan v***n vatipää tämän on keksinyt ja miksi? #hyvätyövirejavituiksimeni#oikeushallinnoatkjärjestelmätpaskaa#purerage"
  2.  
  3. "No nyt on tallennettu osa jo toiseen kerran tehdystä työstä. Prosessi menee näin: Painat tekstinkäsittelyohjelmassa "ok", jolloin ohjelma heittää sut varsinaiseen RITUun. Siellä on sitten toinen nappula."Tallenna", jota pitää painaa. Hetken päästä ruutuun ilmestyy sininen laatikko, jossa lukee "tiedot tallennettu". Sen jälkeen painat kynän kuvaa, että pääset takaisin tekstinkäsittelyohjelmaan jatkamaan kirjoittamista. Tämän jälkeen ruutuun ilmestyy Java-logo ja se v***n kahvikupin kuva. Koska ohjelma on internet-pohjainen, joutuu sitä v***n kahvikupin kuvaa tuijottelemaan tsägästä riippuen 30 sek - 5min, ennen kuin pääsee jatkamaan kirjoitustyötä. Niin ja sitten pitää vielä scrollata monisivuisesta tekstistä se kohta, johon oli jäänyt ennen tallentamista. Vasta sitten voi jatkaa. Ain laulain työtäs tee valtion leivissä. Kertokaa joku mun näihin asioihin perehtyneistä fb-kavereista, mikä h-tin järki ja logiikka tässä on ja mikä tän ohjelman suunnittelijaa on riivannut? Miten tää on mahdollista vuonna 2013?"
  4.  
  5. "Ai Jare 10-200 sivuisia tuomioita tallentamaan joka kappaleen jälkeen? Enemmän menisi aikaa tallentamiseen kuin kirjoittamiseen. Yli 10 vuotta mentiin edellisellä, kohtis toimivalla ohjelmalla eikä silloin tätä ongelmaa ollut. Uudistusten tehtävä olisi kai helpottaa työtä. Toiseksi, jos mun verkkopankki varoittaa mua, kun se on heittämässä mua ohjelmasta ulos, niin miksei tämä pysty samaan suoritukseen?"
  6.  
  7. Tieto.
Advertisement
RAW Paste Data Copied
Advertisement